KPMG Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.300 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
postkamer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Amstelveen6 augustus 2018
tijdje gewerkt voordat studie begon. Prima bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Financieel administratief medewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Amstelveen6 augustus 2018
Heb deze stage goed ervaren. Leuke gezellige collega´s. Heel behulpzaam
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige sfeer
Financieel Manager (voormalige medewerker) –  Amstelveen21 juni 2018
Hard werken en dito beloning. Werk en beloning zijn in evenwicht.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team samengewerkt
Assistant Junior (voormalige medewerker) –  Den Haag19 april 2018
was lang geleden, leuk en gezellig team samengewerkt, eerste baan
Pluspunten
vrienden aan overgehouden
Minpunten
veel ego's rondlopen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannend werksfeer en vriendelijke personeel.
Receptionist (voormalige medewerker) –  Sint Maarten1 maart 2018
Ik had een leerrijke periode gehad, goede verstandhouding met het personeel.De direkteur was altijd bereid te luisteren naar onze problemen.Er was een goede samenwerking onderling.
Soms moest ik drie verschillende beroepen uitoefenen zoals die van de secretaresse ,onderhoudsman en koffie dame.
Pluspunten
Uitstapjes.
Minpunten
weinig personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Job Review KPMG Transaction Services
Summer Intern (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 december 2017
KPGM Advisory TS in Amsterdam. Relaxed office atmosphere. Basic due diligence reports. Collaborated with teams of six analysts to price target companies for LBO transactions using DCF and EP models. Good working experience.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa legal, muitas oportuindades
Intern Transactions and Restructuring (voormalige medewerker) –  Amstelveen, Holanda19 juli 2017
Eu gostei a clima, as condições do trabalho, colegas e o trabalho mesmo. Com a possibilidade de trabalhar no Rabobank decide ir embora, mas gostei muito do KPMG.
Pluspunten
Colegas legais, carro do trabalho, clientes interessantes
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede plek om carrière te starten
Senior Manager (huidige medewerker) –  Amstelveen11 juni 2017
Uitstekende plek om veel ervaring op te doen op je vakgebied, basisvaardigheden op te doen als professioneel en binnen te kijken bij een aantal bedrijven.
Verderop in je carriere belangrijk om voor je jezelf uit te maken welke weg je wilt kiezen, belangrijk dat je scherp hebt waar je heen wilt en bespreken of dit ook past bij de visie van de leiding/KPMG.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Performance Cultuur.
Manager Global IT & DR (huidige medewerker) –  Amstelveen7 juni 2017
Uitdagende werkomgeving op internationaal niveau.

Teams in verschillende tijdzones wat het tot een leuke multi-cultureel omgeving maakt om in te werken.

Op het hoogst mogelijke niveau connectie met internationale leveranciers en support van IT besturingssystemen, hardware, etc.
Pluspunten
Multi-cultureel, Internationaal.
Minpunten
Werk-privé balans
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gedreven organisatie
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amstelveen1 juni 2017
Een gedreven organisatie die veel eist maar ook veel terug doet voor de werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg formeel bedrijf, maar uietrmate geschikt voor je ontwikkeling.
Secretaresse (Interim) (huidige medewerker) –  Groningen12 mei 2017
KPMG is een bedrijf voor mensen die het erg belangrijk vinden om carrière te maken en is daar dus ook uitermate geschikt voor. Het bedrijf bied een diversiteit aan functies en doorgroeimogelijkheden aan. Het een bedrijf waar het verwachtingspatroon dusdanig heel erg hoog ligt. KPMG is een bedrijf waar de arbeidsvoorwaarden erg goed zijn, en naast dat er een zeer hoge werkdruk en verwachtingspatroon heerst, is het ook een bedrijf wat tijd maakt voor leuke PV uitjes. Qua sfeer is het erg formeel en zakelijk.
Pluspunten
salaris
Minpunten
Te commercieel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, zeker als carriere start
Assistent manager (huidige medewerker) –  Amstelveen30 april 2017
KPMG is een leuk bedrijf waar je in de basis veel kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet zo interessante functie
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Amstelveen16 maart 2017
Helaas was deze functie niet interessant vanwege het ontbreken van een duidelijke werkomschrijving en visie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's goede werkgever
Crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amstelveen27 februari 2017
Ik werkte op de crediteurenafdeling en heb daar met plezier gewerkt
Pluspunten
goed salaris leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
topbedrijf
Manager (voormalige medewerker) –  Europa4 december 2016
Mijn periode bij KPMG was de meest leerzame periode van mijn werkzame leven. Helaas moest ik door tarievendruk en reorganisaties verdwijnen. Ik heb me altijd als een vis in het water gevoeld bij KPMG. Ik vond het een groot verlies dat ik weg moest.
Pluspunten
zeer gevarieerde werkzaamheden met top collega's
Minpunten
erg academisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijke en formele werkomgeving. Een bedrijf waar hard wordt gewerkt.
Adviseur Global Mobility (voormalige medewerker) –  Amstelveen29 november 2016
- Mails beantwoorden
- Schakelen met de kandidaten en met de business over uitzendingen.
- Schakelen met adviseurs waar nodig
- Adviezen schrijven
- Afspraken met de performance managers/partners over de kosten van een uitzending en over kostenverdeling.
- Afspraken met kandidaten om uitzendvoorwaarden en contract door te nemen.
- Schakelen met counterparts in het buitenland om uitzendvoorwaarden te bespreken en om zaken te regelen die met de uitzending te maken hebben.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie met groot potentieel
Sales representative eCommerce (huidige medewerker) –  Hilversum11 november 2016
Als onderdeel van KPMG is KPMG Crimsonwing in staat om vanuit verschillende locaties grote (inter)nationale organisaties te ondersteunen in hun strategie.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive
IT Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 september 2016
A hard days work, week by week, lots to learn when you are eager to.
Co-workers are normally very busy and will only respect you when you write articles reguarly
Pluspunten
Big Advisor firm opens up a lot of doors
Minpunten
Innovation was not very high on the agenda
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
young work environment
Associate (voormalige medewerker) –  Willemstad Curaçao7 juli 2016
young work environment, fast paced, you learn a lot of businesses. work with smart team members day to day and interact with clients to discuss changes.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische maar interessante afdeling
HR Health Specialist (huidige medewerker) –  Amstelveen5 juli 2016
Als je 's morgens met je werkzaamheden kan starten waarmee je de dag ervoor was geëindigd dan heb je die dag een "rustige" dag maar dat is meer uitzondering dan regel. Dat maakt het prettig en zeer zeker niet saai.
Pluspunten
Expertise
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KPMG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 5.300 reviews
51.823
42.023
31.104
2211
1139

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over KPMG gesorteerd op locatie