Reviews voor Back Office Medewerker (m/v) bij KPN

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 639 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Backoffice medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 december 2019
Het was werken in een warm bad, iedereen hielp elkaar, helaas is de afdeling gesloten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig.
Senior medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Rotterdam en Den Haag14 januari 2019
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig. Hard gewerkt, prima salaris.
Pluspunten
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig. Hard gewerkt, prima salaris.
Minpunten
Reorganisaties, keer op keer..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf vol mooie ontwikkelingen voor zowel prive als zakelijk
Backoffice medewerker (huidige medewerker) –  Groningen13 januari 2018
Het bedrijf KPN, groot en vol nieuwe technieken en ontwikkelingen.
Ik ben erg blij met KPN als werkgever omdat je hier je zelf echt kan ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd om buiten je comfortzone te kunnen werken en zo nog beter jezelf leert kennen.
De cultuur binnen KPN is fijn, een goede werksfeer en hele fijne collega's.
Pluspunten
Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Minpunten
Lunch is niet gratis ;)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
leuke collegas, alleen vervelend dat er steeds meer mensen ontslagen werden wegens bezuiniging.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf om voor te werken
Backoffice medewerker/secretarieel medewerker (huidige medewerker) –  Groningen13 februari 2017
Het is een leuk bedrijf om voor te werken, Indien je goed je best doet, is er veel mogelijk. Doorgroei mogelijkheden zijn er dan aanwezig
Pluspunten
je kunt je ontwikkelen qua opleidingsmogelijkheden
Minpunten
Targets halen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige weeksfeer/omgeving
Back Office Medewerker - Klant Expert (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 januari 2017
Hele fijne tijd doorgebracht, leuke collega`s, prettige werksfeer.
Pluspunten
Elk jaar naar keuze betaald cursus volgen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke en leuke ervaring in de business keten van Telecom
Backoffice Orderbehandelaar POC W&O (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 oktober 2016
Elke dag had zijn standaard werkverplichtingen, maar wel altijd uitdagend en vol verrassingen. Veel geleerd over het zakelijke van grote bedrijven waar de 'gewone werknemer' net een nummertje is. Het werk was te doen, af en toe onder enorme druk en als het nodig was moest ook ondersteund worden op andere afdelingen. De collega's waren van diverse etniciteit en culturele achtergrond, maar over het algemeen zeer respectabel en gezellig. Het moeilijkste was omgaan met continue veranderingen, deadlines en targets, ict storingen en de link leggen in de enorme business-process-keten van KPN. Het leukste was de zelfstandigheid en de beschikbaarheid van het team voor ondersteuning. Verder de collega's, de borrels en de uitdaging van het vak natuurlijk.
Pluspunten
Diversiteit van mensen en taken.
Minpunten
Te snelle afwisseling van uitzendkrachten zonder grondige reden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPN een dynamisch bedrijf
Klanten Support Desk. Back Office (huidige medewerker) –  Enschede12 september 2016
Het bedrijf heeft een mooie visie voor ogen. De klant staat centraal evenals de medewerker. Elke dag weer probeer je de klant te helpen met de middelen die je hebt. De klant het juiste product aan te meten. Iets wat bij de klant past. Dit is een behoorlijke uitdaging. Vooral op de back office. Wanneer de klant binnen komt(telefonisch) dan is de klant altijd allerminst blij wat er is immers iets aan de hand bij de klant. Geen internet maw de klant kan niet thuis werken of geen televisie de klant kan niet even relaxed naar z'n favoriete programma kijken na een dag hard werken. Dan is het aan mij de taak die klant te helpen waar het via de standaard weg niet lukte. En hier ligt de uitdaging om naast het probleem van de klant ervoor te zorgen dat zijn pakket ook nog eens op maat wordt gemaakt. Dat kan dus zijn met een upgrade van het pakket of een downgrade(klant behoudt)
Pluspunten
Flexibel in roostering
Minpunten
De onderlinge strijd tussen afdelingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede
Medewerker Backoffice (huidige medewerker) –  Eindhoven11 juli 2016
Goede werkomgeving, informele, collegiale sfeer.
Behulpzame collega's die de tijd en moeite nemen om dingen samen op te lossen in het belang van klant en bedrijf.
Pluspunten
Goede sfeer en collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke werkomgeving
BackOffice medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
Dagelijkse terugkomst van uitgevallen orders.
Grote klantontevredenheid, wat het werk bemoeilijkt
Pluspunten
geen
Minpunten
dure bedrijfskantine, geen ruimte voor eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Coördinator Backoffice & Credit Control (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 september 2014
Hard werken, gezellige collega's, uitdagend werk.
Leuke werkzaamheden in een prettige omgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eentonig maar wel leuk werk
Medewerkster Technische Helpdesk Backoffice (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB24 januari 2014
Bij KPN werd je een beetje aan je lot overgelaten.
Als je je mond niet open deed dan gebeurde er verder ook niets. gelukkig heb ik wel de mogelijkheid gekregen om meerdere skills te hebben, en dat ik bijvoorbeeld niet alleen klanten hoefde te bellen om een afspraak te maken.

Jammer was dat onze afdeling werd geautomatiseerd, zodoende dat mijn dienstverband beeindigd werd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPN is een prettig bedrijf om voor te werken, alleen de consante druk van reorganisatie, ontslagen en uitzendcontracen zijn niet bevoordelijk.
Backoffice Levering Glasvezel Consumenten (voormalige medewerker) –  Amersfoort, UT16 december 2013
Dagelijkse werkzaamheden: de technische begeleiding van ledering van glasvezel orders.

directie: Management wisseling na mijn vertrek
collega's: jonge groep van ongeveer 20 collega's met een relatief goede opleiding. (HBO)

Moeilijkste va de baan: De benodigde technische kennis en het bijhouden van deze kennis

het leukste: De collega's, de uitdagingen om alle doelstellingen te behalen
Pluspunten
het werk was leuk, uitdaged en genoeg kansen.
Minpunten
de constante onzekerheid over je contract/ ontslag
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
backoffice medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH10 december 2013
miste op dat moment uitdaging. Verder een prima! baan. collega's waren leuk. Werk was saai, vandaar! dat ik op zoek ging naar meer uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over KPN

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 639 reviews
5180
4294
3123
229
113

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPN gesorteerd op locatie