Reviews voor Administratief Medewerker (m/v) bij KPN

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 604 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeervol
Promotie en administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum18 februari 2019
sfeervol bedrijf. in het algemeen werken de mensen daar heel wat jaren.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte managers
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht3 april 2018
Zeer onprofessionele organisatie. Totaal geen teamspirit. Meeste medewerkers zijn chagrijnig en ogen depressief.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
Uitzichtloos. Aflopende zaak.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf die je liet doorgroeien en je kwaliteiten erkende
Administratief Medewerker CMU (huidige medewerker) –  Eindhoven22 maart 2018
de dag begon altijd met een dagstart wel of niet interessant, het werk was boeiend maar ook wel eens eentonig, het wisselde elkaar perfect af, je kreeg de mogelijkheid om cursussen te volgen, het was 1 grote familie, waar je als nodig hulp kon vragen bij de daarvoor bestemde afdelingen, en waar je met de tijd ook ook wist wie je moest hebben voor de correcte afhandeling, teamleiders zorgden voor de nodige zaken, als je zolang daar gewerkt hebt, is het moeilijkste om je service en kwaliteiten hoog te houden, maar je krijgt altijd de juiste steun van alle mensen om je heen. je skills mogen laten zien werd altijd gewaardeerd en op zijn tijd ook beloond
Pluspunten
beloningen
Minpunten
kan ik niet direct bedenken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Eindhoven20 november 2017
KPN heeft een duidelijke strategie waar ze zich aan willen houden.
Pluspunten
vrij rooster
Minpunten
KPI's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Senior Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen, Zwolle en Amersfoort7 augustus 2017
Ik heb met plezier 37 jaar gewerkt bij KPN. Prettige en collegiale collega's, afwisselend werk. Veel contact met klanten. Goede doorgroeimogelijkheden, interne opleidingen.
Pluspunten
Korting op KPN abonnementen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige collega's
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen9 mei 2017
Afwisselend werk, leuke collega's. Veel werk in weinig tijd
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super baan!
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Beek21 februari 2017
Dit is een baan waar ik de beste 9 maanden heb gehad. Ik heb super veel ervaring opgedaan, de sfeer en collega's waren super en alles was super goed in balans (werktijden etc.)

Door de relax, maar zakelijke sfeer was het super om hier te werken en geen enkele dag was hetzelfde. Je krijgt ook een opleidingsbudget om je vaardigheden mee uit te breiden en jezelf te ontwikkelen.
Pluspunten
collega's, werktijden, gratis parkeren, reiskostenvergoeding
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele goede werksfeer waardoor er goed samengewerkt kon worden.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden14 februari 2017
sochtends rustig beginnen en even een babbeltje met de collega's.
tussendoor koffie drinken en rustig aan je werk doen.
het werken met verschillende systemen en tussen door telefoon beantwoorden heb ik daar goed geleerd.
mijn leidinggevend was een echte gevoelsmens, als er iets met mijn zoontje was kon ik zo naar huis of thuis blijven.
we waren allemaal heel close met elkaar, echt top collega's.

wat ik minder vond dat we een pop moesten maken (persoonlijk ontwikkelings plan) dit vind ik altijd maar lastig om te doen.

de gezelligheid die er op het kantoor heerste.
altijd met plezier daar gewerkt.
Pluspunten
af en toe kregen we bonus
Minpunten
slechte vergoeding als je moest overwerken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen6 december 2016
Collegas met verschillende achtergronden. Uitstekenden randvoorwaarden.
Pluspunten
Voorwaarden diversiteit in leeftijden
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Administratieve medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 mei 2016
Mijn werkervaring bij KPN heb ik als zeer leuk en gezellig ervaren. Inhoudelijk was het een leuke uitdaging!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong en dynamisch team en omgeving om in te werken
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 februari 2016
Een typisch dag bestond uit veel doorzetten voor de opgegeven doelstellingen.
Ik heb geleerd om door te zetten en te presteren onder druk.
Directie was in Den Haag
Jong team om mee samen te werken en altijd wel een close band.
Het moeilijkste van mijn baan was dat ik niet altijd de erkenning kreeg die ik verdiende.
Het leukste van mijn baan waren de momenten dat alle doelen waren behaald en de avonddiensten.
Pluspunten
Jong team en veel ervaring opgedaan
Minpunten
veel wisseling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel veel mogen leren, snel doorgegroeid
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum, NH1 augustus 2015
Op allerlei gebieden veel geleerd.
Engeniering ondergronds geassisteerd, heel leerzaam.
Klantencontact onderhouden, ook met andere bedrijven contact houden over combi-projecten.
Contact met monteurs onderhouden, deze telefonisch bijstaan bij eventuele calamiteiten.
Pluspunten
Veel leer- en doorgroeimogelijkheden.
Minpunten
Groot bedrijf, niet altijd even makkelijk en minder betrokken dan een wat kleiner bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met hoekjes om rustig te kunnen werken en telefoongesprek te voeren
Secretaresse/administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Houten, Utrecht17 mei 2015
Ik heb hele leuke, gezellige, hardwerkende collega's gehad die zich betrokken voelen bij de organisatie. Er wordt hard gewerkt maar op zijn tijd ook eens gelachen met elkaar.

Het is een leuk bedrijf om bij te werken door het concept nieuwe werken.
Pluspunten
Concept Het Nieuwe Werken
Minpunten
Wegens bezuinigen geen werklunches op kantoor
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkelingsmogelijkheden
Medewerker Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH12 november 2014
Ik heb halfjaar stage gelopen bij de crediteurenadministratie van KPN als inkoopafhandelaar. Ik heb binnen mijn stage periode achterstanden verwerkt en facturen verwerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel en vaak veranderende werkomgeving, met leuke collega's.
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle14 oktober 2014
Een fijne werkomgeving ( op het gebouw na) met leuke collega's. Ik heb verschillende functies gehad en overal kreeg ik de opleidingen die ervoor nodig waren om die functie te kunnen uitoefenen.
Minpunten
De reisafstand
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om te werken
Administratief medewerker PSO / RM (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE9 juli 2014
Leuk bedrijf om te werken, goede voorwaarden, leuke medewerkers.
Pluspunten
het nieuwe werken
Minpunten
de vele reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk werk met leuke collega's
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 januari 2014
Vroeg beginnen 6.30 / 7.00. Koffie zetten voor de medewerkers.
De medewerkers (onderaannemers) werk geven voor die dag en de afgewerkte klussen van de vorige dag nakijken en indien mogelijk verwerken. Werkbonnen nakijken, facturen maken en het werk voor de volgende dag klaarleggen. Telefoon aannemen en afhandelen. Contact onderhouden met KPN.

Omgaan en werken met alleen maar mannen. Opmerkingen op te lossen met humor.

Geen contact met de direcetie.

Aardige collega's (moesten ook wennen aan een vrouw op de afdeling).

Wennen aan de manier waarop mannen met elkaar omgaan. Elkaar eens goed vertellen wat ze er van dachten zonder boos te blijven.

Het werk en de algehele omgang met elkaar. (sfeer op de afdeling)
Pluspunten
De sfeer en vroeg beginnen, vroeg naar huis.
Minpunten
Om de zoveel tijd werden de werkzaamheden geruild wat een hoop gemopper veroorzaakte.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier naar werk en samenwerken met fijne collega`s
Administratief medewerker Diensten Beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam en Houten29 december 2013
Ging met veel plezier naar het werk waarbij de werkdruk soms hoog was. Ik heb geleerd goed te luisteren naar de klanten.
In de afgelopen jaren meerdere managers gehad die mij altijd hebben gesteund en mij de kans hebben gegeven om te groeien.
Het moeilijkste van de baan was om elke maand de deadline te halen. Het leukste van de baan was de waardering die ik meerdere keren van de klant heb mogen ontvangen.
Pluspunten
Super leuke collega`s
Minpunten
Door het Nieuwe werken zie je de collega's veel minder
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en behulpzame collega's
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB3 oktober 2013
Ben bij KPN begonnen op de receptiedesk. Hier kwamen de gesprekken van de klanten als eerste binnen. De klant moest goed uitgehoord worden zodat hij meteen goed werd doorverbonden naar de juiste afdeling.
Nadat deze afdeling werd opgeheven nog enkele weken uitgeholpen op de Centrale orderdesk. Hier werden de nieuwe aanvragen, verandering in pakketten en beëindigingen ingevoerd. Na een half jaar thuis gezeten te hebben door KPN benaderd om wederom te komen helpen op de Centrale orderdesk tot aan de opheffing van deze afdeling. De collega's waren heel gezellig en behulpzaam.
Het leukste aan het werk was de afwisseling.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inspannende baan
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen, GR1 oktober 2013
Het was een baan waar je teveel processen moest kennen.Omdat je via een uitzendbureau werkte moest je alle processen kennen, terwijl de vaste werknemers er maar maximaal 3 kenden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 604 reviews
5168
4282
3115
228
111

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPN gesorteerd op locatie