Kruidvat
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Kruidvat Carrières en werk

Over ons
Kruidvat is de meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. En daar zijn we trots op! Wekelijks winkelen meer dan 3 miljoen klanten bij Kruidvat. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan producten in onze winkels liggen en volop spraakmakende aanbiedingen. Allemaal van hoge kwaliteit en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo blijft Kruidvat – meer... ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Onze winkels hebben een moderne uitstraling en laten duidelijk zien waar klanten de producten en aanbiedingen kunnen vinden. Onze klanten vinden dan ook gemakkelijk zelf hun weg in onze winkels!

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Daaronder vallen ook de winkelformules Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Dankzij deze ijzersterke formules is A.S. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle.


En dankzij onze medewerkers zijn wij zo succesvol. Onze medewerkers hebben passie voor het werk, zijn betrokken bij de organisatie en hebben teamwork hoog in het vaandel staan. A.S. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Werk je bij ons? Dan ben je enthousiast en sta je open voor innovatie. Want zowel A.S. Watson als haar werknemers staan nooit stil.


Succes, dat bouw je samen! Daarom werken we net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij Kruidvat krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent hard werken en snel schakelen. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie.


Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, zoals de HR Proffie, en dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer! Dit betekent dat we niet alleen beloven dat we in je investeren, maar het ook echt doen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Kruidvat te werken?

3,3
Werk-privébalans
3,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,2
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij Kruidvat?

Beste werklocaties
5,0
Emmen
4,3
Sneek
4,3
Sliedrecht
4,3
Gouda
4,3
Lelystad
Meest populaire functies
4,4
Parttime Verkoopmedewerker (m/v)
4,0
Productiemedewerker (m/v)
3,8
Assistent Filiaalmanager (m/v)
3,7
Winkelmedewerker (m/v)
3,6
Stagiair (m/v)

Kruidvat vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Kruidvat?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 129 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 129 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 129 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Kruidvat