KPN Reviews

348 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Media Company
Customer Service Agent - Invoice department (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 november 2017
Worked withing the invoicing department where the main tasks were dealing with customer their invoice enquiries and upgrading/ downgrading their media packages.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf!
klant expert (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 oktober 2017
Heerlijke werkomgeving. Goeie opleidingsmogelijkheden. zalig gewerkt in dit bedrijf!
Pluspunten
wissweldiensten
Minpunten
veel werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer helaas geen groeimogelijkheden
2de/3de lijns medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 oktober 2017
Ik werk al 11 jaar hier dus dat zich veel over mijzelf dan anderen kunnen zeggen.
Pluspunten
Ontwikkelingstraject
Minpunten
Dat je niet meer kan groeien
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was goed
Medewerkster facturen service P&B (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 oktober 2017
oke er was goed te werken. Weinig binding met het bedrijf maar dat was bij alle collega's duidelijk te merken.
Pluspunten
klanten
Minpunten
werkgever
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met leuk personeel
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Ede5 oktober 2017
Leuk dynamisch werk doordat je in contact komt met verschillende klanten. Problemen op afstand oplossen en ervoor zorgen dat de klant weer kan genieten van de diensten die afgenomen worden bij KPN.
Het zoeken naar een oplossing voor een probleem, en dan dat probleem oplossen is een geweldige kick, de dankbaarheid die je krijgt van de klant is de motivatie om verdere support te verlenen. Soms komen er situaties voor die lastig zijn of vervelend voor de klant. Dan is het de kunst om toch het gesprek op een goede manier af te ronden en de klant alsnog met een goed gevoel het gesprek te laten beeindigen. Het lastige in het werk is wel dat het toch soms erg vervelend is als een probleem niet opgelost kan worden. Je wilt de klant gewoon graag goed helpen.

Intern bij het management en collegas is het erg dynamisch en gezellig. Dit komt omdat het een flexibele baan is waar alle lagen van de samenleving in werken. vele studenten die bijwerken naast hun studie. het management is gericht op resultaten en die kunnen ze bereiken door de sfeer te creeren waarin je niet bestraft wordt in fouten, maar er wordt gekeken naar een oplossing en hoe het in de toekomst beter gaat.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
problemen niet op kunnen lossen
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Den Haag3 oktober 2017
Prettige omgeving. Iedereen doet zijn best om er een succes van te maken. Helaas ivm reorganisatie na 26 jaar afscheid moeten nemen.
Pluspunten
Flexwerken wordt gepromoot
Minpunten
Bij een reorganisatie kom je tot de conclusie dat je eigenlijk maar 'gewoon' een nummer bent, helaas
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weet waar je aan begint
KPN Contact center (voormalige medewerker) –  Groningen2 oktober 2017
Gesloten organisatie met weinig tot geen doorgroeimogelijkheden, dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het manipuleren van je cijfers om de baas tevreden te houden. Tijd om servicegericht te handelen wordt naar mijn inzicht te weinig geboden.

Mocht je houden van telefonisch verkopen en ben je hier ook goed in? Dan zit je bij een KPN contact center zeker op je plek.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Het dag-in dag-uit oplossen van fouten gemaakt door collega's.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, helaas weinig doorgroeimogelijkheden
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen18 september 2017
Leuke werkomgeving, helaas weinig doorgroeimogelijkheden en continu bezig met bezuinigingen.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
leuke collegas, alleen vervelend dat er steeds meer mensen ontslagen werden wegens bezuiniging.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfect bedrijf
order manager (voormalige medewerker) –  Utrecht7 september 2017
helaas kon ik door een reorganisatie na 18 jaar niet meer blijven.
Pluspunten
werdt goed geluisterd naar de medewerkers
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig bedrijf
Servicemedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven2 september 2017
Ik heb 11 jaar lang voor KPN gewerkt en heb het een hele fijne werkgever gevonden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werksfeer
Medewerker Klantenservice (voormalige medewerker) –  Nederland31 augustus 2017
Het is een jonge en levendige bedrijf , met vriendelijke co-workers.
Pluspunten
waardebonnen
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was net een strafkamp
Medewerker Zakelijk ADSL (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
Heb daar ruim 2 jaar gewerkt en was blij dat ik daar weg ging. Teamleiders die je constant in de gaten hielden. Had je een keer een mindere dag werd je er meteen op af gerekend.
Pluspunten
Je kan ontslag nemen
Minpunten
Contract tekenen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed bedrijf met veel mogelijkheden voor haar medewerkers.
Sales Manager (voormalige medewerker) –  Noord Nederland29 augustus 2017
Door de enorme afwisseling in de functie was geen enkele werkdag hetzelfde. KPN motiveert haar medewerkers om de samenwerking met de collega's op te zoeken waardoor er een open cultuur ontstaat en je ook nauw betrokken bent bij andere afdelingen en teams.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf voor starters
Orderbehandelaar (voormalige medewerker) –  Den Haag14 augustus 2017
Goed om te starten, maar dramatisch om door te groeien, binnen het bedrijf heerst een angstcultuur. Wanneer men te kritisch is zal men dit uiteindelijk moeten bekopen met een slechte beoordeling en vervolgens met het zoeken naar een baan elders.
De doorgroeimogelijkheden zijn zeer beperkt.
De collega's van de werkvloer zijn integer en loyaal, altijd behulpzaam. Het bedrijf zou meer waarde moeten hechten aan zulke werknemers.
Het management is ver onder niveau te noemen.
Pluspunten
Leuke collega's, fijne werksfeer onder medewerkers
Minpunten
Management
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf en Vooruitstrevend
Allround technisch medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg, Den Bosch en Eindhoven13 augustus 2017
Goed Bedrijf en Vooruitstrevend

Prettige collegas en goede samenwerking/sociaal
Pluspunten
Goede Opleidingen
Minpunten
GEEN
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Senior Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen, Zwolle en Amersfoort7 augustus 2017
Ik heb met plezier 37 jaar gewerkt bij KPN. Prettige en collegiale collega's, afwisselend werk. Veel contact met klanten. Goede doorgroeimogelijkheden, interne opleidingen.
Pluspunten
Korting op KPN abonnementen
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal bijbaantje, relatief goed betaald en goed voor je communicatieve vaardigheden
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Enschede1 augustus 2017
Op de afdeling Verkoop & Informatie bij KPN heb ik 4 jaar lang met plezier gewerkt naast mijn studie. Ik kon altijd mijn eigen werktijden bepalen. Hier heb ik mijn communicatieve en commerciële vaardigheden ontwikkeld.
Pluspunten
Relatief goed betaald voor een bijbaan, leuke bonussen
Minpunten
Niet uitdagend genoeg om het fulltime te doen (voor mij)
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPN behoort tot de koplopers vwb Finance
Business Controller (voormalige medewerker) –  Voorburg30 juli 2017
KPN is een bedrijf wat midden in de samenleving staat en voorop loopt wat betreft innovatie op het gebied van Finance
Pluspunten
KPN introduceerde als een van de eerste flexplekken en thuiswerken
Minpunten
Een tanker kan niet snel zijn koers verleggen, anders breekt hij (dat geldt ook voor grote bedrijven)
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
klantexpert (voormalige medewerker) –  Enschede25 juli 2017
Leuke collega's en prettige sfeer. Het werk eentonig.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 367 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over KPN gesorteerd op locatie