KPMG Reviews

49 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.912 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
review over KPMG Beheer N.V
Senior Assistent Accountant (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 april 2019
Ik had een leerrijke periode gehad, goede verstandhouding met het personeel.Er was een goede samenwerking onderling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great experience
Senior Tax Analyst (huidige medewerker) –  Amstelveen19 april 2019
The Company provides great opportunity to work in an international environment.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel afwisseling in opdrachten
Assistent Senior (voormalige medewerker) –  Den Haag16 december 2018
Hard bedrijf, weinig collegialiteit wel veel afwisseling in opdrachten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Audit Supervisor (voormalige medewerker) –  Amstelveen18 augustus 2018
People are smart and hardworking. They give importance to work life balance as well. Life is challenging as work is demanding and that keeps the employees going. They like challenges.

Sometimes it is quite stressful but people are good team players, they work together towards achieving goals.

KPMG values are quite imbibed in the people.
Pluspunten
International staff and great minds to work with. Lot of opportunities to learn and grow
Minpunten
More or less stressful during running engagements
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postkamer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Amstelveen6 augustus 2018
tijdje gewerkt voordat studie begon. Prima bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Financieel administratief medewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Amstelveen6 augustus 2018
Heb deze stage goed ervaren. Leuke gezellige collega´s. Heel behulpzaam
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige sfeer
Financieel Manager (voormalige medewerker) –  Amstelveen21 juni 2018
Hard werken en dito beloning. Werk en beloning zijn in evenwicht.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team samengewerkt
Assistant Junior (voormalige medewerker) –  Den Haag19 april 2018
was lang geleden, leuk en gezellig team samengewerkt, eerste baan
Pluspunten
vrienden aan overgehouden
Minpunten
veel ego's rondlopen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een leuk bedrijf om voor te werken
Controleleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2018
Ik heb verschillende controleopdrachten uitgevoerd en ook enkele adviesopdrachten. Ik werkte bij Pakhoed, scholen, buurthuizen en KTI.

De bedrijfscultuur was goed, en het management was ook goed.

Het leukste aan de baan vond ik controleopdrachten uitvoeren. Ik heb geen moeilijke punten van de baan.
Pluspunten
Veel onderweg
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannend werksfeer en vriendelijke personeel.
Receptionist (voormalige medewerker) –  Sint Maarten1 maart 2018
Ik had een leerrijke periode gehad, goede verstandhouding met het personeel.De direkteur was altijd bereid te luisteren naar onze problemen.Er was een goede samenwerking onderling.
Soms moest ik drie verschillende beroepen uitoefenen zoals die van de secretaresse ,onderhoudsman en koffie dame.
Pluspunten
Uitstapjes.
Minpunten
weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job Review KPMG Transaction Services
Summer Intern (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 december 2017
KPGM Advisory TS in Amsterdam. Relaxed office atmosphere. Basic due diligence reports. Collaborated with teams of six analysts to price target companies for LBO transactions using DCF and EP models. Good working experience.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Intern (huidige medewerker) –  Amstelveen6 december 2017
Friendly job environment.
Many opportunities to learn new concepts in International Tax Law and EU direct tax law
Fun workplace
Horizontal relationship within the team
Multinational team
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
An organization that stimulates growth and development. End of fiscal year social event and incentive for high performance.
Secretary and Performance Manager (voormalige medewerker) –  St. Maarten, Dutch West Indies2 november 2017
Providing quality service to clients, Management and team members in a timely and efficient manner. I learnt the importance of organizing tasks by priority that ensured a happy director and manager and supported the goals of providing quality service to our clients, thus promoted the various products offered. Multi-tasking and consistency in being on top of my performance played an essential role in upgrading and promotion. Initiating and proactively becoming knowledgeable about the business and its various services provided was a plus.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KPMG - fijn bedrijf
Coordinator Financiele Administratie (huidige medewerker) –  Amstelveen13 oktober 2017
Het is fijn werken bij KPMG
Door de flexplekken leer je veel collega's kennen.
Open bedrijfscultuur
Veel professionaliteit
Ruimte voor zelfontplooiing en leermogelijkheden
Pluspunten
Leermogelijkheden
Minpunten
Weinig ruimte om je af te zonderen en/of rustig te kunnen werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie waar de medewerker en zijn ontwikkeling centraal staat
Interim Communicatie Manager (voormalige medewerker) –  Amstelveen noord21 augustus 2017
Bijzonder positief is dat dit bedrijf veel investeert in de voortdurende ontwikkeling van medewerkers.
Pluspunten
coaching
Minpunten
hard werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa legal, muitas oportuindades
Intern Transactions and Restructuring (voormalige medewerker) –  Amstelveen, Holanda19 juli 2017
Eu gostei a clima, as condições do trabalho, colegas e o trabalho mesmo. Com a possibilidade de trabalhar no Rabobank decide ir embora, mas gostei muito do KPMG.
Pluspunten
Colegas legais, carro do trabalho, clientes interessantes
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede plek om carrière te starten
Senior Manager (huidige medewerker) –  Amstelveen11 juni 2017
Uitstekende plek om veel ervaring op te doen op je vakgebied, basisvaardigheden op te doen als professioneel en binnen te kijken bij een aantal bedrijven.
Verderop in je carriere belangrijk om voor je jezelf uit te maken welke weg je wilt kiezen, belangrijk dat je scherp hebt waar je heen wilt en bespreken of dit ook past bij de visie van de leiding/KPMG.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Performance Cultuur.
Manager Global IT & DR (huidige medewerker) –  Amstelveen7 juni 2017
Uitdagende werkomgeving op internationaal niveau.

Teams in verschillende tijdzones wat het tot een leuke multi-cultureel omgeving maakt om in te werken.

Op het hoogst mogelijke niveau connectie met internationale leveranciers en support van IT besturingssystemen, hardware, etc.
Pluspunten
Multi-cultureel, Internationaal.
Minpunten
Werk-privé balans
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gedreven organisatie
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amstelveen1 juni 2017
Een gedreven organisatie die veel eist maar ook veel terug doet voor de werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg formeel bedrijf, maar uietrmate geschikt voor je ontwikkeling.
Secretaresse (Interim) (huidige medewerker) –  Groningen12 mei 2017
KPMG is een bedrijf voor mensen die het erg belangrijk vinden om carrière te maken en is daar dus ook uitermate geschikt voor. Het bedrijf bied een diversiteit aan functies en doorgroeimogelijkheden aan. Het een bedrijf waar het verwachtingspatroon dusdanig heel erg hoog ligt. KPMG is een bedrijf waar de arbeidsvoorwaarden erg goed zijn, en naast dat er een zeer hoge werkdruk en verwachtingspatroon heerst, is het ook een bedrijf wat tijd maakt voor leuke PV uitjes. Qua sfeer is het erg formeel en zakelijk.
Pluspunten
salaris
Minpunten
Te commercieel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPMG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.912 reviews
52.047
42.253
31.212
2244
1156

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPMG gesorteerd op locatie