Ipse de Bruggen Reviews

Alle 27 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne mensgerichte organisatie
Management Assistent/ Teamleider secretariaat (voormalige medewerker) –  Zwammerdam15 mei 2018
Leuk om hier te werken. Fijne collega's die oog hebben voor elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Angstcultuur
begeleider A en C (voormalige medewerker) –  Delft en Nootdorp7 februari 2018
Veel leuke collega's gehad. En helaas teveel slechte leidinggevenden.
Daarnaast is er een cultuur waarin veel collega's niet hun mond open durven doen omdat ze bang zijn om tegen gewerkt te worden door managers. Of om er uit te vliegen. Soms echt te gek om los te lopen wat hier geflikt wordt. Er wordt graag met officiële waarschuwingen gewerkt.
Als je hard werkt, braaf doet wat er gevraagd wordt en je mond houdt is dit een prima werkgever.
Pluspunten
Leuke clienten
Minpunten
angstcultuur, slechte salarissen onderin de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Persoonlijk begeleider (huidige medewerker) –  Nootdorp29 november 2017
Goede instelling met voldoende aandacht voor de cliënt en medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en grote organisatie
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Oegstgeest28 september 2017
Sinds bezuinigingen, Zelfsturende teams. Waardoor er weinig zicht en betrokkenheid is vanuit management.

Veel verantwoordelijkheid en taken komen op de schouders van begeleiders, dit gaat ten koste van de tijd voor cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Secretaresse (huidige medewerker) –  Nootdorp30 juli 2017
ik heb een fijne baan, leuke collega's en managers. Ga met een goed gevoel naar mijn werk . Ben gemotiveerd en leer iedere dag wel wat. Ben positief en heb het naar mijn zin.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
niet echt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Zorgmanager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer17 februari 2017
Nieuwe wetgeving WMO bracht veel onzekerheid voor personeel en cliënt
Pluspunten
Zelfstandigheid in functie
Minpunten
Veel administratie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groepsbegeleider
Groepsbegeleider (voormalige medewerker) –  Waddinxveen16 februari 2017
leuke afwisselendebaan. ik zou er zo weer terug willen maar hier bieden ze alleen maar o uren contracten aan
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
geen mogelijkheid meer tot vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, leuk werk, jammer van de reorganisatie.
Praktijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Zwammerdam13 februari 2017
- Samen werking met collega's
- Triage
- problemen bespreken met de artsen
- begeleiden van groepsbegeleiding
- houden van spreekuren
Pluspunten
leuk om met verstandelijk gehandicapten te werken.
Minpunten
De vele reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geeft goede zorg
Woonbegeleiderster (voormalige medewerker) –  Den Haag29 september 2016
geeft goede zorg aan gehandicapte. een fijn bedrijf om te werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkplek met goede collega's en meerdere
Groepsbegeleider op een SGLVG-groepswoning (huidige medewerker) –  Zwammerdam5 juli 2016
Goede omgeving om veel te leren met meer dan genoeg doorgroei- mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker) –  Delft2 juli 2016
collega's met humor, het bieden van structuur aan de cliënten. respecteren van de normen en waarden en eventueel de cultuur.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik hou van gezeligheid
Werkervaring (voormalige medewerker) –  Nootdorp27 mei 2016
een leuke werk plak en gezelig zijn houd schuren heb ik geleerd en om te focuen op je werk me collega's moeten ook gezelig zijn het moelijkste is loodgieter me baan moet leuk zijn bij ipse liep ik werk ervaring bij paterick en bij rido was wener en ricardo en bij de ah was het veli
Pluspunten
ik neem zelf brood mee
Minpunten
na het werk bier
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige huissfeer met clienten die elk hun zorg nodig hebben
Begeleider (huidige medewerker) –  Delft11 mei 2016
De cliënten hebben veel zorg nodig, sommige cliënten zijn nog beetje zelfstandig: bv zelfstandig aankleden, wel verbale hulp bij nodig.
Wat ik geleerd heb is dat wanneer je hun ook al verbaal helpt dat ook al begeleiden is. Laat de cliënt zo veel mogelijk zelf doen.
