Reviews voor Monteur (m/v) bij KPN

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk omschrijving
Allround storings monteur (voormalige medewerker) –  Utrecht, NL2 december 2018
• Onderhoud infrastructuur
• Verhelpen storingen infrastructuur / klant domein.
• Klantcontact
• Sales
Pluspunten
Ieder jaar de mogelijkheid om een studie te volgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame periode
Allround monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2018
Onzettend veel geleerd en gezien , wat me toch een ervaren storingsmonteur heeft gemaakt.
Sociale contacten , technische contacten van alles en nog wat kunnen zien .
Pluspunten
Vrijheid, leuk werk, leuke klanten
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met leuke collega's
monteurs en klankondersteuning glasvezel (voormalige medewerker) –  Amersfoort30 september 2016
je werkt hier super hard, hier krijg je alleen niet de waardering voor
Pluspunten
zit naast het station
Minpunten
gebrek aan goed leiderschap op sommige afdelingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede teamverband
monteur (voormalige medewerker) –  Hengelo OV7 augustus 2016
Ik was zeer tevreden met mijn werkzaamheden bij kpn.

Jammer dat ik en meerdere werknemers eruit moesten ivm geen contract verlenging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
X
monteur bovengronds (ISDN (voormalige medewerker) –  Baarn3 juni 2016
Veel stress te hoge werkdruk.te weinig tijd om klanten goed te helpen als servicemonteur,laatste tijd geen leuke baan meer
Pluspunten
X
Minpunten
X
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ok
multi skill monteur (huidige medewerker) –  zwolle22 maart 2016
goed bedrijf om voor te werken. goede structuur.
groot in opzet en fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kpn telecom monteur
KPN allround monteur (huidige medewerker) –  Team Noordwest9 februari 2016
Ik werk via uitzendburo , want ik niet leuk vind omdat je toch heel wat dingen mist zoals in vervanging van degelijk hardware en of verloning of bonuses. het werk is leuk dat je mens helpt met hun problemen en of ze oplost en advies geeft.

ik vind het jammer dat je via 3 verschillende organisaties moet verantwoorden voor het zelfde werk.

Maar goed het je bent alleen op weg naar je klant. je bent je eigen baas. planning zit op je nek , maar als je werk goed doet hoor je niks.


al met al vind ik kpn een 7 waard.
Pluspunten
altijd op de weg, eigenbaas
Minpunten
niet goed georganiseerd omdat er teveel parties zijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevarieerd werk
Monteur telecommunicatie (voormalige medewerker) –  Zwolle29 november 2015
Werkzaamheden op gebied van telefoonstoringen: meten, constateren, verhelpen.

Landelijk

Veel klantcontact;
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
weinig collega contacy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal, productieve, variërend Werkomgeving.
All IP monteur-Inframonteur (huidige medewerker) –  Regio ZuidWest8 september 2015
Een typische dag op het werk is; Elke dag rij ik naar de verschillende klanten als zakelijk en als particulier. Elke dag verschillende omstandigheden, nieuwe klanten, verschillende locaties en situaties.

Het moeilijkste van de baan is soms moet ik lang parkeerplaats zoeken :).

Het leukste van de baan is elke dag maak ik kennis met mijn nieuwe klanten. Iedere klant is anders. Verschillende locaties en situaties. Dit is voor mij heel erg interessant.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
monteur (voormalige medewerker) –  Nederland24 april 2015
Door mijn werkervaring als allround Telecommonteur bij onder andere PTT, KPN, Volker Wessels, TTS en als ICT/Telecommonteur bij Nacap , heb ik veel kennis van de techniek en de markt opgedaan. Hierbij heb ik altijd met enthousiasme en nauwkeurigheid gewerkt, zowel zelfstandig als in teamverband. Door mijn sociale karakter ben ik gemakkelijk in omgang met collega’s en kan ik me eenvoudig inleven in de beleving van de klant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf waar je veel eigen verantwoordelijkheid hebt.
Allround service en installatie monteur (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 maart 2015
Altijd met veel plezier bij KPN gewerkt.
Alle cursussen gevolgd die ik kon volgen voor mijn baan als service monteur bij KPN.
Goede samenwerking met collega's
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Reorganisatie's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdaging en ontdekken.
Allround service monteur bovengronds aansluitnet (voormalige medewerker) –  Den Haag25 mei 2014
Goede marktspeler op de telcom/internet markt.

waar vele deskundige goed willende mensen werken.

staat voor kwaliteit en service.

toekomstgericht ,ontwikkeling blijven volgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede arbeidsomstandigheden en gezellige collega's
monteur (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH19 juni 2013
KPN is een goede werkgever en de sfeer onderling is prima, anders hou je het ook niet 34 jaar vol.
Het leukste van monteur is dat je bij verschillende mensen/bedrijven komt met ieder zijn eigen problematiek
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samen zo goed mogelijk het werk doen
monteur telefoonctrales (voormalige medewerker) –  kop noordholland18 mei 2013
heb ruim 25 jaar met heel veel verschillende mensen/collega,s altijd heel goed en fijn mee gewerkt
heb verschillen de functies gehad bij kpn ondergronds monteur bovengronds aanleg en storingen van telefoon aansluitingen daarna als monteur de draden in telefooncentrale van kpn en de kabel kasten

had in al die jaren een leuke en goede baan je was vrij en het werk was leuk
Pluspunten
vrij leven
Minpunten
me ontslag na 27 jaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review
MONTEUR (voormalige medewerker) –  LANDELIJK11 juli 2012
GA GRAAG MET MENSEN OM LEUKE ERVARINGEN OPGEDAAN ALS MONTEUR AFGELOPEN 40 JAAR
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezierige werkgever
monteur telefooncellen (voormalige medewerker) –  zuid nederland (brabant-zeeland -zuiholland)7 juni 2012
altijd met volle motivatie en inzet de werkzaamheden ter hand genomen, veel zelfstandigheid, zelf beslissingen nemen , afspraken vastleggen met klanten, was ruimte voor zelfredzaamheid, ruim 30 jaar als monteur op de baan gewerkt , alle ondervonden problemen oplossen , ondersteunend voor collega's,
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over KPN

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPN gesorteerd op locatie