KPN Reviews

510 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corporate omgeving die veel kansen biedt
Manager Digital Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 juni 2018
Als je een idee hebt en je weet er de juiste mensen achter te krijgen is er altijd ruimte om het uit t voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever hoge werk druk
Trainer/coach (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid25 juni 2018
Kpn is het leuk werken veel mogelijkheden echter wel een hoge werkdruk en zelfstandig zijn of initiatief nemen kan soms een pre zijn.
Pluspunten
Veel mogelijkheden voor medewerkers
Minpunten
Oude medewerkers blijven hangen in oude gewoontes.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer tussen de collega's is goed en maakt het werk leuk
Scrum Master Customer Service (huidige medewerker) –  Rotterdam4 juni 2018
Vanwege de grootte van de organisatie is er sprake van politiek en eilandjes gedrag in plaats van een groepsgevoel.

Doorgroeimogelijkheden zijn erg beperkt vanuit de organisatie, vooral voor een helpdeskmedewerker.

Vanuit het bedrijf krijgt elke medewerker jaarlijks een budget toegereikt om zichzelf verder te ontwikkelen.
Pluspunten
Scholingsbudget, Sfeer
Minpunten
Doeirgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed bedrijf om voor te werkrn
Medewerker Debiteurenbeheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 juni 2018
Ik heb altijd met veel plezier bij KPN gewerkt, een gezellige sfeer en een heel leuk team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrouwbaar goede werkgever
Fieldservice engineer Sr. (voormalige medewerker) –  Den Haag31 mei 2018
Goede werkgever en werksfeer en leuke collegas gehad.
Geen dag is hetzelfde en ik ging graag naar het werk en alle leuke klanten helpen.
Pluspunten
stabiel werkomgeving en leuke klanten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een secretariele baan
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Den Haag27 mei 2018
2 x tijdelijk gewerkt als secretaresse. Een makkelijke omgang met collega's maar erg eigengereid.
Pluspunten
dynamisch
Minpunten
in het diepe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Training bij KPN Groningen (Helpdeskmedewerker)maar na 4 weken ontslagen
Helpdeskmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen (stad)18 mei 2018
Ging vol goede moed training in, leuke teamleden en collega's. Was in dienst bij KPN via een uitzendbureau.
Maar er komt zeer veel informatie op je af in de training en kwaliteit als slecht ervaren. Je leert voornamelijk op het werk. Veel klantvragen konden wij na 4 weken training nog niet zelfstandig beantwoorden. Halverwege de training ontslagen omdat ik volgens hen niet voldoende meeliep met leertempo van mijn teamleden die ook in training zaten, al gingen mijn klantgesprekken best goed, maar mijn teamleider zag dat niet zo omdat ik te vlot in mijn tempo zou zijn en niet goed genoeg zou luisteren naar de klant. Tevens vond hij dat ik de feedback van de begeleiders traag oppakte. Ik heb dit niet zo ervaren maar helaas. Ze zijn erg streng en leggen de lat erg hoog. Als je na vier weken in hun ogen nog niet de "perfecte helpdeskmedewerker" bent lig je er gewoon uit, ook al krijg je volledig voor je training betaald. Ik ben dus als weggestuurd voordat de certificering over vier weken plaats zou vinden.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Strenge eisen als helpdeskmedewerker, eisen echt dat je zeer goed bent anders lig je eruit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, ondankbaar werk
Inbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Enschede18 mei 2018
Hoewel je fijne collega's hebt en het werk makkelijk onder de knie te krijgen is, moet het je maar lekker zitten om zonder enige reden gezeik tegen je te krijgen van klanten die ook niet mee willen denken met de oplossingen die je bied
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Klantexpert (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 mei 2018
Door de vele trainingen een erg leerzame werkgever
Pluspunten
opleidingsmogelijkheden
Minpunten
onpersoonlijke organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever minder betaald
Service technicus (voormalige medewerker) –  Arnhem10 mei 2018
goede werkgever minder betaald maar wel veel opleidingsmogelijkheden
Pluspunten
KPN was een goede werkgever maar betaald minder als de andere
Minpunten
betaald mincer
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondoorzichtige bedrijfsstructuur, wel heel prettig om met directe collega's te werken
Bid & Pricing Consultant (voormalige medewerker) –  Houten8 mei 2018
Als je eenmaal de bedrijfsstructuur doorhebt is KPN een prettig bedrijf om te werken. Management is erg resultaatgericht.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
Veel managementlagen, weinig besluitvaardig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, leuke collega's, goede balans tussen zakelijk en privé
Manager Productmanagement Cloud (B2B/B2C) (voormalige medewerker) –  Zoetermeer19 april 2018
Goede werkgever, leuke collega's, goede balans tussen zakelijk en privé
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving
Allround Technisch & Commercieel adviseur (huidige medewerker) –  Groningen5 april 2018
Momenteel ben ik vaste kracht bij KPN. Het bedrijf bevat meerdere afdelingen en omdat ik er al enkele jaren werk run ik momenteel (uiteraard met andere collega's) meerdere afdelingen. Ben begonnen op de THD, technische helpdesk, en heb mij zo verder gespecialiseerd tot commercieel en technisch allrounder. De afdelingsfuncties die ik momenteel in mijn portefeuille heb zijn: KPN Mobiel, koper, glasvezel, facturering, monteursplanning en klantbehoud. In het begin was het telefonisch werk, te denken aan:
Verkopen van vaste telefonie, internet en televisie overige zenderpakketten en verhoogde internetsnelheden.Verkopen van vaste telefonie, internet en televisie en daarnaast overige zenderpakketten en verhoogde internetsnelheden.
Daarnaast ben ik technisch adviseur; mochten er problemen zijn met
klanten zijn/haar telefonie, internet en televisie dan ben ik het eerste
aanspreekpunt om de problemen direct op te lossen.
Sinds enige tijd ben ik ook nog meer allround door ook de afdeling mobiel erbij te nemen. Hierin staan het oplossen van problemen met
de mobiele telefoon en de verkoop van mobiele abonnementen centraal.

