Reviews voor Kruidvat in Amsterdam

26 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen begeleiding
Young retail talent (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 maart 2019
Bij young retail talent staat dat je begeleid wordt. Maar dat gebeurd niet. Ze komen naar je toe en vragen aan je wat moet je nog kennen om een team te begeleiden -_- Waardeloos als je voor het eerst bij kruidvat begint. Geen feedback gekregen en het enigste wat je te horen krijgt is als je tegen een muur aan loopt. Niet aanbevolen als eerste werk plek voor iemand.
Pluspunten
Als je alles kan zonder begeleiding dan is dit perfect.
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg tevreden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam2 september 2018
ik ben erg blij met de filiaalmanager en assistent filiaalmanager bij vestiging bijlmerplein hoe hun zijn en ze dingen oplossen. het is ook een hele prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 mei 2018
Leuk werk met leuke collega's, moest helaas weg wegens verandering van schoolrooster.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
gure buurt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied10 januari 2018
het was erg gezellig bij ons. Ik had het naar mijn zin daar.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2017
Kruidvat is een winkel waar diverse producten kunt kopen.
Een typische werk dag in kruidvat ziet er als volg uit: je begroet je collegas en je baas, en je begint met werken in je eigen functie.
De management en werksfeer is heel erg goed en positiefe, collegas en baas zijn heel aardig en lief.
Het moelijkste van vakken vullen is dat je doodmoe terug thuis komt, en het leukste ervan is is dat je veel contact hebt met mensen.
Pluspunten
Aardige collegas en baas
Minpunten
vermoeidheid
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkvorming, serieuze werkvorming
Verkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 november 2017
Toen ik werkte bij de Kruidvat heb ik veel geleerd namelijk: veel samenwerken, hoe je met klanten moet omgaan en om producten te verkopen dat zijn inmiddels ook mijn pluspunten geworden.
Pluspunten
Uitjes
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aangename baan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2017
Bij de kruidvat werk je hard voor een klein zakcentje.
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 oktober 2017
Niet zo een leuke werkomgeving, leidinggevende waren niet bepaald aardig. Ze hadden ook geen structuur, winkel was altijd een chaos.
Minpunten
Chaos
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 augustus 2017
Heb 3 jaar met veel plezier bij de kruidvat gewerkt, is alleen lastig met kinderen combineren. Wil niet in de middag, avond en weekenden werken
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Zaterdagwerken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's dat maakt het werken leuk
verkoopmedewerker/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam, verkoopmedewerker1 mei 2017
jammer genoeg is de baas minder leuk en heeft geen gevoel van uit een ander.
Pluspunten
gratis eet geld
Minpunten
er mag geen drinken van gekocht worden wel mij een menu
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 januari 2017
Heb hier altijd met plezier gewerkt. Altijd leuke collega's gehad
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik had niet de juiste keuze gemaakt
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2016
Ik ging een moeilijke periode tegemoet.
Leuke collega´s. Alleen teveel wisseling van leidinggevende
Pluspunten
indeling als oproepkracht
Minpunten
teveel wisseling in leiding geven
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is heel leuk om te werken maar het is altijd bedoelt voor jongere studenten vanaf 15 jaar
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2016
Het is leuk maar je moet ook aardige collega's hebben en aardige klanten je hebt wel vaker mindere klanten maar niks aan te doen gewoon je werk doen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Kan wat smerig zijn op het kantoor
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 mei 2016
Als 15-jarige werd ik direct aangenomen en had ik heel veel zin in mijn eerste echte bijbaantje. Jammer genoeg is dit heel erg tegengevallen. Het werk was eentonig en saai, doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld naar de kassa, want dat was me beloofd) waren er tóch niet en op mijn eerste werkdag werd ik gelijk in het diepe gegooid: niks geen uitleg of inwerken, maar gelijk meedraaien en doen alsof je exact weet hoe alles moet - want anders krijg je gezeur van je baas. De collega's waren onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Uiteindelijk heb ik het toch een jaar vol weten te houden, maar ik ben er nooit met plezier heen gegaan. Mijn nieuwe werkplek is een stuk aangenamer.

Mocht je overwegen bij de Kruidvat te solliciteren als (vulploeg)medewerker: doe niet.
Pluspunten
Het kerstpakket en het gratis snoep
Minpunten
Het werk, de collega's en het salaris
Was deze review waardevol?Ja 57Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige college's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH29 september 2015
Als je bij Kruidvat werkt is het veel op je zelf werken en echt veel met klanten praten, want zij weten lang niet waar alle producten liggen.

De collega's zijn heel vriendelijk tegen over elkaar en tegen over de klanten, daar valt niet over te klagen.

Het moeilijkste bij de Kruidvat was, het magazijn netjes opruimen.

Het leukste vond ik de kassa draaien.
Pluspunten
N.V.T
Minpunten
Geen gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 15Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke veelzijdige baan
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH11 september 2015
Geen dag is hetzelfde.
Leuk om je vaste klanten te leren kennen.
Met leuke collega's goed teamwork leveren.
Pluspunten
wisselende werkzaamheden
Minpunten
schraal salaris
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH10 augustus 2015
lekker bezig zijn met de winkel te vullen
of achter de kassa te helpen
heb veel geleerd van kassa tot het inrichten van de vakken
geen idee wie de directie is maar het is een groot bedrijf
erg leuke collega's
niet echt moeilijke dingen
leukste de afwisseling die elke dag weer anders was
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
soms lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Assistent Filiaalmanager (AFM) (huidige medewerker) –  Amsterdam9 augustus 2015
Een prima baan met goede scholing zoals leiderschapstrainingen en een drogisterij-opleiding. Dit was een prima baan naast mijn studie.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH19 maart 2015
leuke collegas
altijd iets te doen
doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Gastheer (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH28 januari 2015
Het was meestal druk op het werk, veel klanten soms aggressief soms vrolijk het was altijd verschillend. Dit was het leuke van het werk, je weet nooit wat er gaat gebeuren.
Ik heb geleerd om met verschillende klanten om te gaan, en hoe ik het beste bepaalde situaties kan aanpakken.
Ik heb altijd wel goede collega's gehad als ik vragen had kon ik bij ze trecht, het samen werken ging meestal ook goed.
Het moeilijkste op mijn werk was hoe ik bepaalde situaties moest aanpakken.
Pluspunten
collega's mee helpen tijden het vullen
Minpunten
aggressief gedrag van de klant bij het aan spreken van huisregels
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur