Jumbo Supermarkten Reviews

1.177 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.191 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken gecombineerd met een fijne werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Veghel15 maart 2019
Zowel directe collega's als teamleiders vormden een werkomgeving waar gemakkelijk in te werken is. Het is erg hard werken, maar het wordt verzacht door de cultuur die er heerst.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Degelijk bedrijf met inspirerende werkzaamheden.
Begeleiding ondernemers (voormalige medewerker) –  Amersfoort13 maart 2019
Veel contact met de zelfstandig ondernemers.
Elk individu is uniek.
Helder en transparant bedrijf.
Veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Variatie in werkzaamheden.
Minpunten
Arbeidsvoorwaarden in de magazijnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn, open en professioneel familie bedrijf
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Eindhoven, Weert, Baarle Nassau12 maart 2019
Alle ruimte gehad om zelfstandig het maximale uit het team te halen. Hierdoor de mogelijkheid gehad om de klant maximaal te kunnen bedienen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassamedewerkstee
Kassiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam Hoogvliet12 maart 2019
Opzich wel een leuke werksfeer. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig
Pluspunten
Leuke werksfeer
Minpunten
Vaak te weinig kassa's open
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd met veel plezier gewerkt
Verkoopmedewerkster/Versmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gorinchem11 maart 2019
ik heb altijd met veel plezier met de jumbo formule gewerkt. je mag en kan veel betekenen voor de klant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Productie planner (huidige medewerker) –  Veghel11 maart 2019
Veel doorgroeimogelijkheden, fijne omgang met collega's, goede arbeidsvoorwaarden, groeiend en innovatief bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zwolle4 maart 2019
Was leuk werk een leuke collega,s
En veder salaris was goed dus niets te klagen
Pluspunten
Leuke collega, s
Minpunten
Nike
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vervelende baas
Verkoopmedewerker slagerij, Jumbo (voormalige medewerker) –  Delft2 maart 2019
Er lopen vele arrogante en onprettige mensen op de werkvloer. Het management lijkt wel geen rekening te willen houden met de werknemers.
Pluspunten
Gratis eten (na een bepaalde tijd)
Minpunten
Verder alles
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jumbo
Afdelingsmanager Vers (huidige medewerker) –  diverse26 februari 2019
een prima organisatie om voor te werken met veel diversiteit in de winkels
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Tilburg25 februari 2019
Fijne werkomgeving, varierende soorten werk, contact met klanten
Pluspunten
Varierend werk
Minpunten
Op feestdagen werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Papendrecht25 februari 2019
leuk voor tijdelijk maar ik zie geen doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
leuk
Minpunten
werkzaamheden zijn soms moeilijk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
vleeswaren afdeling (voormalige medewerker) –  Drachten23 februari 2019
Leuke werkomgeving, gezellige collega's en flexibele werktijden.
Minpunten
Er werd veel te erg gelet op klantvriendelijkheid, ik ben daardoor ontslagen...
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan met een divers team met veel te behalen doelen
Afdelingsmanager Vers (huidige medewerker) –  Amsterdam22 februari 2019
Elke dag ben je bezig de afzet/omzet verhogen van alle versafdelingen. Dit doe je samen met een divers team. hierin moet je kunnen schakelen en weten welke doelen eerst behaald kunnen worden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd in levendige omgeving
Verkoopmedewerker AGF (voormalige medewerker) –  Den Haag19 februari 2019
Enkele jaren werkzaam geweest op de AGF-afdeling. Dit is een zeer levendige afdeling, waar je dagelijks wel tegen nieuwe dingen aanloopt. Ik heb in deze jaren veel geleerd met betrekking tot verkopen, klantcontacten, inkopen, logistiek en marketing.
Pluspunten
Zeer leerzaam
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Caissiere (huidige medewerker) –  Utrecht Binnenstad17 februari 2019
Ik werk er sinds December 2018, en heb het heel erg naar mijn zin. Leuke collega's en fijne sfeer.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding
Minpunten
Kan ik zo snel niet noemen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
AGF medewerker (huidige medewerker) –  Raalte13 februari 2019
Gezellig en leuke collega's, je kent de meeste waarschijnlijk niet en daardoor kan je meer mensen leren kennen, wat echt leuk is
Pluspunten
Meelevende medewerkers en bazen
Minpunten
Bot, maar daar moet je overheen kunnen komen.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
DKW medewerker spiegelen (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid13 februari 2019
een super gezellige sfeer de mensen waar je mee werkt zijn super vriendelijk tegenover jou en de klant.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige collegas
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 februari 2019
Bij jumbo werken als schoonmaak is af en toe aardig zwaar. Maar als jij niet van stilhouden houd. Is dit iets voor jou. Ik heb bij een grote jumbo gewerkt waar ik altijd in beweging was. Plus ik mocht kassa draaien.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Geen gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Delft5 februari 2019
Ik heb het naar mijn zin gehad bij de Jumbo als vakkenvuller. De taken waren niet zwaar en ik werkte in een leuk team.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam bedrijf
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Emmeloord5 februari 2019
Van klein onzeker meisje naar een sociaal en vrolijke meid gegroeid. Dankzij mijn praktijkopleider bij de Jumbo Odink heb ik mijn opleiding hier kunnen volgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.191 reviews
5240
4478
3343
288
142

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur