JAM helpt jou aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt!

Bij JAMwerkt.nl zijn we elke dag bezig om jongeren, studenten en starters in Zuid-Oost Brabant te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Dat doen we met behulp van verschillende regiomanagers en een uniek online werkplatform. Op dit platform is het zowel mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een leuke baan, als uitgenodigd te worden door bedrijven voor een tijdelijke opdracht of vaste (bij)baan. Hiervoor is het noodzakelijk om een JAM-profiel aan te maken, waarbij je je voorkeuren voor werk kunt aangeven en je vervolgens zichtbaar wordt voor de 1000+ aangesloten bedrijven in onze kandidatendatabase! Op deze manier kan een perfecte match zeer snel gemaakt worden!

Waarvoor kun je bij JAM terecht?

• (Flexibele en vaste) Bijbanen
• Vakantiewerk
• Parttime banen
• (Tijdelijk) fulltime werk
• Startersfuncties (MBO - HBO - WO)

Starters

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een interessante startersfunctie? Maak dan een startersprofiel aan. Jouw profiel wordt dan automatisch zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven. Hierdoor kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek of je kunt zelf op zoek gaan naar leuke vacatures. Je zult in ieder geval altijd ondersteund worden door jouw regiomanager, die precies in de gaten houdt of er iets interessants voor jou binnenkomt.

Jongeren / studenten

Woon je in Zuid-Oost Brabant en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan, vakantiewerk, parttime werk of (tijdelijk) fulltime werk bij jou in de buurt? Meld je dan gratis aan! Door middel van een kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. Waar ben je precies naar op zoek? Wat voor werk lijkt je leuk? Hoeveel zou je graag willen werken? En hoe ver van huis is voor jou de max? Vervolgens kun je de rest allemaal online regelen, gewoon vanaf je smartphone of computer. Geef online je beschikbaarheid door, ontvang oproepen vanuit bedrijven of solliciteer zelf op leuke functies. Ook jouw regiomanager houdt goed in de gaten of er vacatures binnen komen die precies voor jou bedoeld zijn.

Reviews

Algehele waardering

4,4
Gebaseerd op 14 reviews
59
43
31
21
10
Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
4,0
Bedrijfscultuur
4,4

Salarissen

5 salarissen doorgegeven
€ 2.739 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.300
€ 4.000
3 salarissen doorgegeven
€ 2.410 per maand
De min. en max. salarissen worden niet weergegeven omdat we minder dan 5 salarissen hebben voor deze functie.

Over JAM

JAMwerkt.nl is een online platform gericht op bijbanen, vakantiewerk, (tijdelijk) fulltime werk en startersfuncties in de regio. Via het platform kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken of direct reageren op opdrachten / jobs. Aangezien letterlijk alles online gaat, van aanmelding tot het het invullen van je werkbriefje, heb je – meer... 

  • Bye 🙋🏻‍♂️
#funnyquotes #funny #quote #wednesday #woensdag #work #werk #workquote
  • Financieel medewerker 📈 • Is de rekenmachine jouw beste vriend en word jij niet gek van allemaal cijfers? Dan zijn een hoop bedrijven op zoek naar jouw slimme koppie! Ga aan de slag als financieel administratief medewerker, calculator of accountant en help jouw bedrijf bij allerlei financiële werkzaamheden!
#werkenbijJAM #jam #jamwerkt #financial #accountant #financieelmedewerker #administratief #money #makemoney #economie #jobsearch #monday #maandag
  • Het is weer vrijdag! 🎉
#friday #vrijdag #fridaymood #fridayvibes #friyay #vrijdagmiddag #quote #funnyquotes #vrijdaggevoel #fridayfeeling
  • Loading... 🌀
#quote #funnymemes #funnyquotes #funny #meme #work #workquote #werk #workworkwork #jobsearch #weekendvibes
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Zwartakkers 24a
5531PB BLADEL
Omzet
1 tot 5 miljoen (EUR)
Medewerkers
11 tot 50
Branche
Links
JAM op Instagram
JAM website

Twitter

Facebook