Jumbo Supermarkten Reviews

914 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 921 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Utrecht20 april 2018
Het was best leuk en de sfeer was uitdagend.
Ik vond het leuk.
Pluspunten
Je werd gewaardeerd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Vulploegmedewerker vleeswaren (voormalige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
Veel werkzaamheden, weinig tijd. Je hebt altijd te veel om te doen, voor een te korte tijd
Minpunten
Tijdsdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Veghel17 april 2018
Productiewerk waarbij je je norm moest halen. Druk maar leuke baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jumbo
Filiaalhouder (voormalige medewerker) –  Druten16 april 2018
Bedrijf dat stevig in de Nederlandse Supermarktwereld is gevestigd, zoekt op allerlei manier doorgroei mogelijkheden.
Basis is goed en wordt ook verwacht dat jij de regels en wetten van Jumbo goed uitvoert en doorgeeft aan je personeel
Pluspunten
Je werk wordt gewaardeerd
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima eerste baan voor als je wat jonger bent.
Vulploegleider (huidige medewerker) –  Amerongen15 april 2018
Een typische werkdag bestaat uit 's middags in de winkel staan en 's avonds de jongere jongens begeleiden en het afsluiten van de winkel.
Wat ik hier heb geleerd is het omgaan met letterlijk iedere soort mens die je maar kunt vinden.
Het management doet zijn taak voldoende.
Het moeilijkste van de baan is je motivatie behouden.
Het leukste is met mensen werken, mits je ervan houdt.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
alleen doorgroei mogelijkheden als je een full time contract hebt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkperiode gehad
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn10 april 2018
ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad. aan het einde is er een wissel geweest van medewerkers waardoor de sfeer en het werk minder werd. de parttimers werden hier altijd aangekeken als ze niet konden om te komen werken (overdag) terwijl dat logisch lijkt aangezien hier meer dan de helft op school zit. voorderest is het wel echt een buurtsupermarkt waar ik werkte en was het team naast een aantal personen en de bedrijfsleider erg hecht!
Pluspunten
gezellig team
Minpunten
bedrijfsleider
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken bij de jumbo en er voor zorgen dat alle goederen optijd vertrekken
Beilen Orderpicker (voormalige medewerker) –  Beilen9 april 2018
werkdag begon van 06.00 tot 15.00 3 pauzes. Alles was perfect geregeld alleen jammer dat we soms werden afgebeld
Pluspunten
Goede werktijden
Minpunten
soms afgebeld worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Veghel6 april 2018
Goed bedrijf Om te groeien ivm cursus. Maar te veel schoolverlaters.
Pluspunten
Gratis melk
Minpunten
Slechts omgaan met zieke mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oh jumbo jumbo jumbo
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Veghel5 april 2018
Work is pretty intence, but its pretty fun , time passes really fast there, and you can meet there lots of intrestng people, there is some big possibilities grow up as a person and as a leader and get higher in job itself. Sometimes on busy dayes there is madness , but like everywhere, enjoyed working there.
Pluspunten
Free Lunches, good people, good salary.
Minpunten
a bit cold.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bijbaan!
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle4 april 2018
bij de jumbo had ik wat meer verkoop ervaring waardoor het makkelijker ging om er in te stromen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Dordrecht3 april 2018
Het kan hartstikke rustig zijn maar ook super druk.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
verveling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jumbo
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Meppel28 maart 2018
mensen pesten je daar weg om zo te zeggen..........
Minpunten
door werken zonder uitbetaling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Papendrecht27 maart 2018
Beter omgaan met de mensen waarmee je werkt en niet sago naar kijken
Pluspunten
-
Minpunten
Lage loon
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
groenteman (voormalige medewerker) –  Leeuwarden27 maart 2018
leuke werk tijd gehad is alleen nu tijd voor wat sirieuser
Pluspunten
als je 30min pauze gratis eten
Minpunten
weinig in geroosterd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig leuk en ontwikkelbaar
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Almere25 maart 2018
Een hele gezellige winkel heel leuk om dat te werken echt een aan rader
Pluspunten
gratis eten elke dag t.w.v. 7, 50
Minpunten
niets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange dagen
Kassier (voormalige medewerker) –  Tilburg16 maart 2018
Ten eerste zijn er geen digitale roosters dus je moet wanneer je moet werken kijken wanneer je weer moet. Ook is er sprake van vriendjespolitiek, als de leidinggevend iemand aardiger vind dan de ander mag je meer doen maakt niet uit hoelang je er al werkt.
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Caissière (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2018
Ik heb goed geleerd hoe je met mensen om moet gaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellie omgeving en collega's, goed salaris en snel bereikbaar bij problemen.
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Berkel-Enschot12 maart 2018
Heb het afgelopen 1,5 jaar met plezier gewerkt en ben nog niet van plan te stoppen.
Pluspunten
Vergoeding om te eten
Minpunten
Geen vaste eindtijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er hangt een gezellige sweer
vulploegleider (voormalige medewerker) –  tilburg12 maart 2018
ik vind het leuk om leidinggevende te zijn bij jumbo ik heb hier veel van geleerd en hoop dat ik ergens anders verder kan doorgroeien als leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Assistent KW chef (huidige medewerker) –  Zoetermeer11 maart 2018
Binnen het bedrijf loopt het goed.
De eigenaar van het bedrijf is een franchisenemer van Jumbo.
Veel dingen geleerd, het leiding geven, het communiceren naar klanten en werknemers.
Het leukste van de baan is het communiceren met de klanten, de klanten met een lach naar buiten te laten gaan en het communiceren/samenwerken met de vulploegmedewerkers.
Pluspunten
Maaltijd vergoeding
Minpunten
Flexibiliteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 921 reviews
5174
4375
3276
265
131

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur