Konica Minolta Reviews

8 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 656 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk en prive verhouding is goed en leuk gezellig bedrijf
Service Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam14 mei 2018
werk en prive verhouding is goed en leuk gezellig bedrijf
Pluspunten
werk en prive en leuk gezellig bedrijf
Minpunten
doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
trucje leren en wegwezen
Service Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2018
trucje leren en wegwezen
Door groeien is onmogelijk ze hebben je nodig op de plek waar je binnen komt
De trainers en trainingen zijn wel een echte aanrader
Het managment geeft niks om personeel (schijnheilig)
kritiek komt je duur te staan op je functioneringsgesprek
De kern waarden open en eerlijk staan mij persoonlijk wel aan
Alleen word dit alleen toegepast door het managment wanneer het hun uit komt

De collega's zijn wel echt toppers allemaal behalve de managers van service en support
trucje leren en wegwezen
Je verdiend beter
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Mismanagment geven niks om personeel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een ongedwongen sfeer
System & Service Engineer, senior (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2018
Ik heb in mijn werk veel plezier aan het oplossen van complexe storingen waar de engineers niet meer uitkomen.

De meeste voldoening echter vond ik in het coachen van een groep engineers.
Pluspunten
veel werk plezier en afwisseling
Minpunten
de vele kilometers per jaar
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
On-site service engineer op Radboud Universiteit Nijmegen
On-Site Service Engineer (voormalige medewerker) –  Nijmegen5 februari 2018
Als tijdelijke werknemer ben ik gestationeerd op de universiteit van Nijmegen, Radboud. Mijn contract loopt ten einde op 28 februari 2018.
Sinds april 2016 ben ik daar verantwoordelijke voor het functioneren van meer dan 310 multifunctionals van het merk Konica Minolta. Ook heb ik daar de leiding over 4 "fleet-operators". Deze mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt) vullen dagelijks de papier- en tonervoorraden aan en signaleren eventuele problemen.
Vanuit mijn functie onderhoud ik ook de contacten met het personeel op de universiteit.
Een leuke baan, waar ik mijn technische kennis en mijn creativiteit in kwijt kan. Ook vind ik het aansturen van de fleet-operators inspirerend.
Pluspunten
Radboud is een leuke plek om te werken met collegiale medwerkers.
Minpunten
geen vooruitzichten voor mij hier in de toekomst
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Reageer – 20 juni 2018

Het was een jaar contract, welke omgezet zou worden naar een vast dienstverband. Eventueel werkzaam in de buitendienst. Beloofd was: vast betrekking voor onbepaalde tijd. Na een tijdelijk contract van 12 maanden, had ik alleen maar de keus om nog eens voor 11 maanden bij te tekenen. Herhaaldelijk is mij een vaste betrekking toegezegd. Helaas, het bedrijf was dus niet zo transparant, open en eerlijk, zoals men zegt. Verder heb ik leuke collega's ontmoet.

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig opereren met veel verantwoordelijkheid
Service Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 februari 2016
Als Service Engineer verricht je (preventief) onderhoud aan printers.
Je deelt je eigen werkzaamheden in.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierige werksfeer om in te werken met leuke collega's
Assistant Return Coördinator (voormalige medewerker) –  Nieuwegein, UT18 november 2014
Goede sfeer op de werkvloer onder collega's
Collegialiteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf.
Mogelijkheden om door te groeien in het bedrijf
Goede leidinggevende op de afdelingen.

Ik heb hier 19 jaar met plezier gewerkt en heb goede mogelijkheden gehad om door te groeien in het bedrijf.
De collega's waren fijn om me te werken en er was onderling een goede sfeer en verstandhouding zowel op het werk als buiten het werk.

Helaas kwam mijn baan en van meerdere collega's te vervallen vanwege reorganisatie die werd opgelegd door het hoofdkantoor in Japan.
Pluspunten
Goede werksfeer, betaalbare lunches
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd over bankzaken.
Callcenter en Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH6 juni 2013
Maandafsluitingen voor 4 verschillende entiteiten. Dochter bedrijf van UPC Nederland BV. Veel geleerd over bankzaken. Inboeken van betalingen.

Bijzonder : Eigen presentatie opgezet, voor de direct debet. Hoe maak je dit voor de klant aantrekkelijk? Hoe kunnen wij storno's voorkomen? ed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Konica Minolta

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Konica Minolta. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 656 reviews
5148
4216
3170
259
163

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Konica Minolta gesorteerd op locatie