Jumbo Supermarkten Reviews

1.390 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.401 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Jumbo Supermarkten heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Hele leuke tijd gehad, toffe collega's en flexibele tijden.
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Vathorst22 november 2018
Een typische dag begon met een gezamenlijk overleg met daarbij koffie/chocomel of wat je maar wou. Vervolgens kreeg iedereen te horen waar hij die middag/avond zou staan en wat de taken waren. Vervolgens werden deze taken uitgevoerd en kreeg je vaak halverwege de avond te horen hoe laat het ongeveer zou worden. Ik was vaak een van de laatste omdat ik extra taken moest doen. We bleven altijd nog wat hangen om gezellig na te praten.
Het was een hele leuke periode met veel leuke collega's en losse omgang met elkaar.
Pluspunten
Collega's en de omgang met elkaar
Minpunten
Vaak weinig uren per week.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer laatste maanden minder geworden
Leiding gevende vulploeg / zuivel en diepvries (huidige medewerker) –  Laren23 februari 2020
Het was een leuke baan en dat is helaas minder geworden door veranderingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel contact met klanten
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Steenwijk20 februari 2020
Je leert goed samen werken met je collega’s en snel en productief t
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Cassière (voormalige medewerker) –  Enschede19 februari 2020
Het was lang geleden dat ik hier werkte. Ik herinner me een leuk team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onnodige druk door '4e klant regel'
Part-time Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Sint-Oedenrode17 februari 2020
De '4e wachtende klant krijgt gratis boodschappen' regel zet veel druk bij de cassieres, dit in combinatie met weinig cassieres op de vloer om de kosten laag te houden zorgt voor veel onnodige stres en conflict.

Je roept iemand bij? Niemand reageerd of ze komen te laat waardoor je weer met een 4e klant zit > boze manager :(
Geen gezellige sfeer om in te werken, alsof je heel de dag een soort 'mini game' speelt en je maar moet hopen dat het goed gaat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jumbo
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo16 februari 2020
leuk winkel en lekker makelk jij kan ook wel werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne baan
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Tiel14 februari 2020
Bij de Jumbo werken is heel fijn, je hebt een soepel rooster en je verdient goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weg gewerkt
Cassière en schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht13 februari 2020
Tijdens mijn zwangerschap aangenomen, wat heel fijn was natuurlijk, want niet elke werkgever gaat hier even makkelijk mee om.
Eenmaal bevallen was het een en al drama geblazen.
Mijn kolfrecht werd niet verleend en boden mij geen passend alternatief aan. Ik kreeg steeds minder uren, werd om mijn kolftijden heen gepland en op het laatst mijn zieke uren niet uitbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nijkerk12 februari 2020
leuke werk sweer alleen niet alles is heel goed geregeld altijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo estresante, pero en los breaks siempre había café y snacks
Shop Assistant (voormalige medewerker) –  Terschelling, The Netherlands12 februari 2020
El supermercado que trabajé era demasiado pequeño, por lo cual, el ambiente era muy pesado, la gente muy entrometida y siempre había chisme de otros.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werk omgeving
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Papendrecht11 februari 2020
het is een leuke baan waarbij je veel interactie hebt met klanten en collega's. Je hebt flexibele werktijden en een prima inkomen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Haren10 februari 2020
Leuke winkel waar de sfeer erg goed in zit salaris is prima en werkdruk is laag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, maar een leuke werksfeer
Afdelingsmanager vers (voormalige medewerker) –  Diverse filialen8 februari 2020
Ik heb ongeveer 15 jaar bij dit bedrijf gewerkt en ben in meerdere filialen werkzaam geweest. Ik ben begonnen als vulploegmedewerker op zowel de KW als de verschillende versafdelingen. Later ben ik doorgegroeid naar eerste medewerker vers. Alhoewel de werkdruk in de loop der jaren steeds hoger werd, zag ik dit altijd als een uitdaging en heb ik mijn werk jarenlang met plezier gedaan.
De sfeer in een filiaal is zeer afhankelijk van de samenwerking met collega's en leidinggevenden. Hier heb ik veel goede ervaringen mee gehad en slechts enkele negatieve. Dit zal voor ieder persoon verschillend zijn, maar ik kan over het algemeen zeggen dat ik in alle filialen in leuke teams heb gewerkt.
Hierna ben ik nog in twee filialen werkzaam geweest als afdelingsmanager Vers. De hoge werkdruk, de targets die steeds lastiger werden om te halen, vele ziekmeldingen van collega's waarvoor soms geen vervanging geregeld kon worden, de hierdoor vele onbetaalde overuren, de in mijn ogen steeds minder ruimte voor eigen inbreng en het ambachtelijke werk dat steeds meer verdween zorgden ervoor dat ik het steeds minder naar mijn zin kreeg. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar iets anders.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, leuke sfeer
Minpunten
Onbetaalde overuren, laag salaris in combinatie met werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving maar veel werkdruk
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Papendrecht7 februari 2020
De jumbo is een leuke plek om te werken met veel verschillende taken. Er wordt niet goed gecommuniceerd tussen manager, leidinggevende en werknemer. Het salaris is laag in vergelijking met de werkdruk en de hoeveelheid taken je moet doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 februari 2020
toen ik daar werkte werd ik als 16 jarige jongen vrijwel niet serieus genomen, ik mocht maar 2 uur per week werken en ik werd altijd afgekraakt door de teamleiders maar mijn medewerkers en sommige teamleiders maakte het nog zowat dragelijk mijn tip naar jumbo is wat meer mensen met een positive sfeer om hun heen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima te doen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Volkel5 februari 2020
Was een goede plek om eerste werkervaring op te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaamheden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten4 februari 2020
Producten aanvullen in de supermarkt, de schappen netjes maken (spiegelen), service verlenen aan klanten, producten naar de kassa ́s brengen en eventueel weer meenemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het kan beter
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Oss2 februari 2020
Als je nieuw bent voel je je niet heel welkom in de groep van de jumbo
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg slechte werksfeer.
Caissière (voormalige medewerker) –  Ede2 februari 2020
Ik vond het meestal niet leuk bij de Jumbo. Een erg competitieve werksfeer doordat het fenomenen 'counter' en 'vulploegleider. Hier heb je de leiding over de winkel. Dit zijn echter mensen die hier geen opleiding voor hebben hoeven genieten en worden zo aangewezen. Dit geeft een grimmige sfeer binnen een winkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de groep
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Assen1 februari 2020
het was een leuke werkplek waar je veel sociale contacten legde
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Teamleider Logistiek (voormalige medewerker) –  Woerden31 januari 2020
mooie werkomgeving in een leuk en gezellige werksfeer met veel buitenlandse medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.401 reviews
5276
4551
3395
2115
164

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur