Koninklijke Landmacht Reviews

79 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke en uitdagende baan
Onderofficier logistiek (huidige medewerker) –  Havelte24 augustus 2017
Als je intussen een vrouw en kind hebt is dit soms wel lastig omdat het kan zijn dat je veel weg bent op oefening en uitzending.

Verder een baan met veel uitdaging en heb het er erg naar mijn zin.

Echter zou ik graag ook een baan willen iets dichter bij huis.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk van je leven?
Instructeur waarnemen (voormalige medewerker) –  t Harde13 juli 2017
Een baan om niet te vergeten. houdt jezelf goed in de gaten
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
te veel
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sodaat .korporaal
Korporaal (voormalige medewerker) –  Assen19 juni 2017
ik was 14 manden bij Koninklijke Landmacht als korporaal
als geen oefening .dan maken we alle spullen schoon .en bijwerken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd een goede hechte groep
Junior Medewerker Radio Relay Communicatie (voormalige medewerker) –  Stroe8 juni 2017
lekker in het bos spellen de hele dag geweldig!!!!
Pluspunten
altijd vies alstijd koud
Minpunten
blaren op de voeten van het lopen..
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
soldaat eerste klas (voormalige medewerker) –  Roosendaal1 juni 2017
heb wel mezelf leren kennen daar maar uiteindelijk is het niet het vak waar in ik thuis hoor
Pluspunten
je zelf tegenkomen en jezelf beter leren kennen
Minpunten
veel van huis weg
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie waar team-work en team-spirit erg belangrijk zijn
Recruiter bij Randstad West (huidige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2017
Een erg leuke organisatie waar je veel kanten uit kunt als je eenmaal binnen bent. Grote verbreding van je vakgebied doordat je elke 3 jaar van functie wisselt.
Pluspunten
werken en leren onder bijzondere omstandigheden in een dynamische werkomgeving
Minpunten
werk-prive wordt naar mate je ouder wordt lastiger (gezinssituatie)
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
peronseels administrateur (voormalige medewerker) –  Oirschot12 mei 2017
erg leuke tijd gehad. veel geleerd, discipline en recept.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgevers
Logistiek Teamleider (huidige medewerker) –  Darp10 mei 2017
Carrière mogelijk heden beperkt. Duidelijke werkzaamheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk
OO CIS OPS (huidige medewerker) –  Oirschot5 april 2017
De laatste jaren is de werk druk alleen maar hoger geworden en zal ook alleen maar toenemen de komende jaren en dat is niet goed.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Schutter MRAT (huidige medewerker) –  Oirschot3 maart 2017
Leuke baan waarbij je iets mooi van de wereld kunt zien en geen 9 tot 5 mentaliteit. Afwisseling van werkzaamheden met veel fysieke aspecten maar ook veel mentale. Waarbij je jezelf kunt ontwikkelen in verschillende specialisme.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
werk- prive omstandigheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
landmacht
verkenner/schuitter/medic (huidige medewerker) –  oirschot31 januari 2017
mooi bedrijf. jammer van het geld tekort en doorstroom mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer
Sergeant algemene dienst (voormalige medewerker) –  Wezep22 januari 2017
Tegenwoordig weinig carriere mogelijkheden. Super collega's
Pluspunten
sfeer
Minpunten
mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Staf medewerker PRM (voormalige medewerker) –  oirschot14 januari 2017
Uitdagende en dynamische omgeving. Veel collegialiteit, Volop kansen om door te stromen en te studeren.

47 jaar met plezier gewerkt!
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De baan voor betrouwbaar en sterk personeel
sld1 pzf (voormalige medewerker) –  oirschot, ermelo, duitsland28 december 2016
Defensie is het beste wat mij ooit heeft mogen overkomen.
Hier leer je echt voor je zelf te zorgen en je woord na te komen, hoe mensen in elkaar zitten en ook hoe je moet anticiperen op alle mogelijke omstandigheden.

Nadeel ik ben persoonlijk dat je geen gezin kunt starten als je militair bent het is namelijk niet zomaar een baan het is een levens wijzen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alleen maar positief op de bezuinigingen na!
Beroepsmilitair (voormalige medewerker) –  Ermelo20 december 2016
Beste tijd uit mijn leven tot zover. Heeft mij geschapen in de man die ik deze dag ben. Helaas veel bezuinigingen.
Pluspunten
Alles goed voor je geregeld wat welzijn betreft!
Minpunten
nooit zeker in je toekomst
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving en goede team verband
Shovelmachinist (huidige medewerker) –  Oirschot16 november 2016
heb super goede tijd gehad maar is nu tijd voor de stap buiten defensie.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede tijdelijke baan om jezelf te ontwikkelen
Instructeur kaderopleidingen (huidige medewerker) –  Ermelo16 september 2016
Je leert er een veelzijdigheid aan competenties te ontwikkelen. Hier biedt de organisatie je genoeg mogelijkheden voor en je maakt een snelle groei door met hulp van je collega's en begeleiders. Echter, hoe langer je er werkt, hoe meer je jezelf stoort aan de logge organisatie die vasthoudt aan bureaucratie.De eerste jaren waren fantastisch, daarna komt een tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij je zelf invloed zou moeten kunnen uitoefenen op een organisatie.
Pluspunten
Saamhorigheid, fijne collega's
Minpunten
Geen invloed op het beleid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke tijd gehad
Militaire dienst (voormalige medewerker) –  Soesterberg23 juni 2016
Leuke tijd gehad, heb mijn rijbewijs in het leger gehaald, alleen jammer dat je alleen het weekend thuis was
Pluspunten
Dat ik mijn rijbewijs heb gehaald
Minpunten
Je kon alleen het weekend naar huis
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Korporaal (voormalige medewerker) –  Overal10 april 2016
Je moet er tegen kunnen, de wereld van de landmacht, zeer zeker en gelukkig niet voor iedereen weg gelegd.
Soms een 9 tot 17.00 baan maar soms ook een 9 maanden van huis baan.
Super dat ik het heb mee gemaakt, nooit geen spijt van gehad
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongewardeerd
Medewerker/beheerder Munitie magazijn (huidige medewerker) –  Stroe14 maart 2016
Werken bij de koninklijke landmacht is iedere dag anders. Ik werk bij het logistieke gedeelte en dat is rennen en stil staan. Helaas door alle bezuinigingen en de daarop gevonden oplossingen, is het zeer slecht gesteld met de doorgroei binnen defensie. verder heb ik altijd met veel plezier gewerkt en had ik graag willen door groeien.
Minpunten
veel van huis
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 81 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,9
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over Koninklijke Landmacht gesorteerd op locatie