Jan Linders Reviews

Alle 49 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's maar slecht geregeld
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Someren15 juli 2018
het is er wel gezellig maar het is slecht geregeld. ik heb een hele zomervakantie niet kunnen werken omdat ze dacht dat ik op vakantie was en dat konden ze niet veranderen. ook staat mijn mail nog steeds verkeerd in het systeem waardoor ik niet digitaal mijn rooster een mijn loonstrook kan zien.
Pluspunten
fijne werkijden
Minpunten
slecht management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon een slechte winkel geworden
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Roermond18 juni 2018
Het was eerst een goed georganiseerde winkel, maar dit werd helaas vertroebeld sinds er de nieuwe baas is.

De klantvriendelijkheid is weg, De winkel ziet er niet uit: overal staan de containers waaruit gevuld wordt. Rijen moeten eerst 5 meter lang zijn voordat er een nieuwe kassa opengemaakt wordt. Kassamedewerkers lopen met elkaar te spreken, terwijl ze klanten moeten helpen. Veel winkeldiefstallen vinden plaats.
Pluspunten
Ze hebben merken die je nodig hebt.
Minpunten
Geen klantvriendelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende weekendbaan
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Liessel7 februari 2018
ik had het geluk met mijn weekendbaan bij Jan Linders dat ik (in het weekend en vakanties) de bestellingen mocht doorvoeren van de koelafdeling. Dit betekende dat ik de verantwoordelijkheid had dat alles correct besteld werd en dat ook de schappen in de winkels weer gevuld werden. Afgezien dat ik het ook heel leuk vond om te doen, had ik ook veel uren om te werken naast mijn studie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving met tafeltennis
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen (L)31 januari 2018
ik hou van werk ik vind werk is belangrijke ,het leukste van de baan is we hebben goed communicatie.
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen bier op het werk
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgever
Medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen20 januari 2018
Bij Jan Linders leerde ik mezelf te vinden en te waarderen voor wie ik zelf ben. Ik leerde mijn kracht en valkuilen kennen. Ik heb er een leuke tijd gehad en dat kwam vooral vanwege de leuke en begripvolle collega's.
Pluspunten
Regiomanager
Minpunten
Wisselvallige opvatting over werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team,
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lent17 januari 2018
Grote winkel, Leuke collega’s,
opzich altijd druk,
Pluspunten
leuke collega’s
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat ooit leuk was.....is niet meer
afd manager (voormalige medewerker) –  Bergen11 januari 2018
Ik heb hier lang gewerkt met veel plezier. Leuke collega's , Maar de laatste 2 jaar is het snel achteruit gegaan, Jonge mensen worden aangenomen, die menen het allemaal beter te weten( als je maar HBO hebt ). Weinig wisselwerking tussen hoofdkantoor en winkels . Heel jammer, zouden meer naar de mensen op de werkvloer moeten luisteren. En de regiomanagers zijn absoluut niet objectief, denken alleen in eigen belang. Wat een warm familiebedrijf was, is een gewoon gemiddeld bedrijf geworden.
Pluspunten
Leuke sfeer onderling op de werkvloer
Minpunten
verharding en slechte regiomanagers
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supermarkt
Administratief Medewerkster Personeelsadminstratie (voormalige medewerker) –  Bergen (L)9 november 2017
Supermarkt keten met evt doorgroei mogelijkheden ..
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jan linders Arnhem
Cassiere (huidige medewerker) –  Arnhem4 november 2017
Gezellige klanten goede werk functies en je kan veel leren daar.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Heerlerbaan14 september 2017
Ben er jammer genoeg weg gegaan omdat het niet meer werkte met de manager maar altijd leuk gewerkt! Zou het liefste weer terug willen!
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Weg gegaan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Swalmen6 september 2017
Gezellig contact met collega's en klanten........................
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lang kunnen werken als hulpkracht op deze werkplek in een voornamelijk gezellig team
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Weert20 augustus 2017
Ik heb hier negen jaar lang met plezier gewerkt als hulpkracht met over het algemeen een leuk en gezellig team. Wat ik het leukst vond aan deze baan was dat ik hard kon werken en het idee had dat ik iets had bereikt wanneer ik naar huis ging. Minder leuk was het feit dat naarmate ik ouder werd, ik te duur werd, en als gevolg meteen het merendeel van mijn uren van de planning werd gehaald zonder overleg.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding, vrij lange pauzes
Minpunten
Niet altijd een even prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een echte teamplaer gevoel
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht6 april 2017
Kassa werkzaamheden, schoonmaak, vakkenvullen, magazijnwerkzaamheden, klanten adviseren, toezicht houden, winkel/pand netjes houden, Etaleren van de winkel.

Je werk erg samen met je collega's en je word echt goed begeleid met de juiste houding en sfeer.
Pluspunten
Couponbon voor boodschappen (20%)
Minpunten
je baas word vervangen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer en leuke collega's
Kassière (huidige medewerker) –  Heerlerbaan28 maart 2017
Bij de Jan Linders werk je samen met leuke mensen op een gezellige werkvloer. Je bent de hele dag bezig met het helpen van klanten en dat doet goed. Het is geen vervelend werk.
Pluspunten
personeelskortingen
Minpunten
veel poetsen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk hier nu een jaar maar ben van plan te vertrekken. Ik heb vele maanden er veel plezier gehad.
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Heerlen bautsch28 maart 2017
Het was maanden leuk om er te werken. Maar naar veel drastische veranderingen is het er niet leuker op geworden. De sfeer is niet meer fijn. En ik werk er niet meer met het plezier dat ik eerst had.
Pluspunten
Geen minimum loon
Minpunten
Steeds een nieuwe baas. Op dit moment geen fijne sfeer en regelmaat.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer is super
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Maastricht17 maart 2017
De Jan Linders is een goede werkplek, het bied alleen geen groei mogelijkheid. De werksfeer is super en je werkt hier met plezier.

Alles word je aangeleerd in de eerste 2 weken, waarna grotendeels al zelfstandig verder moet kunnen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfecte werksfeer
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Geleen3 februari 2017
Het werk was altijd leuk geweest.Dit kwam omdat ik altijd goed op me collega's kon rekenen. Ik kreeg ten alle tijden een goede ondersteuning. Ik heb het altijd goed kunnen vinden met alle collega's op het werkvloer. Vergaderingen en uitstapjes was een perfecte boost voor een betere werksfeer.
Pluspunten
10% personeelskorting op het gehele winkel vanaf 9, 00 EUR
Minpunten
beveiliging is verouderd en de apparten ook
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, mensen blijven hier lang werken.
ICT Beheerder (huidige medewerker) –  Nieuw-Bergen22 december 2016
Sfeer is prima, verandering vaak echter moeilijk.
Meestal leuke collega's, krijgt veel vrijheid.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Ontwikkel mogelijkheden (studie)
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klantvriendelijk bedrijf
Kassa Medewerker, invalkracht vul ploeg (voormalige medewerker) –  Heerlerheide21 november 2016
Ik was altijd benieuwd naar de klanten. Het was een fijne sfeer om in te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd lachen
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Geleen29 september 2016
ik was met de klanten altijd bezig leuke klanten,
gezellig even praten,

leuke sfeer
leuke ruimte
met plezier gewerkt
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jan Linders. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 49 reviews
57
425
312
25
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur