Ieder kind is uniek. Jij bent uniek.

Baby’s zien opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

We nemen de ontwikkeling van kind en medewerker als uitgangspunt: ieder kind is uniek, jij bent uniek! Samen zijn we Kindergarden. Dat is onze kracht.

Wat maakt Kindergarden zo bijzonder?

Je wordt gezien bij Kindergarden. We geven je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid, of het nu gaat om je eigen ontwikkeling, je work-life balance, of het meedenken over het verbeteren van onze kwaliteit. Daarom maak jij het verschil, samen met je collega’s. Die zijn net zo gedreven, betrokken en enthousiast als jij.

Werken bij Kindergarden, dat is kinderen én jezelf ontwikkelen. Onze eigen medewerkers kunnen je dat het beste zelf vertellen.

https://werkenbijkindergarden.nl/medewerkers-vertellen/

Wij zijn op zoek naar jou!

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en samen successen vieren. Dat is werken bij Kindergarden. Check snel of er voor jou een functie beschikbaar is op een van onze vestigingen.

https://werkenbijkindergarden.nl/vacatures/

Kom eens langs tijdens een Meet & Greet?

Altijd al nieuwsgierig naar werken bij Kindergarden? Kom kennismaken, ervaar de sfeer en solliciteer direct!

Schrijf je in op werkenbijkindergarden.nl/events

Kindergarden Academie - Wat heb jij nodig?

We kunnen alleen maar de beste zijn, als we onze medewerkers voortdurend de kans geven om zich te ontwikkelen. Via de Kindergarden Academie krijg je trainingen on the job, die helemaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften; geen vast programma en verplichte studieovereenkomsten.

Onze Kindergarden Academie is voor iedere collega toegankelijk. Bovendien komen we zoveel mogelijk tegemoet aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften. Of dat nu een training Pedagogiek is waarbij je inspeelt op bijzonder gedrag als niet kunnen slapen, eenkennigheid of huilen, of een management training.

Wat heb jíj nodig om je werk goed te doen? Daar gaat het om. Jezelf uitdagen en vragen stellen, oplossingen zoeken en open staan voor nieuwe ideeën en inzichten, dat vinden we belangrijk!

Over Kindergarden Nederland

In 1998 opende Kindergarden haar eerste vestiging in Weesp. Inmiddels hebben wij 49 kinderopvang vestigingen in Nederland. In 2011 zijn we onderdeel geworden van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

We zoeken collega’s die het allerbeste uit onze kinderen en zichzelf willen halen. Starters en ervaren medewerkers.
 – meer... 

  • Hoera De Nationale Voorleesd​agen  zijn begonnen! Dit vieren we met allerlei leuke activiteiten op onze vestigingen. Want voorlezen is leuk maar ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind! We vroegen Eline Rottier van @boekwijzer om jullie meer te vertellen over al die voordelen én hoe zij ouders met het Boekwijzer Lidmaatschap helpt om de beste en leukste boeken voor hun kinderen te vinden. Speciaal voor jullie geeft Eline een mooie KORTING weg! Zie link in bio #eenboekkanzoveeldoen #voorleesdagen #voorlezenmaaktjeleuker #boekwijzer #korting #boekentip #kinderopvang #spelenbijkindergarden
  • BABYPRET 
Deze molen staat bij ons op de groep en biedt spel en uitdaging voor de allerkleinsten. Zo kan een baby die alleen nog op zijn rug ligt, naast zich kijken en voelen. De felle kleuren vallen op en de weerspiegeling trekt snel de aandacht. Bij de minste aanraking gaan de staafjes al heen en weer, de molen draait en de belletjes rinkelen. Dat is leuk! Omdat de baby het allemaal zelf doet, groeit zijn zelfvertrouwen ✨ #spelenbijkindergarden #baby #ontwikkeling #speelgoed #elkedagplezier #kinderopvang
  • Met jou is alles leuker...want het is elke dag een feestje om jou op de groep te mogen hebben. Samen genieten en samen leren. En onthou, het mooiste wat je kunt worden is jezelf! #nieuwjaarswens #genietvan2019 #kinderopvang #ontwikkelingkind #aandacht #werkenbijkindergarden #spelenbijkindergarden
  • Een #prietpraat van een kind doet je weer anders kijken naar de wereld. Tovert vaak een glimlach op je gezicht, waar je ook bent. En die glimlach hopen wij door te geven deze feestdagen! Geniet van elkaar! ✨

#kerst #genieten #kinderuitspraken #kinderlogica #glimlach #feest #kinderopvang #spelenbijkindergarden #werkenbijkindergarden
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Herengracht 250
Amsterdam
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Kindergarden Nederland op Instagram
Kindergarden Nederland website

Facebook