Jan Linders Reviews

Alle 57 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Hulpkracht brood/vlees/kaas (voormalige medewerker) –  Haelen, NL4 december 2018
Erg gezellige werk omgeving. met plezier gewerkt. Tijd voor iets wat meer in mijn richting licht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Vulploegmedewerker/Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond, NL3 december 2018
mijn werkdagen waren vaak hetzelfde soms achter de kassa soms als vulploegmedewerker, ik heb er discipline geleerd plannen en sociale contacten opbouwen, het leukste vond ik dat ik er nieuwe mensen heb ontmoet een leuke werkomgeving had en er veel van leerde. het moeilijkste was dat we vaak over moesten werken omdat we niet altijd alles afkregen optjd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Świeetna atmosfera
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Gemeente Bergen29 oktober 2018
- Odpowiednie zarobki
- Rewelacyjna atmosfera

- Nienormowane godziny pracy
- Pracujące soboty (bardzo często)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond21 oktober 2018
mijn ervaring bij dit bedrijf is prima
afgezien van het management wat ik had was het prima te doen.
ben er weggegaan omdat het moeilijk uitkwam met mijn school.
qua doorgroeimogelijkheden heb je er binnen het bedrijf niks aan.
Pluspunten
Flexibel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s maar slechte leiding gevende die niet goed zijn in plannen
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Venlp24 september 2018
Het was leuk om er te werken voor de 2 jaar dat ik er was ben ook een van de weinig die er als langste werkt. Collega’s zijn heel gezellig en kan het er goed mee vinden. Alleen de beoordelingen zijn soms een beetje oneerlijk naar mijn mening want als je er al lang werkt en je bent ouder als de rest en je hebt geen vast contract gaan ze een beetje zoeken hoe ze je er uit kunnen krijgen. Er zijn ook vaak veel vraag naar vervaning of ruilen en niemand reageert er op en zeggen meteen nee.
Pluspunten
Kerstpakket
Minpunten
Lange dagen en slechte planningen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Assistent verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  heerlen12 september 2018
Een typische dag op werk: redelijk rustig, gewoon doen wat ik geleerd heb.

Wat ik geleerd heb: administratie, werk plaats goed schoon houden, goeie werkhouding heben selfs met een slecht humeur.

Goeie management dat niemand snell niets te doen heeft so dat de systeem niet uit elkaar valt.

Niks echt moeilijk er konden well iritanten dingen voor komen trekt daar niks van aan.

Leuke collega's niets echt leuk aan de baan selfs over een lange periode van tijd.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele leuk team en fijne werkomgeving
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Heerlerheide24 augustus 2018
bij jan linders is geen enkele dag het zelfde. het is daar heel leuk werken met een heel leuk team.
Pluspunten
goed loon en maaltijdvergoeding
Minpunten
lange en drukke dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 juli 2018
Jan Linders biedt een werkomgeving aan waarbij productiviteit op nummer één staat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's maar slecht geregeld
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Someren15 juli 2018
het is er wel gezellig maar het is slecht geregeld. ik heb een hele zomervakantie niet kunnen werken omdat ze dacht dat ik op vakantie was en dat konden ze niet veranderen. ook staat mijn mail nog steeds verkeerd in het systeem waardoor ik niet digitaal mijn rooster een mijn loonstrook kan zien.
Pluspunten
fijne werkijden
Minpunten
slecht management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon een slechte winkel geworden
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Roermond18 juni 2018
Het was eerst een goed georganiseerde winkel, maar dit werd helaas vertroebeld sinds er de nieuwe baas is.

De klantvriendelijkheid is weg, De winkel ziet er niet uit: overal staan de containers waaruit gevuld wordt. Rijen moeten eerst 5 meter lang zijn voordat er een nieuwe kassa opengemaakt wordt. Kassamedewerkers lopen met elkaar te spreken, terwijl ze klanten moeten helpen. Veel winkeldiefstallen vinden plaats.
Pluspunten
Ze hebben merken die je nodig hebt.
Minpunten
Geen klantvriendelijkheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende weekendbaan
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Liessel7 februari 2018
ik had het geluk met mijn weekendbaan bij Jan Linders dat ik (in het weekend en vakanties) de bestellingen mocht doorvoeren van de koelafdeling. Dit betekende dat ik de verantwoordelijkheid had dat alles correct besteld werd en dat ook de schappen in de winkels weer gevuld werden. Afgezien dat ik het ook heel leuk vond om te doen, had ik ook veel uren om te werken naast mijn studie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen (L)31 januari 2018
ik hou van werk ik vind werk is belangrijke ,het leukste van de baan is we hebben goed communicatie.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen bier op het werk
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgever
Medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen20 januari 2018
Bij Jan Linders leerde ik mezelf te vinden en te waarderen voor wie ik zelf ben. Ik leerde mijn kracht en valkuilen kennen. Ik heb er een leuke tijd gehad en dat kwam vooral vanwege de leuke en begripvolle collega's.
Pluspunten
Regiomanager
Minpunten
Wisselvallige opvatting over werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team,
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lent17 januari 2018
Grote winkel, Leuke collega’s,
opzich altijd druk,
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat ooit leuk was.....is niet meer
afd manager (voormalige medewerker) –  Bergen11 januari 2018
Ik heb hier lang gewerkt met veel plezier. Leuke collega's , Maar de laatste 2 jaar is het snel achteruit gegaan, Jonge mensen worden aangenomen, die menen het allemaal beter te weten( als je maar HBO hebt ). Weinig wisselwerking tussen hoofdkantoor en winkels . Heel jammer, zouden meer naar de mensen op de werkvloer moeten luisteren. En de regiomanagers zijn absoluut niet objectief, denken alleen in eigen belang. Wat een warm familiebedrijf was, is een gewoon gemiddeld bedrijf geworden.
Pluspunten
Leuke sfeer onderling op de werkvloer
Minpunten
verharding en slechte regiomanagers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supermarkt
Administratief Medewerkster Personeelsadminstratie (voormalige medewerker) –  Bergen (L)9 november 2017
Supermarkt keten met evt doorgroei mogelijkheden ..
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jan linders Arnhem
Cassiere (huidige medewerker) –  Arnhem4 november 2017
Gezellige klanten goede werk functies en je kan veel leren daar.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Heerlerbaan14 september 2017
Ben er jammer genoeg weg gegaan omdat het niet meer werkte met de manager maar altijd leuk gewerkt! Zou het liefste weer terug willen!
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Weg gegaan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Swalmen6 september 2017
Gezellig contact met collega's en klanten........................
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lang kunnen werken als hulpkracht op deze werkplek in een voornamelijk gezellig team
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Weert20 augustus 2017
Ik heb hier negen jaar lang met plezier gewerkt als hulpkracht met over het algemeen een leuk en gezellig team. Wat ik het leukst vond aan deze baan was dat ik hard kon werken en het idee had dat ik iets had bereikt wanneer ik naar huis ging. Minder leuk was het feit dat naarmate ik ouder werd, ik te duur werd, en als gevolg meteen het merendeel van mijn uren van de planning werd gehaald zonder overleg.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding, vrij lange pauzes
Minpunten
Niet altijd een even prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jan Linders. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 57 reviews
59
429
314
25
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur