ISS Facility Services
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ISS Facility Services Carrières en werk

Over ons
ISS Facility Services is een van 's werelds grootste facilitaire dienstverleners, actief in Europa, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Australië met ongeveer 500.000 medewerkers in dienst verdeeld over 53 landen op vier continenten. Een bedrijf met deze omvang heeft een structuur nodig welke aansluit bij onze strategische doelstellingen en tegelijkertijd – meer... een sterk lokaal ondernemerschap en een verantwoordingsplicht handhaaft.

De ambitie van ISS is om wereldwijd marktleider in de facilitaire dienstverlening te worden. Men hoopt dit te realiseren met sterke lokale organisaties in de landen waar ISS momenteel actief is. Lokale betrokkenheid is een belangrijke drijfveer voor het succes van ISS. Dit wordt benadrukt door de vrijheid om volgens lokale marktvoorwaarden te presteren. Elk land werkt op zijn eigen manier en ontwikkelt zijn eigen business, afhankelijk van de marktsituatie in dat land.


De landenorganisaties zijn verantwoordelijk voor het nakomen van de vraag van hun eigen klanten en het regionale management ondersteunt de landen in de belangrijkste kennisgebieden. Voor internationale contracten wordt de regionale structuur gecombineerd met een grensoverschrijdend managementstructuur die voor de optimalisering van de dienst instaat. Door het internationale netwerk beschikt ISS over actuele kennis en ervaring in de professionele dienstverlening.


Om de lokale bedrijfseenheden te steunen heeft ISS een aantal internationale forums opgericht. Deze instellingen zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren, ondersteunen en opvolgen van de ontwikkelingen en het delen van best practices, evenals het opleiden en trainen van de organisatie via de ISS University en de ISS Academy.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij ISS Facility Services te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur

Welke vacatures staan er open bij ISS Facility Services?

Beste werklocaties
4,0
Purmerend
4,0
Rotterdam
3,7
Veldhoven
3,6
Utrecht
3,6
Eindhoven
Meest populaire functies
4,5
Verzorgende (m/v)
4,0
Business Unit Manager (m/v)
3,8
Schoonmaker (m/v)
3,8
Receptionist (m/v)
3,5
Cateringmedewerker (m/v)

ISS Facility Services vacatures: