KLM Reviews

151 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 266 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste werkgever van nl
FLIGHT ANALIST (voormalige medewerker) –  Schiphol25 september 2018
Er zijn goede mogelijkheden om door te groeien, het is een enerv erend bedrijf, aarin geen enkele dag het zelfde is.
Pluspunten
UITSTEKENDE SECUNDAIRE VOORWAARDEN
Minpunten
NIKS
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KLM is een wereldbedrijf
CA business class (voormalige medewerker) –  KLM Schiphol18 september 2018
Heb hier mijn beste kwaliteiten kunnen gebruiken en via bestemmingen mijn wereldkennis kunnen vergroten.
Pluspunten
besemmingen en culturen
Minpunten
yetlag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KCS was een lekker informeel bedrijf. Nu helaas teveel politiek en weinig slagkracht
Supplychain Logistics Developer (huidige medewerker) –  Schiphol12 september 2018
Door een herstructurering is de slagkracht flink achteruit gegaan.
Arbeidsvreugde is daardoor in mindere mate aanwezig tov de 11 afgelopen jaren dat ik werkzaam ben geweest bij dit mooie bedrijf.
Pluspunten
Vrijde dagen
Minpunten
Reistijd en politiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage (voormalige medewerker) –  Schiphol29 augustus 2018
leuk bedrijf. veel geleerd en goede werksfeer. 2 weken stage gelopen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Grondstewardess (huidige medewerker) –  SChiphol6 augustus 2018
veel reuring en zeker dynamisch bedrijf.
Bedrijf met zeer grote commerciele importatie. Een plek in Nederland waar heel veel gebeurd door veel bedrijven, behalve aangesloten luchtvaartmaatschappijen.
Veel hulpverleners en een groot aantal zakelijke en prive reizigers die allemaal in beweging zijn!
Prima bedrijf!

NIETS DAN GOEDS!
Pluspunten
never a dull moment!
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden voor mij op dit moment
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving, elke dag anders
Coördinator Warme Keuken (voormalige medewerker) –  Schiphol18 juli 2018
leuk multicultureel dynamische groeiende organisatie
Pluspunten
multi cultureel
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moving your world, elke dag weer
Grondstewardess (huidige medewerker) –  Amsterdam29 juni 2018
ik werk voor KLM via randstad, dat is het enige nadeel want KLM is een prima werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Service Agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 juni 2018
Gezellige ploegen, hard werken onder prima voorwaarden
Pluspunten
Goedkoop vliegen
Minpunten
Zijn aan get reorganiseren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzame werkplek
Stagaire (voormalige medewerker) –  Schiphol4 juni 2018
Elke dag hou je je bezig met de passagiers en probeer je die te helpen met hun tijd op schiphol. Voordat je begint heb je altijd een briefing zodat je bespreekt wat je op de dag gaat doen en met wie. Verder voer je alles uit wat er gedaan moet worden en maak je er een leuke en leerzame dag van met je collega's.
Pluspunten
een ervaring meer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken als stewardess is a way of living!
Cabin attendant (voormalige medewerker) –  Schiphol Amsterdam2 mei 2018
Na 35 jaar de wereld verkend te hebben en mooie mensen ontmoet te hebben met hun soms trieste, soms grappige verhalen, werd het voor mij TE vermoeiend en veeleisend om steeds weer van huis naar Amsterdam te rijden.
De vele tijdsverschillen eisten hun tol en ik was heel vaak oververmoeid en een gevaar op de weg.
Nu 9 maanden later mis ik mijn collegaatjes en de passagiers nog steeds.
Het is de mooiste job op aard en ik kan het iedereen aanraden die van reizen houdt en op een nuttige manier de wereld wil verkennen.
Je werkt eerst keihard en krijgt dan als beloning een prachtig hotel een mooie omgeving om te verkennen en dan ook nog betaald worden? Wat wil een mens nog meer???
Heb het met hart en ziel gedaan, maar als je lijf sputtert moet je keuzes maken en voor jezelf kiezen.
Mijn laatste vlucht was waanzinnig mooi, met dierbaren die ik zelf mocht uitkiezen. Om nooit meer te vergeten.
10000 mensen met verschillende meningen en instellingen, verschillende culturen, een ratatouille en toch werkte deze format.
We hadden het altijd gezellig met elkaar en de meesten werden vriend of vriendin. Die mis ik nu heel erg!
Zou het meteen opnieuw doen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klm
Grondstewardess (voormalige medewerker) –  Schiphol29 maart 2018
Erg veel geleerd - geen enkel dag is hetzelfde - je ziet elke dag nieuwe gezichten - motiverend werk.
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waarbij geen enkele dag hetzelfde is geweest.
Magazijn Specialist (voormalige medewerker) –  Schiphol27 februari 2018
Een bedrijf wat geen enkele dag stil staat, en heel divers is in alle werkzaamheden.
Een familiebedrijfs gevoel wat er voor zorgt dat de onderlinge sfeer goed is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Memnunum
Amsterdam. Schiphol (huidige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2018
Vardiyeli is senlikli .degisik Arkdaslarla tabancilarda cok.
Pluspunten
13cu aylik kar yaparsa prim .tatil gunlerde dubbel ve bur gun eksra veriyor
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met wisselende teams
Senior Cabin Attendant (huidige medewerker) –  Schiphol8 februari 2018
KLM is een bedrijf dat goed probeert te zijn voor zijn/haar werknemers. KLM zorg voor goede doorgroei mogelijkheden. Er is jammer genoeg wel een groot verschil tussen verschillende takken van KLM.
Pluspunten
Goede cao en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Minpunten
Grote verschillen tussen verschillende takken binnen in KLM
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch
Gate Agent (huidige medewerker) –  Schiphol1 januari 2018
Jij maakt het verschil als uitgangspunt .
Wisseldiensten.
Mogelijkheden om je eigen, passend voor thuissituatie, rooster te creëeren.
Pluspunten
13e maand. IPB-recht bij vast contract.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De lonen waren aan de lage kant
Vliegtuigmaker (monteur) (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 december 2017
KLM was een prachtig bedrijf maar ik wilde niet in de ploegendienst werken en een huis was ook een probleem, dat was de reden waarom ik ben weg gegaan.
Pluspunten
Mooi schoon technologisch bedrijf
Minpunten
Sociaal wat minder
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Tactical Planner (huidige medewerker) –  Schiphol27 november 2017
KLM is een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden in veel verschillende divisies. Als medewerker krijg je veel vrijheid en initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed en gezellige werkplaats.Goed materiaal om mee te werken.
Loodsmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol23 november 2017
Veel contact met chauffeurs (Vrachtwagen).probleem oplosen met voorman.Bedrijfscultuur is goed maar dead-lines voor bepaald vrachten waren moelijk op te halen.
Pluspunten
Sociaal contact is uitstekend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In una parola "fantastico"
biglietteria aerea (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 november 2017
Ho imparato molto tecnicamente, ho avuto modo di conoscere molta gente simpatica con la quale ho ancora rapporti via email. E' stato molto interessante capire da dentro molti aspetti tecnici di una compagnia aerea. Non avrei mai immaginato che esistessero così tante procedure in aeroporto
Pluspunten
salario ottimo
Minpunten
nessuno
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne, ontspannen werkomgeving
Grondstewardess / Trainer (voormalige medewerker) –  Schiphol14 november 2017
KLM is heerlijke werkgever, er zijn dorgroeimogelijkheden. Iedereen wordt fair behandeld, potentie wordt gezien en mogelijkheden worden gegeven om je te ontplooien.
goed georganiseerd als het gaat om planning, werkuren, werkdruk en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
divers
Minpunten
minder sociaal leven vanwege wisseldiensten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KLM. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 266 reviews
5127
483
344
29
13

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over KLM gesorteerd op locatie