Jumbo Supermarkten Reviews

1.108 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.120 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super beleid
Vakkenvuller - Groenteboer (voormalige medewerker) –  Veendam18 oktober 2018
Jumbo supermarkt groep

De tijd dat ik er heb gewerkt heb ik super veel geleerd en gedaan en ben ik blij dat ik dit heb mogen doen in zo'n superteam
Pluspunten
Werksfeer is fantastisch
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar jammer
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Grave15 oktober 2018
het is leuk werk maar als je minder dan 2 dagen beschikbaar bent op werkdagen ma tm vrij dan houdt t al snel op
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
verkoopmedewerkster detailhandel (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost2 oktober 2018
Het is een goed en duidelijke bedrijf, wat oog heeft voor de klant maar ook voor het personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A well rounded, family friendly store
Stock boy (voormalige medewerker) –  Gemeente Zwolle1 oktober 2018
Jumbo is a fine chain of supermarkets with both excellent local and regional management. The store is costumer friendly and offers an excellant array of products. Collegues treat each other with respect and conflict is a rare occurence.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving!
Cassière (huidige medewerker) –  Breda29 september 2018
Top sfeer tussen de collega’s!
En de flexibiliteit in uren word ook rekening mee gehouden!
Pluspunten
Maaltijdvergoeding
Minpunten
Soms stress
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agf
AGF medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen24 september 2018
Er was totaal geen team-sfeer. niemand kende elkaar eigenlijk en praten amper met collega's. De gehele afdeling was goed verzorgd en er werd professioneel gewerkt. als je 's avonds klaar was mocht je niet weg en werd je gedwongen andere afdelingen te helpen tot de hele winkel klaar was. Wij sloten om 9 uur maar we mochten vaak pas weg rond 11 uur, ik was toen 15-16 en dat was gewoon niet te doen tijdens schooldagen.
Pluspunten
niks eigenlijk
Minpunten
geen team. te lang doorgaan. onredelijke eisen van kinderen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
communicatie met leidinggevende
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zwolle18 september 2018
Ik heb minstens 2 keer mijn vakanties doorgegeven. Vervolgens word ik tijdens mijn vakantie meerdere malen ingepland terwijl ik dit haar persoonlijk had doorgegeven en krijg ik alle verwijt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nvt
Broodmedewerker (huidige medewerker) –  Lichtenvoorde15 september 2018
Gezellige collega's onder elkaar een fijne werksfeer
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vullen vullen en nog eens vullen
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Rijssen13 september 2018
Het is leuk om bij de Jumbo te werken, je hebt zeker leuke collega's, maar ik vind niet echt dat je doorgroeimogelijk heden hebt.
Pluspunten
Leuke collega's, goed uurloon
Minpunten
Niet echt door groei mogelijkheden, je hebt niks te zeggen met wat je wil vullen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Afdelingsmanager DKW (huidige medewerker) –  Tilburg12 september 2018
Een bedrijf met veel mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intensieve maar leuke werkomgeving
Medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg3 september 2018
Uitdagend, veel klantencontact en genoeg opties om door te groeien/
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig hulp
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nuth31 augustus 2018
Ik heb bijna altijd in mijn eentje moeten werken. Als ik hulp vroeg om Collega's (die hun werk afhadden), hielpen zij mij niet. Terwijl ik hun altijd help als ze de hulp nodig hebben.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk!
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal30 augustus 2018
Het was altijd gezellig, je werd goed ingewerkt. ik heb een leuke tijd gehad daar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoper
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rijssen29 augustus 2018
Dankzij Jumbo heb ik mijn diploma kunnen halen.
Dat jaar ging ik 1 dag naar school en 32 uur werkzaam.
Pluspunten
opleiding kunnen halen
Minpunten
geen doorgroei
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij de jumbo
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Berghem28 augustus 2018
het was een leuke tijd bij de jumbo maar mijn contract werd niet meer verlengd omdat ik te oud was
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie start
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht27 augustus 2018
Goed bedrijf om te beginnen, vond het team alleen niet goed functioneren, veel onderlinge groepen waar je maar net tussen moet passen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jumbo Laren
Caissière (voormalige medewerker) –  Laren26 augustus 2018
Prima supermarkt. vooral leuke collegas daar gehad, dat maakt het supermarkt werk leuk.
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
Betaald je eigen lunch (pauzes)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Huizen25 augustus 2018
Het werken was zeker gezellig. Soms werkten we wel lang over maar we werden uitbetaald gelukkig.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Enschede23 augustus 2018
Er hing een goede werksfeer en mensen waren altijd tevreden over de uren, er waren niet te lange dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zetten20 augustus 2018
Leuke jonge collega's, dicht bij huis, werken in een teamverband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 1.120 reviews
5221
4446
3331
283
139

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur