Kruidvat Reviews

489 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 582 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onaardige collega's
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Valkenswaard8 december 2018
Ik werk nu al een hele tijd bij kruidvat.
Ik sta op zaterdagen alleen maar aan de kassa......
Ik was aangenomen als vakkenvuller, dit doe ik dan ook op 2 dagen in de week. Helaas is de werksfeer alles behalve fijn voor mij.
Collega's roddelen en er wordt voorgetrokken (dus ik moet bijv de mat stofzuigen en afwassen, terwijl anderen gwn bij de snoepbakken staan te kletsen).
Hierdoor ga ik dus ook stoppen bij kruidvat.
Pluspunten
prima werktijden, je kunt zelf zeggen wanneer je wel en niet kan/wil. De bedrijfsleiders zijn wél heel aardig
Minpunten
vreselijke collega's, laag loon, voortrekkerij
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Blaricum1 december 2018
Je kan bij de kruivat heel erg leuk en gezellig werken. Dat komt door de hele leuke werkzweer.
Pluspunten
Leuke werkzweer
Minpunten
te lagen loon voor heel hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Kassa medewerkster / vakken vullen (voormalige medewerker) –  Gorssel29 november 2018
De werkdruk was ontzettend hoog en je kreeg nooit goede feedback dat vond ik erg jammer. Met de collega's kon ik het wel goed vinden maar er was veel onderlingen ruzie. Het leukste vond ik de kassa draaien. Het was altijd druk en er was altijd wat te doen. Het is geen saai werk en je hebt ook wel afwisseling in wat je kan gaan doen. Het management vond ik daar in tegen erg slecht
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelllig
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Leiden29 november 2018
het is er erg gezellig en er zijn veel doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht behandeld!!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur25 november 2018
Ik heb een half jaar bij Kruidvat gewerkt waarvan 1 maand mijn loonstrook WEL klopte!
Telkens minder uitbetaald, ze doen er niks mee.
Ook deed mijn manager/baas uit de hoogte.
Mijn contract kon verlengt worden en ik wou dit alleen als ik meer uren kon maken. Geprobeerd contact op te nemen met baas, totaal genegeerd & 2 weken later brief thuis dat contract niet wordt verlengd! Niet netjes. Zet er geen stap meer binnen.
Pluspunten
Collega’s waren erg behulpzaam
Minpunten
Baas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klant is nummer 1
Verkoopmedewerkster (parttime) (huidige medewerker) –  laren noordholland13 november 2018
het is samen doel gericht werken naar een fijne werk plek,kan je omgaan met werk druk? kan je dingen tegelijkertijd? ben je leergierig en heb je zin in een uitdaging dan is Kruidvat een werk plek voor jou. je verdient na functie.. maar waar een wil is is een weg.
Pluspunten
fijne collega's die zijn het aller belangrijkste
Minpunten
de werk druk die van uit het hoofd kantoor word op gedragen. volle werk plek, verplicht kleding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge doorgroeimogelijkheden en leuk management.
Leiding (voormalige medewerker) –  Sneek9 november 2018
Bijna alle dagen zijn vrijwel hetzelfde. Dit geeft overigens wel rust en structuur. Je krijgt diverse trainingen en veel kansen als jij je potentie laat zien. Het management is goed en eerlijk. De sfeer is onder collega's super relaxed, maar kan over het algemeen gaan vervelen. Er is niet veel variatie, maar als je dit fijn vind, dan is dit een baan voor jou! Het moeilijkste zal de training zijn in je kennis van medicatie, maar alles is te leren en hier krijg je ook zeker de kans voor.
Pluspunten
Rust en regelmaat.
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig bedrijf waar je hard moet werken
Verkoopmedewerkster (parttime) (huidige medewerker) –  Zeewolde1 november 2018
Een bedrijf waar ze goed weten wat ze willen. Goede organisatie maar het is wel hard en zwaar werk.
Pluspunten
Goede doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk en gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Beilen28 oktober 2018
Het werk was er erg leuk, de collega’s en leidinggevenden waren zeer vriendlijk en altijd in voor een geintje hier en daar.
Pluspunten
Goede werk sfeer
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Heesch26 oktober 2018
wat erg fijn is dat je niet meteen op de mensen af hoeft te stappen en ze even lekker kunnen snuffelen vooral bij de actie producten.
Erg leuk werk. met veel afwisseling. en leuke collega's en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loze beloften
winkel leiden, administratieve taken (voormalige medewerker) –  Leiden26 oktober 2018
Slechte werkgever, collega's tegen elkaar opzetten!!!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid25 oktober 2018
het was een leuke bijbaan om bij te werken mijn collega's waren aardig en spontaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaring
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn22 oktober 2018
Je wordt daar belachelijk slecht behandeld. ze antwoorden je vragen niet en leggen je ook niks uit. als je iets fout doet, wat je niet is uitgelegd, worden ze erg boos en is het allemaal jou fout. ik heb slechte ervaring met hun, ook andere die voor één avond mee hielpen zeiden: is het normaal dat je zo slecht hier wordt behandeld
Minpunten
slecht behandeld
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 oktober 2018
Je staat nooit stil. je leert alles al snel en het personeel is aardig.
Pluspunten
werknemers korting
Minpunten
je moet heel veel staan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kruidvat hoge vucht
Kassamedewerker vakkenvuler (voormalige medewerker) –  Breda16 oktober 2018
personeel en werksfeer is heel gezellig, zou er graag weer werken, helaas is het uurloon echt laag en verandert het personeel bijna per week dus heb je alleen een goede band met de mensen die er lang werken en werken er veel mensen die geen verstand en idee hebben van wat ze aan het doen zijn. je leert er vakkenvuller en kassa, maar ook schoonmaken, alarmpjes aanzetten, etc.
Pluspunten
gezellig, diversiteit
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken, relatief weinig loon
verkoopmedewerker/vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Wezepe9 oktober 2018
Bij de Kruidvat werken, is zwaar, maar je krijgt er na mijn ervaring niet naar betaald. Ik had gelukkig wel gezellige collega's. Maar mijn leidinggevende had vaak kritiek op mij. Terwijl de manager altijd zei dat ik het prima deed.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werk omgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Overvecht3 oktober 2018
Ik heb een goeie herinnering aan werken bij Kruidvat.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopster
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad1 oktober 2018
ik werkte bij kruidvat paar maanden was een leuke tijd had een gezellige collegas en ook een leuke baan was het .
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Vakkenvuller en caissière (huidige medewerker) –  Eindhoven29 september 2018
hele leuke baan, gezellige en leuke collega´s, alleen inkomen te weinig terwijl je hard werkt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatieve werksfeer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Prinsenbeek29 september 2018
Er werd nooit rekening gehouden met je beschikbaarheid
Pluspunten
Maaltijvergoefing
Minpunten
Geen leuke sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 582 reviews
5114
4198
3167
270
133

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur