Jumbo Supermarkten Reviews

1.151 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.165 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het kan erger
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2019
In het begin was het leuk. Maar er wordt snel over je geroddelt mocht je gevoelig zijn neem die stap dan niet. Ik ben weggegaan omdat ik mij aan mijn collega’s begon te irriteren.
Pluspunten
Je word goed uitbetaald
Minpunten
Collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitleg
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Born3 januari 2019
ik heb met plezier voor jumbo gewerkt was een leuk team
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede management en werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Maastricht1 januari 2019
Dit werk is mij goed bevallen, je komt onder de mensen en helpt ze daarbij waar nodig en je houdt de winkelketen in orde voor de klanten.
Enige jammere aan het werk was, je kon elke dag gebelt worden om extra ingezet te worden, waardoor je weinig vrije tijd had en veel uren maakte in de week
Pluspunten
omgang management en personeel goed
Minpunten
onverwachte extra uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Manager Supply Chain (voormalige medewerker) –  Amersfoort, Beilen, Veghel28 december 2018
Prima bedrijf, wee jaar gewerkt na overname super de boer.
Goede werksfeer wel even wennen aan familie cultuur
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Famillie gevoel, Goeie samenwerking.
Cassière (voormalige medewerker) –  Deventer20 december 2018
Altijd een fijne ervaring gehad bij jumbo 2 jaar er in totaal gewerkt. En ik kannhet aan iedereen aanraden.
Pluspunten
Collegas die geweldige mensen zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeervolle werkgever
Eerste verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg18 december 2018
Goede sfeervolle werkgever waar plezier centraal staat. Iedere dag is anders en iedere dag geef je volle 100 procent voor de klant.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Almere, NL15 december 2018
een goede werkgever voor een jonge die een bij baantje zocht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke en leerzaam leerbedrijf.
Stage (voormalige medewerker) –  Veendam12 december 2018
Ik heb bij de Jumbo veel leermogelijkheden gehad. Ik heb o.a. kassawerkzaamheden, vracht lossen, bestelling invoeren geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan tijdens studie
Vulploegleider (huidige medewerker) –  Wijchen, NL12 december 2018
Als student heb ik een leerzame periode gehad bij Jumbo. Begonnen als vulploegmedewerker en doorgegroeid naar een teamleider voor de vulploeg. Op zondagen verantwoordelijk voor de hele winkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Stein11 december 2018
De jumbo is een gezellige plek waar je fijn kunt werken en lekker je ding kan doen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gg
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Oosterhout10 december 2018
een leuke en grote winkel je hebt altijd veel keuze er staat altijd wel iets lekkers om teproeven en daarbij helpen de werk nemers je ook nog goed de klant is koning is echt tezien bij de jumbo
Pluspunten
lekkere hapjes
Minpunten
dat je soms heel veel moet werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer
FULLTIME SUPERMARKT MEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Dalfsen9 december 2018
het is er altijd gezellig op de werkvloer en de klanten zijn erg aardig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Food markt Tilburg stomme bedrijf
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Tilburg8 december 2018
Als hulpkracht heb ik allen maar paar dagen bij jumbo food markt kaas afdeling in Tilburg kunnen werken. Ze hebben niet passende regels bijvoorbeeld niet mag drinken buiten pauze tijden terwijl iemand droge keel krijgt gebaseerd op niks. Samenwerking met andere collega’s loopt ook niet soepel. Ze nemen mensen die totaal geen verstand hebben van horeca regels en hoe ze hygiënisch moeten werken. Echt een domme bedrijf met erg slechte begeleiding. Manager loopt in de winkel alsof hij in zijn tuin is. Hij negeert totaal hoe collega’s elkaar behandelen en hoe verkeerd ze werken. Het is niet een bedrijf die ik iemand zou aanraden zeker niet als jij nog student bent.
Pluspunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super slecht
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  heemskerk7 december 2018
onderlinge groepen waardoor er slechte verdeling bij het vakkenvullen. daarnaast worden ze boos om de kleinste dingen. je moet tot laat door terwijl je volgende dag school hebt. domme regels. zeuren terwijl ze zelf niks doen. al met al gewoon moker slecht bedrijf.
Pluspunten
helemaal niks
Minpunten
het bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Zwolle7 december 2018
Leuk werk. Ik wil er weg omdat ik weinig kan werken in de vakantie. Ik zou ook graag in de avond willen werken maar dat kan door mijn leeftijd nog niet. Ik heb geleerd snel te leren vullen. Het is een makkelijk bijbaantje. Het leukste is dat je met je vrienden samen kan praten onder het vullen. Een normale werkdag gaat zo: je verzameld met alle vakkenvullers in de kantine en je krijgt te horen wat je gaat vullen daarna ga je dat pad vullen en als je tijd er op zit stop je met vullen en ga je naar huis.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Weinig ingeroosterd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Vulploegleider (voormalige medewerker) –  Zeeland6 december 2018
Je moet hard werken weinig salaris en geven geen vaste contracten ook al beloven ze dat.
Pluspunten
Contacten met klanten
Minpunten
Laag salaris geen vast contract. Geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede cao
cassiere (voormalige medewerker) –  Rotterdam Delfshaven1 december 2018
leuke collega bij jumbo, je kan cursus volgen welke afdeling je graag wil werken
Pluspunten
leuke bedrijf om te gaan werken
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
kassa (voormalige medewerker) –  anmsterdam29 november 2018
spaarndammerstraat jumbo erg slecht! je werd als een beest behandelt en je bent maar een nummer daar BAHH!
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Caissière (huidige medewerker) –  Breda27 november 2018
Het was een fijne werkplek waar ik met plezier na toe ging
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Waren er niet echt
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Teamleider (voormalige medewerker) –  Veghel26 november 2018
Bij Jumbo was in het begin leuk werken alleen de reorganisatie bij het bedrijf gebeurd te regelmatig en de salarissen was niet zo over de spreken.
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.165 reviews
5232
4467
3337
287
142

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur