Reviews voor Kruidvat in Rotterdam

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit meer.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 april 2019
Vreselijk , ligt er aan welke filiaal je werkt en wat voor mensen je om je heen hebt.
Te veel werk stress , alles moet snel alsof je in de horeca werkt , Ik begreep af en toe dingen niet en als ik wat vroeg leek het net alsof ze moe van me werden, zou er zeker niet werken alsje niet tegen stress kan.
Pluspunten
-
Minpunten
Slechte werk sfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet opnieuw
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 april 2019
Heb er een paar maanden gewerkt en in het begin hoorde ik van verschillende mensen al dat het niet zo leuk was als er gezegd werd. Dit heb ik zeker gemerkt: loon wordt raar uitbetaald (als je meer werkt krijg je een deel gewoon niet), gesprekken gehad die niets hielpen of voorstelden, wordt achter je rug om gepraat en valse beloftes gelegd. Ook kreeg je niet de pauze waar je recht op had. (Soms werkte ik 7 uur op een dag, met maar 15 min pauze).

Als je geen andere keus hebt werk dan achter de kassa. Hier heb je geen last van alle stress die op je gegooid wordt.
Pluspunten
Deels leuke werknemers
Minpunten
Valse beloftes, stress, fake mensen
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 oktober 2018
Je staat nooit stil. je leert alles al snel en het personeel is aardig.
Pluspunten
werknemers korting
Minpunten
je moet heel veel staan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuk team
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam28 augustus 2018
Een dag op werk is voor mij heel verschillend, aangezien ik hier al 2 jaar vast in dienst ben, zijn er een hoop verschillende dingen te doen voor mij. Ik heb veel zelfstandigheid opgebouwd en verantwoordelijk. Wat ik nog niet echt had als 15-jarige. ik ben vooral heel erg blij met mijn gezellige team, maar het wordt tijd voor iets anders.
Pluspunten
personeelskaart
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk voor weinig salaris
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 december 2017
Hard werken voor weinig centjes , zware dozen tillen, gigantische werkdruk en erg lange werkdagen.
Al met al een vreselijke baan waar ik nooit terug zou gaan.
Pluspunten
Structurele pauzes
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 december 2017
Bij kruidvat heb je niet alleen 1 functie, je moet van alles wel wat doen op 1 dag. het ene moment sta je te vullen daarna kassa of de mat bij de voordeur schoon te vegen. het is heel dynamisch om het maar zo te noemen, wat af en toe wel fijn was want het zorgde ook wel voor afleiding.
maar wat ik vooral heb gemerkt dat je goed bevriend moet zijn met het management want is dat niet het geval dan zetten ze je zonder pardon buiten. wil je meer uren krijgen dan is het ook heel belangrijk dat de manager je super aardig vindt want anders word je zomaar van het rooster afgehaald en kom je opdagen zonder dat er iets tegen je is gezegd. het leukste en vooral meest lachwekkende is dat de managers heel de dag op kantoor zitten om "administratie" te doen maar vervolgens gewoon met andere managers over eigen personeel roddelt. Er bestaat wel de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien en dat sporen ze ook altijd aan :)!
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkplek met goede doorgroeimogelijkheden
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 oktober 2017
Zeer fijne werkervaring gehad bij Kruidvat A.S. Watson. Veel geleerd en er zijn goede doorgroeimogelijkheden aangeboden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 juli 2017
Elke werkdag is weer anders, soms sta je vakken te vullen andere keren sta je achter de kassa of ben je in de winkel klanten aan het helpen met het vinden van de juiste artikel.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stressvol maar wel leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juli 2017
Mijn werkdagen (meestal de zaterdag) zijn altijd erg stressvol. Ik moest altijd erg vroeg beginnen. Binnen een korte tijd moest er veel gedaan worden, dit lukte niet altijd even goed. Mijn leidinggevenden waren aardig, maar niet altijd even fijn om mee te werken. Ik kon het erg goed vinden met een paar collega's, maar sommige waren wat minder sociaal en aardig.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en een leuke sfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam11 juni 2017
De sfeer is leuk en Gezellig vooral als je met collega's werkt van je eigen leeftijd. Maar het is wel druk werk het is gewoon te doen je zelf bezig houden en geld verdienen.
Pluspunten
Korting, Maaltijdkosten.
Minpunten
Te streng over pauze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kruidvat
Vulploegleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juni 2017
Ik heb een erg leuke tijd gehad.
alleen de werk druk is hoog.
Pluspunten
het team
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellge werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 mei 2017
Ik heb er een maand gewerkt en ik vond het werk heel leuk, maar de collega's waren echt niet gezellig. ik vond het altijd leuk om achter de kassa te zitten en een praatje te maken met de klanten.
Pluspunten
geld
Minpunten
de collega's
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 mei 2017
Goede instelling
Geen comentaar
Als je ouder ben kan je last krijgen van je rug
Pluspunten
Veel werk
Minpunten
Niet goed voor je rug
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een werkomgeving met veel regels
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 januari 2017
het was een goed werkomgeving om standaard principes van werk op te volgen maar ik vond dat ze veel iets te veel orde vragen van onervaren mensen.
Pluspunten
een paar leuke collega's
Minpunten
te veel gericht op regels, niet een omgeving om te leren over het bedrijf wat de doel is van een stage.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saaie werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 oktober 2016
je leerde er niet heel veel en de werkzaamheden waren wel heel eentonig.

er was niet echt iets wat moeilijk was, want spiegelde eigenlijk alleen maar heel de dag
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vulploeg
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 december 2015
Het is een kleine werkomgeving om in te werken maar gezellig.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker, kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH5 december 2015
Ik begon vaak vroeg in de ochtend, met het vracht uitpakken. Het was een gezellige werk omdat collegas spraakzaam waren. Daarnaast leer je ook hoe je een beter vriendelijk kassamedewerker je word. Het moeilijkste bij kruidvat was dat ik door prive omstandigheden er niet meer heen kon dus was dat onverantwoord tegenover mijn collegas.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken in team en gezellige werk sfeer
drogiste (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH5 mei 2015
Ik was elke dag gemotiveerd om te gaan werken,omdat werken in de drogisterij mijn passi is.Typishe dag aan het werk was het adviseren aan de klanten over de producten en geneesmiddelen in de winkel.Wat ik geleerd heb bij kruidvat is het leiding geven.
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden
Minpunten
werk druk
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
8 jaar lang gewerkt als assistent filliaalmanager
Assistent filliaalmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH1 december 2013
Ik heb acht jaar voor kruidvat gewerkt.
Je word NIET gewaardeerd!!
Je bent een nummer!
Je krijg overuren die je nooit op kunt nemen.

GEEEEEEEEEEEEENNNNNNN AANRADER!!!!
Pluspunten
etens vergoeding
Minpunten
waar begin ik
Was deze review waardevol?Ja 83Nee 16Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kruidvat
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH18 september 2013
Kruidvat was mijn eerste vakantiejob!
Ik werkte daar met mijn vrienden en het was altijd lachen maar ook hard werken.

Ik leerde dat werk heel anders kan zijn dan alleen werken! Wij hadden het echt naar ons zin daar.
Pluspunten
Werken met collega's
Minpunten
Wij werden te weinig uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur