Ipse de Bruggen Reviews

Alle 36 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf
Leerling VIG (voormalige medewerker) –  delft6 september 2018
De werksfeer is niet goed.Management is er niet voor haar werknemers. Veel diensten achter elkaar er werd bijvoorbeeld verplicht een dag met de clienten mee te gaan daarna ook nog een avonddienst te draaien en er niet betaald voor worden.
Pluspunten
clienten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met hardwerkende collega's
woonbegeleider verstandelijk gehandicapten (huidige medewerker) –  Nootdorp23 mei 2018
Elke dag ben ik bezig met het begeleiden van cliënten door de dag.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne mensgerichte organisatie
Management Assistent/ Teamleider secretariaat (voormalige medewerker) –  Zwammerdam15 mei 2018
Leuk om hier te werken. Fijne collega's die oog hebben voor elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Angstcultuur
begeleider A en C (voormalige medewerker) –  Delft en Nootdorp7 februari 2018
Veel leuke collega's gehad. En helaas teveel slechte leidinggevenden.
Daarnaast is er een cultuur waarin veel collega's niet hun mond open durven doen omdat ze bang zijn om tegen gewerkt te worden door managers. Of om er uit te vliegen. Soms echt te gek om los te lopen wat hier geflikt wordt. Er wordt graag met officiële waarschuwingen gewerkt.
Als je hard werkt, braaf doet wat er gevraagd wordt en je mond houdt is dit een prima werkgever.
Pluspunten
Leuke clienten
Minpunten
angstcultuur, slechte salarissen onderin de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Persoonlijk begeleider (huidige medewerker) –  Nootdorp29 november 2017
Goede instelling met voldoende aandacht voor de cliënt en medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en grote organisatie
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Oegstgeest28 september 2017
Sinds bezuinigingen, Zelfsturende teams. Waardoor er weinig zicht en betrokkenheid is vanuit management.

Veel verantwoordelijkheid en taken komen op de schouders van begeleiders, dit gaat ten koste van de tijd voor cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Secretaresse (huidige medewerker) –  Nootdorp30 juli 2017
ik heb een fijne baan, leuke collega's en managers. Ga met een goed gevoel naar mijn werk . Ben gemotiveerd en leer iedere dag wel wat. Ben positief en heb het naar mijn zin.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
niet echt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige , en leerzame plek.
Begeleider gehandicaptenzorg (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn27 juli 2017
Ik heb een hele leuke stage tijd gehad. Ik werkte met leuke mensen had het heel erg naar me zin met die clienten en heb er heel veel van opgestoken. Het leukste vond ik altijd de gezelligheid bij ipse , al had ik mijn dag niet , werd ik vanzelf blij gemaakt daar.

Een tijd van mijn leven om nooit te vergeten !
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Zorgmanager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer17 februari 2017
Nieuwe wetgeving WMO bracht veel onzekerheid voor personeel en cliënt
Pluspunten
Zelfstandigheid in functie
Minpunten
Veel administratie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groepsbegeleider
Groepsbegeleider (voormalige medewerker) –  Waddinxveen16 februari 2017
leuke afwisselendebaan. ik zou er zo weer terug willen maar hier bieden ze alleen maar o uren contracten aan
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
geen mogelijkheid meer tot vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, leuk werk, jammer van de reorganisatie.
Praktijkverpleegkundige (voormalige medewerker) –  Zwammerdam13 februari 2017
- Samen werking met collega's
- Triage
- problemen bespreken met de artsen
- begeleiden van groepsbegeleiding
- houden van spreekuren
Pluspunten
leuk om met verstandelijk gehandicapten te werken.
Minpunten
De vele reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Huishoudelijke hulpverlening bij zorginstelling (voormalige medewerker) –  Zwammerdam9 februari 2017
Was een prima bedrijf goede regelingen. Je kunt veel kanten uit bij dit bedrijf. leuk gezellig bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving waarbij de visie iedereen is bijzonder wordt uitgedragen.
Verpleegkundige niveau 4 (huidige medewerker) –  Zwammerdam29 oktober 2016
Open en betrokken instelling waar ik momenteel met veel plezier werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geeft goede zorg
Woonbegeleiderster (voormalige medewerker) –  Den Haag29 september 2016
geeft goede zorg aan gehandicapte. een fijn bedrijf om te werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie
Begeleider gehandicaptenzorg (huidige medewerker) –  Den Haag9 augustus 2016
Een betrokken bedrijf met kennis in huis die zich ontwikkelt waar nodig.
Pluspunten
prettige sfeer in orgaisatie
Minpunten
opleiding en ontwikkeling stimuleren van medewerkers tbv henzelf en clienten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkplek met goede collega's en meerdere
Groepsbegeleider op een SGLVG-groepswoning (huidige medewerker) –  Zwammerdam5 juli 2016
Goede omgeving om veel te leren met meer dan genoeg doorgroei- mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker) –  Delft2 juli 2016
collega's met humor, het bieden van structuur aan de cliënten. respecteren van de normen en waarden en eventueel de cultuur.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik hou van gezeligheid
Werkervaring (voormalige medewerker) –  Nootdorp27 mei 2016
een leuke werk plak en gezelig zijn houd schuren heb ik geleerd en om te focuen op je werk me collega's moeten ook gezelig zijn het moelijkste is loodgieter me baan moet leuk zijn bij ipse liep ik werk ervaring bij paterick en bij rido was wener en ricardo en bij de ah was het veli
Pluspunten
ik neem zelf brood mee
Minpunten
na het werk bier
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige huissfeer met clienten die elk hun zorg nodig hebben
Begeleider (huidige medewerker) –  Delft11 mei 2016
De cliënten hebben veel zorg nodig, sommige cliënten zijn nog beetje zelfstandig: bv zelfstandig aankleden, wel verbale hulp bij nodig.
Wat ik geleerd heb is dat wanneer je hun ook al verbaal helpt dat ook al begeleiden is. Laat de cliënt zo veel mogelijk zelf doen.
Collega's zijn aardig, wij hebben collega's variërend van begeleider tot verpleegkundige. Zodoende hebben wij een goede mix van begeleiding.
Het allerleukste van de baan is dat ik er veel voldoening uithaal wanneer ik iemand help met de dingen die hij/zij zelf niet meer kan.
Ook kan je veel lol met de bewoners hebben.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Nootdorp, ZH5 januari 2016
Goede werksfeer, mensen zijn allemaal op een positieve en respectvolle wijze bezig met het welzijn van de cliënt.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 7Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ipse de Bruggen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 36 reviews
58
418
39
20
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Ipse de Bruggen gesorteerd op locatie