Klop Groep BV Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijfje gaat slecht met personeel om ik wacht al 3weken op mijn salaris ga nooit voor dit bedrijf werken zijn niet te vertrouwen ga niet in
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Drenthe11 oktober 2019
Flut bedrijf je kan achter je centen aanvangen vertrouw ze voor geen meter kom voor jezelf op zei doen dat niet voor je je wordt toch niet terugbeld wat ze zovaak beloven van mij krijgen ze als cijfer een -8.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht in uitbetaling
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Utrecht5 augustus 2019
groot minpunt was de uitbetaling van het vakantiegeld,kreeg dat pas na vier maanden dan ik t had moeten krijgen en ook pas na veel bellen en vragen..eindejaarsbonus heb ik zelf contact over opgenomen omdat er maar niks kwam,en heel veel moeite moeten doen om het geld van de eindafrekening te krijgen..ook heb ik de laatste paar dagen niet uitbetaald gekregen..
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Door heel NL9 april 2019
Nooit voor gaan werken.
Loon nooit op tijd, vakantiegeld altijd te laat, geen einde jaars uitkering.
Beloven van alles maar doen niks.
En het ergste van alles is als je weg gaat dan pikken ze je vakantiegeld en snipperuren in, betalen ze gewoon niet uit en dit doen ze bij iedereen.
Zint eer ge begint bij dit bedrijf.
Pluspunten
Hebben geen plus punten
Minpunten
Hebben alleen min punten
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijd zelf in te delen, moeizaam met vrij nemen, aardige objectleidster.
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Duiven9 april 2019
Je werkt altijd alleen. Maar je kunt dan ook je eigen tijd in delen. Alleen jammer dat het moeizaam gaat als je een dag vrij wil nemen.
En als je vakantie wil nemen . Moet je dit maanden van te voren wel aan geven. Wel heb ik een hele vriendelijke objectleidster. Je kunt bij haar altijd terecht met vragen.
Pluspunten
Aardige objectleidster, Tijd zelf in te delen.
Minpunten
Moeilijk vrij nemen, vroege werktijden
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  havik auto's Assen1 april 2019
salaris nooit op tijd en je moet vaak bellen en er over vragen
Pluspunten
geen
Minpunten
salaris nooit op tijd ontvangen
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vreselijk bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Alkmaar16 januari 2019
Vreselijk slecht bedrijf
Slecht betaald ook al werk je in de avond
Salaris is standaard zowat een weekt laat uitbetaald
Communicatie is erg slecht je word niet voor vol b gezien
Ik vond het 1 groot drama
Mij werd verteld dat je hetzelfde salaris zou krijgen van je laatste werkgever wel een schoonmaakbedrijf natuurlijk
Onder die voorwaarde b ben ik gaan werken maar dat bleek dus niet zo te zijn
Heel vee l lucht en beloftes bij de klopgroep
Blij dat ik er van af ben
Pluspunten
geen
Minpunten
teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met leuke collega's
Stafmedewerker (voormalige medewerker) –  Vianen1 november 2018
Super team op het kantoor. Allemaal hard werkende en eerlijke mensen.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Cao
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klop groep
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Klop groep17 september 2018
Super leuke bedrijf !
Ben nog steeds in dienst .
Mijn leidinggevende / contactpersoon super toffe vrouwtje !
Ik zou zeggen lekker soliciteren :))
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht17 juli 2018
Ik heb hier met plezier gewerkt.
Je kon zelfstandig je ding doen en als je klaar was, mocht je soms ook eerder weg.
Helaas was het niet mogelijk om meer uren te verkrijgen.
Pluspunten
Zelfstandig
Minpunten
Weinig contract uren
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Klop Groep BV. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,4
Gebaseerd op 10 reviews
52
42
30
20
16

Waarderingen per categorie

2,6Werk-privébalans
2,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
1,7Doorgroeimogelijkheden
2,1Management
2,3Bedrijfscultuur

Reviews over Klop Groep BV gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Klop Groep BV gesorteerd op locatie