Jumbo Supermarkten Reviews

1.075 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.086 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Minder goeie ervaring
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Beilen13 juli 2018
Ik heb een minder goeie ervaring met het werken als orderpicker bij de jumbo. Het komt omdat de teamleiders je meer zien als een robot dan als een mens, ze controleren je norm en als je niet genoeg hebt gedaan krijg je daar commentaar op terwijl je er de helft van de tijd niks aan kan doen.
Pluspunten
Vaste tijden
Minpunten
Vaak overwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het leukste van de baan
Verkoopmedewerker supermarkt (voormalige medewerker) –  Meppel3 juli 2018
Het leukste aan het baantje bij de Jumbo vond ik het in contact komen met mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werkdruk
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Westenholte2 juli 2018
had geen tijd om klanten te helpen, weinig werkuren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer en open communicatie vanuit management
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Barneveld30 juni 2018
Ik werk nu 7 maanden op de AGF-afdeling, en het wordt steeds leuker! Het contact met de mensen van de AGF en versafdeling is heel leuk, en de communicatie vanuit het management loopt top. Salaris is heel prima, ik verdien met zo'n 12 uur per week toch lekker.
Er wordt goed geluisterd naar mijn vragen en er is ruimte voor een geintje zo nu en dan. Toch is van veruit de meeste collega's de werkhouding top, lekker doorpakken: niet lullen maar poetsen zeg maar. Kortom, top werk voor mijn tweede bijbaantje!
Pluspunten
Goede sfeer, gratis maaltijd bij werken van 3-sluit
Minpunten
Grote drukte in de winkel waardoor veel uren draaien soms erg zwaar is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jumbo is een zeer gezellige plek om te werken en je zelf te ontwikkelen.
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag28 juni 2018
De Jumbo is een leuke werkplek met leuke collega’s.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullen
Vulploegmedewerker (slagerij) (voormalige medewerker) –  Zwolle26 juni 2018
de functie bestond uit het vullen van de rest vracht en nieuwe vracht.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Woerden26 juni 2018
Leren omgaan met druk.
Mensen gingen goed met elkaar om.
Werken als 1groep
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is gezellig.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Spijkenisse26 juni 2018
ik ga er ook soms naar toe om iets lekkers te halen en ik heb nooit gezeik.het is er ook altijd wel gezelig.
Pluspunten
leuke werk dagen
Minpunten
?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer tijdens de werk
Stage (huidige medewerker) –  Groningen24 juni 2018
Het is altijd gezellig sfeer. Je kan naar ze toe komen met problemen. Het leukste is om aan klanten te helpen, het moeilijkste is vracht lossen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuk!
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 juni 2018
Een erg goeie eerste baan. Veel geleerd en erg veel gedaan.
Pluspunten
Meedenkend
Minpunten
Af en toe wat saai
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Den Bosch20 juni 2018
het is wel een goede baan maar omdat je alleen vakken vult en geen klanten hoef te helpen wordt het heel snel saai.
Pluspunten
minimaal 1 keer in de week werken
Minpunten
lange werk dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is er niet altijd leuk
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Kerkrade14 juni 2018
Sommige werkgevers zijn niet aardig tegen anderen!
Pluspunten
Werktijden waren goed
Minpunten
Lastig met vrij nemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkgever waar je veel kunt leren
Plaatvervangend Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Zwolle11 juni 2018
Wanneer je jong en ambitieus bent goed bedrijf om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te veel werkdruk en te weinig ruimte voor kwaliteit
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Arnhem7 juni 2018
Te hoge werkdruk. altijd te veel overuren maar geen ruimte om een 0 urencontract of 20 uren contract om te zetten naar 40 uur, waar bij 1 ander medewerker standaard 80 overuren worden gemaakt in 1 maand.laat staan de rest van de medewerkers.

Ik ben uiteindelijk weggegaan door slecht werkgeverschap en nalatigheid in het zien van goede werknemers. ik heb per direct ontslag genomen nadat ik een 20 uur contract kreeg waar 40 uur belooft werd.
Pluspunten
- jumbo maakt MILJOENEN Nettoresultaat (660miljoen +)
Minpunten
slecht bedrijf, goedkoop brengt offers mee, hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne supermarkt
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen5 juni 2018
leuke supermarkt en altijd gezellige mensen om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Klazienaveen3 juni 2018
Het is een erg fijne werkomgeving, met fijne collega's. Ik heb hier heel veel sociale ervaringen opgedaan en kan nu veel makkelijker communiceren met mensen.
Pluspunten
Je hebt voldoende aan je uren en krijgt goed betaald
Minpunten
Je zit vaak vast op één plek.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jumbo
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerlen3 juni 2018
Ik vond het leuk om bij de jumbo te werken, er waren leuke collega's en iedereen was vriendelijk tegen elkaar. Het mindere vond ik dat ik maar 1 dag in de week ingepland werd dit kwam doordat ik tot laat school had of tot laat stage had.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht1 juni 2018
Het was een gezellige werksfeer maar later ben ik erachter gekomen dat het niks voor mij is .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jumbo
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2018
Opzich wel een leuke winkelketen allen de collega's beetje achter de elleboog.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Stramproy28 mei 2018
je komt hier vaak met klanten in contact, waar je netwerk steeds groter van wordt.
Pluspunten
gratis avondeten
Minpunten
vroeg beginnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.086 reviews
5211
4441
3319
277
138

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur