KLM Reviews

159 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 274 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hierachisch cultuur
Service Agent (huidige medewerker) –  schiphol12 december 2018
uitzendkrachten
geen doorgroei mogelijkheden
oproep basis
onzekere inkomsten
hierachisch cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om mee te beginnen
Assisteren van de Gate Agent (voormalige medewerker) –  Schiphol Amsterdam, NL7 december 2018
Werken voor KLM is leuk. het is aleen jammer dat je enkel via een uitzendbureau daar aan de slag kan. Mijn ervaringen met de roosters zijn niet bepaald positief. ze hebben niet alles op orde.
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
roosterindeling
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blauwe familie
Continuous Improvement leader (huidige medewerker) –  Schiphol29 november 2018
Geen dag is het zelfde. het is een dynamische wereld met veel leuke mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Schiphol22 november 2018
mooi bedrijf. nu zijn ze wel wat flexibeler dan vroeger.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tevreden over werkzaamheden
Engine Module-monteur (huidige medewerker) –  Schiphol11 november 2018
het moeilijkste van deze baan zijn de wisseldiensten en de dagelijkse reistijd
Minpunten
wisseldiensten en reisttijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een snel wisselende werkomgeving, waar de "waan"van de dag regeert
Management assistente en HR medewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol Oost7 november 2018
Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd en brengt je verder.
Overlegstructuur
Betrokken collega's
Als aanpakker fijne werkkring
Pluspunten
Extra's als goedkoper vliegen indien plaats beschikbaar
Minpunten
Matchen van werkplek en werknemer verloopt niet altijd goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik altijd met veel plezier bij de KLM gewerkt, de passagiers afhandeling was hectisch, uitdagend en interessant!
Supervisor (voormalige medewerker) –  Schiphol22 oktober 2018
Het werk is erg veelzijdig, je werkt in teamverband, je
volgt de (uniform)voorschriften en houd je aan de
werkprocedures! Toch blijft er genoeg ruimte over
om je eigen inbreng toe te passen m.n. bij het geven
van service en aandacht naar de passagiers toe.
Iedere dag is weer anders, soms door weersomstandigheden die voor veel verstoring kan
zorgen, soms door onvoorziene technische proble-
men of storingen met computers of vliegtuigen of
passagiersproblemen zoals, klachten, document-
problemen zoals paspoort vergeten/verloren of
ongeldig/geen visum.
Echter, als alle hectiek voorbij is dan blijven toch de
leuke contacten en complimenten je het meeste bij!!
Pluspunten
Je kunt gereduceerde vliegtickets aanschaffen.
Minpunten
Zware wisseldiensten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
is een wereldbaan
Cabin Attendant (voormalige medewerker) –  Schiphol8 oktober 2018
lastig te combineren met een gezin ivm zeer onregelmatig leven.
Pluspunten
prima voorzieningen
Minpunten
zeer onregelmatig leven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beste werkgever van nl
FLIGHT ANALIST (voormalige medewerker) –  Schiphol25 september 2018
Er zijn goede mogelijkheden om door te groeien, het is een enerv erend bedrijf, aarin geen enkele dag het zelfde is.
Pluspunten
UITSTEKENDE SECUNDAIRE VOORWAARDEN
Minpunten
NIKS
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KLM is een wereldbedrijf
CA business class (voormalige medewerker) –  KLM Schiphol18 september 2018
Heb hier mijn beste kwaliteiten kunnen gebruiken en via bestemmingen mijn wereldkennis kunnen vergroten.
Pluspunten
besemmingen en culturen
Minpunten
yetlag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
KCS was een lekker informeel bedrijf. Nu helaas teveel politiek en weinig slagkracht
Supplychain Logistics Developer (huidige medewerker) –  Schiphol12 september 2018
Door een herstructurering is de slagkracht flink achteruit gegaan.
Arbeidsvreugde is daardoor in mindere mate aanwezig tov de 11 afgelopen jaren dat ik werkzaam ben geweest bij dit mooie bedrijf.
Pluspunten
Vrijde dagen
Minpunten
Reistijd en politiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage (voormalige medewerker) –  Schiphol29 augustus 2018
leuk bedrijf. veel geleerd en goede werksfeer. 2 weken stage gelopen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Grondstewardess (huidige medewerker) –  SChiphol6 augustus 2018
veel reuring en zeker dynamisch bedrijf.
Bedrijf met zeer grote commerciele importatie. Een plek in Nederland waar heel veel gebeurd door veel bedrijven, behalve aangesloten luchtvaartmaatschappijen.
Veel hulpverleners en een groot aantal zakelijke en prive reizigers die allemaal in beweging zijn!
Prima bedrijf!

NIETS DAN GOEDS!
Pluspunten
never a dull moment!
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden voor mij op dit moment
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving, elke dag anders
Coördinator Warme Keuken (voormalige medewerker) –  Schiphol18 juli 2018
leuk multicultureel dynamische groeiende organisatie
Pluspunten
multi cultureel
Minpunten
slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moving your world, elke dag weer
Grondstewardess (huidige medewerker) –  Amsterdam29 juni 2018
ik werk voor KLM via randstad, dat is het enige nadeel want KLM is een prima werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Service Agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 juni 2018
Gezellige ploegen, hard werken onder prima voorwaarden
Pluspunten
Goedkoop vliegen
Minpunten
Zijn aan get reorganiseren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leerzame werkplek
Stagaire (voormalige medewerker) –  Schiphol4 juni 2018
Elke dag hou je je bezig met de passagiers en probeer je die te helpen met hun tijd op schiphol. Voordat je begint heb je altijd een briefing zodat je bespreekt wat je op de dag gaat doen en met wie. Verder voer je alles uit wat er gedaan moet worden en maak je er een leuke en leerzame dag van met je collega's.
Pluspunten
een ervaring meer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken als stewardess is a way of living!
Cabin attendant (voormalige medewerker) –  Schiphol Amsterdam2 mei 2018
Na 35 jaar de wereld verkend te hebben en mooie mensen ontmoet te hebben met hun soms trieste, soms grappige verhalen, werd het voor mij TE vermoeiend en veeleisend om steeds weer van huis naar Amsterdam te rijden.
De vele tijdsverschillen eisten hun tol en ik was heel vaak oververmoeid en een gevaar op de weg.
Nu 9 maanden later mis ik mijn collegaatjes en de passagiers nog steeds.
Het is de mooiste job op aard en ik kan het iedereen aanraden die van reizen houdt en op een nuttige manier de wereld wil verkennen.
Je werkt eerst keihard en krijgt dan als beloning een prachtig hotel een mooie omgeving om te verkennen en dan ook nog betaald worden? Wat wil een mens nog meer???
Heb het met hart en ziel gedaan, maar als je lijf sputtert moet je keuzes maken en voor jezelf kiezen.
Mijn laatste vlucht was waanzinnig mooi, met dierbaren die ik zelf mocht uitkiezen. Om nooit meer te vergeten.
10000 mensen met verschillende meningen en instellingen, verschillende culturen, een ratatouille en toch werkte deze format.
We hadden het altijd gezellig met elkaar en de meesten werden vriend of vriendin. Die mis ik nu heel erg!
Zou het meteen opnieuw doen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klm
Grondstewardess (voormalige medewerker) –  Schiphol29 maart 2018
Erg veel geleerd - geen enkel dag is hetzelfde - je ziet elke dag nieuwe gezichten - motiverend werk.
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waarbij geen enkele dag hetzelfde is geweest.
Magazijn Specialist (voormalige medewerker) –  Schiphol27 februari 2018
Een bedrijf wat geen enkele dag stil staat, en heel divers is in alle werkzaamheden.
Een familiebedrijfs gevoel wat er voor zorgt dat de onderlinge sfeer goed is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KLM. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 274 reviews
5130
485
347
29
13

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over KLM gesorteerd op locatie