Collega's zijn aardig, wij hebben collega's variërend van begeleider tot verpleegkundige. Zodoende hebben wij een goede mix van begeleiding.
Het allerleukste van de baan is dat ik er veel voldoening uithaal wanneer ik iemand help met de dingen die hij/zij zelf niet meer kan.
Ook kan je veel lol met de bewoners hebben.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Nootdorp, ZH5 januari 2016
Goede werksfeer, mensen zijn allemaal op een positieve en respectvolle wijze bezig met het welzijn van de cliënt.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken als begeleider gehandicaptenzorg
Begeleider gehandicaptenzorg (voormalige medewerker) –  Delft, ZH29 november 2015
Bij Ipse de Bruggen werkte ik dagelijks met veel plezier op de dagbesteding met mensen met een verstandelijke beperking. In deze periode heb ik geleerd dat ik geduldig moet zijn door rekening te houden met de emotionele waarden van cliënten. De begeleiders waren zeer betrokken bij mijn werkzaamheden en hebben mij goed aangestuurd. De collega's waren heel behulpzaam. Het moeilijkste van de baan was dat je de cliënten hun taken wilde overnemen als het hun niet lukte. Het leukste van de baan is dat je een baan opbouwt met de cliënten.
Pluspunten
Werken met mensen
Minpunten
Afscheid nemen van cliënten na stage
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving, met te weinig aandacht voor adviezen vanuit het management, cliënt staat niet altijd centraal
Locatiemanager dagbesteding (voormalige medewerker) –  Schiedam, ZH25 oktober 2015
Dag start met werkoverleg met medewerkers, zaken regelen zoals, bezetting groepen regelen, agenda doornemen en afspraken plannen.
Geleerd om, om te gaan met veranderingen, regelmatig te bezuinigen en locaties uit het slob te halen en winstgevend te maken.
Geen of nauwelijks contact met directie, deze heeft weinig weet van wat er echt op de werkvloer gebeurt en kent veel managers niet persoonlijk.
Een aantal prettige collega's die elkaar weten te vinden bij complexe zaken, ook een aantal collega's die alleen aan hun eigen belang werken.
Het dagelijks motiveren van medewerkers bij een steeds kleiner wordend budget.
Het contact met de cliënten en wettelijk vertegenwoordigers.
Pluspunten
veel eigen initiatief wat gewaardeerd wordt
Minpunten
weinig ruimte om voor medewerkers iets leuks te organiseren
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedere dag met veel plezier naar mijn werk.
ZORGBEMIDDELAAR (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH12 januari 2015
In mijn functie als zorgbemiddelaar heb ik in korte tijd veel geleerd over de gehandicaptenzorg. Het is zó belangrijk voor een cliënt om goede zorg te ontvangen, helaas is dit niet altijd zo vanzelfsprekend. Ik deed mijn werk daarom vanuit die gedachte, de klant staat voorop en kan niet bestaat niet, voor elk probleem is een oplossing.
De waardering die ik heb ontvangen, dat was naast een tevreden klant toch wel het leukste van de baan.
Pluspunten
Prettige werksfeer
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hechte en sfeervolle werkplek
begeleider A (huidige medewerker) –  Nootdorp, Delft3 oktober 2014
Een dag bij Ipse de Bruggen is altijd anders. Met leuke, gezellige collega's en een mooie werkplek maak je je dag.
Wat goed te leren is bij Ipse de bruggen is om je sociale vaardigheden bij te spijkeren, dit maakt het ook heel leuk.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werk sfeer
Financiele medewerker en Applicatiebeheerder (huidige medewerker) –  Zoetermeer, ZH17 september 2014
Leuke collega's en een hoop uitdagingen. Veel geleerd ook bij deze baan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek met ruimte voor eigen inbreng
Begeleider D Dagbesteding EMB (voormalige medewerker) –  zwammerdam23 april 2014
Leuke werkplek waar je creatief je gang kan gaan.
Leuk klein team die voor elkaar klaar staat.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ipse de Bruggen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 27 reviews
57
415
35
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Ipse de Bruggen gesorteerd op locatie