Reviews voor Verkoper (m/v) bij KPN

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
sales adviseur en assistent filiaal manager (voormalige medewerker) –  Oss29 november 2018
Binnen KPN heb ik geleerd hoe je de winkel onderhoud en tegelijkertijd ook klanten sales en klantvriendelijk helpt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf
Verkoper Winkel (voormalige medewerker) –  Hengelo OV24 november 2018
Nu KPN, veel mogelijkheden om door te groeien.
Opereren op de particuliere- en zakelijke markt
Pluspunten
goede sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Specialistische Verkoper Bedrijfscommunicatie (voormalige medewerker) –  Groningen12 november 2018
sociaal bedrijf met prima werksfeer fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Educatieve baan
Sales advisor (voormalige medewerker) –  Delft8 maart 2018
Ik heb mooie herinneren aan mijn tijd bij de KPN. Ontzettend veel geleerd over sales en klankcontact.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen16 januari 2018
Prima werkgever dat goede producten en diensten aanbiedt.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Den Haag3 oktober 2017
Prettige omgeving. Iedereen doet zijn best om er een succes van te maken. Helaas ivm reorganisatie na 26 jaar afscheid moeten nemen.
Pluspunten
Flexwerken wordt gepromoot
Minpunten
Bij een reorganisatie kom je tot de conclusie dat je eigenlijk maar 'gewoon' een nummer bent, helaas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal bijbaantje, relatief goed betaald en goed voor je communicatieve vaardigheden
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Enschede1 augustus 2017
Op de afdeling Verkoop & Informatie bij KPN heb ik 4 jaar lang met plezier gewerkt naast mijn studie. Ik kon altijd mijn eigen werktijden bepalen. Hier heb ik mijn communicatieve en commerciële vaardigheden ontwikkeld.
Pluspunten
Relatief goed betaald voor een bijbaan, leuke bonussen
Minpunten
Niet uitdagend genoeg om het fulltime te doen (voor mij)
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving waarbij iedereen verlengd om het beste in zichzelf naar boven te halen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen22 juni 2017
Het werken bij KPN zal ik een ieder aanraden. De vele mogelijkheden die KPN haar medewerkers biedt is goed te merken in de trainingen en de team meetings om zo allemaal de juiste richting op te gaan. Het werken in de winkel was meer sales gedreven, de klantenservice meer service gericht.
Pluspunten
Training
Minpunten
De afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Commercieel klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen12 juni 2017
Telefonische vragen beantwoorden, bewaken van offertes, orders aanmaken nadat de koop is gesloten. Kortom, druk maar heel erg leuk. Fijne collega's, de sfeer onderling is super! Ik heb geleerd om te multitasken, om veel ballen tegelijk in de lucht te houden, om zaken niet te vergeten, reminders voor jezelf aan te maken. Het moeilijkste van de baan is wel de drukte, je moet goed allert zijn. Tegelijk is dit ook het leukste, de dagen vliegen om en je gaat nooit echt met tegenzin aan het werk.
Pluspunten
Sfeer onderling, leuke werkzaamheden.
Minpunten
Instabiele omgeving qua systemen waardoor veel workarounds die tijdrovend zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige chil hoek
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 februari 2017
we belde natuurlijk 8uur lang dus in de pauzes konden we lekker chillen zoals tafel voetbal of tv kijken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Enschede6 februari 2017
KPN is een zeer goede en leuke werkgever. Er hangt altijd een leuke werksfeer en er is altijd wat te doen.
Pluspunten
leuke collegas, fijne werkplek
Minpunten
weinig werk, eentonig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan
Commercieel medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2017
Jaren als bijbaan gedaan. Vooral in het begin was de balans tussen werksfeer en werken erg prettig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gamen
Verkoper (voormalige medewerker) –  Arnhem8 november 2016
georganiseerd
verkoop
goeie colleg's
prima ervaren
prima ervaren


weinig hier over te zeggen
Pluspunten
Gratis artikel en kortingen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, leuk team met een doel
Verkoper (huidige medewerker) –  Ede10 augustus 2016
Hele dag in de winkel Sales verlenen. Vooral ook veel service wat misschien belangrijker is dan de sale opzich.
Pluspunten
Goede werkomstandigheden - Reiskostenvergoeding - Goede werksfeer
Minpunten
Locatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
elke dag is anders
Sales Advisor/ plv. manager (voormalige medewerker) –  Gouda1 maart 2016
Bij Hi KPN ben ik gegroeid van sales advisor naar assistent store manager. De focus van mijn werkzaamheden waren: het behalen van de maandelijkse targets, ontwikkelen en sturing van collega’s, sales strategieën ontwerpen en het nastreven van de instore presentatie en het merkbeleid. Maar ook administratieve werkzaamheden als: het bijhouden en controleren van de winkeladministratie en contracten, verzenden en ontvangst van goederen. In deze periode heb ik mijzelf ontwikkeld als een professional op het gebied van sales optimalisatie, klantenbinding en management. 
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPN
Verkoper/ Adviseur telecomdiensten (voormalige medewerker) –  Uden, NB20 december 2015
Bij KPN heb ik mijn eerste commerciële telecom verkoop ervaring. Ik heb veel van dit bedrijf geleerd. Ik heb ongeveer 2 jaar voor dit bedrijf gewerkt. Heb de werknemer verlaten omdat ik de kans kreeg op een shopmanager functie binnen een telecomwinkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPN sluit je aan
Commercieel verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond en Eindhoven11 augustus 2015
Een dag waarop niets loopt zoals het zou moeten is voor mij juist een uitdaging. Ik heb geleerd dat ik beter een situatie van meerder kanten kan bekijken alvorens te handelen. Heb ik veel mensen zien gaan en komen en de veranderingen die dat met zich meebracht zijn voor mij geen probleem geweest. Ik heb fijne collega's gehad en aan overgehouden.
Pluspunten
leuke team
Minpunten
tragets
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typische dag op het werk
Verkoper/Adviseur (voormalige medewerker) –  Heerlen, Li9 augustus 2015
Manager, wijzigt in je vrij dag de rooster. Vervolgens krijg je niets van de nieuwe wijzigingen mee, kom je te laat aan op werk (omdat de rooster dus aangepast is waar je niets van af weet.) krijg je een telefoontje met; "ja, ik moet je toch niet bellen voor de wijzigingen?" dit van een manager? Super slecht! communicatie is zeer slecht vanuit de winkel manager.
Pluspunten
Stad Heerlen
Minpunten
Manager
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om te werken
deur aan deur verkoper (voormalige medewerker) –  amstelveen15 januari 2015
deur aan deur gaan en de producten van kpn aanbieden doormiddel van een verkoop gesprek ,
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, uitdagende baan en gezellige baan
Verkoopadviseur retail (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 januari 2015
Ik heb deze bijbaan ervaren als uitdagend, doordat je met targets werkt. Werken in een teamverband zorgt ervoor dat je wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ik heb hele gezellige maar ook behulpzame collega's gehad. Wat ik heb geleerd is dat een goede werksfeer erg belangrijk is om goed te presteren. Het moeilijkste in deze bijbaan is omgaan met plotselinge organisatieveranderingen. Goed werk wordt tevens ook beloond.
Pluspunten
beloning
Minpunten
kleding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPN gesorteerd op locatie