work environment is difficult with changes to procedure only able to be made by next tier management. Job ratings based on after hours comradery which can be a problem if you participate with your family or are not a social drinker.
Johnsons Controls is een goed, professioneel bedrijf waar je begeleid wordt, mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen, open deur polici, alles bespreekbaar en eigen inbreng was er mogelijk. Ik heb het er heel goed naar mijn zin gehad.
Pluspunten
Felxibele werktijden
Minpunten
werkt voor een groot bedrijf waar je van afhakelijk bent.
Qua werk en collega's heb ik het naar mijn zin gehad bij Johnson Controls. Genoeg afwisseling qua werk. Zat nooit de hele dag op mijn werkplek. En het was ook afwisselend werk. Geen één dag was hetzelfde. De relatie tussen het management en het personeel kan beter.
Handyman (voormalige medewerker) – STCA – 3 juni 2014
Een leuke ploeg mensen in een dynamische werkomgeving. Alle voorkomende reparaties op bouwkundig gebied Preventief onderhoud Het leukste was dat geen dag hetzelfde was en elke dag weer anders verliep dan je verwachte
Een leuke verfrissende, interessante werkgever met leuke collega's.
Service coordinator op de Facilitaire afdeling (huidige medewerker) – Amstelveen – 7 oktober 2013
Het werk omvat diverse werkzaamheden wat het heel leuk en interessant maakt. Je bekijkt dingen in een ander perspectief die je in het dagelijks leven niet zouden opvallen. Ik heb twee mannelijke collega's die de Repro afdeling onder hun hoede hebben en ook tevens alles verzorgen ten behoeve van de Repro opdrachten. Het moeilijkste van deze baan vond ik in het begin toch wel de grijze pakken cultuur waar ik in terecht was gekomen. En het leukste van alles is dat ik nu ook in de grijze pakken cultuur mijn draai heb gevonden en dat ik het ook heel interessant vind en tevens dat het toch niet zo een andere wereld is als men denkt.
Pluspunten
Dat snel zelfstandig mag werken en de certificaten die je behaald voor de functie die je uitoefent.
Minpunten
Communicatie kan beter tussen kantoorpersoneel en de werkvloer.
Het bedrijf vindt dat de doorgroei mogelijkheden een belangrijk item is voor de organisatie. collega's hebben een helpende houding naar elkaar toe. Goede sfeer onder de collega's op de werkvloer. Het leuke van de functie is dat je snel zelfstandig wordt ingezet.
Pluspunten
goede werksfeer onder collega's
Minpunten
communicatie tussen kantoor en werkvloer kan beter
Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Ons Cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.Meer informatie