Kruidvat Reviews

545 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 650 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nog nooit zo iets chaotisch mee gemaakt
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 september 2019
Het is een bedrijf die absoluut niet nadenkt hoe het makkelijker kan voor de medewerker. Je moet veel doen in de korte tijd die je hebt. Elke maandag de koppenombouwen en dan ging kop 1 naar kop 3 en en kop 5 naar kop 1. En daar was je al de hele ochtend mee bezig. zet ze lekker op wieltjes scheel uren!! Pos doen jongens je krijgt dozen binnen waar de honden geen brood van lusten.
Pluspunten
Mogrlijkheid om veel te werken
Minpunten
Slecht salaris, te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk bedrijf.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Ede15 september 2019
Je bent gewoon een nummertje. Je MOET overal een gemiddelde of daarboven mee hebben... je krijgt een week a 2 om dit OP ALLE vlakken te bewijzen.. zo niet kun je net zo hard weer vertrekken.
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
De rest
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima baantje helaas wel laag inkomen
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede12 september 2019
Bij de kruidvat werken is geen probleem. Je vult een beetje, je spiegelt een beetje. Niet zo moeilijk. Het is echter het salaris en de ingeplande uren wat mij erg irriteerde. Je krijgt minimun loon (als 15 jarige tenminste) en ik werd maar 3 uur per week ingeplant. Dit is maar €40 per maand...
Pluspunten
Goede sfeer en professionaliteit
Minpunten
Laag inkomen en weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kruidvat
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 september 2019
Totaal niet begripvol met het personeel. Werken en mond houden, de hoge personen (districtmanagers) hebben weinig ervaring er rommelen maar wat aan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Collega’s/ gemene leidinggevende
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Bosch2 september 2019
Het is een leuk baantje om te doen als je ook goed word ingewerkt dat was bij mij niet het geval. Mijn leidinggevende gaf mij ook geen feedback en dan hoorde ik achteraf van een collega wat er over mij gezegt was. Mijn leidinggevende was gemeen tegen mij en totaal niet collegiaal.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen uitdaging
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Limburg30 augustus 2019
Ik begon bij de kruitvat als assistent filiaal manager. Wat viel dat tegen. Elke dag doe je precies hetzelfde, er is geen ruimte voor eigen visie en in het algemeen dood saai. Ik heb echt respect voor de mensen die hier langer dan een half jaar kunnen werken.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke collega's
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Twello20 augustus 2019
Het is een gezellig bedrijf om te werken, al kan het managment wel iets beter dan hoe het toen is gegaan. Meestal was het een zooitje achter de schermen, en toch ging iedereen er hard voor.

Wat ik vooral heb geleerd is dat je altijd op meer dingen moet letten, zoals de vakken vullen en klanten helpen. Het moeilijkste van de baan was wel het combineren van vullen en het helpen van klanten.
Het leukste was waneer je stieken een grapje kon maken, of iemand die je van buiten af kende tegen kwam.
Pluspunten
Uitbetaling over uren
Minpunten
Vol achterruim.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijke werkgever
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam9 augustus 2019
Wat een verschrikkelijke werksfeer! Collega's zijn niet collegiaal, er is geen gezelligheid of uberhaupt interesse in wat dan ook. Elke week in elke filiaal is hetzelfde probleem....hoe kan dit niet opgelost worden? Iedereen weet hoe rommelig de kruitvat winkels zijn....nou achter de schermen is het pas echt een puinzooi en dan heb ik het niet over spullen. Je word daar niet behandelt als mens maar als vuil!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vooral het management
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was prettig
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 augustus 2019
Leuke werknemers en de sfeer was aangenaam ik heb veel geleerd
Pluspunten
Het was leerzaam
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke winkel altijd iets te doen. Lange werkdagen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Papendrecht4 augustus 2019
Kruidvat is een winkel waar je heel de dag bezig bent.
Elke dag is het bikkelen om je werk af te krijgen en je bent nooit klaar. Lange werkdagen maar personeel is wel gezellig.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lange werkdagem
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend slechte werkgever
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Montfoort2 augustus 2019
Heb bij een filliaal in de buurt van Utrecht gewerkt erg slechte werkgever wil je niks mee te maken hebben. Kreeg nooit complimenten ofzo
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Slechte manier van werken en weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever.
Ass. filliaalmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven23 juli 2019
Ruim 16 jaar heb ik voor Kruidvat gewerkt. Altijd met veel plezier. Zeer goede verdiensten en fijne arbeidsvoorwaarden. Enige nadeel vond ik de tijdsdruk ivm folder.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Laren23 juli 2019
Hier heb een vakantiebaantje gedaan als vakkenvuller. Het was altijd erg gezellig en iedereen kon goed samenwerken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Medewerker (voormalige medewerker) –  Hoogvliet22 juli 2019
Ik vond het leuk om hier stage te lopen omdat. ik veel in contact was met klanten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Almelo18 juli 2019
was best zwaar werk en had voor een 16 jarige wel veel en zwaar werk (snuffelstage)
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
te zwaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne sfeer, veel te hard werken.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rosmalen16 juli 2019
Sfeer onder het personeel was niet fijn.
Kreeg nooit complimenten als er wat goed ging, maar wel altijd commentaar als er wat fout ging.
Soms erg lange dagen (van 7:00 tot 18:00 uur), en hard werken.
Als je werk op tijd af was kreeg je alsnog te horen dat je niet snel genoeg was.

Voorheen bij een ander filiaal gewerkt waar het wel leuker was. Daar na 1 jaar weg gegaan, wat ze toen erg jammer vonden omdat ik mijn werk goed deed.
Daarna bij filiaal Rosmalen begonnen waar ze me na 1 jaar hebben ontslagen "omdat ik mijn werk niet goed deed", echter ben ik er van overtuigd dat het andere redenen had op persoonlijk gebied.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet goed
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Klazienaveen9 juli 2019
Werd totaal gern rekening gehouden met iedereen hele slechte bedoeling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een goede baan maar we krijgen te weinig salaris.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Houten14 juni 2019
Ik heb teamwork geleerd met het team en hoe ik met de klant moet omgaan
Minpunten
Weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel waar je veel leert
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Tubbergen30 mei 2019
Het is hier hard werken en binnen zo weinig mogelijk tijd waarbij je slechts het minimumloon uitbetaald krijgt.

Het is afwisselend werk, omdat je spiegelt, vakken vult, achter de kassa staat en in het magazijn allerlei werkzaamheden verricht.
Als vulploegmedewerker/verkoopmedewerker is het moeilijk om extra uren te werken en wordt je vaak opgeroepen voor slechts 2-3 uur per keer. Zelf vind ik het niet altijd even fijn in de winkel, omdat Kruidvat filialen erg vol staan en het chaotisch oogt.
Pluspunten
Afwisselend
Minpunten
(te) korte werkdagen, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard bedrijf
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heteren29 mei 2019
alles moet volgens de teamleider hun regels
je mag hier niet vanaf wijken hun wil is wet
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 650 reviews
5123
4210
3188
281
148

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur