Reviews voor Vulploegmedewerker (m/v) bij Jumbo Supermarkten

95 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.371 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Jumbo Supermarkten heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Hele leuke tijd gehad, toffe collega's en flexibele tijden.
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Vathorst22 november 2018
Een typische dag begon met een gezamenlijk overleg met daarbij koffie/chocomel of wat je maar wou. Vervolgens kreeg iedereen te horen waar hij die middag/avond zou staan en wat de taken waren. Vervolgens werden deze taken uitgevoerd en kreeg je vaak halverwege de avond te horen hoe laat het ongeveer zou worden. Ik was vaak een van de laatste omdat ik extra taken moest doen. We bleven altijd nog wat hangen om gezellig na te praten.
Het was een hele leuke periode met veel leuke collega's en losse omgang met elkaar.
Pluspunten
Collega's en de omgang met elkaar
Minpunten
Vaak weinig uren per week.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Leidsche Rijn30 december 2019
het is er altijd heel gezellig en fijn en dat zou ik graag zo willen houden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg stressvol
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Lienden10 december 2019
Er werd eigenlijk weinig naar het individu gekeken en vooral naar de cijfertjes. Ik had er niet echt naar mijn zin. Ben niet met kwaadbloed weggegaan maar ik had vooral het probleem met leidinggevende van mijn leeftijd die zichzelf te machtig vonden. Beetje vervelend geen aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezellige collega´s, zal verschillen per filiaal natuurlijk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  /26 oktober 2019
Mijn werkperiode bij de Jumbo heb ik niet heel goed ervaren, dat komt denk ik doordat ik gewoon weg het werk niet leuk vond en geen klik had met mijn collega´s. De werkomstandigheden zoals toilet en kantine waren ook niet erg goed.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en Gezellige werkomgeving
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein24 oktober 2019
Ik heb altijd met gezelligheid en plezier gewerkt bij Jumbo Supermarkten. Ik kreeg vaak de kans om meer te werken en mezelf te ontwikkelen. Vooral op klankgebied ben ik er goed op vooruit gegaan.
Pluspunten
maaltijdvergoeding.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel slecht
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden23 oktober 2019
zeer slechte omgeving raad ik niet aan, er word veel verwacht.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijke beginnersbaan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2019
Goede werkomgeving met leuke werkgevers, erg straightforward werk, voor de mensen die daar van houden. Management kon wat beter. Door hier te werken ben ik iets socialer geworden en iets meer drukbestendig geworden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met flexibele werktijden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Geleen27 juni 2019
je kwam binnen kreeg te horen hoeveel er gevuld moest worden en verder was het goed geregeld
Pluspunten
maaltijdvergoedingen
Minpunten
minderen communicatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was wel gezellig daar
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 april 2019
Het was wel leuk en gezellig maar soms ging het ziekmelden ofzo mis.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moeilijke sfeer
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar13 februari 2019
Denken niet mee met nieuwe mensen, verwachten gelijk dat je alles weet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's en fijne werkplek
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Oedenrode5 februari 2019
Fijne collega's en fijne werkplek. Het is vertrouwd en je bouwt snel een band op met collega's en werkgevers. Soms is het hard doorwerken omdat je dezelfde tijd krijgt voor soms het dubbele werk. Maar dat hoort erbij. Doorgroeimogelijkheden zijn prima aangezien er veel verschillende opties zijn bij Jumbo Supermarkten. Het contact tussen collega's en werknemers was ook erg fijn en vaak persoonlijk.
Pluspunten
fijne werkplek en collega's
Minpunten
soms dubbel zo hard werken in dezelfde tijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  's-Heerenberg5 februari 2019
Alleen maar productief, praten wordt niet heel erg gewaardeerd. Hersendodend werk.
Pluspunten
Goed zakcentje
Minpunten
Elke keer weer hetzelfde werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Stein11 december 2018
De jumbo is een gezellige plek waar je fijn kunt werken en lekker je ding kan doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke omgeving
Kassamedewerker/vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost6 november 2018
met een leuke werkplek ga je prettig aan het werk en heb je er veel plezier in.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Leidsche Rijn4 november 2018
Totaal geen variatie, elke dag hetzelfde en lage salaris
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werknemers
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk23 oktober 2018
het is een fijne winkel om in te werken en heeft fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard doorpezen om optijd naar huis te mogen
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Stein15 oktober 2018
je moet hard doorwerken, en er is weinig tijd voor pauzes. Een avond kan tot in de nacht doorgaan en de dag erna moet je naar school.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullen vullen en nog eens vullen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Rijssen13 september 2018
Het is leuk om bij de Jumbo te werken, je hebt zeker leuke collega's, maar ik vind niet echt dat je doorgroeimogelijk heden hebt.
Pluspunten
Leuke collega's, goed uurloon
Minpunten
Niet echt door groei mogelijkheden, je hebt niks te zeggen met wat je wil vullen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie start
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht27 augustus 2018
Goed bedrijf om te beginnen, vond het team alleen niet goed functioneren, veel onderlinge groepen waar je maar net tussen moet passen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullen
Vulploegmedewerker (slagerij) (voormalige medewerker) –  Zwolle26 juni 2018
de functie bestond uit het vullen van de rest vracht en nieuwe vracht.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Vulploegmedewerker vleeswaren (voormalige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
Veel werkzaamheden, weinig tijd. Je hebt altijd te veel om te doen, voor een te korte tijd
Minpunten
Tijdsdruk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.371 reviews
5271
4542
3384
2111
163

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Jumbo Supermarkten gesorteerd op locatie