Video afspelen via YouTube-knop

Johnson Controls Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.851 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch en innoverend bedrijf met duidelijke doelstellingen.
Hardware Engineer (voormalige medewerker) –  Dordrecht12 maart 2019
Innoverend bedrijf, goed gestructureerd, dynamisch bedrijf.
Pluspunten
Goed betrokken bij het project.
Minpunten
Kortstondig project.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
seating engineer
Special Projects Lead Engineer (voormalige medewerker) –  NL8 juli 2018
work environment is difficult with changes to procedure only able to be made by next tier management. Job ratings based on after hours comradery which can be a problem if you participate with your family or are not a social drinker.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ben altijd gemotiveerd en wil alles altijd perfect uitvoeren
technician (voormalige medewerker) –  oss msd en aspen26 april 2016
altijd samen gaan voor een goed resultaat.
heb daar vele cursussen gedaan met goed gevolg
Pluspunten
overal gratis koffie en meerdere kantines over het gehele werkterrein
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige professionele werkvloer, veel collegialiteit, goede begeleiding
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 november 2015
Johnsons Controls is een goed, professioneel bedrijf waar je begeleid wordt, mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen, open deur polici, alles bespreekbaar en eigen inbreng was er mogelijk.
Ik heb het er heel goed naar mijn zin gehad.
Pluspunten
Felxibele werktijden
Minpunten
werkt voor een groot bedrijf waar je van afhakelijk bent.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkzweer en zelfstandigheid is mogelijk
senior/handyman (voormalige medewerker) –  Drachten, FR12 oktober 2015
Heb met plezier bij deze werkgever gewerkt en er waren vele mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
Kan iedereen aanbevelen om bij JCI te werken
Pluspunten
goede werkzweer
Minpunten
n.v.t
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samen werking MTs goed
MT (huidige medewerker) –  LI2 september 2015
leidinggevende en planning zeer slecht daardoor veel reistijd en weinig werken
daardoor wordt weksfeer slecht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alround
alround facility/bussiness administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH9 augustus 2015
alround facility employee of financial area, administration, contract of supplier, contact with propety owner, contact with office co
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zat hier gedetacheerd
Crediteuren beheer. (voormalige medewerker) –  Breda, NB14 april 2015
Zie eerdere review, ben hier namelijk later in dienst gekomen.
Pluspunten
Betrokken en gezellig bedrijf, leuke collega's
Minpunten
Amerikaans bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Archief medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH9 februari 2015
Qua werk en collega's heb ik het naar mijn zin gehad bij Johnson Controls. Genoeg afwisseling qua werk. Zat nooit de hele dag op mijn werkplek. En het was ook afwisselend werk. Geen één dag was hetzelfde. De relatie tussen het management en het personeel kan beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving
Handyman (voormalige medewerker) –  STCA3 juni 2014
Een leuke ploeg mensen in een dynamische werkomgeving.
Alle voorkomende reparaties op bouwkundig gebied
Preventief onderhoud
Het leukste was dat geen dag hetzelfde was en elke dag weer anders verliep dan je verwachte
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional Environment
Country Security Operations Manager Netherlands (huidige medewerker) –  Netherlands5 maart 2014
Johnson Controls is dedicated to provide innovative solutions to the customer to maintain increasing quality demands
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke verfrissende, interessante werkgever met leuke collega's.
Service coordinator op de Facilitaire afdeling (huidige medewerker) –  Amstelveen7 oktober 2013
Het werk omvat diverse werkzaamheden wat het heel leuk en interessant maakt. Je bekijkt dingen in een ander perspectief die je in het dagelijks leven niet zouden opvallen. Ik heb twee mannelijke collega's die de Repro afdeling onder hun hoede hebben en ook tevens alles verzorgen ten behoeve van de Repro opdrachten. Het moeilijkste van deze baan vond ik in het begin toch wel de grijze pakken cultuur waar ik in terecht was gekomen. En het leukste van alles is dat ik nu ook in de grijze pakken cultuur mijn draai heb gevonden en dat ik het ook heel interessant vind en tevens dat het toch niet zo een andere wereld is als men denkt.
Pluspunten
Dat snel zelfstandig mag werken en de certificaten die je behaald voor de functie die je uitoefent.
Minpunten
Communicatie kan beter tussen kantoorpersoneel en de werkvloer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag een andere
Facility Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 september 2012
In het facilitaire werkveld is geen dag hetzelfde, dat is wat mij bijzonder aanspreekt.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proactieve houding wordt zeer op prijs gesteld
Service technician E (huidige medewerker) –  NAM/SHELL locatie sappemeer23 juli 2012
Het bedrijf vindt dat de doorgroei mogelijkheden een belangrijk item is voor de organisatie.
collega's hebben een helpende houding naar elkaar toe.
Goede sfeer onder de collega's op de werkvloer.
Het leuke van de functie is dat je snel zelfstandig wordt ingezet.
Pluspunten
goede werksfeer onder collega's
Minpunten
communicatie tussen kantoor en werkvloer kan beter
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Johnson Controls

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Johnson Controls. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.851 reviews
51.885
41.927
31.266
2414
1359

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Johnson Controls gesorteerd op locatie