KPN Reviews

469 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 490 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief / geen dag het zelfde
Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2018
Goed bedrijf om te werken ,veranderingen gaan zeer snel,
Je moet scherp blijven , techniek veranderd snel en ook de systemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd heel fijn gewerkt
Medewerker servicedesk Telecommerce (voormalige medewerker) –  Den Haag7 oktober 2018
Fijne informele werksfeer, een bedrijf met veel mogelijkheden om voor te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kpn
Callcentermedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven26 september 2018
Groot bedrijf met veel mogelijkheden. Op telecom gebied een erg interessant bedrijf bij te mogen werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig en divers bedrijf om voor te werken
Strategisch Product Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag24 september 2018
Bij KPN ben je, samen met je collega's bezig met leuke projecten. Je kunt in belangrijke mate zelf bepalen waar je aan werkt en kunt je tijd flexibel indelen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je gemaakte afspraken nakomt en je targets haalt.
Pluspunten
Fijne werksfeer, respectvol management, interessant werk
Minpunten
Erg veel stakehouders en daardoor moeilijk beslistraject
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken echter...
Service Manger (voormalige medewerker) –  Houten24 september 2018
De constante drang tot organisatorische verandering en de snelheid waarmee dit gaat, geven veel onrust.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onrustig
Unitmanager (voormalige medewerker) –  Beek13 september 2018
Je kan er werken voor een leuk salaris met een goede balans tussen werk en privé. Bedrijfscultuur is verrot door de vele adviesaanvragen (meerdere per jaar). Er is een heuse angstcultuur ontwikkeld. Bedrijf lijkt geen grip op zaken te krijgen, geen duidelijke strategie.
Pluspunten
werk prive balans
Minpunten
angstcultuur nav adviesaanvragen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Medewerkster Klantenreacties (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 september 2018
goede secundaire arbeidsvoorwaarden, goede CAO. fijne collega's
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
interne organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving met tafelvoetbal
Functioneel Beheerder (voormalige medewerker) –  Den Haag11 september 2018
Educatieve werkomgeving met een vrij volwassen bedrijfsstructuur.
Stimulerende en productieve sfeer waar men goede werkervaringen kan opdoen.
Pluspunten
Goede bedrijsstructuur, Mogelijkheid om productief samen te werken.
Minpunten
Hoge werkdruk, Veel reorganisaties met impact op werkzekerheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Medewerker klantenservice Service-desk medewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht Aachen Airport27 augustus 2018
Dit is een leuke werkgever, jammer genoeg was het werk maar voor korte tijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede Stabiele werkgever
Proces Manager, Project Manager, Scrum Master (huidige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2018
KPN is een goede werkgever om er een goed carriere in op te bouwen. Je moet wel jezelf blijven ontwikkelen en laten zien. Hierdoor krijg je de kansen om door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfect studenten werk
Callcenter agent inbound (voormalige medewerker) –  Enschede16 augustus 2018
Een heel leuk werkomgeving met goede begeleiding en gezellige collegas
Pluspunten
Goed werksfeer
Minpunten
Lange uren achter een bureau
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Sales-desk te Enschede (huidige medewerker) –  Enschede15 augustus 2018
erg leuke werksfeer met leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positive environment.
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Gemeente Ede9 augustus 2018
Down to earth company. Service for customer and employees.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Goed bedrijf om je te kunnen ontwikkelen en fijne collega's.
Pluspunten
Koffie gratis op afdeling
Minpunten
Drukke dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Werkplekbeheer (voormalige medewerker) –  Hoogkerk30 juli 2018
goed bedrijf waar doorgroeimogelijkheden zijn, ook ondersteuning bij beëindiging contract is goed geregeld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Behoorlijk Telecombedrijf, waar ik met plezier heb gewerkt.
Configuratiemanger (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 juli 2018
Goed bedrijf om bij te werken. Heb er tot mijn boventalligheid met plezier gewerkt.
Pluspunten
Open contact met collega's en een fijne werksfeer onder elkaar.
Minpunten
Management is niet altijd open en eerlijk tegen het personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Senior Verkoopadviseur (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch12 juli 2018
Het keer op keer in gesprek met de klant, die de moeite doet om naar de KPN XL te rijden om daar de verwachte informatie te krijgen plus de service die we bieden. Is een waardering naar het persoon toe.
Wij als personeel bij de KPN XL staan met frisse energie en positiviteit graag alle klanten te woord.
Pluspunten
Gezellie werksfeer
Minpunten
Te weinig personeel voor het aantal klanten per dag.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Systeem specialist mobilofonie (voormalige medewerker) –  Den Haag5 juli 2018
Goed georganiseerd bedrijf maar een logge organisatie
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Management over teveel schijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met mogelijkheden
Projectmanager (huidige medewerker) –  Houten3 juli 2018
Binnen KPN kun je doorgroeien, maar hiervoor moet je wel heel duidelijk en heel strak afspraken maken én netwerken. Vooral met dat laatste kun je ver komen binnen het bedrijf.

De werk-privé balans is voor de meeste functies erg goed. Regelmatig thuiswerken - zelfs 1 of meer vaste dagen per week - hoeft geen enkel probleem te zijn.

Het moeilijkste is de continu veranderende richting van het bedrijf, maar toch vaak nét achter de feiten aanlopen.

KPN is erg procesmatig ingericht, wat zowel een voor- als nadeel kan zijn.
Pluspunten
Gemiddelde intelligentieniveau van de medewerkers
Minpunten
Slechte koffie, dure lunch, grote kantoortuinen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Corporate omgeving die veel kansen biedt
Manager Digital Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 juni 2018
Als je een idee hebt en je weet er de juiste mensen achter te krijgen is er altijd ruimte om het uit t voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPN. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 490 reviews
5131
4233
397
219
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur