ISS Facility Services Reviews

118 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.107 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellig werkomgeving
Beveiligingsbeambte/consignatie (voormalige medewerker) –  Arnhem, NL1 december 2018
Ik ben een hard werkende persoon die ook goed alleen kan werken maar zeker ook in team verband
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge Secretaresse die op zoek is naar een nieuwe uitdaging
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2018
Klanten te woord staan
Telefoonbeheer
Dagpasjes afgeven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door groei mis ik wel
meewerkende voorvrouw / Interieurmedewerker (huidige medewerker) –  Interieurmedewerker26 juli 2018
I k werk al 26 jaar geen opleiding of doorgroei mogelijkheden dat mis ik echt
Pluspunten
nee helemaal niks
Minpunten
materialen niet overal op bepaalde panden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bruisende werkdagen met veel afwisseling
Frontdesk receptionist/ Hostess (huidige medewerker) –  Amsterdam zuidas9 maart 2018
Mijn laatste baan was bij ISS Facility services, ik was frontdesk receptioniste en hostess. Ik nam de telefoon aan, checkte de agenda's van mijn managing directors, ik belde de md's op als de gasten arriveerde en vergezelde hun naar de juiste vergaderzaal, ik boekte vergaderzalen en deed administratief werk (verwerken van post beantwoorden van de mail). Bij binnenkomst registreerde ik de gasten, kregen hen van mij een dagpas en bood ik een smoothie en hot towel aan een vijf sterren service verlenen is waar ik voor ging. Ik contacteerde de persoon waar mee ze een afspraak mee hadden en zo nodig begeleide ik de gast naar de juiste verdieping. Als hostes bij ISS liep ik regelmatig een ronde door de afdelingen van het gebouw, ik zorgde er voor dat de printers goed functioneerde, de koffiemachines op tijd geleegd en bij gevuld werden en de voorraad per verdieping goed aangevuld was. Ook zorgde ik er voor dat de toiletten op tijd werden gecontroleerd en anders stuurde ik de schoonmaak er op af . De werkzaamheden bevielen mij zeer goed ik deed mijn werk daarom ook met veel plezier. I
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Totaal geen waardering
schoonmaker kantoren (huidige medewerker) –  Amersfoort22 januari 2018
Ik wil graag werken vandaar dat ik deze baan heb aangenomen
Min punt totaal geen communicatie van bedrijf zelf
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
meest waardeloze bedrijf die ik ken
Allround beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen3 november 2017
Waardeloos r o t bedrijf. gelukkig hebben ze de tak beveiliging verkocht.
Pluspunten
Geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Losse werksfeer.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht2 oktober 2017
Losse werksfeer, behulpzaam onderling. Helaas via een groeibaan, dus geen doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Leidinggevende functie (voormalige medewerker) –  Utrecht28 september 2017
Goed bedrijf, gezellig en leerzaam. Veel collega`s wereldwijd leuke bijeenkomsten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk met leuke collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Wageningen28 augustus 2017
Had een sleutelpand en een pand waar ik van 17:30 tot 19:00 moest werken. Makkelijk in omgang
Pluspunten
Goede werktijden
Minpunten
Miscomminucatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, uitdagende werkomgeving
Voorvrouw (huidige medewerker) –  Utrecht28 juli 2017
Bij ISS heb ik veel geleerd, en met veel plezier mijn taken kunnen uitvoeren. Het doel bij ISS is altijd kwaliteit leveren. Ik ben blij dat ik ook nu weer kansen krijg om door te groeien.
Pluspunten
Veel fijne contacten binnen de organisatie en bij de opdrachtgever
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving, luisterend oor voor weeknemer
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Veldhoven29 juni 2017
Ik heb al bij een aantal schoonmaak bedrijven gewerkt. Maar ISS staat met stip bovenaan hoor. Vriendelijke leuke collega's , goed ingewerkt, leidinggevende doet altijd haar best voor de werknemers.
Pluspunten
Altijd vriendelijk en begripvol
Minpunten
Heb ik niet kunnen ont
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf waar op dit moment vele zaken niet goed gaan.
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  De Meern12 juni 2017
Dit leg ik graag op een ander moment uit. Maar het is een goed bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet de beste werkgever
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 juni 2017
Dit was een leuk bedrijf, maar nu niet meer. Het gaat nu alleen maar over geld en niet meer over kwaliteit.
Pluspunten
gezellig onder elkaar met de lunch
Minpunten
geen persoonlijk bedrijf meer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie waar veel doorgroeimogelijkheden zijn
Manager (huidige medewerker) –  De Meern22 mei 2017
Afwisselend werk, veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ISS is een professionele facilitair dienstverlener met een duidelijkbeleid en doelstellingen
Business Unit Manager (voormalige medewerker) –  Nieuw-Heeten9 mei 2017
ISS is een facilitair dienstverlener die zich richt op specifieke doelgroepen/segmenten. ISS stelt zichzelf ten doel om de beste dienstverlener te zijn in de geselecteerde segmenten.
Pluspunten
Duidelijke visie/strategie/werkwijze.
Minpunten
Weinig ruimte voor eigen visie/ondernemerschap
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijke en resultaatgerichte organisatie
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Nederland2 mei 2017
Een organisatie die vaak de grens van het acceptabele opzoekt. Geld is alles.
Pluspunten
Veel vrijheid om je werk en agenda zelf in te delen
Minpunten
Lage lonen, groot gat tussen directie en operatie, ZEER intern gericht.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaris klopt regelmatig niet
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  veghel30 maart 2017
Sinds nieuwe leidinggevende mij aanstuurt is het veel slechter geworden mede daardoor werd mijn contract niet verlengd
Pluspunten
sommige collega s waren goed
Minpunten
zie revieuw
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om voor te werken en een goed luisterend oor voor het personeel
Algemeen schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht21 december 2016
Werkuren goed over de dag te verspreiden. Werksfeer is prettig. Goed met leidinggevende te overleggen.
Pluspunten
Goede werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Almelo14 november 2016
Ging er altijd met plezier heen

Alleen tijdens me zwangerschap waren er problemen en morst meer rust nemen van de verloskundig daar hadden ze soms weinig begrip voor.

Ik had hele leuke collega's en er was altijd gezelligheid.
Pluspunten
Ze waren er altijd en gezellige collega's
Minpunten
Soms werd je niet begrepen door je baas
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bijbaantje
Schoonmaker (huidige medewerker) –  Maastricht29 oktober 2016
Schoonmaakwerk bij BASF te Maastricht Verantwoordelijk voor badlokalen
Pluspunten
Rustig werk
Minpunten
Mager salari
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ISS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 4.107 reviews
51.299
41.199
3913
2343
1353

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,4Bedrijfscultuur