KOOTprofessionals Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede plek om stage te lopen.
Stagiaire (huidige medewerker) –  Rotterdam16 april 2018
Een gezellig bedrijf waar je veel kan leren. Ik zou het zeker aanraden om hier stage te lopen.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
3 september 2018

Bedankt voor je bijzonder positieve bijdrage tijdens jouw stage.

Officiële reactie van KOOTprofessionals
3 september 2018

Bedankt voor je bijzonder positieve bijdrage tijdens je stage. XXXXX

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Review KOOT
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam12 april 2018
Nu 1 maand werkzaam bij KOOT, vanaf het eerste moment een erg fijn gevoel bij het bedrijf en dat is de afgelopen weken alleen maar toegenomen. Dagelijks samenwerken met collega's die erg gedreven zijn en veel passie hebben voor hun werk! Een fijne informele sfeer maar toch samen keihard werken is waar KOOT voor staat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel fijn bedrijf waar ik voor mag werk
Recruiter (huidige medewerker) –  Schiphol10 april 2018
Ik ben nu ongeveer een maand werkzaam voor KOOTprofessionals. Het is een hele goede stap geweest om na 9 1/2 jaar bij mijn oude werkgever, hier aan de slag te gaan. In de korte tijd dat ik hier werk, heb ik al zoveel mogen leren. Iedereen helpt elkaar, denkt met elkaar mee. Elke dag is weer anders. Ik hoop dat ik hier nog heel lang mag werken.
Pluspunten
te veel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen multiculturele organisatie
Intercedent (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel15 februari 2018
Er wordt veel geld in dit bedrijf gepompt door aandeelhouders. Kwaliteit is ver te zoeken.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Training on the job is slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
3 september 2018

Een blik op alle teamleden laat zien dat er bij KOOTprofessionals juist wel een multiculturele organisatie is https://www.kootprofessionals.nl/team

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top organisatie!
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam22 oktober 2017
Vanaf dag één heb ik een goed gevoel gehad bij Koot. Er staat een gedreven team voor je klaar, ze gaan meteen voor je aan de slag en houden je goed op de hoogte. Via Koot werk ik nu bij een super leuk bedrijf!
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Minpunten
Geen!
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grandioze organisatie!
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam12 oktober 2017
In de zomer ben ik in contact gekomen met dit bureau. Ik had er al gelijk een goed gevoel bij. Klein en informeel, maar toch professioneel en zeer bekwaam. Er wordt goed contact met je onderhouden, zodat je weet dat je niet onder in een la belandt. Nu werk ik via Koot bij een leuk bedrijf met leuke collega's en uitdagend werk.
Pluspunten
Goed contact, vakbekwaam bedrijf
Minpunten
Absoluut geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met oog voor klant en kandidaat
Senior Accountmanager Logistiek (huidige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2017
Hard werken en met elkaar een mooi resultaat neerzetten, dat is wat KOOT bij mij als eerste oproept. Met een leuk team van vak volwassen mensen vele werkzoekende aan een baan helpen. Tevreden kandidaat en tevreden klant, dat is waar het allemaal om te doen is.

KOOT weet door het enthousiaste van het team en de persoonlijke benadering vele successen te behalen. Ik ben blij, dat ik deel uit mag maken van deze organisatie en zie voor de toekomst veel potentie.
Pluspunten
Korte lijnen, persoonlijke benadering en een enthousiaste/gedreven directie
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bureau (kootprofessionals)
Financieel medewerker (huidige medewerker) –  Gouda11 oktober 2017
Kootprofessionals is een fijn bureau om voor te werken. Koot heeft goede accountmanagers die voor je aan de slag gaan opzoek naar een nieuwe opdracht. En met een goede resultaat kom je er met Koot. Ik wens nog jaren voor koot te kunnen werken. Heb het erg naar me zin. 😊
Pluspunten
Goede diensten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar veel mogelijk is voor ieder!
Recruiter (huidige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2017
Al bijna 3 jaar ben ik werkzaam als recruiter bij KOOT. Hierin heb ik gemerkt dat er altijd ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. Eigen initiatief wordt ook zeer gewaardeerd. De mens staat centraal, dit geldt zowel voor alle interne medewerkers als de kandidaten/ klanten die met KOOT in contact komen. Het werk wordt leuk gemaakt door collega's met een gezonde dosis humor. Tegelijkertijd wordt er ook hard gewerkt om één ieder zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of personeel. Kortom: een mooie werkplek!
Pluspunten
Elke dag gezamenlijk lunchen is een groot pluspunt
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken mét mensen, vóór mensen
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2017
Je komt binnen en wordt direct enthousiast begroet door de hond. Daarmee begint je dag eigenlijk al goed!

De intakegesprekken voelen niet als een sollicitatiegesprek maar als een kennismaking. Iedereen is anders en iedereen heeft een eigen verhaal. Dat maakt iedere kennismaking weer uniek en bijzonder. Door de persoonlijke benadering proberen wij kandidaten zich meer op hun gemak te laten voelen waardoor wij ook meer van de persoon zelf te zien krijgen. Uiteindelijk werken we mét mensen vóór mensen.

Er gaat geen dag voorbij dat er niet gelachen wordt waardoor je iedere dag weer met plezier naar je werk gaat.
Pluspunten
Een hecht team en leuke sfeer
Minpunten
De hond is er niet iedere dag :(
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De persoon staat altijd centraal
Marketing (huidige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2017
Bij KOOTprofessionals is het iedere dag weer een feest om te werken.
Pluspunten
Er zijn geen minpunten.
Minpunten
Er zijn geen minpunten.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkvreugde
Business Unit Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam27 september 2017
Door de afgelopen jaren ontzettend veel kandidaten, maar ook werkgevers te spreken kom je er achter dat werkvreugde ontzettend belangrijk is in een baan/werkomgeving. Bij KOOT beleef ik elke dag werkvreugde! Uiteraard de ene dag meer dan de andere, maar elke dag zijn er leuke momenten. Dit betekent dat wij met ons hechte team iets moois hebben neergezet en waar wij zeer trots op kunnen zijn. Inmiddels weet ik dat wij dit ook uitstralen naar buiten. Dit levert een zeer grote bijdrage aan het succes van onze onderneming.
Onze missie zal dan ook blijven, dat wij de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf koppelen op basis van persoonlijkheid, ambitie en capaciteiten.

Op naar nog meer mooie jaren!
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn team, goede sfeer
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam23 augustus 2017
Het is geen "bureau" maar het zijn mensen bij KOOTprofessionals. Een fijn team met gedreven mensen. Iedereen heeft oog voor de persoon achter het CV en de werkelijke vraag achter de vacature. Trots om deel uit te maken van dit team. Samen hard werken maar vooral ook hard lachen zorgt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.
Pluspunten
Goed bereikbaar, flexibele werkgever
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gedreven en vakbekwaam team, waar zaken wordt gedaan met een persoonlijke touch.
Senior Accountmanager Logistiek (huidige medewerker) –  Rotterdam3 april 2017
Bij KOOTprofessionals gaat hard werken en veel plezier hand in hand.

Energiek en met oog voor zowel de klanten als de kandidaten weten zij zich te onderscheiden van de concurrenten. In een vrij korte periode heeft KOOTprofessionals zich weten te ontwikkelen tot een speler van formaat. Een organisatie, die net dat stapje extra doet en waar je je als werknemer al heel snel thuis voelt.

Elke dag mogen samenwerken met leuke mensen en samen successen behalen, dat is het leukste wat er is en dat kan bij KOOTprofessionals!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
22 augustus 2017

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KOOTprofessionals - mijn ervaring
Recruiter (huidige medewerker) –  Rotterdam7 november 2016
Elke dag met een glimlach naar kantoor. Goed bereikbaar met auto/fiets en openbaar vervoer. iedere denkbare lunch binnen handbereik. #rotihuis
Pluspunten
te veel om op te noemen!
Minpunten
geen minpunten ;-)
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
22 augustus 2017

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag met een brede glimlach bij KOOT
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam30 oktober 2016
Bij KOOT aan het werk betekent dat er minimaal twee keer gelachen wordt. En niet per dag, maar zeker per uur.

Juist die glimlach zie je bij binnenkomst, in persoonlijke gesprekken of gewoon aan de telefoon. Mensen met energie die anderen willen helpen aan een nieuwe baan én een glimlach.

Alle KOOT'ers hebben hun eigen specialiteit, of dit nu in logistiek, sociaal domein, financieel of ict is. Zij willen jou assisteren in de zoektocht naar die ene baan. En anders adviseren ze je hoe er te komen.
Pluspunten
Minimaal twee keer per uur lachen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
22 augustus 2017

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk, Professioneel en Perfect
Online Marketeer (interim) (huidige medewerker) –  Rotterdam25 oktober 2016
Bijzondere vakbekwame mensen die op een bijzondere persoonlijke manier zowel kandidaat als opdrachtgever in de watten leggen.
Pluspunten
Persoonlijk, Professioneel en Perfect
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
22 augustus 2017

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk, fijne werksfeer en uitdagend werk
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam17 oktober 2016
Erg leuk om bij of via KOOTprofesionals te werken! Zij kenmerken zich door de persoonlijke benadering, transparantie en fijne werksfeer. Het is altijd gezellig, maar ze weten ook zeker wat hard werken is.
Pluspunten
Persoonlijk, gezellig, hard werken
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
25 oktober 2016

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen..

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jong, gedreven en enthousiast!
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rotterdam17 oktober 2016
KOOTprofessionals is een top bedrijf om voor te werken.
De sfeer binnen het bedrijf is zeer prettig. Er wordt elke middag samen geluncht, veel gelachen en natuurlijk hard gewerkt.
We hebben een jong team dat zeer enthousiast en gedreven is.
Pluspunten
Sfeer binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
25 oktober 2016

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen..

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar, focus op kwaliteit en de mens!
recruiter/trainer/coach (huidige medewerker) –  Rotterdam17 oktober 2016
Dynamisch bedrijf, volop in ontwikkeling! Altijd gericht op dat ene doel, alle partijen moeten blij en tevreden zijn; zowel de opdrachtgever als ook de kandidaat.
Leuk en energiek team, de dag vliegt voorbij bij KOOT!
Pluspunten
Ruimte voor nieuwe ideeën, gericht op kansen!
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van KOOTprofessionals
25 oktober 2016

Wat fijn om te vernemen. Enorm bedankt voor deze positieve beoordelingen..

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KOOTprofessionals. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,9
Gebaseerd op 22 reviews
521
40
30
21
10

Waarderingen per categorie

4,7Werk-Privé Balans
4,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,6Doorgroeimogelijkheden
4,7Management
4,7Bedrijfscultuur

Reviews over KOOTprofessionals gesorteerd op locatie