Kruidvat Reviews

446 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 529 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  IJmuiden15 juni 2018
De bijbaan bij de Kruidvat was aan het begin prima. Ik werkte elke dinsdag 3-4 uurtjes om in de avond vakken te vullen. Op de planning zou dit altijd eindigen tot 21:00, maar we moesten altijd langer doorwerken omdat we door de grote aanvulling het nooit met een klein clubje af zouden krijgen. Soms werd dit langer dan een half uur en kregen we dit bedrag nooit uitbetaald omdat de leidinggevende vond dat het onze schuld was dat we het nooit afkregen.

Na mijn eindexamen heb ik ook heel veel lange dagen extra gewerkt. Soms werd er op de planning gezet dat ik in een andere filialen moest werken zonder te vragen of ik dit wilde. Ik vond dit een probleem omdat ik geen reiskostenvergoeding kreeg terwijl het filiaal soms 10 km van mijn huis was. Ik was dan dus meer geld kwijt om daar heen en terug te gaan met het OV dan voor 3-4 uurtjes daar te werken.

Als ik soms vrij wilde nemen was dat een groot probleem (ook als het ver van te voren werd aangegeven dat ik een dag niet kon), ik moest dus altijd vervanging regelenen maar niemand wilt voor je invallen dus moest je altijd andere filialen bellen.

Een collega was ook een keer heel ziek en kwam niet opdagen. Toen moest ik die dag 9 uur lang achter de kassa staan, omdat mijn leidinggevende en ik de hele dag alleen stonden op een drukke zaterdag in de zomervakantie. Ik heb toen amper pauze kunnen nemen omdat het enorm druk was in de winkel.

Na 7 maanden heb ik ontslag genomen vanwege mijn nieuwe opleiding. Ik heb ook vele dingen geleerd maar door alle vervelende incidenten ging ik gewoon niet meer met plezier naar mijn werk.
  meer...

Het assortiment van Kruidvat is wel heel leuk om te vullen maar mijn ervaring om daar te werken is heel negatief.
  minder
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, minder leuke leidinggevenden.
vulploeg & kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar5 juni 2018
Het was hard werk maar alles wat goed georganiseerd.
Er werd soms te weinig uitleg gegeven, en te weinig tijd voor de hoeveelheid vul die wij haddden.
Pluspunten
goed georganiseerd
Minpunten
heel veel overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Blerick29 mei 2018
het was een korte periode toen ik werkte bij de kruidvat maar het was wel oke.
Minpunten
langer door werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te jong dus vervangbaar
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Glanerbrug28 mei 2018
Ik was te jong om kassa te mogen doen en te jong voor bepaalde werktijden dus werd ik al slechter behandeld. Ik werkte er net en week dus ik maakte wel een paar fouten en meteen werd er gedreigd met ontslag en met het feit dat ik makkelijk vervangbaar ben en ze al mensen in de rij hebben. Ik moest alleen maandags werken van 17:00 tot 19:00 (dat was het maximale wat mocht met 15 jaar) en toch moest ik vaak op andere dagen komen en werd ik tot overwerken gedwongen tot ver na 21:00 ondanks dat dit volgens de arbowet niet mag.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
ongelofelijk onvriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
stagiair (voormalige medewerker) –  Enschede28 mei 2018
Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad tijdens mijn stageperiode.
Aardige collega's en een leuke werksfeer.

Voldoende pauze en mogelijkheid om door te groeien.
Pluspunten
voldoende pauze
Minpunten
geen aardige bedrijfsleider
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg jammer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo25 mei 2018
Het is jammer dat de vulploegmedewerkers vaak alles alleen moesten doen en vaak moesten overwerken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
1e verkoopster (voormalige medewerker) –  Breda23 mei 2018
Je bent elke minuut van de dag bezig met iets, de ene minuut help je klanten de andere minuut verwerk je de vracht. je staat er nooit stil
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Stage (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)12 mei 2018
Goeie plek voor opgroei mogelijkheden voor studenten richting verkoper
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er waren leuke collages
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 mei 2018
het begon voor mij meestal gelijk met 4 uur aan de kassa en daarna was het ov richten op de klanten of vullen en spiegelen we hadden om de 2 dagen vracht of reclame dus soms moest ik displays maken en vond het heel leuk om te doen
Pluspunten
elke vul avond kreeg ik gratis luch
Minpunten
er was geen kans om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 mei 2018
Leuk werk met leuke collega's, moest helaas weg wegens verandering van schoolrooster.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
gure buurt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met een leuke sfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Heteren30 april 2018
Het is veel en hard werken maar het verdient goed en niemand is te lui om je te helpen als je iets niet snapt of gewoon even hulp nodig hebt met iets anders
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch26 april 2018
Het is heel gezellig, het werk is opzich niet heel zwaar!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen25 april 2018
Mijn werkervaring bij Kruidvat was erg gevarieerd. Ik stond veel achter de kassa. Dit vond ik het leukste om te doen. Hiermee heb je veel contact met de klant. ook spiegelen, vakkenvullen en schoonmaken was een deel van mijn werk. De collega's vondt ik erg gezellige mensen. Ze waren erg leuk en maakten het werk ook leuker.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
weinig uren doordeweeks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen prettige werksfeer
Eerste Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Zaandam25 april 2018
erg hoge werkdruk, met lange dagen wat niet eens mag.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Emmen17 april 2018
leuk gewerkt bij de kruidvat. leuke uren, leuk werk.
Pluspunten
alles
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving om te werken en doorgroemogelijkheid
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid16 april 2018
Gezellige werkplek, je bent altijd bezig. Ik hou zelf niet van niks doen, wil actief bezig zijn.
Pluspunten
Altijd iets te doen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vulploeg-/kassamedewerker
Vulploeg-/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Nijverdal16 april 2018
Leuke baan met veel mogelijkheden. Pauzes werden altijd op tijd ingepland goede werksfeer.
Minpunten
vulploegtijden soms moeilijk te combineren met school
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Vulploeg medewerker (huidige medewerker) –  Leidsche Rijn8 april 2018
Het verdient lekker bij. Het is alleen best zwaar werk aangezien ik vaak last heb van mijn knie is vullen misschien niet de meest geschikte baan voor mij het is heel veel tillen ja en ik denk wel dat je weet hoe het werkt. ik werk er nu al 9 maanden en het is wel een beetje 1 toonig dus als je naar een extreem leuke baan zoekt is dit niks voor jouw
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring kruidvat
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rhoon4 april 2018
Goed werk, management was zeer zwak. Ik had ervaring als winkelmedewerker en kassa. Echter vond het management mij onbekwaam. Ik was het hier niet mee eens.

Mijn broer heeft hier ook gewerkt bij dezelfde winkel. Die is weggegaan na enige tijd. Dit vond het management niet leuk omdat mijn broer een goede aanwinst was. Maar deze ging (natuurlijk) door met zijn leven. Ik denk persoonlijk dat dit de reden was dat ik ontslagen werd. Grote duim omhoog voor kruidvat! Ik had werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt.
Pluspunten
Werk is goed te doen en betaald goed
Minpunten
Management is zwak en emotioneel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte sfeer.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht3 april 2018
In het filiaal hing al een vervelende sfeer toen ik er begon met werken. Door de werknemers die er al werkten werd je totaal niet openhartig ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 529 reviews
5106
4179
3156
259
129

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur