Koopman International Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was eentonig.
Quality Controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 november 2019
Het was eentonig door de werkdag heen waardoor het saai werd om te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ouderwetse bedrijfscultuur
Account manager (huidige medewerker) –  Amsterdam Noord10 juni 2019
Koopman International is een zeer ouderwets bedrijf.
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel en internationaal bedrijf
PZ (huidige medewerker) –  Amsterdam6 juni 2019
De organisatie Koopman International ken ik al 12 jaar. Ik ken het bedrijf vanuit meerdere kanten, zowel als leverancier als werknemer. Als leverancier heb ik altijd zeer prettig samengewerkt met Koopman en als werknemer ben ik ook onder de indruk en enthousiast over hoe mooi en bijzonder deze organisatie is.
Er heerst een hele informele sfeer, iedereen is heel toegankelijk en begaan met elkaar. Nieuwe werknemers worden altijd heel goed en hartelijk ontvangen, heb ik ook persoonlijk mogen ervaren.

Een feit is dat er een hoop collega's zijn die er al jaren werken, dit zegt ook iets over een organisatie. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en er is een goede mix tussen jong en oud.
Het management team is zeer betrokken en zorgt goed voor zijn personeel.
Pluspunten
Informeel, toegankelijk, persoonlijk en internationaal
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Inkoopadministratie medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord30 juli 2018
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk groeiend familiebedrijf
IT medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam22 maart 2018
Op dit moment werk ik alweer 12 jaar voor Koopman International op de IT afdeling in Amsterdam., voor Koopman begrippen is dit nog kort. De meeste werknemers werken er nog wel veel langer, sommige zelfs 50 jaar.
Het is een leuk groeiend en bloeiend familie bedrijf en ik ben er trots op om daar deel van uit te maken.
Dat het een familiebedrijf is merk je aan alles, bij leuke en minder leuke dingen staat het bedrijf klaar voor je, zelfs op persoonlijk gebied.
Ook op het gebied van scholing en doorgroeimogelijkheden bied het bedrijf goede kansen. Persoonlijk heb ik diverse opleidingen gevolgd en ben gegroeid in functies.
Het bedrijf is centraal gelegen en goed bereikbaar dat vind ik ook erg prettig.
Buiten het werk om word er veel georganiseerd zoals sportevenementen en geweldige feesten.
Elke vrijdagmiddag is er een bedrijfsborrel, voor degene die dat leuk vind.
Ik werk er met veel plezier en vind de informele sfeer een groot pluspunt.
Pluspunten
informeel, gezellige sfeer, makkelijk parkeren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uma boa Empresa, porém com pouco conhecimento de Brasil
Executivo de Negócios (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Holanda11 januari 2018
Dias típicos de trabalhos bastante estressante devido as políticas de controles de informação que são muito restritas e protegidas, isso dificulta um pouco no sentido de desenrolar com mais rapidez cotações, e apresentações aos clientes.
Pluspunten
Liberdade para trabalhar
Minpunten
Cultura protecionista hierárquica a nível de gerencia.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Administratie (huidige medewerker) –  Amsterdam21 september 2017
- Leuke werksfeer en bedrijfscultuur;
- Uitdagende functie met ontwikkelmogelijkeheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 16Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms erg zwaar werk.
Medewerker ompakafdeling (voormalige medewerker) –  Emmeloord27 juni 2017
Je werkt hard,en lijkt je wordt niet gewaardeerd van je inzet.
Pluspunten
Geen enkele.
Minpunten
Bijna van alles.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen fijn bedrijf
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord17 januari 2017
Onderbetaald voor het werk wat je moet doen!
De werksfeer maakt dat wel deels goed.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Emmeloord24 september 2016
Het werk is afwisselend, de sfeer onder de medewerkers is gezellig.
Het blijft vaak een tijdelijke baan, wat jammer is.
Je krijgt wel de kans om nieuwe dingen te leren.
Pluspunten
Goede kantinevoorzieningen
Minpunten
Geen goede communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Display afdeling (voormalige medewerker) –  Emmeloord12 mei 2016
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf en veel collega's
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Emmeloord10 mei 2016
Controleren van orders voor deze verzonden worden. Daarnaast het aanpassen van deze orders op de wensen en eisen van de klant. Bij dit bedrijf heb ik geleerd om secuur te werken.
Pluspunten
word heel weinig op zaterdag gewerkt
Minpunten
ploegendiensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving met een goede sfeer
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 augustus 2015
Inkoopadministratie is een hele leuke afdeling waar ik met veel plezier heb gewerkt. Het was een drukke baan waar ik mij nooit verveeld heb. Er werken leuke, gezellige en sociale collega's die je ook helpen als het even wat minder gaat. Wat ik daar geleerd heb is het voor mij nieuwe programma AS400, maar vooral dat ik een baan had waar ik niet een keer met tegenzin naar toe ben gegaan.
De directie organiseert veel voor de werknemers
Pluspunten
Op vrijdag na werktijd gezellig samen zijn in de kantine/bar
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwerp afdeling gezellige chaos
Grafisch ontwerper (huidige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2015
Zoals op elke creatieve afdeling is het een gezellige chaos.

Op maandag ochtend vind de werkverdeling plaats, deze hangen samen met deadlines onder vermelding van verschepingsdata.

Op basis van de opdracht neem je deze aan of sla je deze af,dit kan variëren van een paar uur tot een opdracht van 4 dagen.

Er is een duidelijke communicatie tussen het traffic blok en de vormgevers ook is er een nauwe band met de inkoop en milieu afdeling.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke colega's maar geen ruimte voor ziekte
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord, FL10 juni 2015
was een prettige werkomgeving maar nadat ik tijdens het werk een zware kneuzing opgelopen had werd het contract beeindigt
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grappige afdeling
Admin. medewerker Milieu (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH23 mei 2014
Een wat te chaotische bedrijf, werkzaamheden is uitdagend, afdelingen onderling is wat aan te merken ivm respect en communicatie (dat schort nogal)
Pluspunten
Makkelijk te parkeren
Minpunten
Zeer slechte communicatie, kantoor pand is een doolhof
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles goed geregelt
Orderpicker (huidige medewerker) –  Emmeloord, FL29 oktober 2013
heel zware dozen tillen,niet altijd makkelijk, vaak overwerken, geen zekerheid.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
magazijnmedewerker tot 11-11-2009 (huidige medewerker) –  Emmeloord, FL30 september 2013
hardwerken en gewoon doorgaan rustig aan doen is er niet gewenst
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ausgezeichnet
Mitarbeiter Reklamationen (voormalige medewerker) –  Amsterdam die Niederlande18 april 2013
Diese Firma ist ein Familienunternehmen mit Geist, Schwung und sehr große Flexibilität.
Man fängt um 8.30 Uhr an und schon klingelt das Telefon. Kunden rufen aus verschiedenen Gründen an und da fängt meine Aufgabe als Kundenbetreuer auf der Abteilung Verkauf an. Man reklamiert, man braucht Ersatzteile, man will wissen wo die Ware bleibt. Die Zeit vergeht im Nu. Hier habe ich gelernt, das Zusammenarbeit, Kollegialität und Einsatz äusserst wichtig sind um den Kunden100% zufrieden zustellen. Am Schwierigsten an diesen Job ist es, daß man nicht früher anfangen kann, damit man intensiever Kundenbetreuung betreiben kann. Man kommt mit einem guten Gefühl zur Arbeit und Abends hat man das Gefühl vieles geleistet zu haben.
Pluspunten
sehr soziale einstellung
Minpunten
keine variabele arbeitszeit
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goei werksfeer op de werkvloer met collega's
reachheftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  emmeloord24 januari 2013
heb in het magazijn gewerkt als colliepicker, rechtruckchauffeur en tls werkzaamheden in het magazijn, in 2 ploegendienst . 40 urige werkweken.in een tijdsbestek van 2 enhalf jaar
Pluspunten
koffie en thee en melk gratis
Minpunten
vrije dag, of vakantie aanvragen via briefje, wer moeilijk gedaan over aanvragen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Koopman International. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 22 reviews
54
45
34
24
15

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Koopman International gesorteerd op locatie