Reviews voor Kruidvat in Den Haag

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 734 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondankbaar werk
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag6 december 2019
Er wordt heel veel misbruik gemaakt van de goedheid van medewerkers
Pluspunten
Geen
Minpunten
Heel veel werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop. Aansturen van personeel, bestellen, kassa
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Haag10 december 2017
Hard voor weinig, best ok maar veel sjouwen dus veel rugklachten gehad
Pluspunten
Werd snel gezien voor leidinggevende
Minpunten
Veel sjouwen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag7 juni 2017
Was super gezellig er is mij ontzettend veel geleerd de komende maanden.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Geen bier op werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd gezellig, leuke collega's, goede leider die precies zegt wat je moet doen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag4 januari 2017
ik heb leren omgaan met de kassa, met klanten omgaan/helpen was het leukste wanneer ik werkte.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zonder gezelligheid kun je niet maximaal hard werken.
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag29 april 2016
Kruidvat is een werkgever waar men altijd hard werkt. Met het gehele team de schouders eronder om het vracht te verwerken en klanten vriendelijk te woord staan tijdens de openingstijden. Dit is het leukste aan deze baan. Elke dag de uitdaging met de tijd en de klantgerichtheid. Minder leuke is dat er veel jaloezie heerst en dat men elkaar misgunt. Onder collega's. Erg jammer. Daarom ben ik nu aan t solliciteren.
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeervol
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH5 november 2015
Er is veel sfeer daar en mijn collega's zijn heel erg behulpzaam. De klanten zijn ook geduldig ookal is het heel druk.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige winkel om te werken.
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag11 juni 2015
Kruidvat is een geweldige winkel, met geweldige producten. Producten waar je fijn/ zonder problemen en moeite makkelijk mee kunt werken. Omdat Kruidvat een drogisterij is met medicijnverkoop, leert men tijdens het werken belangrijke en nodige informatie over medicijn gebruik.
Pluspunten
Personeelkorting
Minpunten
Avond vakkenvullen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn eerste baan
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  den haag13 februari 2015
bij de kruidvat was het afwisselend werk, wat ik erg leuk en belangrijk vindt.

super leuk aardig team.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel en prettige werksfeer
Stage/Werkervaring (voormalige medewerker) –  Den Haag10 april 2014
Leuk werk leuke winkel prettige werksfeer heb hier heel veel geleerd over producten en het werken in een winkel
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk en gezellig om daar te werken
Verkoopmedewerkster en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH3 maart 2014
Heb ervaring als kassa medewerkster opgedaan, heb met leuke collega's gewerkt wat wel heel belangrijk is als je in team verband werkt. Het is leuk om met veel mensen in contact te komen en om mensen te helpen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over Kruidvat

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 734 reviews
5147
4223
3213
295
156

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur