KLM Reviews

192 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 341 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amstelveen7 januari 2020
Leuk werk, persoonlijke begeleiding.
Afwisselend werk wat het leuk maakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Love working at klm
Air frames technician (huidige medewerker) –  Schiphol3 januari 2020
Love working for klm im only a contractor as i cant afford the rent in Holland
I find it a very professional company to work for with a right first time attitude but at the pace where you have time
Very relaxed stress free and i feel appreciated
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Grond stewardess (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol11 december 2019
Ruim 6 jaar lang met veel plezier gewerkt bij dit bedrijf. Alleen de wisseldiensten kunnen af en toe erg zwaar zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkomgeving
Passenger Service Agent (voormalige medewerker) –  Schiphol11 december 2019
Een geweldige werkgever, trots om daarbij te horen. Samen zorgen voor een goed gevoel bij de passagiers en blije gezichten.
Pluspunten
Geen dag hetzelfde
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and Fun workplace
IT Analyst (huidige medewerker) –  Gemeente Amstelveen2 december 2019
Great work life balance. Good learning and collaborative environment. There is also lot of fun at work. Good self development. Challenging environment.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
P1
Junior Agent zorgde ik ervoor dat de passapiers werden (voormalige medewerker) –  Schiphol26 november 2019
Veel nachtdiensten, waar alles via een uitzendbureau werd geregeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Grondstewardess (huidige medewerker) –  Amsterdam15 november 2019
Goed salaris voor een parttime baan als grondstewardess en verder goede sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve stimulerende werkomgeving
Purser (voormalige medewerker) –  Luchthaven Schiphol11 november 2019
24 prachtige jaren gehad als steward en purser bij KLM
helaas door ziekte is hier een einde aan gekomen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking staat op 1
tweebander (voormalige medewerker) –  Schiphol7 november 2019
Bij KLM heb ik veel geleerd vwb samenwerken en jezelf goed te leren kenne, aangezien je regelmatig op jezelf aangewezen werd. Je vliegt de hele wereld over en doet enorm veel ervaring en mensenkennis op.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, competitieve werksfeer en erg gezellig
Senior Agent bij Customer Airlines (SPL/P1) (huidige medewerker) –  Schiphol29 oktober 2019
Mijn baan is een leuke, dynamische baan met een gezellige onderlinge sfeer op de afdeling.

Het werk is vaak stressvol en de werktijden zijn erg afwisselend, zowel dag-, avond-, nacht-, en ochtend diensten.

Een zeer uitdagende en leerzame werkplek.
Pluspunten
Secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
stressvol, wisseldiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk afwisselend werk
Stewardess (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 oktober 2019
Leuk werk. Goede fijne werkgever. Fijne collega's. Veel mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Frontoffice medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol25 oktober 2019
Lager personeel wordt ge -outsourced met geen rechten en geen arbeidsvoorwaarden. Lekker makkelijk maar erg sneu voor de werknemers. Op de lange termijn blijft de werknemer met lege handen achter.
Minpunten
Iedereen doet zijn ding en gaat dan naar huis..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige werkgever
repair administrator (huidige medewerker) –  schiphol oost2 oktober 2019
geweldige werkgever ,
maar ik wil mijn huis voor mijn zoon laten verbouwen
dat hij met de rolstoel naar binnen kan straks .
dus zou ik graag meer willen werken ..
mag van mij werkgever
Pluspunten
heel meegaant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig kletsen over van alles
platform medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol29 september 2019
gezellige collega s kletsen zeker geen door groei mogelijkeheden omdat je als uitzendkracht geen kans krijgt , ze zien je als een tijdelijke kracht ,dus steken ze geen energie in jammer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor millenials die iets hips zoeken
Diverse kantoorfuncties (voormalige medewerker) –  Amstelveen en Schiphol25 september 2019
Na vijf jaar bij KLM in verschillende kantoorfuncties op verschillende plekken kan ik zeggen: zolang je blij en hip meegaat met de oppervlakkige flow van het geheel, hoef je je hier geen zorgen te maken als je geen waarde kunt toevoegen. Je moet vooral niet met ideeën komen, dan kan je hier tot je pensioen mee. Ik vraag me wel af hoe 'lean' je daadwerkelijk bent als organisatie wanneer zoveel mensen als bij KLM zich voornamelijk bezig houden met lean en agile.
De leuke kanten: na een aantal maanden mag je IPB'en. Verder betaalt KLM niet slecht en is het een grote familie (ons-kent-ons).
Minder leuk: op kantoor een cultuur van veel woorden, weinig daden. De spreekwoordelijke olietanker die moeilijk bij te sturen is. De politieke spelletjes van elkaars plannen tegenwerken.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima ervaring en kennismaking met de logistieke en luchtvaartsector
Loodsmedewerker/heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Schiphol -Centrum Vrachtgebouw17 september 2019
Prima leeromgeving. Gezellige collega's maar wel de wetten van een groot organisatie. 90% van de collega's heb je geen contact mee.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Executive Support (voormalige medewerker) –  Amstelveen13 september 2019
Qua arbeidsvoorwaarden prima maar helaas te weinig support om echt een nieuwe uitdaging te krijgen als je nog te weinig ervaring hebt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Hospitality agent (voormalige medewerker) –  Schiphol Ansterdam12 september 2019
Je hebt geen idee wat ze van plan zijn en ik vind het leuk daar te werken en helpen graag de gasten
Pluspunten
Negatief goed verzorgde voedsel
Minpunten
Geen klachten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een heel leuke baan
Platformmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol11 juli 2019
was een leuke baan en zou daar weer willen werken voor dat bedrijf
Pluspunten
veel pauzes
Minpunten
was te ver om daar te komen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het blauwe gevoel overheerst maar is niet zaligmakend
Technisch Specialist (huidige medewerker) –  Schiphol9 juli 2019
Veel mensen werken al jaren bij de KLM en hebben nooit in een andere keuken gekeken hoe het er daar aan toe gaat. ( en denken dat ze toch wel weten wat het beste is ).
Jonge managers die alleen maar uit zijn om hier persoonlijk mee te scoren voor hun eigen carriere.
Verder zitten er veel ( oud) piloten (vaak als nevenfunctionaris) op strategische functies om o.a. grip op het geheel te houden en elkaar de mooiste baantjes toe te schuiven.
I.P.B. rechten worden met grote regelmaat geschonden door piloten en cabine-personeel ten nadele van het overige personeel. De directie weet hier van maar staat het oogluikend toe want het vliegend personeel is heilig!
Minpunten
Weinig verloop. Weinig carrierekansen als je niet op sleutelposities zit.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KLM. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 341 reviews
5167
4104
356
211
13

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over KLM gesorteerd op locatie