Koninklijke Landmacht Reviews

95 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 97 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met leuke collega's
Administrateur / Controller (voormalige medewerker) –  Den Haag24 mei 2018
Ik heb het vanaf het begin zeer naar mijn zin gehad het werk was uiteraard kantoorwerk. Ik heb daar geleerd om je aan te passen aan een hierachie, want dat speelt uiteraard een grote rol bij dit bedrijf.
Echte moeilijkheden ben ik daar niet tegen gekomen het leukste van de baan was toch wel het leidinggeven, want daar heb ik een hoop van geleerd.
Pluspunten
gratis eten
Minpunten
veel reizen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel avontuur
Militaire dienst (huidige medewerker) –  Amsterdam23 mei 2018
Veel avontuur in het werk alleen is de medische zorg belachelijk slecht.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Nooit thuis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele.fijne baan em ervaringen
Militair (voormalige medewerker) –  Hedel21 mei 2018
Geweldige baan, je leert er jezelf kennen en de baas biedt genoeg opleidingen
Pluspunten
Oefeningen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Militair (voormalige medewerker) –  Oirschot12 april 2018
het is leuk om heel hecht samen te werken met je collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenvatting
Infanterist (voormalige medewerker) –  Schaarsbergen5 april 2018
Goede werksfeer, leuke collega's, mooie werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je leert jezelf kennen
Infanterist (voormalige medewerker) –  Garderen27 maart 2018
Defensie is leuk als je nog jong bent en geen gezin hebt.
Pluspunten
Veel sporten onder werktijd
Minpunten
Vaak weg van huis
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen.
Stagiair Logistiek Supervisor (voormalige medewerker) –  Oirschot26 maart 2018
Je bent aan het vechten in andermans oorlogen. geen succes
Pluspunten
collegas
Minpunten
het werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bijbaan met iets meer
Militair (huidige medewerker) –  Brunssum23 februari 2018
Als Natres militair werk je naast je baan of studie ook nog als militair, je werk is gericht op bewaken en beveiligen. Je wordt hiervoor opgeleid en volgt regelmatig oefendagen om jouw vaardigheden op niveau te houden. Als Natres militair ben je er om op nationaal niveau steunverlening uit te voeren in het kader van bewaken en beveiligen. En je hebt dezelfde doorgroeimogelijkheden als de rest van de krijgsmacht.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Kost soms veel privë tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving
Hulp distibuteur (huidige medewerker) –  Nederland5 januari 2018
Veel collega's uit het hele land. Veel samen werken in grote en kleine groepen.
Pluspunten
Goeie salaris voorwaarden.
Minpunten
Veel van huis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezuinigingen
Onderofficier (huidige medewerker) –  Schaarsbergen2 januari 2018
Defensie heeft in mijn ogen de laatste jaren ontzettend veel last van bezuinigingen. Daardoor is er een groot personeelstekort en is het materiaal in verouderde staat.
Om personeel te kunnen werven en behouden zou hier echt iets aan gedaan moeten worden.
Pluspunten
Werkverhoudingen, ontwikkelkansen.
Minpunten
Salarisverhoudingen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Divers bedrijf
Instructeur pantserbestrijding (huidige medewerker) –  Harskamp19 november 2017
Fijne plek om te werken. Goede bedrijfscultuur en mogelijkheden voor zelfontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkgever waar team belang en samenhorigheid hoog in het vaandel staan
Chauffeur en logistieke functies (voormalige medewerker) –  diverse18 november 2017
de koninklijke landmacht is de ideale werkgever waar je je kan ontwikkelen en waar je gevormd word. het heeft een mentaliteit van niet zeiken maar uitvoeren en als team krijgen we het voor elkaar. de saamhorigheid die ik hier heb ervaren is ongekend en zal je buiten de krijgsmacht nergens anders tegen komen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Schaarsbergen15 november 2017
een geweldige tijd gehad bij de Luchtmobiele Brigade, je maakt er vrienden voor het leven.
Fysiek is het zwaar.Het is zeer afwisselend werk. Ik was veel weg van huis voor oefeningen. vaak duurde dat 1 tot 3 weken..
Daar krijg dan wel een toeslag voor.Voor uitzendingen krijg je nog meer salaris.
Pluspunten
Kameraadschap, salaris, opleidingen
Minpunten
weinig thuis
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Soldaat (voormalige medewerker) –  Schaarsbergen25 oktober 2017
Was gezellig en leuk voor zolang het duurde... Hoogtevrees moet je niet hebben voor dit beroep.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante dynamische omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Pelotonscommandant (voormalige medewerker) –  Den Bosch18 oktober 2017
In je eerste functies krijg je veel voor je kiezen. Leidinggeven aan 38 man en diverse opdrachten uitvoeren in binnen- en buitenland is een geweldige ervaring.
Pluspunten
Diversiteit. Can-do mentaliteit
Minpunten
Bureaucratie. Traagheid van bestuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige organisatie
Onderofficier (voormalige medewerker) –  Nederland6 september 2017
Ik zou het zo weer doen, ontwikkeling, begeleiding, uitdaging en afwisseling. Helemaal perfect.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke en uitdagende baan
Onderofficier logistiek (huidige medewerker) –  Havelte24 augustus 2017
Als je intussen een vrouw en kind hebt is dit soms wel lastig omdat het kan zijn dat je veel weg bent op oefening en uitzending.

Verder een baan met veel uitdaging en heb het er erg naar mijn zin.

Echter zou ik graag ook een baan willen iets dichter bij huis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk van je leven?
Instructeur waarnemen (voormalige medewerker) –  t Harde13 juli 2017
Een baan om niet te vergeten. houdt jezelf goed in de gaten
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sodaat .korporaal
Korporaal (voormalige medewerker) –  Assen19 juni 2017
ik was 14 manden bij Koninklijke Landmacht als korporaal
als geen oefening .dan maken we alle spullen schoon .en bijwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd een goede hechte groep
Junior Medewerker Radio Relay Communicatie (voormalige medewerker) –  Stroe8 juni 2017
lekker in het bos spellen de hele dag geweldig!!!!
Pluspunten
altijd vies alstijd koud
Minpunten
blaren op de voeten van het lopen..
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Koninklijke Landmacht. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 97 reviews
528
444
322
21
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur