ISS Facility Services

ISS Facility Services Reviews

129 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.650 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intensieve, drukke werksfeer
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Noordwijk12 januari 2020
Sinds ik werk in schoonmaak er was altijd iets nieuw. Dat je bent altijd bezig vond ik prima.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer om in te werken
Schoonmaakster ISS (huidige medewerker) –  Emmen17 december 2019
ISS is een wereldwijd bedrijf en werkt zo groen mogelijk wat mij zeer aanspreekt.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Director Key Accounts - Dutch Managing Board Member (voormalige medewerker) –  De Meern4 december 2019
Mooi bedrijf, beetje zoekend naar de identiteit, nu goede keuzes gemaakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oke
INTEGRATED FACILITY SERVICES COORDINATOR (huidige medewerker) –  Amstelveen14 november 2019
Het is een prima bedrijf om voor te werken. Echter is intern niet alles goed geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sterk in je schoenen staan tussen deze pittige dames
Cateringmedewerkster B (voormalige medewerker) –  Nunspeet18 oktober 2019
werken bij Iss is hard werken voor weinig. ze halen het onderste uit de kan van je.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen enkele waardering voor personeel !
Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht14 juli 2019
Het gaat bij ISS uiteindelijk alleen om de cijfers (winst) rechtsonder) en zich niet realiserend dat dit wordt bereikt door al het personeel.
Pluspunten
Alleen de meest naaste collega's
Minpunten
Management en leidinggevenden
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ergste plek waar ik had gewerkt in Zwolle
catering's medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle28 mei 2019
Management is heel slecht. In 2 jaar stuk of 10 managers veranderd.. Asociale collega's (niet allemaal natuurlijk, maar meeste). Salaris klopte iedere maand niet, dan moet je nog tot half jaar wachten tot dat je alle uren uitbetaald zijn. ISS is Echt heel slecht bedrijf
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellig werkomgeving
Beveiligingsbeambte/consignatie (voormalige medewerker) –  Arnhem, NL1 december 2018
Ik ben een hard werkende persoon die ook goed alleen kan werken maar zeker ook in team verband
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Vught5 november 2018
gezellige werksfeer met leuke collegas,
goede comunicatie.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge Secretaresse die op zoek is naar een nieuwe uitdaging
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Klanten te woord staan
Telefoonbeheer
Dagpasjes afgeven
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door groei mis ik wel
meewerkende voorvrouw / Interieurmedewerker (huidige medewerker) –  Interieurmedewerker26 juli 2018
I k werk al 26 jaar geen opleiding of doorgroei mogelijkheden dat mis ik echt
Pluspunten
nee helemaal niks
Minpunten
materialen niet overal op bepaalde panden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima organisatie waar veel mogelijkheden zijn
Project Coordinator Mobilisatie en Transitie (voormalige medewerker) –  De Meern14 april 2018
Een commercieel ambitieus bedrijf dat veel van zijn/haar werknemers vraagt. Je leert erveel en er zijn mogelijkheden om door te groeien. wanneer je facilitaire kennis wil opdoen in diverse vakgebieden is dit een mooi bedrijf om te starten en door te groeien.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden, open cultuur
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bruisende werkdagen met veel afwisseling
Frontdesk receptionist/ Hostess (huidige medewerker) –  Amsterdam zuidas9 maart 2018
Mijn laatste baan was bij ISS Facility services, ik was frontdesk receptioniste en hostess. Ik nam de telefoon aan, checkte de agenda's van mijn managing directors, ik belde de md's op als de gasten arriveerde en vergezelde hun naar de juiste vergaderzaal, ik boekte vergaderzalen en deed administratief werk (verwerken van post beantwoorden van de mail). Bij binnenkomst registreerde ik de gasten, kregen hen van mij een dagpas en bood ik een smoothie en hot towel aan een vijf sterren service verlenen is waar ik voor ging. Ik contacteerde de persoon waar mee ze een afspraak mee hadden en zo nodig begeleide ik de gast naar de juiste verdieping. Als hostes bij ISS liep ik regelmatig een ronde door de afdelingen van het gebouw, ik zorgde er voor dat de printers goed functioneerde, de koffiemachines op tijd geleegd en bij gevuld werden en de voorraad per verdieping goed aangevuld was. Ook zorgde ik er voor dat de toiletten op tijd werden gecontroleerd en anders stuurde ik de schoonmaak er op af . De werkzaamheden bevielen mij zeer goed ik deed mijn werk daarom ook met veel plezier. I
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Totaal geen waardering
schoonmaker kantoren (huidige medewerker) –  Amersfoort22 januari 2018
Ik wil graag werken vandaar dat ik deze baan heb aangenomen
Min punt totaal geen communicatie van bedrijf zelf
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen communicatie
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
meest waardeloze bedrijf die ik ken
Allround beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen3 november 2017
Waardeloos r o t bedrijf. gelukkig hebben ze de tak beveiliging verkocht.
Pluspunten
Geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Losse werksfeer.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht2 oktober 2017
Losse werksfeer, behulpzaam onderling. Helaas via een groeibaan, dus geen doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Leidinggevende functie (voormalige medewerker) –  Utrecht28 september 2017
Goed bedrijf, gezellig en leerzaam. Veel collega`s wereldwijd leuke bijeenkomsten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk met leuke collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Wageningen28 augustus 2017
Had een sleutelpand en een pand waar ik van 17:30 tot 19:00 moest werken. Makkelijk in omgang
Pluspunten
Goede werktijden
Minpunten
Miscomminucatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, uitdagende werkomgeving
Voorvrouw (huidige medewerker) –  Utrecht28 juli 2017
Bij ISS heb ik veel geleerd, en met veel plezier mijn taken kunnen uitvoeren. Het doel bij ISS is altijd kwaliteit leveren. Ik ben blij dat ik ook nu weer kansen krijg om door te groeien.
Pluspunten
Veel fijne contacten binnen de organisatie en bij de opdrachtgever
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving, luisterend oor voor weeknemer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Veldhoven29 juni 2017
Ik heb al bij een aantal schoonmaak bedrijven gewerkt. Maar ISS staat met stip bovenaan hoor. Vriendelijke leuke collega's , goed ingewerkt, leidinggevende doet altijd haar best voor de werknemers.
Pluspunten
Altijd vriendelijk en begripvol
Minpunten
Heb ik niet kunnen ont
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ISS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 4.650 reviews
51.400
41.277
3988
2405
1580

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur