KPN Reviews

510 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review KPN
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Maastricht20 maart 2018
Een typische dag op het werk begon met goede morgen en koffie of thee. Daarna werden diverse taken uitgevoerd op dagelijkse basis.

Checken openstaande cases en pending cases.
Daarna telefoontjes en mails afhandelen, alsook openstaande change-aanvragen.

KPN heeft me geleerd dat je met volhardendheid, doorzettingsvermogen, ambitie en een grote portie analytisch vermogen in combinatie met een gezonde portie eigen leiderschap je een heel eind kan komen ongeacht wat je einddoel is.

Ik mocht er Windows inhoudelijke ondersteuning bieden op diverse manieren en mocht er ook diverse malen stage lopen bij diverse afdelingen.
Pluspunten
veel afwisseling
Minpunten
verre afstand ten opzichte van thuis.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Sr. Projectcoördinator (voormalige medewerker) –  Houten20 maart 2018
Heel fijn bedrijf om te werken en te leren er zijn veel doorgroei mogelijkheden en deze worden ook gestimuleerd.
Pluspunten
veel mogelijkheden
Minpunten
veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
yes
consumenten contact specialist (voormalige medewerker) –  Zoetermeer13 maart 2018
leuke bedrijf. Ik heb er met veel plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afdeling met afwisselend werk waar de mens en samenwerking centraal staat
project support officer (voormalige medewerker) –  Houten8 maart 2018
Met heel veel plezier op deze afdeling gewerkt als interim medewerker. Fijne collega's en prettige samenwerking.

Geen dag is hetzelfde omdat er naast lopende projecten ook nieuwe projecten binnenkomen.

Ik heb geleerd hoe je een project review met een projectmanager moet houden en de financiële situatie van een project in kaart brengt.

In het kort, je bent het financiële geweten van een projectmanager en helpt hem/haar om een project goed af te sluiten.
Pluspunten
Open bedrijfscultuur, geen 9 tot 5 mentaliteit, mogelijk tot flexwerken
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Educatieve baan
Sales advisor (voormalige medewerker) –  Delft8 maart 2018
Ik heb mooie herinneren aan mijn tijd bij de KPN. Ontzettend veel geleerd over sales en klankcontact.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 maart 2018
Geen dag hetzelfde, leuke collega's en leuke gesprekken en soms minder leuke met klanten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waarbij je inzet wordt gewaardeerd, en er is ruimte voor ontspanning.
Project assistent (voormalige medewerker) –  Houten24 februari 2018
s' morgens met de collega,s een bak koffie drinken en daarna aan het werk. Om 07:30 telefonisch overleg met mijn counterpart in India. 10:00-10:30 afdelingsoverleg knelpunten worden aangegeven en men biedt indien nodig ondersteuning. Na het overleg gaat ieder met zijn werkzaamheden bezig, dus het ondersteunen van je projectmanagers in de breedste zin, zoals financieel, planning, uitloop in tijd bestellen en factureren, opslag bestanden, spoed opdrachten. 12:00 gezamenlijk lunchen in de kantine. Na de lunch voortgangsgesprek met een projectmanager om knelpunten zo snel mogelijk op te sporen en op te lossen. 17: 00 weer voldaan huiswaarts keren.
Pluspunten
sociaal bedrijf
Minpunten
veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een gezellige tijd met een gezellige groep/team.
chat medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 februari 2018
Je komt binnen en zet je laptop op tafel. Nadat je dit gedaan hebt ga je eerst even bij iedereen even langs om te kletsen of voor het maken van een afspraak voor een potje tafelvoetbal. Nadat je dit hebt gedaan haal je nog even wat te drinken om vervolgens aan je werkdag te beginnen. Tijdens je werk ben je gefocused bezig maar je krijgt zo nu en dan leuke gesprekken mee van de overige collega`s.
Pluspunten
De werkzaamheden konden wij ook thuis uitvoeren. Gezellige groep (éénheid)
Minpunten
Dat wij de werkzaamheden niet konden voortzetten. De stekker werd er helaas uitgetrokken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge mate van dienstverlening
Mobiliteitsadviseur (voormalige medewerker) –  Utrecht16 februari 2018
Hoge mate van dienstverlening, professioneel en open.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Sales MKB plus in eerste instantie telefonisch (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Uitdagende functie binnen de sales in het MKB en groot MKB.
Door goed uitvragen van klanten kwam er veel meer op je pad dan je in eerste instantie voor kwam!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame periode
Allround monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2018
Onzettend veel geleerd en gezien , wat me toch een ervaren storingsmonteur heeft gemaakt.
Sociale contacten , technische contacten van alles en nog wat kunnen zien .
Pluspunten
Vrijheid, leuk werk, leuke klanten
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk dag
technische helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer29 januari 2018
een typische dag op werk bevatten
op tijd zijn 15 minuten van te voren om je pc op te kunnen starten

eenmaal opgestart inloggen voor uren, programma's opstarten

vervolgens klaar maken voor de aanvang van klanten die storing hadden met eventueel hardware/ software

het bieden van hulp met Empathies vermorgen voor klanten om ze te woord staan die niet altijd evenveel Empathie hadden voor jou

klanten hun koopmotief te achterhalen en hun over te halen om die van kpn te gebruiken

het leukste dat ik vondt van me baan was klanten helpen en het gaf me een voldoening om hun ondanks hun nare ervaringen toch nog het gesprek te kunnen afsluiten waarbij ik wist de klant was tevreden probleem opgelost !
Pluspunten
het werksfeer
Minpunten
doorgroei
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
klantexpert (voormalige medewerker) –  Groningen28 januari 2018
Begin de dag met een heerlijk kop koffie of thee, samen met 1 van je vele leuke collega's

Er altijd met veel plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken
Technisch Helpdeskmedewerker (huidige medewerker) –  Enschede23 januari 2018
Met veel plezier heb ik altijd bij KPN gewerkt, nu tijd voor een nieuwe uitdaging
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen voor de klant
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Eindhoven22 januari 2018
Onder de collega's heerst een informele sfeer. Iedereen helpt elkander graag en zet zich- of haarzelf met graagte in om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Afhankelijk van de drukte, want dit kan per uur verschillen, heb je veel interactie met de collega's. Niet alleen leer je elkaar zo in no-time kennen maar leer je ook veel over een breed scala aan klantvragen en ervaringen.

Het management houd je scherp om de afdelingsdoelen te behalen. Ook jouw persoonlijke doelen worden 1 op 1 besproken, deze kunnen anders zijn dan die van andere collega's.

Het voeren van weerstandsgesprekken is niet het leukste van het werk maar is wel erg uitdagend. Om een gesprek waarin de klant erg emotioneel is tot een goed einde te brengen voor alle partijen vergt soft skills die niet iedereen van nature bezit.

Het leukste van de baan is de vriendschappen die je opbouwt met de collega's. Het bespreken van mogelijke verbeteringen, gesprekstechnieken onderzoeken en het delen van successen.
Pluspunten
Informele werksfeer
Minpunten
De lat ligt hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen16 januari 2018
Prima werkgever dat goede producten en diensten aanbiedt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer , doorgroeimogelijkheden en uitdagend
Sales (huidige medewerker) –  Enschede14 januari 2018
- het is erg flexibel ! Je kunt je uren aanpassen zoals je dat zelf wilt.
- Bonussen en incentives zijn super leuk en uitdagend !
- Gezellige collega’s
- doelgericht
Pluspunten
Incentives en kick off
Minpunten
Parkeerplaats
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf vol mooie ontwikkelingen voor zowel prive als zakelijk
Backoffice medewerker (huidige medewerker) –  Groningen13 januari 2018
Het bedrijf KPN, groot en vol nieuwe technieken en ontwikkelingen.
Ik ben erg blij met KPN als werkgever omdat je hier je zelf echt kan ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd om buiten je comfortzone te kunnen werken en zo nog beter jezelf leert kennen.
De cultuur binnen KPN is fijn, een goede werksfeer en hele fijne collega's.
Pluspunten
Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Minpunten
Lunch is niet gratis ;)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Green
Klantenadviseur (huidige medewerker) –  Eindhoven12 januari 2018
Dynamisch bedrijf, met een prettige werksfeer waar de klant/klantbeleving en de werknemer hoog in het vaandel staan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stimulerend, ondersteunend, innovatief, collegiaal.
Consultant, Adviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag5 januari 2018
Fijn en mooi bedrijf waar alles mogelijk is qua ontwikkeling en groei, afhankelijk van eigen inzet, interesse en betrokkenheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur