KONE Reviews

21 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 496 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne bedrijf om te werken.
Servicemonteur liften (huidige medewerker) –  Den Haag23 september 2019
Prettige werkgever met diverse doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf, fijne sfeer en focus op doorgroeimogelijkheden
Sales (huidige medewerker) –  Den Haag24 mei 2019
Mooie faciliteiten, leuke collega's, fijne werksfeer, hands-on mentaliteit, open cultuur. Concrete doorgroeimogelijkheden. Lekkere catering!
Pluspunten
Mooie faciliteiten, leuke collega's, fijne werksfeer, hands-on mentaliteit, open cultuur. Concrete doorgroeimogelijkheden. Lekkere catering!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Administratief (huidige medewerker) –  Den Haag24 april 2019
Een bedrijf constant in beweging, zonder rustmomenten. Hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede organisatie.
Servicemonteur liften (huidige medewerker) –  Overijssel10 februari 2019
Kone is een goed georganiseerde bedrijf die kansen bieden om verder te kunnen groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongestructureerd
Key Account Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag24 september 2018
Dit is een bedrijf waar de mens niet telt. Ongestructureerd, geen processen. Absoluut geen fijne werkgever.de werkdruk is veel te hoog en het werk moet met veel te weinig mensen gedaan worden.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkcultuur
Rayonmanager Service (huidige medewerker) –  Den Haag27 maart 2018
Fijne werkgever die alles goed in de gaten houd. Werk - prive in goede balans houd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drama
helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Leidschenveen23 februari 2018
Het is mijn minst prettige werkervaring, het werk lag mij niet.
et inwerken was een drama
Pluspunten
kan ik niet bedenken
Minpunten
Het inwerken was een drama
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf, waar je een toekomst hebt
Callcenter medewerkster sr en etc. (voormalige medewerker) –  Den Haag23 november 2017
Heerlijk gewerkt, mensen erkennen talent en doen daar ook echt wat mee. Het is een groot bedrijf maar men denkt ook aan de persoon die daar werkzaam is. Helaas moest ik afscheid nemen door verhuizing anders had ik daar nog steeds gewerkt!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technisch bedrijf
Allround administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag13 oktober 2017
Als je een lift in huis nodig heb, dan ben je hier op het juiste adres.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring bij Kone
Coordinator Backoffice (huidige medewerker) –  Eindhoven14 februari 2017
Goede werkgever en goede werksfeer.
Geen dag is hetzelfde en altijd met veel plezier gewerkt.
Jammer dat kantoor Eindhoven sluit en naar Veenendaal gaat.
Pluspunten
Gratis drinken en fruit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderhoud en storingen aan liften, contact met klanten
Hoofd monteur (huidige medewerker) –  Almere/gooi9 januari 2017
Naast het vaste onderhoud en storingen ook het oplossen van complexe storingen.
Herhaal storingen verhelpen.
Offertes maken.
Pluspunten
ATV dagen, afwisselend werk.
Minpunten
Storingsdiensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KONE BV - grote multinational - goede processen - veel veranderingen
Administratief medewerkster Front/Back office (huidige medewerker) –  Eindhoven18 november 2016
Je weet op de dag dat je op kantoor komt wat je werkzaamheden zijn gedurende de dag komen er altijd onverwachte zaken die direct opgepakt en opgelost dienen te worden wat het werk leuk en gevarieerd maakt.

Het management betrekt ons goed en bij de beslissingen die gemaakt worden die ons team aangaan.

Zelf werk ik in een leuk team met leuke collega's die flexibel zijn en we staan voor elkaar klaar en steunen elkaar in het werk.

Gezien mijn ruime ervaring binnen de afdeling / bedrijf zijn er voor mij echter geen grote uitdagingen meer. En dat vind ik momenteel het moeilijkste in mijn baan. (motivatie)
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
beursgenoteerd bedrijf, focus ligt momenteel niet veel op de medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praktich bedrijf om voor te werken met technisch vernuftige producten!
Documentbeheerder / Technisch vertaler (huidige medewerker) –  Den Haag27 juni 2016
Goede werkgever, goede voorzieningen, prettige werksfeer..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jammer
LIFT monteur (voormalige medewerker) –  Haarlem2 juni 2016
Ontslag gekregen i.p.v vaste baan na drie jaar gewerkt te hebben voor KONE

Na twee jaar was er al sprake van vast.

Raar beleid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Versatile Projects with the chance of growing within the company
1st Mechanic (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH10 november 2015
The work place was exciting for most of the projects I worked on were in a pilot phase, where there was a need to think and act in a certain way. My job was to build new elevators, manage a team and communicate with the building site managers to co-use the working area as optimal as possible without hindering each other.

I learned a lot during my time with Kone, before I came to Kone I had a little experience at managing a project. Kone guided me through the phases of doing this and I think that this made me to a far better person for the work I did later. Also I learned a lot about electrics, I wasn't properly educated as an electrician but at some point and after the trainings I received I developed my electrical skills to a satisfactory level.

The management of Kone was friendly, of course there were targets to achieve but if those targets were made there was a relaxed atmosphere where there was room for ideas and support (both on a professional and personal level). Kone was strict in keeping its employers up to date for when it came to training therefor it was required to do several trainings, also they promoted extra training like fault finding and first aid.
During the time I worked there we had meetings for at least twice a year to discuss what we wanted from each other and to see if there was anything that could be done to make things easier.

My co-workers were sometimes people hired through agencies, here were people that didn't quite meet the needs for the job they were hired for, but in general there was the opportunity to change them for more suitable people.
  meer... The colleagues who worked for Kone were people who understood their work and I had the idea that we were all quite sociable together, for example we had regular days out as a team.

For me back then the hardest part of the work was the region I was working in. I worked for Special Projects and most of the projects were on the other side of the country, this made that I had to get out of bed very early and be back home very late or that I was spending my time in hotels. Due to my situation back then this was the main reason I gave up my job and started my own business.

The best part of the job was the result of hard work, great working lifts that were at least better as the previous ones or better as the competitors versions. Also working with pilots was a great part for sure. For me there is nothing better as being able to contribute to a great product, pilots are a fantastic way of doing this. In a sense I still enjoy the fact that I have been part of a great company that gave me so much that I still use today.
  minder
Pluspunten
Training, High Standard of work, Friendly, Caring, Salary, Bonus, Car, Phone
Minpunten
traveling time
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waar je jezelf goed kan ontwikkelen
crediteuradministrateur/P2P frontofficer (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH15 juni 2014
Dagelijkse bezigheden waren onder andere leveranciers te woord staan. Interne actie's uitzetten in verband met nog niet voor akkoord afgegeven facturen. Herinneringen bekijken en eventueel hierop interne of externe acties uitzetten. Onder andere door het leverancierscontact en analyse van facturen fouten herleiden van het P2P backoffice. Dit aan hun doorgeven en bespreekbaar maken zodat die fout niet meer gemaakt kan worden.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
interne communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed bedrijf dat een van de leiders is in de liftenbranche.
commercieel administratief (voormalige medewerker) –  Den Haag21 november 2013
Goede werkomgeving met fijne collega's, veel teamverband werk.
Veel interne cursussen gehad, wat betrekking had op het werk.
Het moeilijkste van deze baan is de vele veranderingen die zijn doorgevoerd.
Het leukste van deze baan was wel de fijne collega's en inzet naar mekaar toe om elkaar te helpen.
Pluspunten
Bedrijf luisterd naar het personeel zowel zakelijk als prive.
Minpunten
communucatie tussen diverse afdelingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk!!
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH11 juli 2013
Met veel plezier in dit bedrijf gewerkt. Helaas conflict met nieuwe afd.Hoofd.
Pluspunten
werksfeer zeer goed.
Minpunten
kan ik niet noemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Boekhoudkundige medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH31 mei 2013
Een typische dag bestond vooral uit invoeren van gegevens in het programma SAP en archiveren. Mijn collega's waren zeer formeel en moeilijk om mee om te gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer diverse werkomgeving
Nieuwbouw liftmonteur (voormalige medewerker) –  Noord-Holland3 april 2013
Ik heb hier veel geleerd met betrekking tot het installeren van diverse typen liftinstallaties
Het contact met directe collega's was altijd goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over KONE

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KONE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 496 reviews
5134
4172
3107
241
142

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over KONE gesorteerd op locatie