Kadaster Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Precies hoe mensen ambtenaren zien
Juridisch Registratief Informatie Medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle21 februari 2020
Slecht management. Vreselijk ouderwetse hiërarchie. Bij geen werk hele dagen spelletjes spelen op je mobiel, je mag niet naar huis. Moest tenminste 40 uur per week werken, contract max 32 uur
Pluspunten
Ieder uur 5 minuten achter de pc weg
Minpunten
Te veel om te benoemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer, leuke collega's
Landmeter (i.o.) (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 oktober 2018
Een goede werkgever, goede managers en leuke collega's. Technologisch gedreven om het werk steeds efficiënter en accurater te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
Buiten werken met mooi weer!
Minpunten
Buiten werken met slecht weer!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kadaster
landmeter (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2018
je krijgt eerst een goede opleiding voor je aan het werk gaat bij het Kadaster
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een politieke organisatie met veel innovatieve projecten en zeer loyale medewerkers
PMO en projectleider (huidige medewerker) –  Apeldoorn5 oktober 2018
Ik werk sinds 2002 bij het Kadaster in diverse functies. De organisatie is goed in staat om met de veranderingen in de buitenwereld en de digitalisering mee te gaan. De medewerkers zijn zeer loyaal. Er is een grote politieke invloed op onze manier van werken.
Pluspunten
collega's staan altijd voor je klaar
Minpunten
Een goede relatie met je manager is belangrijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lekker buiten en binnen
Landmeter (huidige medewerker) –  Amsterdam6 oktober 2017
veel variatie. Veel vrijheid om je dag zelf in te vullen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ICT/Administratief medewerker
ICT/Administratie medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn3 september 2017
Kadaster begon met een groot maar een kort project. Alle medewerkers kregen een nieuw toestel en dit moest op een vlotte en op een secure manier gaan. Hiervoor kreeg ik samen met de collega de kans om dit aan te pakken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgeving met voetbaltafel
Juridisch administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen30 augustus 2017
Er hangt een relaxte, gezellige sfeer. Maar er wordt ook hard gewerkt.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
eentonig werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Conventioneel werken op de achtergrond
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid19 april 2017
kadaster mag op het eerste gezicht een stoffig imago hebben, de ontwikkelingsmogelijkheden zijn er. Als je van regeltjes volgen houdt en goed belangen van partijen kan vertegenwoordigen, is dit zeker een interessante werkgever. Interessant gegeven is dat iedere collega die ik daar sprak graag met innovatie bezig is. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van digitale instrumenten die overheden, bedrijven en burgers kunnen helpen informatie over percelen en eigenaren te herleiden.

Gezellige collega's en leuke kerstfeestjes.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Juridisch medewerker (huidige medewerker) –  Zwolle17 maart 2017
Ik heb hier alleen maar positieve verhalen over gehoord.
Geen op en aanmerkingen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kadaster is een hele leuke bedrijf om te werken.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 januari 2017
Bij het Kadaster heb ik een hele fijne tijd gehad. Ik had hele leuke, spontane en lieve collega's. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle25 oktober 2016
Het Kadaster is hele leuke bedrijf je leert veel daar en zeker leuke collega's :) Je hebt daar met veel verschillende functies te maken en je leert veel van. Het Kadaster is dan ook een mensgerichte organisatie die ambities de ruimte geeft. Zij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een juiste balans tussen werk en privéleven.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workplace
Medewerker kwaliteit, klachten en bezwaren (huidige medewerker) –  Arnhem30 maart 2016
Great workplace to work.

Verder geen opmerkingen over het Kadaster.

Goede koffie!
Pluspunten
Great workplace
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke
Administratief medewerker kwaliteitsteam (voormalige medewerker) –  Arnhem4 februari 2016
Een redelijke werkplek voor een kort project.

Leuke collega's, leuke leidinggevende.

Helaas elke dag hetzelfde.

Wel geleerd hypotheekaktes te controleren en aan te passen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Apeldoorn2 februari 2016
De sfeer bij het Kadaster is informeel.
De 5 managers waar ik voor gewerkt heb hebben niet alleen hart voor de zaak maar ook voor hun personeel.
Regelmatig was er tijd voor een dolletje.
Met zijn allen werd daarnaast hard gewerkt om onze doelen te behalen.
De dagen op het werk waren nooit hetzelfde. Van structurele zaken tot adhoc/ spoed zaken kwamen voorbij.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, afwisselend werk. prima bedrijf
Medeweker afdeling schepen (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 mei 2015
Beantwoorden emails
Producten maken en versturen naar klanten
Inboeken van de aanvragen
Klanten telefonish van dienst zijn

Moeilijkste is het nazoeken van door klanten gevraagde informatie, maar dit is tevens het meest boeiende.

Leukste zijn de contacten met de klanten en hen naar tevredenheid van dienst te zijn
Pluspunten
Fijne collega's, afwisselend werk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel administratief werk
Juridisch Registratief Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE4 februari 2015
Binnen het Kadaster hadden wer veel vrijheid. Ik deed mijn werk goed en ik kreeg de ruimte om mezelf breder te ontwikkelen. Dat was erg fijn.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Infrastructuurspecialist (huidige medewerker) –  Apeldoorn6 januari 2015
Het Kadaster zie ik als goed werkgever. Vooral de ontwikkelingsmogelijkheden en werksfeer heb ik altijd als goed ervaren.

Voordeel (en soms ook nadeel) is dat je vrij gelaten wordt in keuzes die gemaakt moeten worden. Het kan tot gevolgen hebben dat het resultaten net niet aansluiten op de resultaten die andere collega's hebben gehaald.

Verder een uitstekende werkgever!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotische werkomgeving, leuke collega's en weinig structuur
ambtenaar (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH3 februari 2014
Elke dag was weer anders. Natuurlijk moest je daar accuraat werken maar het was niet erg overzichtelijk. Na 2 jaar zou ik een opleiding krijgen maar werd daar in gepasseerd door andere collega's. Daardoor vond ik dat ik naar ander werk uit moest kijken waar meer structuur aanwezig was.
Pluspunten
aardige collega's
Minpunten
te chaotisch voor mij
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting workplace
Administrative worker (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB13 januari 2014
* Working with property deeds
* Processing information about property
* Close contact with co-workers
* Required concentration and eye for detail
Pluspunten
Having to look for details
Minpunten
Lacked work at times
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega`s die altijd graag willen helpen
Juridisch administratief medewerker op afdeling (huidige medewerker) –  Groningen, GR2 oktober 2013
Goede baan waarin ik veel heb geleerd over rechtszekerheid en het muteren van aktes. Weet hoe ik met verschillende computersystemen om moet gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kadaster. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 26 reviews
57
415
33
20
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,8Bedrijfscultuur