Kruidvat Reviews

Alle 641 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke collega's
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Twello20 augustus 2019
Het is een gezellig bedrijf om te werken, al kan het managment wel iets beter dan hoe het toen is gegaan. Meestal was het een zooitje achter de schermen, en toch ging iedereen er hard voor.

Wat ik vooral heb geleerd is dat je altijd op meer dingen moet letten, zoals de vakken vullen en klanten helpen. Het moeilijkste van de baan was wel het combineren van vullen en het helpen van klanten.
Het leukste was waneer je stieken een grapje kon maken, of iemand die je van buiten af kende tegen kwam.
Pluspunten
Uitbetaling over uren
Minpunten
Vol achterruim.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkgever
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam9 augustus 2019
Wat een verschrikkelijke werksfeer! Collega's zijn niet collegiaal, er is geen gezelligheid of uberhaupt interesse in wat dan ook. Elke week in elke filiaal is hetzelfde probleem....hoe kan dit niet opgelost worden? Iedereen weet hoe rommelig de kruitvat winkels zijn....nou achter de schermen is het pas echt een puinzooi en dan heb ik het niet over spullen. Je word daar niet behandelt als mens maar als vuil!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vooral het management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Très stressant mais intéressant
Manager de filiale (voormalige medewerker) –  Schaarbeek8 augustus 2019
On peu donner libre cours à sa créativité pour présenter les actions spéciales.
La direction est ouverte à la discussion et aux nouvelles idées.
Beaucoup de formations disponibles.

Environnement hyper stressant car il faut toujours faire +++ avec de moins en moins de personnel (toujours devoir expliquer pourquoi on a utilisé autant d'H)
Pluspunten
Chèques repas, café et soupe à disposition gratuitement
Minpunten
Beaucoup de stress car énormément de boulot avec peu de personnel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke winkel altijd iets te doen. Lange werkdagen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Papendrecht4 augustus 2019
Kruidvat is een winkel waar je heel de dag bezig bent.
Elke dag is het bikkelen om je werk af te krijgen en je bent nooit klaar. Lange werkdagen maar personeel is wel gezellig.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange werkdagem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend slechte werkgever
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Montfoort2 augustus 2019
Heb bij een filliaal in de buurt van Utrecht gewerkt erg slechte werkgever wil je niks mee te maken hebben. Kreeg nooit complimenten ofzo
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Slechte manier van werken en weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever.
Ass. filliaalmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 juli 2019
Ruim 16 jaar heb ik voor Kruidvat gewerkt. Altijd met veel plezier. Zeer goede verdiensten en fijne arbeidsvoorwaarden. Enige nadeel vond ik de tijdsdruk ivm folder.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Laren23 juli 2019
Hier heb een vakantiebaantje gedaan als vakkenvuller. Het was altijd erg gezellig en iedereen kon goed samenwerken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Medewerker (voormalige medewerker) –  Hoogvliet22 juli 2019
Ik vond het leuk om hier stage te lopen omdat. ik veel in contact was met klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Almelo18 juli 2019
was best zwaar werk en had voor een 16 jarige wel veel en zwaar werk (snuffelstage)
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
te zwaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne sfeer, veel te hard werken.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rosmalen16 juli 2019
Sfeer onder het personeel was niet fijn.
Kreeg nooit complimenten als er wat goed ging, maar wel altijd commentaar als er wat fout ging.
Soms erg lange dagen (van 7:00 tot 18:00 uur), en hard werken.
Als je werk op tijd af was kreeg je alsnog te horen dat je niet snel genoeg was.

Voorheen bij een ander filiaal gewerkt waar het wel leuker was. Daar na 1 jaar weg gegaan, wat ze toen erg jammer vonden omdat ik mijn werk goed deed.
Daarna bij filiaal Rosmalen begonnen waar ze me na 1 jaar hebben ontslagen "omdat ik mijn werk niet goed deed", echter ben ik er van overtuigd dat het andere redenen had op persoonlijk gebied.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet goed
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Klazienaveen9 juli 2019
Werd totaal gern rekening gehouden met iedereen hele slechte bedoeling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige team om mee te werken
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Verkoopmedewerker30 juni 2019
Het is een zware job maar wel leuk om te doen en een super bedrijf
Pluspunten
Af en toe eens gaan eten
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een goede baan maar we krijgen te weinig salaris.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Houten14 juni 2019
Ik heb teamwork geleerd met het team en hoe ik met de klant moet omgaan
Minpunten
Weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel waar je veel leert
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Tubbergen30 mei 2019
Het is hier hard werken en binnen zo weinig mogelijk tijd waarbij je slechts het minimumloon uitbetaald krijgt.

Het is afwisselend werk, omdat je spiegelt, vakken vult, achter de kassa staat en in het magazijn allerlei werkzaamheden verricht.
Als vulploegmedewerker/verkoopmedewerker is het moeilijk om extra uren te werken en wordt je vaak opgeroepen voor slechts 2-3 uur per keer. Zelf vind ik het niet altijd even fijn in de winkel, omdat Kruidvat filialen erg vol staan en het chaotisch oogt.
Pluspunten
Afwisselend
Minpunten
(te) korte werkdagen, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard bedrijf
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heteren29 mei 2019
alles moet volgens de teamleider hun regels
je mag hier niet vanaf wijken hun wil is wet
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het tempo moet steeds hoger en hoger
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Aalst27 mei 2019
Werken bij Kruidvat was leuk, 6 maand lang. Één dag voor ik mijn vast contract zou krijgen werd ik ontslagen, ik was te traag.
Deze manier van omgaan vind ik onrespectvol, zodat het eerder lijkt of ze zo veel mogelijk tijdelijke werknemers willen hebben in de winkels. Enkel menselijke robots worden daar gehouden.
Wel was ik goed genoeg om telkens last minute in te vallen op mijn vrije dag of langer te blijven.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zetten27 mei 2019
In het begin vond ik het moeilijk om vragen te stellen als ik even iets niet wist. Maar dit heb ik wel geleerd tijdens het werken bij de kruidvat
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet mijn beste werkervaring.
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere21 mei 2019
Vond niet al de personen waarmee ik heb gewerkt erg fijn of vriendelijk en heb ook niet al te beste herinneringen er aan over gehouden.
Pluspunten
een paar leuke collega’s
Minpunten
Felle klanten, niet allemaal aardige collega’s, onduidelijke gebeurtenissen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Host beveiliging
Host beveiliging (voormalige medewerker) –  Osdorp16 mei 2019
Sorry maar erg slecht betaald full-time bij Kruidvat is 1600 euro bruto ja het bestaat dan moet ik nog mijn leven reskeren.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij Kruidvat
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Egmond aan Zee13 mei 2019
Het werken bij kruidvat was over het algemeen leuk om te doen. De functie verkoopmedewerker is erg afwisselend. De ene keer sta je achter de kassa, de andere keer mag je de winkel in om de voorraad aan te vullen en klanten gedag te zeggen en te helpen.
Het salaris is het minimumloon.

Helaas toen ik aangaf veel te willen werken werd hier gebruik van gemaakt en werd ik meteen elke feestdag ingeroosterd, zowel kerst als oud en nieuw. Op de zondag werken werd nog wel eens moeilijk gedaan want de bazin zelf wilde natuurlijk altijd heel graag zelf op zondag en besparen dus de jongste of weekendhulp mocht altijd meer verdienen.
Planning kon nog wel eens het laatste moment wijzigen.

De werktijden waren over het algemeen wel goed. Soms een koopavond en verder hele dagen.

Leuke personeelsuitjes en een mooi Kerstpakket .
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
geen stabiele planning
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur