Horecamedewerker (voormalige medewerker) – Den Haag – 27 november 2018
Ik heb er fulltime gewerkt, leuke tijd gehad met collega's, maar zou er geen tweede keer gaan werken.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
reistijd wordt niet gecompenseerd (kan hoog oplopen), planners gaan je stalken, het komt regelmatig voor dat er geen opdrachten zijn en dan zit je zonder inkomsten
Gastheer (voormalige medewerker) – Leiden – 16 oktober 2018
Het leukste was om met collega's te werken. Moeilijkste was niks. Bedrijfscultuur was top, hoe ik wilde was te zien in het bedrijf. Management niks te vertellen. Heb veel dingen geleerd maar heb hun ook dingen geleerd. Ontbijt dag was het typische dag voor mij.
Waitre (huidige medewerker) – Hoofddorp – 26 september 2017
The work is hard when you wake up at 5 but the people are nice and treat me with relative respect, the fact that I have a fluctuating schedule and no stable hours is kind of disorienting but I understand the necessity due to the nature of the work. Also, the fact that there is a compensation for travel costs is nice but the pay is limited compared to other companies that provide the same type of work