Werken bij Isential

Een échte IT professional is een vakman. Of –vrouw, natuurlijk. Een ondernemende, vakkundige en flexibele specialist die zich identificeert met zijn vak. Die autonoom kan werken, proactief en initiatiefrijk is, weinig aansturing nodig heeft, analytisch is en zich snel thuisvoelt in elk team. En die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar beslissingen. Ben jij dat ten voeten uit? Dan zoeken wij jou. Omdat de branche professionals zoals jij nodig heeft!

Unieke kennisorganisatie
Isential is uniek. Waarom? Er is geen enkele andere werkgever in de IT die exclusief voor en namens IT-aanbieders werkt en ze ook allemaal als klant heeft. Dat betekent dat je je kennis en ervaring kunt uitbreiden bij (inter)nationale, toonaangevende IT-organisaties en -dienstverleners in de hele breedte van het vakgebied.

Uitvliegen bij Isential
Je komt bij Isential om ooit weer ‘uit te vliegen’. Dat klinkt gek? Voor ons niet! Je komt ons team versterken omdat je iets kunt toevoegen. Jij maakt Isential een stukje beter. En dat is een wisselwerking, want jij krijgt de kans dagelijks te werken met experts die elk op hun vakgebied het maximale eruit halen. Dus jij krijgt ook alle kansen om je als professional te ontwikkelen. Wij zijn graag de springplank voor jouw ontwikkeling. En zo vind je altijd je weg naar nieuwe uitdagingen. Of dat nou binnen onze organisatie is, of daarbuiten.

Constructieve sfeer
Werken bij Isential wordt nooit ‘vanzelfsprekend’. We houden elkaar scherp en als organisatie investeren we voortdurend in de kerncompetenties van onze medewerkers. Daar wordt de hele organisatie nóg beter van. Bovendien voelt iedereen zich betrokken bij de constructieve sfeer, waar we elkaar op positief-kritische wijze durven aanspreken op taken en verantwoordelijkheden. En dát werkt.
Ook aanstormende talenten zijn Isential
Isential heeft een goed oog voor talent. Onze organisatie is ingericht om talenten te herkennen, te begeleiden en te ontwikkelen. Kennisondersteuning, hightech faciliteiten, teamwork én enthousiasme vormen de basis voor de ontwikkeling van IT-talenten die geen uitdaging uit de weg gaan.

Hoe ver spring jij?
Als IT professional bij Isential blijf je jezelf continu ontwikkelen. We bieden verschillende opleidingen waarmee je verdieping kunt aanbrengen in je kennis en je kunt specialiseren in de onderwerpen die je het beste liggen. Hoe ver spring jij? Een carrière bij Isential is de beste manier om je horizon te verbreden. En een stukje dichterbij te brengen!

De IT-wereld ligt aan je voeten!
Isential is dé verbindende factor tussen talent, opleidingen en uitdagende functies bij IT-bedrijven. Ons talent is dat we de juiste kandidaat bij de juiste functie krijgen. En andersom. In ons uitgebreide internationale netwerk vind je praktisch alle IT-gerelateerde organisaties en specialisaties. Klaar om te worden ontdekt. Zo weet je zeker dat je terecht kunt in de beste projecten en functies bij gerenommeerde bedrijven. Een betere boost kun je je carrière niet geven!

Salarissen

5 salarissen doorgegeven
€ 3.774 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.900
€ 5.700

Over Isential

IT is een uitdagend vakgebied. De ontwikkelingen gaan snel en dat stelt steeds hogere eisen aan het kennisniveau van IT-medewerkers en -docenten. Organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen in de IT moeten scherp blijven om een technologische voorsprong te houden. Nu en in de toekomst.

Als toonaangevende kennisorganisatie lopen we al meer dan
 – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Bezoekadres | Grote Voort 291, 8041 BL Zwolle
Postadres | Postbus 90, 8084 ZH ’t Harde
Medewerkers
11 tot 50
Branche
Links
Isential website
LinkedIn bedrijfspagina

Twitter

Facebook