KFC Reviews

103 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 22.193 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
customer service
Team Leader (voormalige medewerker) –  NL28 februari 2019
ejoyed working here. The experiences gained at KFC was invaluable in helping me to secure future work prospects.
I was passionate about my role and worked effortlessly.
Pluspunten
free lucnhes
Minpunten
communication
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, maar een van de slechtste werkplekken waar ik heb gewerkt
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht31 januari 2019
Ik was blij toen ik mijn laatste dag gemaakt had. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik. Management staat een beetje koffie te zuipen langs de kant en doen alsof zij het moeilijk hebben. Een en al slavenmentaliteit daar. Echt afgeraden om er te werken. Letterlijk elk ander werkplek is beter dan kfc.
Pluspunten
Geen een
Minpunten
Alles wat je je kunt bedenken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kfc is onproffesioneel als in management
Teammember (voormalige medewerker) –  West osdorp18 januari 2019
Heel slecht managers bedding regels zijn slecht het inwerken Ook en laten me werken zonder contract te tekenen
Pluspunten
Leukee collegas
Minpunten
Veel schoonmaakwerk Voor minder geld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Hostess (huidige medewerker) –  Rijswijk27 december 2018
Het is leuk werken met de collega's, maar wel erg hard werken voor een beetje geld.
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
hard werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en drukke werkomgeving
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium15 november 2018
Het is leuk werken ondanks vaak de lange dagen. Maar met vele collega's samen heerst er een gezellige sfeer op de werkvloer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In het algemeen onvoldoende
Medewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten14 oktober 2018
Had veel meer verwacht van dit bedrijf maar kwam nergens. Was zeker mijn tijd niet waard, werknemers gaan slecht met de producten om en regels worden te vaak door de vingers gezien.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
horeca medewerker (huidige medewerker) –  Capelle aan den Ijssel14 september 2018
Ik heb met plezier de tien afgelopen jaren gewerkt, in goede en sombere dagen. Elke dag is anders, met gezellige collega's vliegt de dag zo voorbij met goede resultaten.
Pluspunten
veilige werkplek en enthousiste collega's
Minpunten
laatste jaren, minder werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Respect en werksfeer
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 augustus 2018
KFC als je daar komt te werken voelt het als familie. Je leert alles en is flexibel werk. Alleen het veel gewissel van managers is één nadeel
Pluspunten
Leuke werksfeer
Minpunten
Veel gewissel van managers
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Crewmember (voormalige medewerker) –  Enschede12 juli 2018
je werd onterbetaald en zelfs langer gehouden om zwaar fysiek werk ter verrichten
Pluspunten
goedkoop eten
Minpunten
zwaar fysiek werk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar op drukke momenten is dat minder
Crewmember (huidige medewerker) –  Roermond9 juli 2018
een typische dag op het werk is rustig in de ochtend en druk rond etenstijd. ik heb geleerd hoe ik het beste met mensen kan werken om het hun ook leuker te maken maar zelf haal ik er weinig motivatie uit. het management is oké. ze behandelen je niet optimaal maar ze doen wel hun werk. de moeilijkste tijd is de rush. dat is de tijd waarop iedereen gaat eten. de rush vind meestal plaats tussen 16:00 uur en 20:00 uur. het is uitdagend om alles gaande te houden maar zodra het druk word worden sommige mensen wat minder leuk.
Pluspunten
rokers mogen vaker op extra pauze
Minpunten
ze mogen je nog een uur extra laten overwerken zonder excuus
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Fastfoodmedewerker (voormalige medewerker) –  's gravenha1 juni 2018
gezellige werksfeer maar wel minder goede managment
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke werkomgeving.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  apeldoorn15 maart 2018
er hangt een goede sfeer en veel hulp vanuit je collega's en leidinggevende.
Pluspunten
50% korting op het eten
Minpunten
hoge werkdruk binnen bepaalde tijden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proper trainings are provided and fully equiped before you lead a shift.
Assistant General Manager (huidige medewerker) –  Kfc Sm Lemery13 februari 2018
The company provides all the necessary trainings for the managers to provide quality service for customers as well as to trained the newly hired team members and manage the store operations.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuke baan, elke dag weer nieuwe dingen geleerd
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)29 januari 2018
Het werken bij de Kfc was enorm leuk en gezellig, je leert elke dag weer nieuwe mensen kennen.Ook heb je niet elke dag hetzelfde te doen, er is veel variatie i.v.m werkzaamheden.
Pluspunten
Leuke collega's en erg gezellig onderling op de werkvloer
Minpunten
Managers vragen soms teveel van je.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Purmerend9 januari 2018
Dit werk is mij niet bevallen, daarom dat ik ook weggegaan ben en de leiding is erg slecht. Weet niet hoe dat nu gaat daar maar toen was het erg slecht en van ex collega's heb ik gehoord dat er geen verbetering in zit. Geen baan waar ik graag terug zou keren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Cash Flow & Sales Accountant (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost2 januari 2018
Ik heb het bedrijfscultuur aangenomen en heb zeker veel geleerd.
Als person ben ik gegroeid en ontwikkeld tot een ervare Sales Manager.

Ik heb zeker leuke collega's leren kennen en vooral heel veel leuke herinneringen aan de conventies samen.
Pluspunten
KFC Lunches
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kfc
Retail Sales Assistant (voormalige medewerker) –  netherlands22 december 2017
Familiar with a variety of approaches to customers
Well organised, active reliable timekeeping.
Responsible, truthful, positive and responsive attitude
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig mogelijkheden
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Roosendaal7 december 2017
KFC was een leuk bedrijf waarin je jezelf kon verbeteren en waarin je doorgroei mogelijkheden had, sinds de komst van Collins is dit helaas niet meer zo, ik heb meerdere keren aangegeven dat ik wilde doorstromen voor Team Coach of zelfs Management en hier is helemaal niks mee gedaan terwijl ik wel de taken uit moest voeren, het leukste wat ik in de afgelopen tijd heb geleerd is omgaan met mensen en de gasten die het restaurant langs komen. je merkt dat de gasten het fijn vinden als ik daar aan het werk ben.
Pluspunten
je werkt met veel nationaliteiten
Minpunten
er word niet aandachtig geluisterd naar je doorgroei vragen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechts
Medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen29 september 2017
Was een redelijke bijbaan alleen verdien je weinig terwijl je veel moest doen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige werkomgeving
Fastfoodmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven21 september 2017
In 2014 ben ik begonnen met werken bij KFC als fastfoodmedewerkster. Het is een leuk bedrijf en je leert er veel. Mijn restaurant manager zorgt altijd voor een leuke sfeer en staat altijd voor je klaar. Ik zou KFC zeker aanbevelen aan anderen.
Pluspunten
Gratis eten, fijn managementteam
Minpunten
Open tot 02:00uur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KFC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 22.194 reviews
56.143
46.255
35.992
22.065
11.739

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur