KFC Reviews

90 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17.988 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proper trainings are provided and fully equiped before you lead a shift.
Assistant General Manager (huidige medewerker) –  Kfc Sm Lemery13 februari 2018
The company provides all the necessary trainings for the managers to provide quality service for customers as well as to trained the newly hired team members and manage the store operations.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke baan, elke dag weer nieuwe dingen geleerd
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)29 januari 2018
Het werken bij de Kfc was enorm leuk en gezellig, je leert elke dag weer nieuwe mensen kennen.Ook heb je niet elke dag hetzelfde te doen, er is veel variatie i.v.m werkzaamheden.
Pluspunten
Leuke collega's en erg gezellig onderling op de werkvloer
Minpunten
Managers vragen soms teveel van je.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Purmerend9 januari 2018
Dit werk is mij niet bevallen, daarom dat ik ook weggegaan ben en de leiding is erg slecht. Weet niet hoe dat nu gaat daar maar toen was het erg slecht en van ex collega's heb ik gehoord dat er geen verbetering in zit. Geen baan waar ik graag terug zou keren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Cash Flow & Sales Accountant (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost2 januari 2018
Ik heb het bedrijfscultuur aangenomen en heb zeker veel geleerd.
Als person ben ik gegroeid en ontwikkeld tot een ervare Sales Manager.

Ik heb zeker leuke collega's leren kennen en vooral heel veel leuke herinneringen aan de conventies samen.
Pluspunten
KFC Lunches
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kfc
Retail Sales Assistant (voormalige medewerker) –  netherlands22 december 2017
Familiar with a variety of approaches to customers
Well organised, active reliable timekeeping.
Responsible, truthful, positive and responsive attitude
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig mogelijkheden
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Roosendaal7 december 2017
KFC was een leuk bedrijf waarin je jezelf kon verbeteren en waarin je doorgroei mogelijkheden had, sinds de komst van Collins is dit helaas niet meer zo, ik heb meerdere keren aangegeven dat ik wilde doorstromen voor Team Coach of zelfs Management en hier is helemaal niks mee gedaan terwijl ik wel de taken uit moest voeren, het leukste wat ik in de afgelopen tijd heb geleerd is omgaan met mensen en de gasten die het restaurant langs komen. je merkt dat de gasten het fijn vinden als ik daar aan het werk ben.
Pluspunten
je werkt met veel nationaliteiten
Minpunten
er word niet aandachtig geluisterd naar je doorgroei vragen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechts
Medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen29 september 2017
Was een redelijke bijbaan alleen verdien je weinig terwijl je veel moest doen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige werkomgeving
Fastfoodmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven21 september 2017
In 2014 ben ik begonnen met werken bij KFC als fastfoodmedewerkster. Het is een leuk bedrijf en je leert er veel. Mijn restaurant manager zorgt altijd voor een leuke sfeer en staat altijd voor je klaar. Ik zou KFC zeker aanbevelen aan anderen.
Pluspunten
Gratis eten, fijn managementteam
Minpunten
Open tot 02:00uur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en een leuk team
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere23 juli 2017
Heb een leuke sollicitatie gehad. Er waren leuke collega's
De sfeer was goed onderling.
Pluspunten
korting op lunch
Minpunten
magnetron was niet aanwezig
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke team en doorgroeimogelijkheden
Kok (huidige medewerker) –  Rotterdam25 mei 2017
werksfeer is gewoon goed als je hard werkt tenminste.
leer veel over kip en hygiene.
management verschilt per manager maar zijn wel oke.
collega zijn heel aardig sommige dan en krijgt soms een familie gevoel.
blijven presteren dan komt het goed en je aan de regels houden.
klaar zijn met werken is het leukst.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
maak weinig uurtjes
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op winstgebasseerd bedrijf , dat merk je wel aan goedkope krachten, leuke werksfeer ,bijbaan
Crewlid (huidige medewerker) –  Heerlen3 april 2017
De kfc is een leuk bedrijf maar wel op winst gebasseerd en dat merk je aan de goedkope krachten en ingezette tijden van goedkope krachten.

Wel een leuke ervaring gehad als kassamedewerker
Minpunten
Tegenvallend salaris
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd management. Werkt met 5 maatstaven
Crewlid (voormalige medewerker) –  Arnhem2 april 2017
Leuk team, leuk werk, maar het managemant compenseert dat flink. In negatieve zin.

Geen waardering voor je werk.
Alles wanneer het hun uitkomt, overwegen niet eens je mening. Zij hebben altijd gelijk, al hebben ze dat niet.

Overwerken en extra beschikbaarheid word gezien als mooi voor je toch en niet als flexibiliteit of loyaliteit. maar wanneer je na 1 uur werken niet al pauze wilt (want je moet nog 7 uur!) moet je niet zeiken en blij zijn dat je pauze krijgt.

Maar wanneer je na 7 uur werken nog geen pauze krijgt; is dat helaas niet anders.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Ongeorganiseerd management, geen waardering en daardoor een negatieve sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving
midstation (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 maart 2017
Het is een leuke baantje waarvan je veel van kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Fastfoodmedewerker (huidige medewerker) –  Den Helder28 maart 2017
Het is een leuke baan, maar het brengt veel stress mee als het druk is.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
Restaurant Manager (voormalige medewerker) –  kfc veenendaal27 maart 2017
wordt niet altijd goed behandeld door werkgever.
en wordt niet beloont voor je hard werk.
Pluspunten
leuke mede collega's
Minpunten
slechte baas
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
Allrounder (voormalige medewerker) –  Zaandam27 maart 2017
kfc was een top baan aleen jammer dat je geen doorgroei mogelijkheden niet hebt. althans die is er wel maar voor vriendenpolitiek.
Pluspunten
afwisselend dienst
Minpunten
geen begrip vauit boven.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
keukenhulp
Keukenhulp (voormalige medewerker) –  Hengelo OV17 maart 2017
ik bereid de kip voor en dan wordt het gebakken, volgens bestelling die binnen komt, je moet op hoge tempo kunnen werken en in goeie werkverband en communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team, mindere werklocatie
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Nijmegen13 maart 2017
Het is bij KFC Nijmegen wel een gezellig sterk team, alleen word dat van bovenaf niet altijd erkent aan de goeie mensen, vaak worden die eerder afgezeken dan de slechtere garde. Verder geen slechte locatie om te werken.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Veel stress
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
middag pauzes met zelf gekookte eten van thuis samen eten en delen met elkaar...leuke gesprekken.
Fastfoodmedewerker/cassiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid6 maart 2017
-Groot schoonmaak dag.
Heb ik geleerd om alles vetvrij te maken, olie elke dag te filteren na gebruik, filters te vervangen nadat je de hele dag patat en kip gebakken heeft gebakken bij de fritstation, voor sluitingstijd alle etensrestjes weghallen om te voorkomen dat muizen en dergelijk door de geur van eten binnenkomt.
Ging wel goed met de collega's met verschillende achtergronden, samen in een team, veel geleerd van elkaar, ook in het omgaan. Sommigen waren in het begin niet flexivel en leerden dat van elkaar.
Moeilijkste van de baan...geen idee, misschien moest je goed omgaan met de managers en flexibel zijn om een gewenste vrijdag te mogen verdienen(het ging niet altijd zo).
Leukste van de baan..dat houdt je bezig en nuttig, je leert altijd wat ook met anderen, ik vond bijvoorbeeld niet moeilijk om het werk van een andere te doen, wanner degene het moeilijk vond en klagende ermee omging. Het waren vaak scholieren die een beetje lui waren en wij moeten samenwerken met hun om ze in te werken en een beetje te bemoedigen om door te werken en als een team te functioneren.
Pluspunten
personeelskorting op gerecht
Minpunten
het was altijd een caos met het vakantie inplannen want iedereen wou op dezelfde tijd weg.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very nice atmosphere but working hard under a lot of pressure
Cook (voormalige medewerker) –  Amsterdam Nieuw West9 februari 2017
every day is busy day, that's how it is in fast food industry.
and when it's busy and you have a lot of requests, you need to always keep in mind to calm down and never go into stress, because if you start panicking you will start to make mistakes, every mistakes delay you more and more.
so the most important lesson that I've learned from this workplace and this job, is how to work and be under pressure and always keep calm and do the requests on my best.
My colleges were amazing, very supportive from my first day, helped me feel like home as soon as possible, with any question that i've had they helped me without asking any questions.
The hard job is the time when the place was full and I was need to make everything very fast, because I was in very hot oil environment so I did sometimes got burned but it teaches you how to handle working in high pressure situations.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KFC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 17.997 reviews
55.011
45.111
34.900
21.650
11.325

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,4Bedrijfscultuur