Kruidvat Reviews

454 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 539 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel slecht
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bussum21 juli 2018
Ik werd behandeld als 1 van de zoveel en werd na de verbouwing meteen weer ontslagen, zonder reden. Het voelde alsof ik werd gebruikt.
Pluspunten
nvt
Minpunten
bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken bij Kruidvat bestond voor mij alleen uit vakkenvullen. De filiaalmanager was helaas een oneerlijke en onaardige man.
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel16 juli 2018
Werken bij kruidvat was vooral alleen maar vakken vullen. Maar helaas was de filiaal manager een oneerlijke en gemene man die vaak dreigde mensen te ontslaan als ze iets verkeerds deden terwijl hij zelf de oorzaak was waardoor mensen iets niet goed deden en daarom was een geen leuke werk ervaring maar ik heb toch doorgewerkt want werk is werk.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Lage salaris onaardige manager en geen leuke werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Vulploegmederwerker + cassiere (huidige medewerker) –  Zevenhuizen10 juli 2018
het was echt leuk om er te werken, ook leuke mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en zeer leuke tijd
Kassamedewerker en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amstelveen10 juli 2018
ik ben er helaas ontslagen maar dat was mijn eigen fout ik heb een geweldige tijd daar gehad en kreeg ook goed betaalt ik had het ook erg leuk met de medewerkers en vind het nog steeds een geweldig bedrijf en winkel!
Pluspunten
gratis lunch en goed verdeling en overleg over de tijden
Minpunten
kon moeilijk vrij vragen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
winkel-medewerker (voormalige medewerker) –  almere9 juli 2018
ik vond het erg leuk acter de kassa de contact met de mensen
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitbuitend en oneerlijk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Bussum27 juni 2018
Ik werd aangenomen met de woorden dat ik er meerdere maanden zou werken. Er vond die maand een grote verbouwing plaats waar ik aan mee mocht helpen, dit was tevens mijn eerste en dan ook laatste maand. Na de maand van de verbouwing werd ik zonder duidelijke reden weer ontslagen.

Dit vond ik zeer onprofessioneel en had dan ook geen fijne ervaring bij het werken bij deze winkel.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Oneerlijk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Varsseveld22 juni 2018
Elke woensdagavond goederen ontvangen en in de winkel pakken.
Pluspunten
Dicht bij huis
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  IJmuiden15 juni 2018
De bijbaan bij de Kruidvat was aan het begin prima. Ik werkte elke dinsdag 3-4 uurtjes om in de avond vakken te vullen. Op de planning zou dit altijd eindigen tot 21:00, maar we moesten altijd langer doorwerken omdat we door de grote aanvulling het nooit met een klein clubje af zouden krijgen. Soms werd dit langer dan een half uur en kregen we dit bedrag nooit uitbetaald omdat de leidinggevende vond dat het onze schuld was dat we het nooit afkregen.

Na mijn eindexamen heb ik ook heel veel lange dagen extra gewerkt. Soms werd er op de planning gezet dat ik in een andere filialen moest werken zonder te vragen of ik dit wilde. Ik vond dit een probleem omdat ik geen reiskostenvergoeding kreeg terwijl het filiaal soms 10 km van mijn huis was. Ik was dan dus meer geld kwijt om daar heen en terug te gaan met het OV dan voor 3-4 uurtjes daar te werken.

Als ik soms vrij wilde nemen was dat een groot probleem (ook als het ver van te voren werd aangegeven dat ik een dag niet kon), ik moest dus altijd vervanging regelenen maar niemand wilt voor je invallen dus moest je altijd andere filialen bellen.

Een collega was ook een keer heel ziek en kwam niet opdagen. Toen moest ik die dag 9 uur lang achter de kassa staan, omdat mijn leidinggevende en ik de hele dag alleen stonden op een drukke zaterdag in de zomervakantie. Ik heb toen amper pauze kunnen nemen omdat het enorm druk was in de winkel.

Na 7 maanden heb ik ontslag genomen vanwege mijn nieuwe opleiding. Ik heb ook vele dingen geleerd maar door alle vervelende incidenten ging ik gewoon niet meer met plezier naar mijn werk.
  meer...

Het assortiment van Kruidvat is wel heel leuk om te vullen maar mijn ervaring om daar te werken is heel negatief.
  minder
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad7 juni 2018
Het was erg leuk ookal kreeg je bijv. minder betaald dan in een supermarkt maar was een leuke sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, minder leuke leidinggevenden.
vulploeg & kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar5 juni 2018
Het was hard werk maar alles wat goed georganiseerd.
Er werd soms te weinig uitleg gegeven, en te weinig tijd voor de hoeveelheid vul die wij haddden.
Pluspunten
goed georganiseerd
Minpunten
heel veel overwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Blerick29 mei 2018
het was een korte periode toen ik werkte bij de kruidvat maar het was wel oke.
Minpunten
langer door werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te jong dus vervangbaar
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Glanerbrug28 mei 2018
Ik was te jong om kassa te mogen doen en te jong voor bepaalde werktijden dus werd ik al slechter behandeld. Ik werkte er net en week dus ik maakte wel een paar fouten en meteen werd er gedreigd met ontslag en met het feit dat ik makkelijk vervangbaar ben en ze al mensen in de rij hebben. Ik moest alleen maandags werken van 17:00 tot 19:00 (dat was het maximale wat mocht met 15 jaar) en toch moest ik vaak op andere dagen komen en werd ik tot overwerken gedwongen tot ver na 21:00 ondanks dat dit volgens de arbowet niet mag.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
ongelofelijk onvriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
stagiair (voormalige medewerker) –  Enschede28 mei 2018
Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad tijdens mijn stageperiode.
Aardige collega's en een leuke werksfeer.

Voldoende pauze en mogelijkheid om door te groeien.
Pluspunten
voldoende pauze
Minpunten
geen aardige bedrijfsleider
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg jammer
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo25 mei 2018
Het is jammer dat de vulploegmedewerkers vaak alles alleen moesten doen en vaak moesten overwerken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
1e verkoopster (voormalige medewerker) –  Breda23 mei 2018
Je bent elke minuut van de dag bezig met iets, de ene minuut help je klanten de andere minuut verwerk je de vracht. je staat er nooit stil
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Stage (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)12 mei 2018
Goeie plek voor opgroei mogelijkheden voor studenten richting verkoper
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er waren leuke collages
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 mei 2018
het begon voor mij meestal gelijk met 4 uur aan de kassa en daarna was het ov richten op de klanten of vullen en spiegelen we hadden om de 2 dagen vracht of reclame dus soms moest ik displays maken en vond het heel leuk om te doen
Pluspunten
elke vul avond kreeg ik gratis luch
Minpunten
er was geen kans om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 mei 2018
Leuk werk met leuke collega's, moest helaas weg wegens verandering van schoolrooster.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
gure buurt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met een leuke sfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Heteren30 april 2018
Het is veel en hard werken maar het verdient goed en niemand is te lui om je te helpen als je iets niet snapt of gewoon even hulp nodig hebt met iets anders
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch26 april 2018
Het is heel gezellig, het werk is opzich niet heel zwaar!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 539 reviews
5107
4181
3161
261
129

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur