Kinderopvang Humanitas Reviews

Alle 34 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
😐
Pedagogisch medewerkster (voormalige medewerker) –  Limburg1 september 2017
Bij het sollicitatiegesprek werd gezegd dat men voldoende ingezet zou worden omdat het ging om een 0-36 invalcontract. Uiteindelijk waren dit vaker maar 6 uur per week. Natuurlijk gaat iedereen dan zoeken naar iets anders of iets voor erbij. Dit mocht alleen in overleg. En men vond dat je naast de 6 uur die je ingepland stond. De andere dagen thuis moest zitten wachten. Want je bent beschikbaar tot 36 uur !!
Van wachten kwam er geen brood op de plank. Dus vond ik iets beters !!
Ik zeg: Werken heel graag, maar hier nooit meer !!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek met veel mogelijkheden.
Pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Udenhout23 maart 2017
De collega's hier waren echt niet leuk, maar het werk was daarintegen wel weer heel leuk en uitdagend.
De kinderen kwamen vanuit school naar de BSO en aten gezellig crackers en dronken ranja, vanuit daar ging ik meestal leuke activiteiten met hun doen zoals buiten spelen, spelletjes doen, koken of bakken enz.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige professionele, warme en gezellige werkgever
Planner (voormalige medewerker) –  Amersfoort22 februari 2017
Geweldige werkgever - warm- professioneel - ruimte en aandacht voor medewerkers - ruimte voor persoonlijke groei - flexibel- begrip
Pluspunten
Al het bovenstaande
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer zelfstandige functie
Consulent Gastouderopvang (huidige medewerker) –  Weert , Eindhoven en Venlo12 januari 2017
Ik heb met heel veel plezier het werk uitgevoerd. Ik werk heel zelfstandig vanuit huis, en plan mijn eigen afspraken.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen gebied en regelt alles zelf.

Doordat je veel bij gastouders en ouders thuis komt blijf je betrokken bij de kinderen.

Verder heb je gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente of de GGD, Calibris of de EHBO trainer.

Het is een hele afwisselende funcite.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke leerzame plek om te werken
Pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Silvolde23 augustus 2016
kinderdagverblijf is een leuke en leerzame plek om te werken. Ik werkte op inval basis en werd daardoor op verschillende locaties geplaatst.
Daardoor werk je met collega's die allemaal op hun eigen manier werken waardoor je veel leert.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk aan huis met kinderen
Gastouder (huidige medewerker) –  Heerlen8 juni 2016
zorg dragen aan kinderen aan pedagogisch normen
heb ook mijn certificaten ervoor gehaald
helpen en welzijn nivo 2
is jammer dat je niet met collega's werkt
het leuke van deze baan is dat je kinderen heel veel kan leren
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik wordt goed begeleid en bijgeschoold
Gastouder (huidige medewerker) –  Noord-Brabant30 april 2016
Ik vind het werk heel erg leuk maar daar je als zzp er wordt belast verdwijnt er een aanzienlijk deel van je salaris naar de belasting en zorgbelasting
Pluspunten
Leuk zelstandig eigen baas
Minpunten
Geen collegea weinig verdienste
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, je bent een nummertje.
Pedagogisch medewerker, Inval contract (huidige medewerker) –  Tilburg20 januari 2016
Je bent in het bedrijf zelf een nummertje, niemand kent je persoonlijk en je hebt voortgangsgesprekken met leidinggevende waar je je bij moet voorstellen. Op de werkvloer zijn wel alle collega's hartelijk en ontvangen je hulp graag. Door reorganisaties komen er nog steeds veel dingen te verschuiven.
Pluspunten
kleinigheidje met de dag van de leidster
Minpunten
Onpersoonlijk, geeft niks om de prive situatie van werknemer
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig met de kinderen en collegas
pedagogisch medewerkster (voormalige medewerker) –  giesbeek13 januari 2016
Het moeilijkste van de baan vond ik dat je erg flexibele moest zijn dat kan best lastig zijn met twee kinderen, bijv elkaars vrije dagen opvangen.
Ons team was erg leuk en sociaal.
Het leukste van de baan is dat je mee helpt met de opvoeding van de kinderen en dat je een band met ze op bouwt dat ze zich thuis voelen bij je en dat je ouders advies kunt geven als ze ergens tegen aan lopen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige werk omgeving met veel doorgroei mogelijkheden.
pedagogisch medewerkster (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen, ZH15 november 2015
Het is heel fijn werken bij dit bedrijf, wij vormden samen een goed team . Er was openheid naar elkaar toe, dat vond ik heel erg belangrijk je kon gewoon open en eerlijk je mening geven. Ik heb geleerd dat ik mij zelf mag zijn, en dat je heel veel van elkaar kan leren. Mijn leiding gevende was niet altijd even makkelijk, maar als er wat was had ze wel een luisterend oor. Als team moesten wij zoveel mogelijk zelf zaken oplossen dus waren we echt op elkaar aangewezen. Wat ik zo mooi vind aan mijn werk is, als ik zie dat kindjes blij en tevreden zijn , omdat ze zich veilig voelen en goede zorg krijgen. Er zijn ook dagen dat het minder is, als er heel veel kindjes zijn en het gebeurd wel eens dat er meer dan een kind ziek is. Het heeft heel veel inpekt op de groep, dat soort momenten zijn moeilijk, want als leidster moet je soms beslissingen nemen die niet altijd fijn zijn voor ouders en ook niet voor de leidsters. Voor mij maakt het niet uit wat of er ook gebeurt het blijf leuk om met kinderen te werken het echt mijn ding.
Pluspunten
Wij hadden een kok die warm eten klaar maakte.
Minpunten
Wij moesten altijd onze uniform aan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Boxtel9 oktober 2015
Humanitas staat bekend om dat ze kinderen zo goed mogelijk willen helpen in de ontwikkeling door gerichte activiteiten aan te bieden zover als het nodig is. Je staat met een vaste groep mensen de groepen te draaien zodat kinderen niet op 1 dag verschillende gezichten gaan zien. De algemene sfeer op de groepen en in het team is vertrouwelijk en fijn. Je kunt jezelf zijn en met de kinderen volop de tijd hebben om ze te helpen en te stimuleren.
Pluspunten
Gezellig sfeer
Minpunten
Flexpool soms minimaal word ingezet
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving
Pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Ulft, GE25 september 2015
veelal vrouwelijke collega's
fijne dag invulling voor kinderen
leukste is het omgaan met de kinderen
moeilijk waren wel eens opgelegde regeltjes waar niemand enig nut van inzag
Pluspunten
veel deeltijd
Minpunten
jammer dat er weinig mannelijke collega's voor dit beroep kiezen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
proffesionele organisatie
Pedagogisch medewerker kinderopvang (voormalige medewerker) –  Aalten, GE27 augustus 2015
Humanitas is een professionele organisatie waar je fijn als collega kan werken. er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden en de kinderen staan voorop
Pluspunten
wisselende dagen opvang mogelijk
Minpunten
leidster kind ratio, werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
enthousiaiste sociale dame
Pedagogisch medewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo, LI5 juli 2015
Ik heb met veel enthousiasme 15 jaar bij kinderopvang Humanitas gewerkt.
veel ervaring opgedaan door mijn collega's en de jaren dat ik werkzaam was bij Humanitas
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's, goede sfeer. Prima bedrijf
Leidster dagopvang / BSO (voormalige medewerker) –  Den Haag20 juni 2015
Was fijn om bij dit bedrijf te werken.
Ik kreeg al snel het vertrouwen van de kinderen.
De collega's waren aardig, begripvol en gezellig.
Van 1 locatie kreeg ik een sleutel zodat ik ook kon openen en sluiten met een andere collega.
Met vragen, op of aanmerkingen kon ik bij de locatiemanager terecht.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek!
Pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Weert4 maart 2015
Hele leuke werkomgeving, fijne leidinggevende, veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kinderopvang Puck en Co
Pedagogisch Medewerker (voormalige medewerker) –  didam12 januari 2015
Ik heb met veel plezier er stage gelopen, heb het werk veld daar leren kennen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met kinderen
pedagogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel, ZH23 december 2014
Werken met kinderen vergt veel geduld en energie. goede communicatie met collega's is ook een hele belangrijke aandacht punt. Deze twee aandachts punten beheers ik goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kinderopvang Humanitas is altijd in ontwikkeling,maar heeft zoveel mogelijk oog voor de ontwikkeling van het kind.
Pedagogisch medewerker (huidige medewerker) –  Landelijk20 augustus 2014
Ik heb geleerd van de kinderopvang, dat deze constant in beweging is. Al is het ontwikkelingsgebied, maar ook als het gaat over de bezuigingen. Ze proberen de te roeien met de riemen die ze hebben.
Maar het maakt het voor een pedagogisch medewerker er niet gemakkelijker op om mee te komen in dit zeer kritisch beroep.
Pluspunten
Een grote organisatie, met veel werkplekmogelijkheden.
Minpunten
Als je niet voor jezelf op komt, wordt je omdat de organisatie zo groot is niet altijd gezien of opgemerkt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving met een duidelijke visie. Werkzaam aan de hand van het beleid van Humanitas.
Begeleider ROC studenten (huidige medewerker) –  amersfoort7 juli 2014
Het begeleiden van 14 kinderen gedurende de dag, daarnaast neven activteiten, als: roosteren, ROC studenten begeleiden, ouderavonden organiseren etc.
Pluspunten
mogelijkheden voor verantwoordelijkheid
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kinderopvang Humanitas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 34 reviews
58
420
35
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Kinderopvang Humanitas gesorteerd op locatie