Jumbo Supermarkten Reviews

1.257 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.267 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent maar een nummer
kassiere (voormalige medewerker) –  Hedel8 september 2019
Na 20 jaar gewerkt te hebben bij Jumbo wordt je behandeld
als een klein kind. Zelf op staande voet ontslag genomen. Door een stomme fout van mijzelf werd ik op een andere afdeling geplaatst als "strafwerk" nadat ik 20 jaar mijn uiterste best had gedaan. Ik moest mij weer helemaal opnieuw gaan bewijzen. Nieuwe afdeling was niet mijn ding. Ik kwam na het werk helemaal overstuur thuis.
Dan het afscheid met een hand en een bedankje voor de 20 jaar enorme inzet en dat was het. Wel op een fijne manier afscheid genomen van mijn lieve aardige collega's.
Pluspunten
geen
Minpunten
Je bent maar een nummer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig als bijbaantje
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2019
Leuke bijbaan als student. Vooral leuk als je eerste baantje om zelfstandig te worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Den Bosch2 september 2019
Niet veel over de jumbo te klagen. Ik vond het een fijn bedrijf om bij te werken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellig bedrijf.
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dinxperlo2 september 2019
Heb hier 5 jaar gewerkt. leuke collega's leren kennen en met plezier gewerkt. Na 5 jaar vond ik wel dat ik een nieuwe uitdaging nodig had.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Woerden1 september 2019
Het was wel leuk bij de Jumbo alleen de doorgroei mogelijkheid was er niet vanuit hun.
Zelfs na meerdere malen dit hebben aan te geven en zelfs al tijdens mijn sollicitatie daar vermeld.
Werd op een lijst gegooid waar uiteindelijk weinig mee gedaan werd.
Pluspunten
Goede tijden
Minpunten
Heel veel Poolse medewerkers waardoor de balans af en toe wat schuift.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
vleesafdeling (voormalige medewerker) –  Deventer30 augustus 2019
ze lopen over je heen als je niet je voor jezelf opkomt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi snel groeiend bedrijf
Front office medewerkster (voormalige medewerker) –  Veghel30 augustus 2019
Van een klein familiebedrijf snel doorgegroeid na de ene grootste supermarktketen van Nederland.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch
Medewerker DKW (voormalige medewerker) –  Tilburg27 augustus 2019
Slechte communicatie en niet echt “medewerker vriendelijk”
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige / productieve werksfeer
Versmanager op verschillende filialen (voormalige medewerker) –  Gouda27 augustus 2019
Elke dag probeer je met je eigen team fans te maken van klanten , je zorgt ervoor dat alles beschikbaar is zodat de klant nooit mis grijpt.

het leuke aan de baan is dat je veel vrijheid heb in een gezonde bedrijfscultuur. met als leuke uitdaging zorgen dat de afgesproken resultaten ook behaald worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar werk
Magazijnmedewerker/ orderverzamelaar (voormalige medewerker) –  Veghel23 augustus 2019
Als magazijnmedewerker was ik verantwoordelijk voor een juiste en
tijdige bevoorrading van de aangesloten supermarkten verdeeld over
heel Nederland.
Het inpakken en wegen van de producten en het plaatsen van
vervangproducten in een aparte verpakking;
Het signaleren van bijzonderheden en afwijkingen en doorgeven aan
leidinggevende;
Het controleren en zorgen voor de juiste uitstraling van producten en
verpakking
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie bijlage hieronder
Foodcorner medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg23 augustus 2019
Ik vond het leuk om bij de jumbo te werken omdat ik veel nieuwe dingen heb geleerd zoals communiceren en taken onderling verdelen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stress, stress, stress
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Bergschenhoek20 augustus 2019
Het begin hier werken was wel leuk. Je mocht in het begi n geld wisselen met andere kassa's na een tijdje mocht ndit niet meer (te veel kassaverschil zeiden ze) Hierna werd het stress. De kassa was altijd maar heel minimaal gevuld en als snel was je door je wisselgeld, omdat mensen weigeren kleingeld te geven en alleen maar willen betalen met briefgeld. Wanneer je wisselgeld dan op was moest je naar de hoofdkassa bellen om te vragen of ze wat geld met je konden wisselen. Vaak kwam dit niet goed uit of konden ze maar een tientje wisselen omdat ze anders zelf geen geld hadden. Dit werkte zo niet lekker dat ik een keer met een totaal lege lade zat.. Gelukkig zat mijn dienst er toen op, maar ik vraag me af hoe ze dit hebben opgelost aangezien ze nergens anders geld vandaan mochten halen dan bij de servicebalie. Er was ook een kassa waar je echt niet achter wilde zitten. Die werkte voor geen meter. De ene keer deed de rolband het helemaal niet en de keer erna wilde die niet meer stoppen met als gevolg dat de boodschappen van de klanten werden geplet. En nooit werd er naar de band gekeken. Met inroosteren luisterde ze ook niet echt naar je. Als je zei ik ben om 1 uur klaar met school en kan er half 2 zijn dan roosterde ze je om 1 uur i.p.v. half 2 of later.
Minpunten
Geen schoonmaakbedrijf, het kassapersoneel moet de wc schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice environment
Cashier/Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Sittard, The Netherlands15 augustus 2019
Always loved the environment at work, it was easy to get days off and it was overall a fun job to go to and do. If you worked hard you’re rewarded with getting extra days off.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving alleen vaak overuren toen ik er werkte.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Woerden12 augustus 2019
Om 6 uur was het beginnen met ieder zijn eigen pad vullen en daarna het hele pad spiegelen. Meestal help je andere paden en dan rond je je avond af rond 10 á 11.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel om kassamedewerker te zijn
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten10 augustus 2019
het is een mooie winkel om ervaring op te gaan doen om kassa/ service balie medewerker te worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze betalen goed
Verslijn medewerker (voormalige medewerker) –  Oirsbeek9 augustus 2019
Jumbo is een leuk bedrijf, maar na 18 jaar heb ik veel zien veranderen binnen de familie van jumbo. Het is geen familie bedrijf meer, en als je er niet meer tussen past wordt je er op een valse manier uitgewerkt. Mensen verdienen het beter behandeld te worden. Week druk is ook ongezond hoog.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas, te saai werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rothem9 augustus 2019
De bazen waren wel aardig totdat er opeens allemaal nieuwe kwamen, gezellige collegas. Maar vanwege mijn bouw werd ik ingezet voor zwaarder werk maar werd niet meer gecompenseerd hiervoor.
We werden ook vaker 2 - 3 uur na sluitingstijd pas toestemming om naar huis te gaan, zelfs af en toe moeten werken voor een half uur extra zonder betaald te krijgen ervood
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Oneerlijk behandeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed kunnen doorgroeien en fijne werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel5 augustus 2019
leuke collega's, fijne werk sweer alleen op de werkvloer was het af en toe onduidelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pleasant work
Order Picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Breda4 augustus 2019
It was a huge warehouse, anyway- work there was nice. People from my shift were very friendly, what was additional benefit when it comes to this job..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  ALPHEN AAN DEN RIJN3 augustus 2019
Elke ochtend begin je de dag met alle spullen buiten te zetten (borden / speeltoestellen). Wanneer alles buiten staat en iedereen er is gaan de deuren open en begint de dag. Op de dag is er afwisseling tussen achter de normale kassa en de zelfscan kassa. Ook moeten af en toe de mandjes en de zelf scanners naar de ingang gebracht worden. Wanneer het even wat rustiger is kon je even op een andere afdeling helpen met vullen bijvoorbeeld.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.267 reviews
5253
4507
3363
2100
144

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur