Keuken Kampioen Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keukenkampioen
Verkoper binnendienst (voormalige medewerker) –  Helmond18 januari 2020
Leuk bedrijf, super aardige collega's. Behulpzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige werkomgeving
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Purmerend23 juli 2019
Al 12,5 jaar werk ik met super veel plezier bij KeukenKampioen, in een geweldig gezellig team.
Hiervoor heb ik 24 jaar bij de post gewerkt, tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van de overstap.

Het leuke aan mijn werk is, de afwisseling van omgaan met klanten een gezellige sfeer brengen in de showroom en een stukje administratie

Kan iedereen aanraden om bij dit mooie bedrijf te komen werken.

Het is een groot bedrijf maar toch heel menselijk, je bent zeker geen nummer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van Keuken Kampioen
24 juli 2019

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je op de goede plek zit.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Heerhugowaard20 juli 2019
Sinds 3 jaar vervul ik de functie van gastvrouw. Een zelfstandige functie waarbij vooral het contact met de klant centraal staat. keuken Kampioen houdt zicc( in mijn situatie) aan gemaakte afspraken en dit werkt heel fijn. Ondanks dat het een groot bedrijf is, is er aandacht voor de “mens”
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Openingstijden in het weekend (tot 19.00)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend gezellige werksfeer en scala aan doorgroeimogelijkheden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Beverwijk19 juli 2019
Nu iets meer dan een jaar in dienst en zo ontzettend blij dat ik deze overstap heb gemaakt.
Wanneer je zelf wilt, kan je ontzettend veel kanten op in dit bedrijf.
Pluspunten
veel vrijheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam in een topteam, en super leuke collega’s
Verkoopster (huidige medewerker) –  Purmerend18 juli 2019
Ik ben al 19 jaar werkzaam bij de keukenkampioen, elke dag ga ik
fluitend naar mijn werk, elke dag brengt je weer wat nieuws.
Het is een zeer wisselende baan , s morgens om 10 uur beginnen maar we zijn altijd om half 10 binnen. De dag begint nl met een lekkere kop koffie met collega s en de dag doornemen.
Je wordt intern opgeleid tot volwaardige keukenverkoper zodat je
zelfstandig kan werken, en dan hele mooie keukens ontwerpen en verkopen.
Wat is er nou mooier dat je werk een hobby wordt , want keukens
verkopen voelt niet als werk ,het wordt vanzelf je passie.
Pluspunten
We beginnen pas om 10 uur
Minpunten
Kan ik zo niet bedenken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Keuken Kampioen
19 juli 2019

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat het je passie is geworden :).

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Echt familiebedrijf
Verkoopmanager (huidige medewerker) –  Enschede18 juli 2019
Het familiegevoel is overal aanwezig men wilt niet alleen met maar ook voor elkaar werken. Bij ons is het gras echt groener.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super gezellige werkomgeving
Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Amersfoort17 juli 2019
Fantastische werksfeer.
Enorm leuk team.
Super bonus regeling.
Goede doorgroei mogelijkheden.
Belangrijke interne opleidingen.
Pluspunten
Elke 2 maanden grandioze Kick-offs met het hele bedrijf aan evenementen deelnemen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoop adviseur
Adviseur keukens (voormalige medewerker) –  Weert10 juli 2019
leuke verkoop functie alleen 70 a 80 uur werken is wel veel.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Keuken Kampioen
16 juli 2019

Bedankt voor je review, jammer om te horen dat je voor je gevoel zoveel hebt moeten werken tijdens je periode bij ons. Het klopt dat je werkdagen wel eens uit kunnen lopen wanneer je met klanten aan tafel zit om een keuken tot in de puntjes uit te werken. 80 uur vind ik wel wat aan de hoge kant ;).

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf, prima werksfeer en kansen!
Verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag13 juni 2018
Geen beter leerschool, dan hier! Ik beveel iedere junior aan om hier te starten!
Pluspunten
Goede leerschool
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Keuken Kampioen
16 juli 2019

Bedankt voor de goede review! Een klant goed helpen kost inderdaad veel tijd, dat kan een nadeel zijn.

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring Keuken Kampioen
verkoopadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 november 2014
Goedemorgen!
Weer een nieuwe dag om te starten op het filiaal. S'ochtends staat het koffie al klaar, en collega's met een vrolijk glimlach die op je wachten. Een perfecte sfeer in het filiaal iedereen kan met elkaar opschieten en leren van elkaar. Ieder ochtend wordt er besproken wat ons doel is voor het komende week. Spanning staat erop of je het target gaat halen of niet. Collega's helpen elkaar als je er niks van snapt of je dag niet hebt. Leukste van het vak is dat ik met iedereen commercieel bent het maakt niet uit of dat ze voor twee schroefjes komen of voor een keuken van een paar ruggen. Ook staat er veel steun achter je van het directie, je hebt een hele grote kans om door te groeien in het bedrijf. Je wordt opgeleid als een top adviseur. Daarnaast maak je kennis met verschillende organisatie's van het bedrijf. Zoals ; orderbesteller, magazijn medewerker, transport team, montage van keukens alles wat er bij hoort!
Pluspunten
Vrijheid, sfeer op het werkvloer, goed zijn met de klanten
Minpunten
regio manager die achter je aanrent om alles tip en top voorelkaar te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Keuken Kampioen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 11 reviews
57
42
32
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,7Doorgroeimogelijkheden
4,3Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Keuken Kampioen gesorteerd op locatie