KPN Reviews

599 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 635 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sociale contacten
Functioneel applicatiebeheerder rapportagetool (voormalige medewerker) –  Groningen9 januari 2019
te lang geleden om daar nog werkinhoudelijk iets uit te pakken, onderlinge band met college was uitstekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met veel mogelijkheden tot ontwikkeling
Director Business Applications (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 januari 2019
Mooi bedrijf met veel mogelijkheden tot ontwikkeling waar hard wordt gewerkt.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Hoge werk- en prestatiedruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk sfeer
Medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht29 december 2018
Gezellige werkplek, prettige collega`s, je kunt er zelfstandig werken
Pluspunten
Goede werkgever
Minpunten
Weet er geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De Telecom aanbieder van Nederland
Business Development Manager (voormalige medewerker) –  Leusden27 december 2018
Geen enkele dag bij KPN is hetzelfde dat maakt het ook zo leuk.
Pluspunten
Groot bedrijf met doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Log qua strcutuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
--
Online Sales Analyst (webanalist) (voormalige medewerker) –  Den Haag18 december 2018
Leuk om voor te werken. Mooi product. Wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer , met leuke collega's
Debiteurenbeheerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid14 december 2018
Prettige werksfeer , met leuke collega's soms was de werkdruk wel hoog
Pluspunten
Mogelijkheid tot darts / taffelvoetbal spelen
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf wat alleen maar aan cijfertjes denkt, waarbij de klant vergeten wordt.
Medewerker klantenservice (huidige medewerker) –  Tilburg13 december 2018
Zetten in hun advertentie: GEEN verkoop, maar zijn daar volledig op toegespitst. Je krijgt ook een training van 4 weken, ook daar valt nog veel te doen.
Pluspunten
Fijne kantine.
Minpunten
Raar rooster, soms niet eens een lunch of diner ingepland.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prive leven hebben kan niet, prive op werk kan ook niet
Klantenservice inbound (voormalige medewerker) –  Zoetermeer13 december 2018
Prive en werk kan hier niet gescheiden worden want je hebt geen prive.
De trainingen zijn wel goed onderbouwd en helpen ook echt om verder te komen.
De bedrijfscultuur is meer een kinderdag verblijf met onhandelbare kinderen.
Het moeilijkste van de baan is je mond dicht houden als mensen niet re presentatief op werk komen!
Het leuke aan deze baan was echt de trainingen die leerzaam waren en de coach gesprekken elke week plaats vonden.
Pluspunten
Veel trainingen
Minpunten
Lange eentonige werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Network Support Specialist (voormalige medewerker) –  Maastricht13 december 2018
Werken binnen mijn afdeling heb ik als zeer prettig ervaren.
Pluspunten
Kennis, Kunde
Minpunten
Recente Herorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omschrijving
Allround storings monteur (voormalige medewerker) –  Utrecht, NL2 december 2018
• Onderhoud infrastructuur
• Verhelpen storingen infrastructuur / klant domein.
• Klantcontact
• Sales
Pluspunten
Ieder jaar de mogelijkheid om een studie te volgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever, goede opleidings faciliteiten, prima werk/privé balans
Tactical Capacity Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag, NL2 december 2018
Prettige werkgever, goede opleidings faciliteiten, prima werk/privé balans.
Pluspunten
Volop mogelijkheden om door te groeien naar andere functies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijna 40 jaar gewerkt bij KPN
Teamleider Klantenservice (voormalige medewerker) –  Groningen30 november 2018
KPN heeft mij vele jaren veel arbeidsvreugde geschonken.
Ik heb er veel geleerd en ben vanaf de start van mijn werkende carrière gestaag opgeklommen.
Die kansen kreeg ik en heb ik met beide handen aangegrepen.
Pluspunten
lerend bedrijf
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
sales adviseur en assistent filiaal manager (voormalige medewerker) –  Oss29 november 2018
Binnen KPN heb ik geleerd hoe je de winkel onderhoud en tegelijkertijd ook klanten sales en klantvriendelijk helpt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om even ervaring op te doen, daarna snel weg.
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 november 2018
Leuk bedrijf als je nieuw binnen komt, maar doorgroeien is lastig. Veel oude werknemers en dito managers. Erg politiek bedrijf. Heb je managers mee dan kan alles, heb je ze tegen dan kan er niks. Bij KPN gaat het om wie je kent, niet om wat je kan. Je bent gewoon een nummertje. Hierdoor vertrekken de ondernemende en frisse werknemers die het verschil kunnen maken. Collega's zijn bijna allemaal wel erg behulpzaam!
Pluspunten
Breed bedrijf met diverse functies
Minpunten
Politiek en slechte doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, oog voor ontwikkeling en uitstekende prive-werkbalans
Manager Shared Service Organisatie Operations (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 november 2018
KPN is een fijne werkgever waar ik met plezeier heb gewerkt. KPN geeft je de mogelijkheid om te ontwikkelen en heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Network Engineer (voormalige medewerker) –  Den Haag26 november 2018
Bij KPN werk je met leuke collega's die willen gaan voor een goed resultaat. Helaas wordt dit soms bemoeilijkt door lange beslis trajecten waarbij een hoop mensen het nodig vinden om een mening te geven.
Pluspunten
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Minpunten
Lange beslis trajecten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedijf waar nooit een dag het zelfde is
Teammanager (huidige medewerker) –  Groningen26 november 2018
Ik heb hier altijd met plezier gewerkt. je leert hier elke keer weer nieuw uitdagingen te overwinnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief
Allround Monteur (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid25 november 2018
voor monteurs leuk, je werkt alleen
als je ervan houdt om alleen te werken
doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf
Verkoper Winkel (voormalige medewerker) –  Hengelo OV24 november 2018
Nu KPN, veel mogelijkheden om door te groeien.
Opereren op de particuliere- en zakelijke markt
Pluspunten
goede sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Helpdeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 november 2018
KPN is een prima en fijn bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 635 reviews
5180
4292
3121
229
113

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur