Koopman Logistics Group
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Koopman Logistics Group Carrières en werk

Over ons
Koopman Logistics Group biedt OEM's, importeurs, dealers, leasemaatschappijen, verhuurmaatschappijen en andere bedrijven met grote vloten personenwagens een complete logistieke dienstverlening. Door een combinatie van transport, opslag en reparatie van voertuigen te leveren, is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste speler in de Benelux op dit vakgebied.

Het
 – meer... bedrijf onderscheidt zich door de betrouwbare reputatie en kiest voor een integrale benadering: in nauwe samenwerking met de klant het volledige proces doorgronden en optimaliseren. Hierdoor kunnen doorlooptijden worden verkort en zijn voertuigen snel (weer) inzetbaar. Dankzij de eigen IT-afdeling zijn baanbrekende innovaties mogelijk, waaronder een volledig gedigitaliseerde supply chain-oplossing op basis van blockchain-technologie. Het doel van deze distributed ledger is vereenvoudiging, transparantie en het voorkomen van fraude binnen de supply chain. In het voorjaar van 2018 won Koopman Logistics Group daarvoor een TIM-innovatieaward.

Naast de automotive-divisie heeft het bedrijf een general cargo-tak voor het vervoer van een diversiteit aan producten, van pakketten tot volle ladingen, in de Benelux en een deel van Duitsland. De general cargo-divisie biedt tevens warehousing en overige logistieke diensten.


Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Leek, Noordhorn, Nijkerk, Amersfoort, Amsterdam, Born, Brussel en Neuenburg (D).


Wil jij ook werkzaam zijn op een van onze vestigingen of als chauffeur aan de slag? Kijk dan snel bij onze vacatures!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Koopman Logistics Group te werken?

4,7
Werk-privébalans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,3
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,0
Bedrijfscultuur