Kruidvat Reviews

476 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 567 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaring
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn22 oktober 2018
Je wordt daar belachelijk slecht behandeld. ze antwoorden je vragen niet en leggen je ook niks uit. als je iets fout doet, wat je niet is uitgelegd, worden ze erg boos en is het allemaal jou fout. ik heb slechte ervaring met hun, ook andere die voor één avond mee hielpen zeiden: is het normaal dat je zo slecht hier wordt behandeld
Minpunten
slecht behandeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kruidvat hoge vucht
Kassamedewerker vakkenvuler (voormalige medewerker) –  Breda16 oktober 2018
personeel en werksfeer is heel gezellig, zou er graag weer werken, helaas is het uurloon echt laag en verandert het personeel bijna per week dus heb je alleen een goede band met de mensen die er lang werken en werken er veel mensen die geen verstand en idee hebben van wat ze aan het doen zijn. je leert er vakkenvuller en kassa, maar ook schoonmaken, alarmpjes aanzetten, etc.
Pluspunten
gezellig, diversiteit
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken, relatief weinig loon
verkoopmedewerker/vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Wezepe9 oktober 2018
Bij de Kruidvat werken, is zwaar, maar je krijgt er na mijn ervaring niet naar betaald. Ik had gelukkig wel gezellige collega's. Maar mijn leidinggevende had vaak kritiek op mij. Terwijl de manager altijd zei dat ik het prima deed.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werk omgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Overvecht3 oktober 2018
Ik heb een goeie herinnering aan werken bij Kruidvat.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad1 oktober 2018
ik werkte bij kruidvat paar maanden was een leuke tijd had een gezellige collegas en ook een leuke baan was het .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Vakkenvuller en caissière (huidige medewerker) –  Eindhoven29 september 2018
hele leuke baan, gezellige en leuke collega´s, alleen inkomen te weinig terwijl je hard werkt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatieve werksfeer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Prinsenbeek29 september 2018
Er werd nooit rekening gehouden met je beschikbaarheid
Pluspunten
Maaltijvergoefing
Minpunten
Geen leuke sfeer
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zware stage
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk26 september 2018
een typische dag op stage is vakken vullen ,vroeg in de ochtend opstaan , vegen, de vloer wassen, zware trollies duwen, klanten helpen
Pluspunten
geen
Minpunten
lange werkdagen, ongezellige sfeer, medewerkers zijn onaardig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderbetaald voor wat je doet
Verkoop/kassa mederwerkster (voormalige medewerker) –  Medemblik20 september 2018
Een hoop taken voor het loon dat je krijgt. Heb geleerd met mensen om te gaan en de basics van tijdmanagment met vakken vullen
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Zware werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer met alle collega's, iedereen was makkelijk in de omgang.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heemstede14 september 2018
ik werkte volle dagen waarin ik veel verschillende dingen kon doen, van kassa tot magazijn.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb een stage van 1 dag
Stage Kruidvat (voormalige medewerker) –  Nijmegen11 september 2018
het was een hele informele stage. Ik heb leren spiegelen.
Pluspunten
infortmatief
Minpunten
is er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Verkoopmedewerkster / vulploegleidster (huidige medewerker) –  Didam11 september 2018
Ik heb met heel veel plezier bij het Kruidvat gewerkt, helaas kunnen ze mij op dit moment niet meer uren bieden. Wel heb ik een aanbod gehad om door te groeien binnen Kruidvat, echter wil ik liever per direct meer uren werken omdat ik anders niks op kan bouwen.
Pluspunten
Leuke collega's, leerzaam bedrijf
Minpunten
Over uren worden niet meteen uitbetaald, laag uursalaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s maar zwaar (veel hetzelfde) werk tegen weinig loon.
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Noord-Holland9 september 2018
Heb een leuke eerste baan gehad bij kruidvat, het werk is alleen niet afwisselend en daarom ben ik nu opzoek naar een nieuwe baan.
Ook is het salaris bij kruidvat niet veel.
Pluspunten
Gezellige collega’s
Minpunten
Minimale loon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele gezellige collega's, veel leermomenten
Verkoopmedewerkster - vulploegmederwerker (voormalige medewerker) –  Tilburg6 september 2018
ik heb een super leuke tijd gehad bij de kruidvat. ik ben nu opzoek naar iets anders.
Pluspunten
10% terug op je aankoop bij personeelspas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel doorgroei mogelijkheden
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Venlo5 september 2018
er zijn veel doorgroeimogelijkheden, je krijgt veel de kans om je te laten zien en te uiten wat je wilt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Terneuzen4 september 2018
Het is duidelijk dat de leidinggevende boven de weekendkrachten staan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg tevreden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam2 september 2018
ik ben erg blij met de filiaalmanager en assistent filiaalmanager bij vestiging bijlmerplein hoe hun zijn en ze dingen oplossen. het is ook een hele prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuk team
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam28 augustus 2018
Een dag op werk is voor mij heel verschillend, aangezien ik hier al 2 jaar vast in dienst ben, zijn er een hoop verschillende dingen te doen voor mij. Ik heb veel zelfstandigheid opgebouwd en verantwoordelijk. Wat ik nog niet echt had als 15-jarige. ik ben vooral heel erg blij met mijn gezellige team, maar het wordt tijd voor iets anders.
Pluspunten
personeelskaart
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meewerkend voorman
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Loosdrecht26 augustus 2018
Je opent, sluit, vult, besteld en draait ook zelf kassa. Geen typische manager baan, waarbij je echt een meewerkend voorman bent.
Er wordt als manager veel inzet van je verwacht en je dient ook alles terwijl je zelf mee werkt te managen.
Dat is ook het moeilijkste, om alle taken die je per dag dient te doen ook netjes af te ronden. Er gebeurd elke dag wel iets en de tijd/mensen staan zo krap mogelijk ivm budget. Aanpoten geblazen!!
Juist het zelf meewerken en alles zelf ook doen, maar de balans tussen managen/meewerken is ver te zoeken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakkenvullen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heemskerk23 augustus 2018
Ik begon hier als vakkenvuller 2 avonden in de week, later werd dit 3 avonden en de zaterdag. Prima baan voor een 15/16 jarige.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 567 reviews
5111
4192
3166
266
132

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur