JD Sports Fashion Plc Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.051 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer veel keus in producten wat veel mensen aantrekt
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 augustus 2019
goed en leerzaam bedrijf met veel mogelijkheden
mogelijkheden om door te groeien en toekomst gericht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jaren lang prettig mogen samenwerken
Storemanager (huidige medewerker) –  Rotterdam8 juli 2019
Bedrijf waar ik 6 jaar geleden ben begonnen en in die tijd veel heb mogen leren. Momenteel toe aan de volgende stap.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verwacht veel zonder te bieden
Verkoop medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 mei 2019
bij jd verwachten ze dat je overwerkt, zonder dat ze je vragen of dit mogelijk is, ook is het een probeem als je aangeeft dat dit niet gaat lukken. daarnaast geven ze geen variatie in werkzaamheden en al met al voor een minimumloon is het het niet waard om hier te werken. (de korting was ook weinig)
Pluspunten
avond maaltijd vergoeding, uur pauze
Minpunten
geen communicatie, alleen maar zelf belangen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Oproepkracht verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 april 2019
Heel erg spijt van deze job, werd gelijk in de diepe gegooid zonder uitleg. Management super slecht, werd boos om de kleinste dingen en uitte dat op een onprofessionele manier in de werkgroepsapp.
Minpunten
Management was slecht.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Παραγωγικό περιβάλλον εργασίας με προοπτικές γρηγορης εξέλιξης
STOCK MANAGER (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam14 januari 2019
-Άνοιγμα καταστήματος και παραλαβή προιόντων
-Team leading και Team management
- Εκπαίδευση στο καινούργιο προσωπίκο και συμβουλευτική σε καθημερινή βάση
-Shop fitting
-Συνεργασία σε άμεσο επίπεδο με διάφορα τμήματα της εταιρείας
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Nijmegen12 december 2018
In een woord rampzalig! Slecht management en onrespectvol word je daar behandelt. Vooral de manager daar! Ze lacht de klanten uit, ze gebruikt de privé gegevens van klanten om ze op het internet op te zoeken en uit te lachen en is zeer onbeschoft! Heel veel klachten gekregen vanuit de klanten zelf! De klant is alles behalve koning bij de JD in Nijmegen! Leuk als bij baantje maar dat was het dan ook, er word je meer belooft dan dat je er werkelijk waar voor terug krijgt!
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Manager
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veeleisende werkgever, biedt wel mogelijkheden
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag26 november 2018
JD Sports is een werkgever die veel van je vraagt. Elke dag moet je je weer voor 150% inzetten, overwerken, lange dagen, lange weken, het hoort er allemaal bij. Hier staat tegenover dat je wel gemakkelijk kunt doorgroeien naar hogere functies als je laat zien hard te willen werken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke bedrijf met slechte management.
SALES ADVISOR/SUPERVISOR (voormalige medewerker) –  Den Haag6 augustus 2018
Bij JD sports was altijd alles slecht geregeld. Werknemers kwamen vaak niet opdagen en het leek derop dat de managers geen respect kregen van de werknemers. Dit zorgde ervoor dat de verkoopmederwerkers een slechte band hadden met de managers.
Pluspunten
Leuke colegas
Minpunten
Zeer slechte management
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima baan!
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle4 april 2018
bij de JD heb ik het meeste kunnen ontwikkelen en laten zien wat ik kon, ze waren positief over mij en ik ook over hun! he,aas moest ik stoppen vanwege een verhuizing.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leerrijke werkomgeving
Floormanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2018
JD Sports is een winkel die elke seconde het uiterste uit je wilt halen. Er wordt heel veel van je verwacht en daardoor leer je dan ook heel veel.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leren werken onder stres?
SALES ASSISTENT (voormalige medewerker) –  Breda16 januari 2018
Bij JD-SPORTS is de werkdruk erg hoog. Hierdoor leer je om in de verkoop van een product, toch net dat extra stapje te zetten om het product te verkopen. De winkel word druk bezocht, hierdoor leer je omgaan, om verschillende klanten tegelijkertijd te helpen.
Pluspunten
Veel communicatie
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligste werkplek ooit
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar7 mei 2017
Mijn klantencontact is zeer zeker verbeterd, ik was 1 van de beste verkopers daar.
Pluspunten
Begripvolle collega's
Minpunten
geen oven
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Binnenstad en Oostelijk Havengebied27 maart 2017
Management is extreem slecht. Personeel roteert zo onwijs snel, puur en alleen omdat het management zo dramatisch is.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
More than a number
Store Manager (huidige medewerker) –  Nijmegen5 juli 2016
Working for JD is a fantastic experience. The company is hugely successful and while there are some stressful days, it is never dull. At JD they are constantly busy with training staff and they will do everything to ensure you can develop your skills.
Pluspunten
Lots of training given, great bonus schemes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede tijd gehad
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda4 mei 2016
ik heb een goede tijd gehad bij JD Sports. Leuke klanten, leuke collega's en altijd een goede sfeer
Pluspunten
leuke sfeer, vertrouwelijk personeel
Minpunten
streng
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Den Haag10 april 2016
Ontzettende leuke werkomgeving. Het is geen bedrijf als ieder ander. Je moet er hard werken en vaak maak je ook lange dagen ivm de regels en richtlijnen die ze daar hebben. Je werkt standaard een uur of langer door na sluitingstijd. Het klinkt allemaal niet zo geweldig maar de sfeer binnen het bedrijf is echt super! Als ik mocht kiezen zou ik zo weer terug gaan naar JD.
Pluspunten
Leuk team
Minpunten
Veel overwerken, hard werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Supervisor (voormalige medewerker) –  Tilburg7 oktober 2014
Geen tijd om in te zakken, de druk is mega hoog en daar zal je ook mee moeten omgaan als je voor deze werkgever wilt werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sneakerwinkel
VerkoopMedewerker partime (huidige medewerker) –  utrecht2 september 2014
een drukke maar zeer ontspannen dag waar je veel verkoop en kennis uit kan halen op de manier hoe je verkoop
je leerd verantwoordelijk heden zoals het bedienen van de kassa.s mensen helpen aan de kiosk en het verkopen van producten
ik heb leuke collega.s
Pluspunten
gezeligheid
Minpunten
geen koffie op het werk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren

Zie meer reviews over JD Sports Fashion Plc

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij JD Sports Fashion Plc. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 2.051 reviews
5410
4522
3577
2252
1290

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
2,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over JD Sports Fashion Plc gesorteerd op locatie