KFC Reviews

111 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 24.825 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken voor weinig
Medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam11 september 2019
je werkt letterlijk als een slaaf, je hebt geen privé leven meer, werk doe je voor 10 man, door de eigenaar wordt er niet geluisterd
managers zijn wel top
Pluspunten
gezellig team
Minpunten
krijgt niet extra betaald op feestdagen en weekenden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Crewmedewerker
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 augustus 2019
Slecht. Geen Nederlandse sprekende collega's. Slaafmentaliteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel druk, stress
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Middelburg13 juli 2019
Het management was gezellig en helpt je veel. De collega's niet zo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, betrouwbaar en een goede werksfeer
caissière (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 juni 2019
goede werksfeer en collegiaal werk.
vriendelijk naar de klanten
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
vieze wc schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaker
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Amsterdam30 mei 2019
Je krijg te maken met management wat geen notitie van je neemt.
Pluspunten
Gratis drinken
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was niet zo leuk om te werken
Team Member (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 april 2019
Bereiden en verkopen van de KFC-kipproducten, kassa of in de keuken bezig zijn met het bereiden van de kipproducten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig en welkom
schoonmaak werk (voormalige medewerker) –  Almere9 maart 2019
ik voelde me er meteen welkom en op me gemak leuke mensen en leuke vriendschapen onder personeel managers waren duidelijk met wat ze wilde
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun.
CASHIER\SERVICE CREW/PANTRY (voormalige medewerker) –  Philippine2 maart 2019
I learn a lot from this job. Great experience that i will. Surely apply in my future job. The hardest part of the job is when theres a lot of customers asking for assitance and all the staffs are busy. The best part is we can still smile inspite of tiredness . And we enjoy our job because we have a great teamwork..
VERY CHALLENGING WORK .YOU WILL EXPERIENCE ALL POSSITON ,FROM CASHIER TO KITCHEN STAFF .
Hard but FUN !!
Pluspunten
Free meals
Minpunten
Lazy workmates
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
customer service
Team Leader (voormalige medewerker) –  NL28 februari 2019
ejoyed working here. The experiences gained at KFC was invaluable in helping me to secure future work prospects.
I was passionate about my role and worked effortlessly.
Pluspunten
free lucnhes
Minpunten
communication
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, maar een van de slechtste werkplekken waar ik heb gewerkt
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht31 januari 2019
Ik was blij toen ik mijn laatste dag gemaakt had. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik. Management staat een beetje koffie te zuipen langs de kant en doen alsof zij het moeilijk hebben. Een en al slavenmentaliteit daar. Echt afgeraden om er te werken. Letterlijk elk ander werkplek is beter dan kfc.
Pluspunten
Geen een
Minpunten
Alles wat je je kunt bedenken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kfc is onproffesioneel als in management
Teammember (voormalige medewerker) –  West osdorp18 januari 2019
Heel slecht managers bedding regels zijn slecht het inwerken Ook en laten me werken zonder contract te tekenen
Pluspunten
Leukee collegas
Minpunten
Veel schoonmaakwerk Voor minder geld
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Hostess (huidige medewerker) –  Rijswijk27 december 2018
Het is leuk werken met de collega's, maar wel erg hard werken voor een beetje geld.
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
hard werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en drukke werkomgeving
Restaurant medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium15 november 2018
Het is leuk werken ondanks vaak de lange dagen. Maar met vele collega's samen heerst er een gezellige sfeer op de werkvloer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In het algemeen onvoldoende
Medewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten14 oktober 2018
Had veel meer verwacht van dit bedrijf maar kwam nergens. Was zeker mijn tijd niet waard, werknemers gaan slecht met de producten om en regels worden te vaak door de vingers gezien.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
horeca medewerker (huidige medewerker) –  Capelle aan den Ijssel14 september 2018
Ik heb met plezier de tien afgelopen jaren gewerkt, in goede en sombere dagen. Elke dag is anders, met gezellige collega's vliegt de dag zo voorbij met goede resultaten.
Pluspunten
veilige werkplek en enthousiste collega's
Minpunten
laatste jaren, minder werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Respect en werksfeer
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Hengelo OV14 augustus 2018
KFC als je daar komt te werken voelt het als familie. Je leert alles en is flexibel werk. Alleen het veel gewissel van managers is één nadeel
Pluspunten
Leuke werksfeer
Minpunten
Veel gewissel van managers
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Crewmember (voormalige medewerker) –  Enschede12 juli 2018
je werd onterbetaald en zelfs langer gehouden om zwaar fysiek werk ter verrichten
Pluspunten
goedkoop eten
Minpunten
zwaar fysiek werk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer maar op drukke momenten is dat minder
Crewmember (huidige medewerker) –  Roermond9 juli 2018
een typische dag op het werk is rustig in de ochtend en druk rond etenstijd. ik heb geleerd hoe ik het beste met mensen kan werken om het hun ook leuker te maken maar zelf haal ik er weinig motivatie uit. het management is oké. ze behandelen je niet optimaal maar ze doen wel hun werk. de moeilijkste tijd is de rush. dat is de tijd waarop iedereen gaat eten. de rush vind meestal plaats tussen 16:00 uur en 20:00 uur. het is uitdagend om alles gaande te houden maar zodra het druk word worden sommige mensen wat minder leuk.
Pluspunten
rokers mogen vaker op extra pauze
Minpunten
ze mogen je nog een uur extra laten overwerken zonder excuus
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Fastfoodmedewerker (voormalige medewerker) –  's gravenha1 juni 2018
gezellige werksfeer maar wel minder goede managment
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke werkomgeving.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  apeldoorn15 maart 2018
er hangt een goede sfeer en veel hulp vanuit je collega's en leidinggevende.
Pluspunten
50% korting op het eten
Minpunten
hoge werkdruk binnen bepaalde tijden
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij KFC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 24.825 reviews
56.852
46.898
36.650
22.363
12.062

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur