Altijd lage prijs

Bij Jumbo houden we de prijzen laag. Met honderd dagelijkse boodschappen voor een nieuwe lage prijs.

Jumbo Foodmarkt

De overtreffende trap van klantvriendelijkheid in Nederland. Een compleet andere, geweldige winkel waar mensen echt met plezier werken. Dat is Jumbo Foodmarkt. De Foodmarkt is geïnspireerd door de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Dat is wat we bieden. Boodschappen doen is een belevenis geworden. Wekelijks bezoeken meer dan 35.000 mensen een Foodmarkt. Dat succes smaakt naar meer. Voor zulke bijzondere winkels hebben we bijzondere mensen nodig. Mensen die ambitieus zijn en avontuurlijk. Mensen met een passie voor lekker eten. Mensen die van nature heel gastvrij zijn.

Jumbo City

Jumbo City, het nieuwe gemakswinkelconcept, combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten.

Kom langs in onze stationswinkel in Eindhoven voor een uitgebreide keuze aan verschillende ambachtelijke bereide en verse producten. Zo biedt Jumbo City vers belegde broodjes van La Place en Jumbo's verse sushi aan. Het aanbod van het product wisselt met het moment van de dag. Jumbo City verwelkomt uiteraard ook klanten voor een verse kop koffie met wat lekkers.

Onze passie is het werken met verse ingrediënten, want vers gemaakt is gewoon het lekkerst. Wij willen onze klanten op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende gezonde oplossing bieden. Ook in de binnenstad en daar horen natuurlijk stations bij.

Reviews

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 1.085 reviews
5211
4440
3319
277
138
Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,6

Salarissen

10 salarissen doorgegeven
€ 1.391 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 400
€ 2.800
14 salarissen doorgegeven
€ 1.254 per maand
€ 400
€ 2.800
6 salarissen doorgegeven
€ 1.673 per maand
€ 400
€ 2.800

Over Jumbo Supermarkten

Elke dag weer doet Jumbo zijn uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Niet alleen de klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. De Jumbo formule:

'Beste service + Groots assortiment
 – meer... 

  • Wie mag jou vandaag trakteren op een lunch? Tag hem/haar in de reacties! 😋
  • Oeps! Wel wakker blijven tijdens het werken hè, want een ongeluk zit in een klein hoekje! 🤣 Bedankt Ivar voor het delen van deze wijze les: een container altijd trekken en niet duwen. Heb jij ook een foto van een ongelukje op de werkvloer? Stuur 'm in of gebruik #jumbowerkt! 👍
  • Vandaag vindt de Formule 1 GP race plaats in Oostenrijk! Moedig jij ook team Red Bull aan? 🤞🏻🏎️
  • De werknemers van deze maand zijn: Melissa en Nicole van Jumbo Koornneef Wateringen!! 🎉 Deze meiden laten zien dat werken ook héél gezellig kan zijn met elkaar. 🤗 Wil jij werknemer van volgende maand zijn? Stuur een foto via DM óf gebruik #jumbowerkt en wie weet zie jij jezelf terug! 😎
Profiel geclaimd
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
Jumbo Supermarkten website
Jumbo Supermarkten op Instagram

Twitter

Facebook