Ik zoek momenteel een nieuwe uitdaging en sta dan ook open voor alles.Het liefst niet meer in de callcenter wereld, maar het liefst in de sport of werk als intercedent of administratief medewerker.
Pluspunten
1000 euro inzetbaarheidsbudget
Minpunten
Verschillende diensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte managers
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht3 april 2018
Zeer onprofessionele organisatie. Totaal geen teamspirit. Meeste medewerkers zijn chagrijnig en ogen depressief.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
Uitzichtloos. Aflopende zaak.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bereidwillige en sociale collega's
Projectleider (voormalige medewerker) –  Den Haag1 april 2018
Elkaar helpen is de sleutel ongeacht rang of stand
Pluspunten
thuiswerken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag is een verrassing
systeembeheerder en ook als applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
In de 16 jaar bij KPN begin je met accounts aanmaken en aldoende ga je mede aan de hand van interne en externe cursussen dieper op de materie in. De bedrijfscultuur is niet lullen maar doen en elke dag is weer anders en dat is het leuke ervan.
Op het laatst werd er waakdienst na waakdienst gedraaid en dat was wel wat veel maar je kreeg daarvoor ruime compensatie.
Pluspunten
Mobiel van de zaak en laptop
Minpunten
Soms issues oplossen in het weekend tijdens de waakdienst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede zakelijke werkomgeving
Teamlead implementatie (voormalige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
Goed en professioneel bedrijf waar projecten, processen ect goed zijn ingebed waardoor de kwaliteit van de geleverde resultaten goed te noemen is
Pluspunten
Professioneel
Minpunten
Traag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en uitdagende baan
Klanten Support Desk medewerker 2de lijns (voormalige medewerker) –  Enschede23 maart 2018
dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

- Klantgericht wijze vragen, problemen en klachten opnemen.
- Analyseren van technische en administratieve problemen.
- Beheren van klantendossiers en onderhouden klantcontact.
- Volgens vaststaande richtlijnen en procedures werken.
- Meedenken in interne processen en het aandragen van verbeteringen.
- Voorzitten en vastleggen van overleggenen vergaderingen.
Pluspunten
zeer flexibele werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf die je liet doorgroeien en je kwaliteiten erkende
Administratief Medewerker CMU (huidige medewerker) –  Eindhoven22 maart 2018
de dag begon altijd met een dagstart wel of niet interessant, het werk was boeiend maar ook wel eens eentonig, het wisselde elkaar perfect af, je kreeg de mogelijkheid om cursussen te volgen, het was 1 grote familie, waar je als nodig hulp kon vragen bij de daarvoor bestemde afdelingen, en waar je met de tijd ook ook wist wie je moest hebben voor de correcte afhandeling, teamleiders zorgden voor de nodige zaken, als je zolang daar gewerkt hebt, is het moeilijkste om je service en kwaliteiten hoog te houden, maar je krijgt altijd de juiste steun van alle mensen om je heen. je skills mogen laten zien werd altijd gewaardeerd en op zijn tijd ook beloond
Pluspunten
beloningen
Minpunten
kan ik niet direct bedenken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klant en kwaliteit staan voorop
Teammanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 maart 2018
De bedrijfscultuur is bottom-up met oog voor de mens. Er wordt voortdurend gewerkt aan verbeteringen met een open blik.
Pluspunten
Ruimte voor de eigen ontwikkeling
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur