Krantenwijk Reviews

Alle 72 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel fietsen
Krantenbezorgster (voormalige medewerker) –  Lisse10 juli 2019
Ik liep mijn kranten bij landbouwbedrijven dus ik fietste altijd aangezien de afstand tussen de huizen best groot was,
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je komt leuke mensen tegen.
Kranten bezorgen (voormalige medewerker) –  Enter17 mei 2019
het was wel saai en veel lopen maar als je zo rond loopt krijg je veel sociale ervaring en praat je makkelijk met iedereen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kranten bezorgen
krantenwijk (voormalige medewerker) –  Hengelo OV13 mei 2019
ik vond dit niet leuk.ik ging naar school en was nog jong. dit was een van mijn eerste baantjes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productiemedewerker
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad10 april 2019
het was gezellig om bij het bedrijf te werken
Ik heb er ook best wel veel geleerd
de tijden die ik kreeg paste precies bij mij
niet te lang niet te kort
Pluspunten
aardige collegas
Minpunten
te warm op locatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Krantenwijk
Krantenbezorgster (voormalige medewerker) –  Ede10 maart 2019
Bij een krantenwijk moet je niet bang zijn voor een beetje regen. Verder is het prima te doen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kranten rondbrengen
Kranten bezorgen (voormalige medewerker) –  Tilburg6 september 2018
ik vond het eigelijk niks voor mij vandaar dat ik ook gestopt ben
Pluspunten
geen werktijden om aan te houden
Minpunten
heel veel kranten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken als krantenbezorger ochtendkranten
Bezorger ochtendkrant (huidige medewerker) –  Delfzijl26 augustus 2018
Het werken als krantenbezorger in de ochtend vraagt discipline en doorzetting vermogen om elke morgen vroeg uit je bed te stappen en dan door weer en windt de kranten te gaan bezorgen 6 dagen per week jaar in jaar uit.
Pluspunten
in keer per jaar een kerstbonus
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kranten bezorgen
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Wageningen20 augustus 2018
Je kan zelf bepalen wanneer je de kranten bezorgt als het maar voor het einde van de dag gebeurd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
liep altijd alleen.
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Wommels6 juli 2018
Ik vond een krantenwijk hebben leuk maar ik zou het niet weer willen doen.
Pluspunten
lekker salaris voor een 13jarige
Minpunten
veel vrije tijd weg
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is saai werk maar goed voor iemand die net begind
Stage octopus (voormalige medewerker) –  Swalmen21 juni 2018
Het was niet mijn ding en het verdiende nogal erg weinig.
Pluspunten
geen
Minpunten
teveel werk voor te weinig geld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
Kanten gooien in een wijk (voormalige medewerker) –  Boxtel29 april 2018
mijn eerste werk in boxtel toen ik nog naar school ging.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Krantenbezorgster (huidige medewerker) –  Hoorn23 april 2018
Het verdient beter dan alleen folders bezorgen, omdat ik een best belangrijke krant moet bezorgen.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Soms net iets te weinig kranten/folders, maar meestal niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spotta
Folderbezorgster (huidige medewerker) –  Lelystad23 april 2018
Ik heb wekelijks ongeveer 300 folders bezorgd bij verschillende adressen alleen de wijk opstelling was heel onverzorgd gemaakt. Voor de rest is het wel fijn om een eerste werkervaring te hebben.
Pluspunten
Goeie werkervaring
Minpunten
Slechte wijk opstelling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Amstelveen11 april 2018
het was hard werken, maar goed te combineren met school.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sweer
Krantenbezorgster (voormalige medewerker) –  Dokkum21 maart 2018
het is er erg leuk om hier te gaan werken omdat het gezellig is.
Pluspunten
gezellige sweer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  enschede20 maart 2018
ik vond het wel leuk maar in de winter was het bijna niet te doen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustig de kranten bezorgen in mijn eigen wijk
Krantenbezorger (voormalige medewerker) –  Purmerend20 maart 2018
Ik kon prima mijn eigen tijd indelen en het was lekker dichtbij in de buurt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkt alleen
Krantenbezorgster (voormalige medewerker) –  Almere-Haven1 maart 2018
Mijn ervaring is : het is leuk als bij verdiensten.
Een kleine bezigheid.je bent lekker in de buitenlucht.

Wat ik minder leuk vond was, je moet door weer en wind

Wat ik tof vond was als je een probleem had en je belde naar het bedrijf dat het ook gelijk opgelost werd.
Pluspunten
Rustig
Minpunten
Kranten vouwen en weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en leuk
Bezorger (huidige medewerker) –  Haarlem19 februari 2018
ik loop elke week een krantenwijk in haarlem. ik vindt het leuk want je bent lekker bezig buiten.
Pluspunten
duurt niet lang, muziek op
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het leverde geld maar leuk was het niet heel erg
Medewerker (voormalige medewerker) –  Dronten13 februari 2018
het was hard werken en dat is geen probleem maar veel waardering kreeg ik niet echt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Krantenwijk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 72 reviews
510
413
335
27
17

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,4Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
2,7Bedrijfscultuur