KPN Reviews

563 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 594 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke sfeer
Outbound callcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 augustus 2019
Hét visitekaartje van het bedrijf.Op het ene project bel je klanten van wie hun contract bijna afloopt om samen kijken je naar de nieuwe mogelijkheden. en ervoor zorgen dat klanten die in contact willen komen met KPN binnen 10 minuten teruggebeld worden,
service monteur langs sturen.
De juiste vragen stellen en je zorgt er samen met je collega’s voor dat je klanten van KPN dé beste service krijgt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Houten27 juli 2019
fijne werkomgeving
zelfsturend
open bedrijfscultuur, alles bespreekbaar
eigen verantwoording, mogelijkheid om zelf issues op te lossen
Pluspunten
mogelijkheid tot thuiswerken en werken op andere locatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kpn daar kun je je goed ontwikkelen op heel veel vlakken, een heel dynamisch bedrijf.
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Schiedam18 juli 2019
Het helpen van klanten, klachten oplossen, adminstratie bijhouden, coachen van je team, dagstart/weekstarten houden, doelen voor ogen houden, coachen on the job, werving en selectie, planning maken, mederwerkers trainen, trainingen geven. gesprekken voeren met je team. eigen verkoop in de winkel, schoon houden van de winkel, delegeren, time-management.

Het moeilijkste van dit waren de slechtnieuws gesprekken, maar ook dat hoort er bij.

Het leukste was wel het werken met je team, en de klanten die altijd weer met een glimlach de winkel uit liepen.
Pluspunten
izb geld elk jaar om je te kunnen blijven ontwikkelen
Minpunten
veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd in een prettige werksfeer
Senior medewerker klachten afdeling (voormalige medewerker) –  Amsterdam West12 juli 2019
Wat het leuke van de afdeling Case Management was? het klantcontact was intens, omdat klanten niet voor niets bij onze afdeling terecht kwamen, vaak door "collega's elders" niet helemaal voldoende geholpen, soms ook door dat de klant ging "zwerven" binnen de organisatie, het nieuwe product V.O.I.P. was ook voor vele collega's nieuw. En dus uitdagend.
Pluspunten
goede bereikbaarheid
Minpunten
regelmatig verloop van personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Sales Representative Telfort (huidige medewerker) –  Rotterdam5 juli 2019
Salaris als medewerker in de winkel is zeker goed. Team-afhankelijk is de sfeer uitermate goed. Zelf in de telfort winkels gewerkt waarbij er genoeg uitdagingen waren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf KPN.
Allround Storing Monteur (huidige medewerker) –  Assen3 juli 2019
KPN werkelijk een top bedrijf. Super sfeer. En zeer professioneel als het gaat om netwerk en het beheer hier van.

Ik zou graag doorgroeien tbv mezelf maar voornamelijk ook voor meerwaarde voor KPN.

Prive en werk onderscheiding is goed. Ondanks dat ik in prive omstandigheden niet erg vind om soms iets voor werk te doen. Maar zou wrl graag meer in het netwerk willen zitten.

Daarnaast jammer dat er echter onder een aannemer tussen zit die slaatje eruit proberen te slaan. En ik geen doorgroei kans krijg.
Maar dit stast los van KPN zijn professionaliteit en super werksfeer/gever. Ik werk elke dag met plezier! En zou dit graag lang blijven doen.

stuiv
Pluspunten
Gewoon super.
Minpunten
Reis tijden kunnen verschillen, maar dat neem ik voor lief.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leerschool
Consultant (voormalige medewerker) –  Zoetermeer20 juni 2019
Mooie doorgroeimogelijkheden
Flexibel werken mogelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om voor te werken
Projectleider (voormalige medewerker) –  Den Haag19 juni 2019
Fijn bedrijf om voor te werken en veel zelfstandigheid
Pluspunten
Fijn bedrijf om voor te werken
Minpunten
veel reoganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken, met veel uitdagingen en een goed salaris.
Product Owner (huidige medewerker) –  Amsterdam13 juni 2019
Werken bij KPN, geeft je de kans om te werken aan de toekomst. Van Clouddiensten tot next gen IoT communicatie. Wanneer je bij KPN werkt, ligt je toekomst echt in eigen hand. Jouw ontwikkeling begint bij jezelf, denk aan groei, initieren van ideeen en in contact staan met de klant. Elke dag kun je het leven vrijer, leuker en makkelijker maken voor klanten, collegas en NL.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Offshore
Projectleider/-manager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer / Alkmaar27 mei 2019
Een typische dag op het werk is dat wanneer je begint niet weet van wat je te wachten staat voor de dag, Dit heeft te maken met de werkzaamheden in de offshore industrie.
Alles wat is voor bereid voor de komende dag kan alleen al door weersomstandigheden worden gewijzigd.
het leukste van de Job was dat er geen dag het zelfde is.
Wat betreft het management daar kan ik alleen maar lof over uitspreken.
Pluspunten
Flexibiliteit van werken
Minpunten
koffie kon beter.😊
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het Nieuwe Werken, commerciële loopbaan, groeipaden, collegialiteit, professionele en informele sfeer
Bid & Pricing Consultant (voormalige medewerker) –  Houten23 mei 2019
dynamisch bedrijf waar momenteel veel gebeurd maar waar men ook veel mogelijkheden krijgt om te groeien
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
Log
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi professioneel en succesvol bedrijf waar ik veel heb geleerd
Assistent winkelmanager en verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Zoetermeer21 mei 2019
Ik heb de afgelopen 6 jaar met veel plezier gewerkt bij KPN. Heb veel geleerd als het aankomt op sales, klantbinding en het, samen met het team, opzetten van nieuwe winkels. Ik hou van de uitdaging die het commerciële werk met zich meebrengt. Ben niet snel tevreden, wil altijd meer en beter.
Pluspunten
Veel geleerd bij professioneel bedrijf
Minpunten
Groot bedrijf waardoor soms te onpersoonlijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega,s
klantenservice en sales (voormalige medewerker) –  Groningen15 mei 2019
In het begin krijg je een leuke en informatieve training.
Ook krijg je er hele leuke collega,s en kan de klantcontact ook leuk zijn.
Bij goed functioneren zijn er zeer zeker doorgroeimogelijkheden.
De coach kun je geluk of pech mee hebben en ook de werkdruk kan soms zeer hoog zijn, en daar moet je tegen kunnen.
Pluspunten
Leuke collega, s, goede training, informele sfeer.
Minpunten
Presteren onder druk. Kan soms zeer druk aan de lijn zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, goede sfeer
Facturist (voormalige medewerker) –  Den Haag12 mei 2019
Fijn bedrijf om voor te werken, er heerst een goede sfeer.
Pluspunten
Goede kantine.
Minpunten
Veel afdelingen werken langs elkaar heen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Sr. Partner Adviseur (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 mei 2019
Prima werkgever met veel mogelijkheden. je krijgt veel vrijheid.
Pluspunten
balans prive werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring
Callcenter agent (huidige medewerker) –  Tilburg18 april 2019
ik vindt het werken binnen kpn geweldig maar lijkt me leuk om door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Manager Debiteurenbeheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 april 2019
Leuk dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
soms traag in nemen van besluiten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkplek beheer in een team
Field Service Representative II (voormalige medewerker) –  diversen25 maart 2019
Werkplek beheer in een team geeft veel persoonlijk klantcontact.
Pluspunten
Er schijnt veel mogelijk te zijn binnen KPN
Minpunten
Je mag het zelf uitzoeken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met veel mogelijkheden
Proces Chain Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag25 maart 2019
Ik zat in een tijdelijk team waar kennis delen, elkaar helpen en bijstaan van zelf sprekend was. Uitstekende faciliteiten, hard werken (wat ik graag heb), flexibele werktijden en een geweldig team van interne en externe collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking met collega's en leidinggevende
planner (voormalige medewerker) –  KPN13 maart 2019
samenwerken en ondersteunen van leidinggevende. Ook hierbij collega's opleiden
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
verschillende diensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 594 reviews
5165
4279
3113
227
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur