KPN Reviews

357 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen16 januari 2018
Prima werkgever dat goede producten en diensten aanbiedt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer , doorgroeimogelijkheden en uitdagend
Sales (huidige medewerker) –  Enschede14 januari 2018
- het is erg flexibel ! Je kunt je uren aanpassen zoals je dat zelf wilt.
- Bonussen en incentives zijn super leuk en uitdagend !
- Gezellige collega’s
- doelgericht
Pluspunten
Incentives en kick off
Minpunten
Parkeerplaats
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Green
Klantenadviseur (huidige medewerker) –  Eindhoven12 januari 2018
Dynamisch bedrijf, met een prettige werksfeer waar de klant/klantbeleving en de werknemer hoog in het vaandel staan
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
planner (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch3 januari 2018
hectisch maar prettig werken.
leuk aan deze baan is afwisselend werk
Pluspunten
afwisselend
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met goede sfeer en ruime kans om jezelf te ontwikkelen
Proces Keten specialist (voormalige medewerker) –  Groningen (stad)3 januari 2018
Heb 22 jaar met plezier gewerkt binnen dit bedrijf. Begonnen als helpdeskmedewerker maar al snel de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen in diverse functies. KPN boodt mij de ruimte om mee te denken, kritisch te zijn en nieuwe systemen te ontwikkelen die het werk binnen de helpdesken eenvoudiger zou maken.
Pluspunten
innovatief
Minpunten
teveel reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig bedrijf
Technische helpdesk medewerker, vraagbaak key user (huidige medewerker) –  Eindhoven6 december 2017
Teambilding staat hoog in het vaandel bij KPN samen kunnen we alles en ik heb een geweldige communicatie trainingen mogen ontvangen met als resultaat een persoonlijk groeiproces in de 17 jaar dat ik klantexpert coach vraagbaak ben geweest bij KPN.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Eindhoven20 november 2017
KPN heeft een duidelijke strategie waar ze zich aan willen houden.
Pluspunten
vrij rooster
Minpunten
KPI's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, maar was tijdelijk
Bedradingsmonteur (voormalige medewerker) –  Amersfoort19 november 2017
Tijdelijk werk. Altijd met plezier naar het werk gegaan
Pluspunten
N.v.t.
Minpunten
N.v.t.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Media Company
Customer Service Agent - Invoice department (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 november 2017
Worked withing the invoicing department where the main tasks were dealing with customer their invoice enquiries and upgrading/ downgrading their media packages.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk in de buitenlucht.
Helpdeskmedewerker ICT (voormalige medewerker) –  Groningen13 november 2017
Ongecompliceerd werk. Goede arbeidsomsandigheden. Slecht betaald.
Pluspunten
Lekker buiten
Minpunten
Erg veel reclamefolders
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf!
klant expert (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 oktober 2017
Heerlijke werkomgeving. Goeie opleidingsmogelijkheden. zalig gewerkt in dit bedrijf!
Pluspunten
wissweldiensten
Minpunten
veel werk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer helaas geen groeimogelijkheden
2de/3de lijns medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 oktober 2017
Ik werk al 11 jaar hier dus dat zich veel over mijzelf dan anderen kunnen zeggen.
Pluspunten
Ontwikkelingstraject
Minpunten
Dat je niet meer kan groeien
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was goed
Medewerkster facturen service P&B (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 oktober 2017
oke er was goed te werken. Weinig binding met het bedrijf maar dat was bij alle collega's duidelijk te merken.
Pluspunten
klanten
Minpunten
werkgever
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met leuk personeel
Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Ede5 oktober 2017
Leuk dynamisch werk doordat je in contact komt met verschillende klanten. Problemen op afstand oplossen en ervoor zorgen dat de klant weer kan genieten van de diensten die afgenomen worden bij KPN.
Het zoeken naar een oplossing voor een probleem, en dan dat probleem oplossen is een geweldige kick, de dankbaarheid die je krijgt van de klant is de motivatie om verdere support te verlenen. Soms komen er situaties voor die lastig zijn of vervelend voor de klant. Dan is het de kunst om toch het gesprek op een goede manier af te ronden en de klant alsnog met een goed gevoel het gesprek te laten beeindigen. Het lastige in het werk is wel dat het toch soms erg vervelend is als een probleem niet opgelost kan worden. Je wilt de klant gewoon graag goed helpen.

Intern bij het management en collegas is het erg dynamisch en gezellig. Dit komt omdat het een flexibele baan is waar alle lagen van de samenleving in werken. vele studenten die bijwerken naast hun studie. het management is gericht op resultaten en die kunnen ze bereiken door de sfeer te creeren waarin je niet bestraft wordt in fouten, maar er wordt gekeken naar een oplossing en hoe het in de toekomst beter gaat.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
problemen niet op kunnen lossen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Den Haag3 oktober 2017
Prettige omgeving. Iedereen doet zijn best om er een succes van te maken. Helaas ivm reorganisatie na 26 jaar afscheid moeten nemen.
Pluspunten
Flexwerken wordt gepromoot
Minpunten
Bij een reorganisatie kom je tot de conclusie dat je eigenlijk maar 'gewoon' een nummer bent, helaas
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weet waar je aan begint
KPN Contact center (voormalige medewerker) –  Groningen2 oktober 2017
Gesloten organisatie met weinig tot geen doorgroeimogelijkheden, dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het manipuleren van je cijfers om de baas tevreden te houden. Tijd om servicegericht te handelen wordt naar mijn inzicht te weinig geboden.

Mocht je houden van telefonisch verkopen en ben je hier ook goed in? Dan zit je bij een KPN contact center zeker op je plek.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Het dag-in dag-uit oplossen van fouten gemaakt door collega's.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, helaas weinig doorgroeimogelijkheden
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen18 september 2017
Leuke werkomgeving, helaas weinig doorgroeimogelijkheden en continu bezig met bezuinigingen.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2017
leuke collegas, alleen vervelend dat er steeds meer mensen ontslagen werden wegens bezuiniging.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfect bedrijf
order manager (voormalige medewerker) –  Utrecht7 september 2017
helaas kon ik door een reorganisatie na 18 jaar niet meer blijven.
Pluspunten
werdt goed geluisterd naar de medewerkers
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig bedrijf
Servicemedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven2 september 2017
Ik heb 11 jaar lang voor KPN gewerkt en heb het een hele fijne werkgever gevonden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 376 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,4
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over KPN gesorteerd op locatie