Reviews voor KPN in Amsterdam

56 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 635 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Backoffice medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 december 2019
Het was werken in een warm bad, iedereen hielp elkaar, helaas is de afdeling gesloten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken met mensen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2019
een goede en zorgzame werksfeer in een betrokken bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken, met veel uitdagingen en een goed salaris.
Product Owner (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juni 2019
Werken bij KPN, geeft je de kans om te werken aan de toekomst. Van Clouddiensten tot next gen IoT communicatie. Wanneer je bij KPN werkt, ligt je toekomst echt in eigen hand. Jouw ontwikkeling begint bij jezelf, denk aan groei, initieren van ideeen en in contact staan met de klant. Elke dag kun je het leven vrijer, leuker en makkelijker maken voor klanten, collegas en NL.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gaat steeds beter met werksfeer
Project Leader (huidige medewerker) –  Amsterdam en Thuis11 maart 2019
Door verschillende overnamen en fusies heeft de werksfeer behoorlijk onder druk gestaan.
Gaat nu de goed kant op, maar KPN is er nog niet.
Pluspunten
Goede balans tussen thuis werken en op kantoor
Minpunten
soms ook weekend werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was daar een robot
BZFTE medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2019
Saaie zakelijk werkomgeving waar alleen maar oog was voor werk en niet voor de mens
Pluspunten
was gelukkig tijdelijk
Minpunten
zakelijkheid ten top
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Planner/Administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 oktober 2018
goed bedrijf veranderingen gaan wel snel ,goed bijhouden is van belang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief / geen dag het zelfde
Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2018
Goed bedrijf om te werken ,veranderingen gaan zeer snel,
Je moet scherp blijven , techniek veranderd snel en ook de systemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Stabiele werkgever
Proces Manager, Project Manager, Scrum Master (huidige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2018
KPN is een goede werkgever om er een goed carriere in op te bouwen. Je moet wel jezelf blijven ontwikkelen en laten zien. Hierdoor krijg je de kansen om door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corporate omgeving die veel kansen biedt
Manager Digital Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 juni 2018
Als je een idee hebt en je weet er de juiste mensen achter te krijgen is er altijd ruimte om het uit t voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Sales MKB plus in eerste instantie telefonisch (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2018
Uitdagende functie binnen de sales in het MKB en groot MKB.
Door goed uitvragen van klanten kwam er veel meer op je pad dan je in eerste instantie voor kwam!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer helaas geen groeimogelijkheden
2de/3de lijns medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 oktober 2017
Ik werk al 11 jaar hier dus dat zich veel over mijzelf dan anderen kunnen zeggen.
Pluspunten
Ontwikkelingstraject
Minpunten
Dat je niet meer kan groeien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
leuke collegas, alleen vervelend dat er steeds meer mensen ontslagen werden wegens bezuiniging.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede voorwaarden
Supervisor Service (huidige medewerker) –  Amsterdam10 juli 2017
KPN kent goede arbeidsvoorwaarden. Met een ruim inzetbaarheidsbudget kun je zowel binnen als buiten de organisatie jezelf verder ontwikkelen.

Uitdagingen: Het stellen van de juiste prioriteiten in een omgeving welke hevig is aan verandering.

Learnings: Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en ga mee met de organisatie, denk aan slim inzetten van je inzetbaarheidbudget door het volgen van korte, projectmatige (Agile, Scrum) cursussen.

Leukste dingen? Informele sfeer op de afdelingen met gamerooms, luxe koffiecorners en een uitgebreid assortiment in de kantine.
Pluspunten
Altijd gratis lunch tijdens meetings!
Minpunten
Werkplekken lijken allemaal op elkaar, hierdoor krijg je soms het 9-5 gevoel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiprojectmanagement in een zeer dynamisch bedrijf en vakgebied
Projectmanager (huidige medewerker) –  Amsterdam29 juni 2017
Een typische dag op het werk is voor mij redelijk op tijd starten op kantoor. Geregeld wel een externe afspraak of projectbezoek. Paar keer in de week een teamoverleg. Maar vooral veel contact met de aannemer om de aanleg van het netwerk buiten in goede banen te begeleiden.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Excl. lunches / krimpende organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit werk vereist verantwoordelijk, accuratesse, flexibiliteit en snel handelen en is arbeidsintensief. Kennis van alle officeprogramma's vereist.
Documentmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juni 2017
De bijeenkomsten starten met een kop koffie en een ontspannen praatje met elkaar. Vervolgens wordt de stand van zaken besproken, de taken verdeeld en ga je eventueel in gezamenlijk overleg aan de slag met je werkonderdeel. Problemen worden gezamenlijk aangepakt.

Prettige collega's.

De teams zijn qua samenstelling bijna nooit eender.

Het moeilijkste van de baan is de arbeidsintensiviteit. Je moet fysiek fit en mentaal stabiel zijn om een hoge kwaliteit te verwezenlijken.

Het is zeer afwisselend werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a la coolblue
Product Owner MijnKPN app (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 juni 2017
Op de digital & online afdeling lijkt het beetje op coolblue. Informele sfeer en leuke omgeving. Collega's zijn er gepassioneerd en hebben veel kennis. Leuke hackatons
Pluspunten
voetbalveld, borrels, themahoeken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend innovatief bedrijf
Clientmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 mei 2017
KPN is innovatief en volop in beweging. Het uitdagende binnen de functie is om de vaart erin te houden binnen de organisatie.
Binnen zakelijke markt is de relatie die je opbouwt met de klanten van groot belang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's afwisselend werk
Medewerkster klantenservice (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 februari 2017
leuke collega's
soms zwaar fysiek werk, maar wel afwisselend
mogelijkheid tot volgen van opleiding
werktijden goed te combineren met prive
Pluspunten
mogelijkheid tot werktijden te combineren met prive
Minpunten
erg stram bedrij
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam bedrijf
Callcenter agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 januari 2017
Leuke Collegas
op verschillende lokaties gewerkt zelfs in groningen een callcenter opgeleid voor ADSL.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Reorganisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Monteur aanleg en onderhoud (voormalige medewerker) –  Amsterdam/Utrecht/heel Nederland6 december 2016
Na de privatesering is het bergafwaarts gegaan met het bedrijf.
Omdat er markt concurrerend gewerkt moest worden.
Met andere woorden geld verdienen voor de aandeelhouders.
Wat ten koste van de serves naar de klant een groot probleem ging worden .En er alleen maar money makers binnen kwamen als leidinggevende die totaal geen aviditeit met de werkvloer hadden.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 635 reviews
5180
4292
3121
229
113

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur