Reviews voor KPN in Den Haag

75 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, goede sfeer
Facturist (voormalige medewerker) –  Den Haag12 mei 2019
Fijn bedrijf om voor te werken, er heerst een goede sfeer.
Pluspunten
Goede kantine.
Minpunten
Veel afdelingen werken langs elkaar heen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met veel mogelijkheden
Proces Chain Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 maart 2019
Ik zat in een tijdelijk team waar kennis delen, elkaar helpen en bijstaan van zelf sprekend was. Uitstekende faciliteiten, hard werken (wat ik graag heb), flexibele werktijden en een geweldig team van interne en externe collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig.
Senior medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Rotterdam en Den Haag14 januari 2019
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig. Hard gewerkt, prima salaris.
Pluspunten
Mooie tijd gehad. Kort maar krachtig. Hard gewerkt, prima salaris.
Minpunten
Reorganisaties, keer op keer..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
--
Online Sales Analyst (webanalist) (voormalige medewerker) –  Den Haag18 december 2018
Leuk om voor te werken. Mooi product. Wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever, goede opleidings faciliteiten, prima werk/privé balans
Tactical Capacity Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag, NL2 december 2018
Prettige werkgever, goede opleidings faciliteiten, prima werk/privé balans.
Pluspunten
Volop mogelijkheden om door te groeien naar andere functies
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Network Engineer (voormalige medewerker) –  Den Haag26 november 2018
Bij KPN werk je met leuke collega's die willen gaan voor een goed resultaat. Helaas wordt dit soms bemoeilijkt door lange beslis trajecten waarbij een hoop mensen het nodig vinden om een mening te geven.
Pluspunten
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Minpunten
Lange beslis trajecten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf; wel een beetje politiek
Manager Supply Chain Operations (voormalige medewerker) –  Den Haag2 november 2018
KPN is een groot en dynamisch bedrijf dat veel mogelijkheden biedt veel kansen heeft voor mensen die zich willen ontwikkelen. Je moet deze wel zelf grijpen/benutten. Continu in beweging. Wel een laag van oude managers en interne consultants die besluitvorming erg stroperig maken.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, ook secundair
Minpunten
Vrij veel politiek
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd heel fijn gewerkt
Medewerker servicedesk Telecommerce (voormalige medewerker) –  Den Haag7 oktober 2018
Fijne informele werksfeer, een bedrijf met veel mogelijkheden om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig en divers bedrijf om voor te werken
Strategisch Product Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag24 september 2018
Bij KPN ben je, samen met je collega's bezig met leuke projecten. Je kunt in belangrijke mate zelf bepalen waar je aan werkt en kunt je tijd flexibel indelen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je gemaakte afspraken nakomt en je targets haalt.
Pluspunten
Fijne werksfeer, respectvol management, interessant werk
Minpunten
Erg veel stakehouders en daardoor moeilijk beslistraject
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met tafelvoetbal
Functioneel Beheerder (voormalige medewerker) –  Den Haag11 september 2018
Educatieve werkomgeving met een vrij volwassen bedrijfsstructuur.
Stimulerende en productieve sfeer waar men goede werkervaringen kan opdoen.
Pluspunten
Goede bedrijsstructuur, Mogelijkheid om productief samen te werken.
Minpunten
Hoge werkdruk, Veel reorganisaties met impact op werkzekerheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Goed bedrijf om je te kunnen ontwikkelen en fijne collega's.
Pluspunten
Koffie gratis op afdeling
Minpunten
Drukke dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Systeem specialist mobilofonie (voormalige medewerker) –  Den Haag5 juli 2018
Goed georganiseerd bedrijf maar een logge organisatie
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Management over teveel schijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrouwbaar goede werkgever
Fieldservice engineer Sr. (voormalige medewerker) –  Den Haag31 mei 2018
Goede werkgever en werksfeer en leuke collegas gehad.
Geen dag is hetzelfde en ik ging graag naar het werk en alle leuke klanten helpen.
Pluspunten
stabiel werkomgeving en leuke klanten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een secretariele baan
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Den Haag27 mei 2018
2 x tijdelijk gewerkt als secretaresse. Een makkelijke omgang met collega's maar erg eigengereid.
Pluspunten
dynamisch
Minpunten
in het diepe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bereidwillige en sociale collega's
Projectleider (voormalige medewerker) –  Den Haag1 april 2018
Elkaar helpen is de sleutel ongeacht rang of stand
Pluspunten
thuiswerken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag is een verrassing
systeembeheerder en ook als applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
In de 16 jaar bij KPN begin je met accounts aanmaken en aldoende ga je mede aan de hand van interne en externe cursussen dieper op de materie in. De bedrijfscultuur is niet lullen maar doen en elke dag is weer anders en dat is het leuke ervan.
Op het laatst werd er waakdienst na waakdienst gedraaid en dat was wel wat veel maar je kreeg daarvoor ruime compensatie.
Pluspunten
Mobiel van de zaak en laptop
Minpunten
Soms issues oplossen in het weekend tijdens de waakdienst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede zakelijke werkomgeving
Teamlead implementatie (voormalige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
Goed en professioneel bedrijf waar projecten, processen ect goed zijn ingebed waardoor de kwaliteit van de geleverde resultaten goed te noemen is
Pluspunten
Professioneel
Minpunten
Traag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stimulerend, ondersteunend, innovatief, collegiaal.
Consultant, Adviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag5 januari 2018
Fijn en mooi bedrijf waar alles mogelijk is qua ontwikkeling en groei, afhankelijk van eigen inzet, interesse en betrokkenheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Den Haag3 oktober 2017
Prettige omgeving. Iedereen doet zijn best om er een succes van te maken. Helaas ivm reorganisatie na 26 jaar afscheid moeten nemen.
Pluspunten
Flexwerken wordt gepromoot
Minpunten
Bij een reorganisatie kom je tot de conclusie dat je eigenlijk maar 'gewoon' een nummer bent, helaas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was net een strafkamp
Medewerker Zakelijk ADSL (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
Heb daar ruim 2 jaar gewerkt en was blij dat ik daar weg ging. Teamleiders die je constant in de gaten hielden. Had je een keer een mindere dag werd je er meteen op af gerekend.
Pluspunten
Je kan ontslag nemen
Minpunten
Contract tekenen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur