JobXion
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

JobXion Carrières en werk

Over ons
JobXion, hét uitzendbureau in de Bouw & Techniek
JobXion bestaat al 15 jaar! Wij zijn hét uitzendbureau als het gaat om een passende carrière in de bouw en techniek. Oprichter en directeur André Schuijl: ‘In 2004 ben ik gestart met het uitwerken van het idee ‘JobXion’, een jaar later was ‘JobXion’ een feit. Dit was in de tijd dat er nog veel Duitse
 – meer... vakmensen in Nederland werkten en er nog geen sprake was van een crisis. Het was een bijzondere en enerverende tijd, waarin ik veel geleerd heb! Ik zet mij nog elke dag volledig in om jou als uitzendkracht op een passend project te plaatsen. Jou een mooie carrière bieden, is het leukste dat er is! Dit geef ik ook door aan het JobXion team. Samen bouwen we aan jouw toekomst.

JobXion biedt

Een passende carrière in de bouw en techniek met vele ontwikkelingsmogelijkheden. We gaan een persoonlijke samenwerking met je aan en zorgen voor heldere communicatie. We zijn oprecht geïnteresseerd en we willen jou écht goed leren kennen. Zodat wij weten wat je wilt, wat jij kan en waar jij naar toe wilt. We zijn eerlijk, je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons kan verwachten. Geen poespas, gewoon rechtdoorzee. Wij laten onze toewijding zien, doordat we samen met jou aan jouw toekomst werken. Zo kan jij je ontwikkelen tot de vakman die jij wilt zijn. Jij doet waar je goed in bent en wij zorgen voor een langdurige baan. We ontzorgen in de vorm van het leveren van een goed salaris, gereedschap, kleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, vervoer en faciliteren bij opleiding, training, coaching en leermeesterschap. We waarderen jou en belonen goede prestaties. Verder bieden we vastigheid aan en een baan door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.Of je nu een ervaren vakman of een leerling bent, we bieden je graag een mooie en langlopende carrière aan in de bouw en techniek.


Met vriendelijke groet,

Het JobXion team

www.jobxion.nl
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij JobXion te werken?

3,2
Werk-privébalans
2,9
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,6
Doorgroeimogelijkheden
2,5
Management
2,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij JobXion?

58%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Andre Schuijl als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 12 reviews
3,0
Effectieve vrijdag met als afsluiter een geslaagde vrijdagmiddagborrel
Geschreven door Commercieel recruiter (voormalige medewerker) van Tiel op 5 oktober 2016
De vrijdag is de drukste dag van de week omdat alle contracten klaar moeten liggen voor de startende kandidaten van de maandag erop de gereedschappen geregeld moeten worden en de laatste kandidaten nog geplaatst moeten worden.

Het is altijd hard en stressvol werken. Vooral werken onder druk is een leuk element in dit bedrijf. Je bent continue bezig
 - meer...
Bekijk JobXion reviews over management

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij JobXion?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 6 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 6 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 6 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij JobXion