KFC Reviews

120 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26.607 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
Reserveringsmedewerker (huidige medewerker) –  Brouwhuis9 januari 2020
Ik vind het leuk en interessant om in KFC te werken, graag leren bij de kassa.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boe
nutteloos (huidige medewerker) –  Middelburg13 december 2019
Het bedrijf is over het algemeen prima met goed management, doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig maar als je in dat proces zit gaat alles erg langzaam en worden en meerdere loze beloftes gedaan.
Het loon is absoluut waardeloos, als ik als 18jarige 190uur op een maand werk verdien ik geen eens 1000euro.
Dit is ook 1 van de grotere redenen waarom niemand bij KFC wilt werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht, slechter, KFC
Floormanager (voormalige medewerker) –  Roermond11 december 2019
Je kunt vrij kort zijn als het om de KFC gaat, ik zou hier nooit solliciteren. De structuur van het bedrijf, de omgang met het personeel en trainees is gewoon vreselijk, weg blijven!
Pluspunten
50% korting op je lunch
Minpunten
lange dagen, intensief, 0 structuur, gebrekkige communicatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam West8 december 2019
Ik moest hard werken bij kfc heb niet echt veel geleerd daar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jammer
Allround medewerker horeca (huidige medewerker) –  Helmond6 december 2019
pluspunten: korting op het eten


minpunten:
chaotisch management
beloftes worden niet nagekomen
uren worden niet gegeven
problemen worden zeer moeizaam opgelost na lange tijd
er wordt niet naar de medewerker geluisterd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongezellige werkomgeving
Lobby medewerker 馃槶馃槶馃槶馃槶 (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 november 2019
alle banen beter dan kfc .
Het lijkt net daar slaven arbeid.
Met nu een week daarvan liep daar met een niet blij gezicht . Moest in de lobby staan waar ik uren niets te doen had ja op ruimen .tuurlijk hoort dat er bij maar niet de hele dag. Ze gaan niet met respect om met personeel management praat over personeel met personeel. Wat onprofessioneel is .
Heb geen goed woord over daar .
Pluspunten
Kan miets bedenken
Minpunten
Slaven arbeid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk is werk
Crewlid (voormalige medewerker) –  Spijkenisse23 september 2019
Op zich een prima baantje, je bouwt alleen niets op, geen vakantie uren, niets. Voor een jong iemand is het leuk werken, het was een leuk team, de ene manager is leuker en menselijker dan een andere manager. Geen extra toeslag op avond of weekend uren. Raad ik werken hier aan? NEE.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedianen van klanten
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2019
Ik heb 4 jaar KFC gewerkt .leukste van de baan altijd heel gezelijk meet collega .
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor weinig
Medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam11 september 2019
je werkt letterlijk als een slaaf, je hebt geen priv茅 leven meer, werk doe je voor 10 man, door de eigenaar wordt er niet geluisterd
managers zijn wel top
Pluspunten
gezellig team
Minpunten
krijgt niet extra betaald op feestdagen en weekenden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Crewmedewerker
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 augustus 2019
Slecht. Geen Nederlandse sprekende collega's. Slaafmentaliteit
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed om werkervaring op te doen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Gouda13 augustus 2019
Heb er veel kunnen leren en het was heel leerzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel druk, stress
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Middelburg13 juli 2019
Het management was gezellig en helpt je veel. De collega's niet zo
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, betrouwbaar en een goede werksfeer
caissi猫re (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 juni 2019
goede werksfeer en collegiaal werk.
vriendelijk naar de klanten
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
vieze wc schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaker
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2019
Je krijg te maken met management wat geen notitie van je neemt.
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was niet zo leuk om te werken
Team Member (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 april 2019
Bereiden en verkopen van de KFC-kipproducten, kassa of in de keuken bezig zijn met het bereiden van de kipproducten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig en welkom
schoonmaak werk (voormalige medewerker) –  Almere9 maart 2019
ik voelde me er meteen welkom en op me gemak leuke mensen en leuke vriendschapen onder personeel managers waren duidelijk met wat ze wilde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun.
CASHIER\SERVICE CREW/PANTRY (voormalige medewerker) –  Philippine2 maart 2019
I learn a lot from this job. Great experience that i will. Surely apply in my future job. The hardest part of the job is when theres a lot of customers asking for assitance and all the staffs are busy. The best part is we can still smile inspite of tiredness . And we enjoy our job because we have a great teamwork..
VERY CHALLENGING WORK .YOU WILL EXPERIENCE ALL POSSITON ,FROM CASHIER TO KITCHEN STAFF .
Hard but FUN !!
Pluspunten
Free meals
Minpunten
Lazy workmates
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
customer service
Team Leader (voormalige medewerker) –  NL28 februari 2019
ejoyed working here. The experiences gained at KFC was invaluable in helping me to secure future work prospects.
I was passionate about my role and worked effortlessly.
Pluspunten
free lucnhes
Minpunten
communication
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, maar een van de slechtste werkplekken waar ik heb gewerkt
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht31 januari 2019
Ik was blij toen ik mijn laatste dag gemaakt had. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik. Management staat een beetje koffie te zuipen langs de kant en doen alsof zij het moeilijk hebben. Een en al slavenmentaliteit daar. Echt afgeraden om er te werken. Letterlijk elk ander werkplek is beter dan kfc.
Pluspunten
Geen een
Minpunten
Alles wat je je kunt bedenken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-priv茅balans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kfc is onproffesioneel als in management
Teammember (voormalige medewerker) –  West osdorp18 januari 2019
Heel slecht managers bedding regels zijn slecht het inwerken Ook en laten me werken zonder contract te tekenen
Pluspunten
Leukee collegas
Minpunten
Veel schoonmaakwerk Voor minder geld
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KFC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 26.607 reviews
57.418
47.305
37.036
22.536
12.312

Waarderingen per categorie

3,4Werk-priv茅balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur