Reviews voor Kruidvat in Eindhoven

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever.
Ass. filliaalmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 juli 2019
Ruim 16 jaar heb ik voor Kruidvat gewerkt. Altijd met veel plezier. Zeer goede verdiensten en fijne arbeidsvoorwaarden. Enige nadeel vond ik de tijdsdruk ivm folder.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven31 juli 2018
Lang gelden dat ik er gewerkt heb, maar het was altijd met plezier, zou er zo weer willen werken
Pluspunten
gevarieerd werk
Minpunten
ik heb geen min punten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat mijn ervaring bij Kruidvat is;
kassamedewerker/onderhoud van de winkel (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 december 2017
qua klant vriendelijkheid valt er bij Kruidvat nog wat te leren. Je verdiende weinig en kreeg daar maar weinig voor terug. We hebben wel altijd een gezellige groep met collega's gehad wie had altijd voor elkaar klaar stonden.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
weinig verdienen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellig
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 september 2017
het was voor mij te ver en daarom heb ik ontslag genomen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk en laag salaris
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven11 juni 2017
Bij Kruidvat leer je zeker werken onder hoge werkdruk, soms zelfs iets te hoog. Wij hebben een structureel personeelstekort waardoor je soms werk voor 2 moet doen in dezelfde periode, dat is niet fijn, al helemaal niet als je dan ook nog een manager hebt die in je nek hijgt. Door het personeelstekort werken wij ook bijna elke dag over. omdat de vracht er nog niet in zit. Dit maakt het soms erg lang en zwaar.

Daarnaast is het salaris is net hoger dan het minimumloon., ook dat is zeer jammer, al helemaal met de hoge werkdruk. Toch heb ik leuke collega's waardoor ik er met plezier heen ga. Ik denk dat werken bij de Kruidvat ook valt of staat met de collega's die je hebt. Helaas is de manager niet zo aardig, maar die zie je toch niet altijd gelukkig.

Over het algemeen is werken bij de Kruidvat dus "oké."
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Hoge werkdruk, laag loon
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kruidvat
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 januari 2017
Typische dag op het werk:

- Vracht vullen
- Kassawerkzaamheden
- Klanten helpen
- Winkelverzorging

Wat heb ik geleerd:

- Klantgerichtheid
- Kassawerkzaamheden
- Omgaan met tijdsdruk

Directie:

- Redelijk betrokken en meegaand
- Verbeterpunten voor het maken van de planning

Collega's

- Over het algemeen vriendelijk, behulpzaam en betrokken

Het moeilijkste van de baan:

- Tijdsdruk
- Vervelende klanten

Het leukste van de baan:

- Collega's
- Klantencontact
Pluspunten
Contact collega's
Minpunten
Beperkt budget voor avondeten
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige werkomgeving
Vakkenvulller/weekendhulp (voormalige medewerker) –  eindhoven11 november 2016
leuke gezellige werkomgeving, met fijne en leuke collega's. alles is goed geregeld. wat ik hier leuk vond was ook het klantcontactt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligste collega's
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB24 september 2015
Kruidvat was me eerste echte baantje en gelijk de leukste die ik tot nu toe heb gehad. het komt door de spontane en leuke collages die ik daar heb leren kennen. ik heb geleerd om met klanten om te gaan en bestellingen op te nemen en de winkel er in orde uit laten zien.
De moeilijkste dag was voor mij toen ik de verantwoording kreeg over de vulploegmedewerkers, ze waren mij leeftijd dus namen me niet serieus in het begin maar het is me die avond gelukt !
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen fijne werkgever
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB3 augustus 2015
veel ontwikkelingsmogelijkheden. Te hoge verwachtingen van het personeel.
Pluspunten
geen
Minpunten
omzet komt de 1e plaats ipv personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakkenvullen
Vakkenvuller bij kruidvat (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB11 december 2013
het was altijd wel gezellig maar wel heel druk tijdens het werk omdat je heel veel dozen had en die moest je op een avond weg moesten .
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 14Rapporteren

Zie meer reviews over Kruidvat

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur