Jumbo Supermarkten Reviews

1.339 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.349 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Jumbo Supermarkten heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Hele leuke tijd gehad, toffe collega's en flexibele tijden.
Vakkenvuller/Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Vathorst22 november 2018
Een typische dag begon met een gezamenlijk overleg met daarbij koffie/chocomel of wat je maar wou. Vervolgens kreeg iedereen te horen waar hij die middag/avond zou staan en wat de taken waren. Vervolgens werden deze taken uitgevoerd en kreeg je vaak halverwege de avond te horen hoe laat het ongeveer zou worden. Ik was vaak een van de laatste omdat ik extra taken moest doen. We bleven altijd nog wat hangen om gezellig na te praten.
Het was een hele leuke periode met veel leuke collega's en losse omgang met elkaar.
Pluspunten
Collega's en de omgang met elkaar
Minpunten
Vaak weinig uren per week.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg stressvol
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Lienden10 december 2019
Er werd eigenlijk weinig naar het individu gekeken en vooral naar de cijfertjes. Ik had er niet echt naar mijn zin. Ben niet met kwaadbloed weggegaan maar ik had vooral het probleem met leidinggevende van mijn leeftijd die zichzelf te machtig vonden. Beetje vervelend geen aanrader.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
roddelcultuur
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 december 2019
fijne baan maar, geen fijne teamleiders de meeste collega's waren wel aardig maar door de teamleiders werd lelijk gesproken over de andere collega's.
(in hun jumbo whatsappgroep die voor werk beschikt was)
Pluspunten
gratis lunch, magnetron, oven
Minpunten
geen fijne sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel leuk voor harde en gezonde werkers
Kassa en winkelmedewerker (huidige medewerker) –  tilburg9 december 2019
heb er altijd met plezier gewerkt ivm ziekte genoodzaakt om er mee te stoppen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende bijbaan
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Nuenen9 december 2019
Het team is jong maar enorm veel ervaring en straalt professionaliteit uit. Hartje centrum dus door de hoeveelheid klanten op een dag gaat je dag zo voorbij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen commentaar
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Ede9 december 2019
Na de verbouwing ging het heel snel met het doorvoeren van de Jumbo strategie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weekendhulp
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Veldhoven5 december 2019
Jumbo Veldhoven houdt zich niet aan gemaakte afspraken. Er worden veel minder uren toegewezen dan contractueel vastgelegd. Enige opmerking hierover leidt direct tot het niet verlengen van het contract.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Dreumel3 december 2019
Ik zelf zou niet meer in een supermarkt gaan werken omdat de mensen niet aardig zijn,
Pluspunten
-
Minpunten
Geen gratis eten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive an fun workplace
Sales Representative bread department (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 december 2019
This job taught me to take more responsability. Many times, I was the only one at the department and had to fill in my time as efficiently as possible.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door overname Emté bij Jumbo terecht gekomen
Medewerker Kassa en Services (huidige medewerker) –  Tilburg2 december 2019
Zonder overleg overgeplaatst naar ander filiaal.
Hierdoor aantal taken tot minimum beperkt. (geen kasopmaak, postagentschap, bloemen e.d. meer)
ik mis de afwisseling van het schakelen tussen de werkzaamheden.
Er zit helaas geen uitdaging meer in het werk. Dit diverse malen aangegeven maar er zijn kennelijk geen mogelijkheden hier iets mee te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In het algemeen een leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (parttime) (huidige medewerker) –  Den Bosch2 december 2019
Leuk bedrijf om te werken
Zeer leuke collega’s in de omgang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (leiding) (voormalige medewerker) –  Etten-Leur1 december 2019
Het was heel erg leuk om bij jumbo te werken, maar in verband een andere baan moest ik daar stoppen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doe er iets aan Jumbo hoofdkantoor, voordat het te laat is!
Bijbaan hulpkracht kassa (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)30 november 2019
Discriminerende, vooroordelende, manipulerende, privéleven bemoeiende leidinggevende. Familie voortrekkerij bij promoties. Vriendjespolitiek.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele gezellige collega's
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Blerick27 november 2019
Als vakkenvuller werd je aangewezen wat je moest doen wat prima is. Alleen ik kreeg weinig uren vanwegen mijn leeftijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Broodafdeling (voormalige medewerker) –  Delft27 november 2019
Ik heb op de brood-afdeling gewerkt voor een half jaar. Eerste dag werd ik redelijk ingewerkt. Maar werd na een paar dagen al helemaal alleen op de afdeling gezet voor een paar uur. Ben verder nooit goed ingewerkt. Ik wist dus ook veel dingen niet. Ben uiteindelijk gestopt omdat het management was vergeten om mijn contract te verlengen. Er werd gezegd dat ik over een half jaar maar terug moest komen, omdat ik dan pas weer opnieuw kon solliciteren.
Pluspunten
Gratis avondeten, wel na bepaalde hoeveelheid uren.
Minpunten
Slecht ingewerkt, slecht management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N
Promotie coördinator (huidige medewerker) –  Veghel26 november 2019
Veel ontwikkelingen, druk, ondernemend. Leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niks
Kassa en winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Veenendaal25 november 2019
Niks, ik vind het gewoon prima om te werken, ik vind de leiding niks want ze laten mij niet doorgroeien in dit bedrijf terwijl ik er al 3 jaar werk waardoor de uitdaging om steeds mijn best te doen wegvalt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Smilde21 november 2019
leuke winkel om te werken.
werktijden worden aangepast aan je schooltijden
met kerst een leuk pakket
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  SCHERPENZEEL GLD20 november 2019
Bij de Jumbo in Scherpenzeel heb ik een aantal jaren met plezier gewerkt. Het team is gezellig, maar werkt ook hard. Ik ben destijds weggegaan omdat mij een andere baan werd aangeboden die meer aansloot met mijn opleiding.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Cassière (huidige medewerker) –  Uitgeest19 november 2019
Gezellig, veel samenwerken maar niet uitdagend genoeg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was niet leuk om daar te werken
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Lochem19 november 2019
Bij mij ging het allemaal niet zo goed. Ik had ziekte van fyver dus heb er kort gewerkt. En wat ik raar vond dat je bij ziekte iemand anders moest regelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.349 reviews
5267
4534
3383
2108
157

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur