Reviews voor KPN in Amsterdam

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was daar een robot
BZFTE medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2019
Saaie zakelijk werkomgeving waar alleen maar oog was voor werk en niet voor de mens
Pluspunten
was gelukkig tijdelijk
Minpunten
zakelijkheid ten top
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Planner/Administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 oktober 2018
goed bedrijf veranderingen gaan wel snel ,goed bijhouden is van belang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief / geen dag het zelfde
Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2018
Goed bedrijf om te werken ,veranderingen gaan zeer snel,
Je moet scherp blijven , techniek veranderd snel en ook de systemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Stabiele werkgever
Proces Manager, Project Manager, Scrum Master (huidige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2018
KPN is een goede werkgever om er een goed carriere in op te bouwen. Je moet wel jezelf blijven ontwikkelen en laten zien. Hierdoor krijg je de kansen om door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corporate omgeving die veel kansen biedt
Manager Digital Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 juni 2018
Als je een idee hebt en je weet er de juiste mensen achter te krijgen is er altijd ruimte om het uit t voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Sales MKB plus in eerste instantie telefonisch (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Uitdagende functie binnen de sales in het MKB en groot MKB.
Door goed uitvragen van klanten kwam er veel meer op je pad dan je in eerste instantie voor kwam!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer helaas geen groeimogelijkheden
2de/3de lijns medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 oktober 2017
Ik werk al 11 jaar hier dus dat zich veel over mijzelf dan anderen kunnen zeggen.
Pluspunten
Ontwikkelingstraject
Minpunten
Dat je niet meer kan groeien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
leuke collegas, alleen vervelend dat er steeds meer mensen ontslagen werden wegens bezuiniging.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit werk vereist verantwoordelijk, accuratesse, flexibiliteit en snel handelen en is arbeidsintensief. Kennis van alle officeprogramma's vereist.
Documentmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juni 2017
De bijeenkomsten starten met een kop koffie en een ontspannen praatje met elkaar. Vervolgens wordt de stand van zaken besproken, de taken verdeeld en ga je eventueel in gezamenlijk overleg aan de slag met je werkonderdeel. Problemen worden gezamenlijk aangepakt.

Prettige collega's.

De teams zijn qua samenstelling bijna nooit eender.

Het moeilijkste van de baan is de arbeidsintensiviteit. Je moet fysiek fit en mentaal stabiel zijn om een hoge kwaliteit te verwezenlijken.

Het is zeer afwisselend werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a la coolblue
Product Owner MijnKPN app (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 juni 2017
Op de digital & online afdeling lijkt het beetje op coolblue. Informele sfeer en leuke omgeving. Collega's zijn er gepassioneerd en hebben veel kennis. Leuke hackatons
Pluspunten
voetbalveld, borrels, themahoeken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend innovatief bedrijf
Clientmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 mei 2017
KPN is innovatief en volop in beweging. Het uitdagende binnen de functie is om de vaart erin te houden binnen de organisatie.
Binnen zakelijke markt is de relatie die je opbouwt met de klanten van groot belang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's afwisselend werk
Medewerkster klantenservice (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 februari 2017
leuke collega's
soms zwaar fysiek werk, maar wel afwisselend
mogelijkheid tot volgen van opleiding
werktijden goed te combineren met prive
Pluspunten
mogelijkheid tot werktijden te combineren met prive
Minpunten
erg stram bedrij
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam bedrijf
Callcenter agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 januari 2017
Leuke Collegas
op verschillende lokaties gewerkt zelfs in groningen een callcenter opgeleid voor ADSL.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Monteur aanleg en onderhoud (voormalige medewerker) –  Amsterdam/Utrecht/heel Nederland6 december 2016
Na de privatesering is het bergafwaarts gegaan met het bedrijf.
Omdat er markt concurrerend gewerkt moest worden.
Met andere woorden geld verdienen voor de aandeelhouders.
Wat ten koste van de serves naar de klant een groot probleem ging worden .En er alleen maar money makers binnen kwamen als leidinggevende die totaal geen aviditeit met de werkvloer hadden.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxte werksfeer
Orderbehandelaar (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 december 2016
Mijn dag was zoals alle dagen. Ingedeeld op een deel van de taken.Daarnaast heb je geen druk van een werkgever die in je nek hijgt. Je weet hoe het moet en hoe lang je over je werk doet. Red je het niet dan zijn er altijd lieve collega's om te helpen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke en leuke ervaring in de business keten van Telecom
Backoffice Orderbehandelaar POC W&O (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 oktober 2016
Elke dag had zijn standaard werkverplichtingen, maar wel altijd uitdagend en vol verrassingen. Veel geleerd over het zakelijke van grote bedrijven waar de 'gewone werknemer' net een nummertje is. Het werk was te doen, af en toe onder enorme druk en als het nodig was moest ook ondersteund worden op andere afdelingen. De collega's waren van diverse etniciteit en culturele achtergrond, maar over het algemeen zeer respectabel en gezellig. Het moeilijkste was omgaan met continue veranderingen, deadlines en targets, ict storingen en de link leggen in de enorme business-process-keten van KPN. Het leukste was de zelfstandigheid en de beschikbaarheid van het team voor ondersteuning. Verder de collega's, de borrels en de uitdaging van het vak natuurlijk.
Pluspunten
Diversiteit van mensen en taken.
Minpunten
Te snelle afwisseling van uitzendkrachten zonder grondige reden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Telecom monteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 september 2016
Jammer genoeg afdeling overgenomen door een ander bedrijf NACAP en die is niet meer.
Verder bij Schuuring en geen contract verlening na bijna 3 jaar.
Gevolg ontslag - geen werk meer na 45 jaar mooi werk.
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd bij KPN
Senior medewerkster debiteurenbeheer (3 dagen) (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 juli 2016
Ik heb 18 jaar bij KPN gewerkt. Door reorganisatie ben ik ander werk gaan doen. Helaas door reorganisatie ben ik nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.
KPN stimuleert zijn mensen om zich te ontwikkelen. Ik heb na KPN op andere plek gewerkt en je zag dat mijn manier van denken veel vooruitstrevend lag. Ik heb geleerd dat een team bestaat uit verschillende mensen met verschillende vaardigheden. Met mijn collega's konden we alles aan. Ik heb toen een toptijd gehad met een afwisselend werkgebied. Iedereen hielp elkaar, als team kwamen we met veel nieuwe ideeën. Als deze goed waren, werden ze meegenomen. Je had een gevoel dat je meedeed aan het totale plaatje van je afdeling.
Ik vind jammer dat KPN door de vele reorganisaties veel mensen met goede kwaliteit zijn kwijtgeraakt. Kwaliteit was een van de sterkste punten van KPN.
Pluspunten
Ze updaten het personeel regelmatig
Minpunten
Ze reorganiseren te veel, mensen worden onrustig dus het werk ook.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Managementassistente voor midden management (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 juni 2016
Helaas door een reorganisatie heb ik het veld moeten ruimen.
Maar ik het er 26 jaar leuk gewerkt met fijne collega´s en uitdagend werk.
Het bedrijf geeft je de ruimte om je te ontplooien en door te groeien.

minpunt...de vele reorganisaties en wisselingen van het management
hierdoor ontstaat er een onrustig klimaat om in te werken.
maar dat doet niet af van de samenwerking met collega´s op de eigen afdeling en andere afdelingen.

desalniettemin was het een fijn bedrijf om bij te werken....
Pluspunten
goede CAO en werksfeer
Minpunten
veel wisseling van management en veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke werkomgeving
BackOffice medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2016
Dagelijkse terugkomst van uitgevallen orders.
Grote klantontevredenheid, wat het werk bemoeilijkt
Pluspunten
geen
Minpunten
dure bedrijfskantine, geen ruimte voor eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 533 reviews
5144
4253
3103
223
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur