Jan Linders Reviews

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Brunssum9 november 2019
Met overleg was veel mogelijk binnen Jan Linders. Ook was de sfeer heel prettig om in te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein familie bedrijf die steeds meer uit aan het groeien is tot landelijke bekendheid.
Afdelingsmanager Food/nonfood (huidige medewerker) –  Heerlen Centrum26 september 2019
Als jong persoon heb je de mogelijkheid tot doorgroei, mits je de benodigde opleidingen hebt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
achterbakse cultuur
waarnemend supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Limburg6 september 2019
Van management tot in alle lagen van de organisatie heerst een nare en achterbakse cultuur.
De directie is hautain en autoritair. Leo Linders hooghartig en totaal niet bezig met goed werkgeverschap.

Ondanks de suggestie die het bedrijf wil wekken dat ze goed voor haar medewerkers zorgt is dit zeer zeker niet het geval. Had de oude Jan Linders het over "mijn jongens en meisjes", heb ik dit nooit zo gevoeld.

Het algemeen niveau van kader en management doet ver onder dat van bijvoorbeeld Albert Heijn. Opleidingen en trainingen bij Jan Linders zijn vaak de (gesubsidieerde) BBL opleidingen waar ze wurg-opleidingsovereenkomsten aan hangen.
Serieuze trainingen op leiderschapsvaardigheden kennen ze niet wat merkbaar is bij de dagelijks operationele leiding.
Pluspunten
geen
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Valkenburg23 juli 2019
Slecht management, ( sommige leidinggevenden zitten alleen maar in kantine of kantoor), houden geen rekening met privé-omstandigheden, totaal geen rekening met arbeidsgehandicapten (mensen met bijvoorbeeld autisme zoals ik), en geven alleen maar commentaar i.p.v dat ze anderen helpen, vul je per ongeluk iets verkeerd, mag je al op een bepaalde dag (wat hun plannen, stel je kan niet bijv. omdat je ergens heen moet, dan plannen ze je alsnog in) terugkomen. Heel slecht beleid dus, collega's maken in feite groepjes en maken andere mensen die bijv. nieuw zijn volledig zwart.
Pluspunten
Je hebt altijd wel iets te doen
Minpunten
Slecht management, geen rekening met arbeidsgehandicapten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is verschrikkelijk om daar te werken.
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Cuijk24 mei 2019
Teamleiders luisteren niet naar je klachten. Ook niet als het gaat om collega’s.
Ze plannen je niet meer/ minder in als je daar om vraagt.
Collega’s zijn erg gemeen ( praten achter je rug om ) en vormen veel groepjes.
Ze plannen je in op dagen die je totaal niet hebt aangegeven.

Kort gezegd, letterlijk alles was ruk.
Pluspunten
Niks.
Minpunten
Alles was een minpunt.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Varierend qua ervaring, in grote geheel fijn bedrijf, echt familie bedrijf
Manager AVK (huidige medewerker) –  mill, Veghel6 mei 2019
Ons kent ons cultuur, we helpen elkaar. Tegelijkertijd varieert de ervaring heel erg met betrekking tot management, grote verschillen per filiaal. Overall super fijn gewerkt, veel geleerd en kunnen groeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig familiebedrijf met doorgroeikansen voor wie zich echt in wil spannen.
Manager in de logistiek (voormalige medewerker) –  Bergen (L)14 april 2019
Echt familiebedrijf, hard werken en klaar staan voor elkaar. Allemaal met een gezamenlijk doel; het bedrijf laten groeien en slagen in zijn missie.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. voordeelcheque op de boodschappen)
Minpunten
Er wordt wel veel inzet (ook in tijd van je verwacht)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer, motivatie, regels
verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  verschillende11 maart 2019
Er word veel besproken, maar voor de helft doorgezet....
Ook vanuit werkgever nooit iets gehoord, bij langdurig ziek zijn.
waardering is toch wel optimaal
Pluspunten
leuke aanbiedingen
Minpunten
geen collegialiteit
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig en fijn familiebedrijf waar je echt gehoord wordt
team leider navulploeg (voormalige medewerker) –  Maastricht15 februari 2019
Prettig en fijn familiebedrijf waar je echt gehoord wordt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management en slecht loon
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Valkenburg16 januari 2019
zeer slecht management (hele dag op kantoor zitten, inplaats van meehelpen in de winkel), slecht loon (te weinig voor 18 jaar) en slecht begrip voor prive-omstandigheden.
Pluspunten
niks
Minpunten
eten zelf betalen tijdens pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een geslaagde werk tijd.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Heerlen9 december 2018
Ik begon om 9 uur met werken. Bij binnenkomst deed ik eerst me spullen in een kluisje. Vervolgens kreeg ik instructies wat er gebeuren moest. Ze leerde me hoe ik de producten moest vullen en vervolgens in de computer te zetten.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Hulpkracht brood/vlees/kaas (voormalige medewerker) –  Haelen, NL4 december 2018
Erg gezellige werk omgeving. met plezier gewerkt. Tijd voor iets wat meer in mijn richting licht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Vulploegmedewerker/Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond, NL3 december 2018
mijn werkdagen waren vaak hetzelfde soms achter de kassa soms als vulploegmedewerker, ik heb er discipline geleerd plannen en sociale contacten opbouwen, het leukste vond ik dat ik er nieuwe mensen heb ontmoet een leuke werkomgeving had en er veel van leerde. het moeilijkste was dat we vaak over moesten werken omdat we niet altijd alles afkregen optjd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Świeetna atmosfera
operator wózka widłowego (voormalige medewerker) –  Gemeente Bergen29 oktober 2018
- Odpowiednie zarobki
- Rewelacyjna atmosfera

- Nienormowane godziny pracy
- Pracujące soboty (bardzo często)
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn ervaring
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond21 oktober 2018
mijn ervaring bij dit bedrijf is prima
afgezien van het management wat ik had was het prima te doen.
ben er weggegaan omdat het moeilijk uitkwam met mijn school.
qua doorgroeimogelijkheden heb je er binnen het bedrijf niks aan.
Pluspunten
Flexibel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s maar slechte leiding gevende die niet goed zijn in plannen
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Venlp24 september 2018
Het was leuk om er te werken voor de 2 jaar dat ik er was ben ook een van de weinig die er als langste werkt. Collega’s zijn heel gezellig en kan het er goed mee vinden. Alleen de beoordelingen zijn soms een beetje oneerlijk naar mijn mening want als je er al lang werkt en je bent ouder als de rest en je hebt geen vast contract gaan ze een beetje zoeken hoe ze je er uit kunnen krijgen. Er zijn ook vaak veel vraag naar vervaning of ruilen en niemand reageert er op en zeggen meteen nee.
Pluspunten
Kerstpakket
Minpunten
Lange dagen en slechte planningen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Assistent verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  heerlen12 september 2018
Een typische dag op werk: redelijk rustig, gewoon doen wat ik geleerd heb.

Wat ik geleerd heb: administratie, werk plaats goed schoon houden, goeie werkhouding heben selfs met een slecht humeur.

Goeie management dat niemand snell niets te doen heeft so dat de systeem niet uit elkaar valt.

Niks echt moeilijk er konden well iritanten dingen voor komen trekt daar niks van aan.

Leuke collega's niets echt leuk aan de baan selfs over een lange periode van tijd.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele leuk team en fijne werkomgeving
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Heerlerheide24 augustus 2018
bij jan linders is geen enkele dag het zelfde. het is daar heel leuk werken met een heel leuk team.
Pluspunten
goed loon en maaltijdvergoeding
Minpunten
lange en drukke dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 juli 2018
Jan Linders biedt een werkomgeving aan waarbij productiviteit op nummer één staat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's maar slecht geregeld
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Someren15 juli 2018
het is er wel gezellig maar het is slecht geregeld. ik heb een hele zomervakantie niet kunnen werken omdat ze dacht dat ik op vakantie was en dat konden ze niet veranderen. ook staat mijn mail nog steeds verkeerd in het systeem waardoor ik niet digitaal mijn rooster een mijn loonstrook kan zien.
Pluspunten
fijne werkijden
Minpunten
slecht management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jan Linders. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 69 reviews
511
433
316
26
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur