Invite Jobs BV
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Invite Jobs BV Carrières en werk

Over ons
Invite Select, onderdeel van Invite Jobs BV, heeft reeds enkele jaren expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling waarbij de focus ligt op professionals van junior tot executive niveau.

Invite Select ondersteunt opdrachtgevers en professionals door te kijken naar de vraag en het aanbod op de huidige arbeidsmarkt. We stellen hoge eisen aan de kandidaten
 – meer... zoals o.a. een stabiel werkverleden en goede referenties. Daarnaast luisteren we ook naar de wensen van de kandidaat zodat hij/zij op de juiste plek wordt geïntroduceerd. We zijn er van overtuigd dat we hier mee een exclusieve en langdurige bemiddeling kunnen realiseren voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

Het bemiddelen van professionals kan d.m.v. werving & selectie en deta-vast.
Central Recruitment, onderdeel van Invite Jobs BV, is de specialist in Logistiek en industrie. Invite Central Recruitment komt tegemoet aan de structurele behoeften van bedrijven aan grote aantallen (tijdelijk) personeel met klant specifieke vaardigheden. We werken voor onze klant op een centrale locatie. Vanuit deze locatie kunnen wij continu werven voor de gewenste profielen. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van uw flexibel en vast personeel. Onze recruiter heeft up-to-date kennis van de (lokale) arbeidsmarkt, zorgt voor een passend (online) wervingsplan en selecteert voor u de flexwerkers met de gewenste beschikbaarheid, kwalificaties en competenties. Tevens is onze recruiter opgeleid om slim (digitaal) te werven en de juiste doelgroep snel te bereiken.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'