Kracht Recruitment
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Kracht Recruitment Carrières en werk

Over ons
De dienstverlening van Kracht Recruitment bestaat onder andere uit werving en selectie, detachering en Kracht Training. Wij hebben jarenlange ervaring met bemiddelen van hoger kader kandidaten en een hecht relatie netwerk in jouw branche. Lees hieronder meer over onze werkwijze, missie, visie en kernwaarden. Interesse? Bekijk hier de meest recente vacatures – meer... of zoek op trefwoord.

Kracht Recruitment bemiddelt kandidaten vanuit verregaande kennis van de technische arbeidsmarkt, menselijk gedrag en drijfveren. Als opdrachtgever ontvangt u niet alleen passende kandidaten maar maakt u ook gebruik van onze kennis van Marktontwikkelingen, HRM, Recruitment, Opleiding, Kracht Training en Bedrijfskundige aangelegenheden. Wij geloven in netwerkdeling en vergoten uw carrière kansen door u gericht in contact te brengen met potentiële klanten of een van onze partners. Aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure inclusief drijfveren test, kiezen kandidaat en opdrachtgever bewust voor de best passende functie. Voor meer informatie neem contact op met een van onze adviseurs.


Kracht Recruitment vindt, signaleert en herkent talent van kandidaten en zorgt voor de beste match met opdrachtgevers. Wij verbinden mens en organisatie zodat zij elkaar nu en in de toekomst perfect aanvullen. Wij leveren daarmee vanuit onze kracht een essentiële bijdrage aan de doelen van de kandidaat en de opdrachtgever en overtreffen verwachtingen van werkgever en werknemer.


Visie en Kernwaarden


Kracht Recruitment matcht mens en organisatie en levert daarmee een essentiële bijdrage aan de wederzijdse ontwikkeling. Wij geloven dat werken 'vanuit kracht' leidt tot de meest vruchtbare arbeidsrelatie die je kunt wensen.


Kracht

Energie, plezier en passie:

Werk je vanuit Kracht dan zit je op de juiste plek, lever je meerwaarde en kom je op competentieniveau volledig tot je recht. Onze mensen werken vanuit Kracht, hebben passie voor hun vak, werken zichtbaar met plezier, inspireren en geven energie aan hun omgeving. Het geeft ons plezier om kandidaten te helpen met de best passende baan.


Toekomst

Groei, ontwikkeling, leren en opleiden:

Wij vinden banen die niet alleen in het heden interessant zijn. Kijkend naar de toekomst moet een baan leiden tot ontwikkeling zodat toekomstige kansen kunnen worden benut.


Meerwaarde

Netwerkdeling, adviseren, partnerschap, overtreffen en rendement:

Perfect matchen vinden wij vanzelfsprekend, wij doen meer. Vanuit een duurzame klantrelatie streven wij naar een duurzame arbeidsrelatie tussen onze relaties. Als adviseur denken wij mee over HRM, recruitment, sales en bedrijfskundige zaken. Netwerk- en kennisdeling is vanzelfsprekend.


Ondernemerschap

Klantgericht, oplossingsgericht, resultaatsgericht, slagvaardig en proactief:

Iedere kans vereist een snelle, klantgerichte manier van werken en een optimale beheersing van het sollicitatieproces. Hierbij zijn openheid, proactief gedrag en slagvaardigheid essentieel. Wij streven naar de beste optie EN de meest reële kans van het moment.


Mensgericht

Persoonlijk, aandacht, betrokken, doortastend en scherp:

Onze organisatie is gericht op het signaleren van talenten van mensen. Wij staan bekend om onze scherpe, doortastende aanpak. Alle kandidaten worden door ons getest en waarnodig door een professionele partner voorzien van advies.


Transparant

Betrouwbaar, duurzaam, garantie en openheid:

Kracht Recruitment hanteert een transparante werkwijze. Onze processen zijn transparant en gericht op een duurzame bemiddeling. Dankzij testen en evaluaties leveren wij aantoonbare meerwaarde, garantie is vanzelfsprekend.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Kracht Recruitment te werken?

4,9
Werk-privébalans
4,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
5,0
Doorgroeimogelijkheden
4,9
Management
5,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Kracht Recruitment?

Picture of Wieger Willems, CEO of Kracht Recruitment
CEO
Wieger Willems
5,0
Enthousiaste en professionele werksfeer
Geschreven door Recruiter (huidige medewerker) uit Arnhem op 30 januari 2018
Bij Kracht wordt er dagelijks met veel plezier en enthousiasme gewerkt om bouwprofessionals van een goede naar een betere baan te begeleiden. Door de open en familiare bedrijfscultuur stimuleert iedereen elkaars persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk Kracht Recruitment reviews over management