Intratuin Reviews

58 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supper ervaring
Stage (voormalige medewerker) –  Ter Aar3 juli 2017
colegas waren erg aardig en aan het einde kreeg ik een vergoeding van me stage
Pluspunten
je mag met de diertjes spelen
Minpunten
soms ook magazijn werk
Was deze review nuttig?JaNee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Tuincafe medewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo3 juni 2017
In het restaurant is een goede werksfeer. Er is altijd wat te doen en je hebt verschillende taken.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Afdelingsverantwoordelijke Tuinmeubels (huidige medewerker) –  's-Gravenzande22 mei 2017
Heb altijd met plezier bij intratuin gewerkt. Leuke collegàs en werksfeer al is de werkdruk wel hoog.
Pluspunten
super leuk team. leuk werk. gezellige klanten
Minpunten
Vanuit het bedrijf weinig to geen beloning voor goed presteren halen targets etc. niet motiverend
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Verkoper (voormalige medewerker) –  Nederland20 mei 2017
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf, denken niet mee met personeel, geven een weekkplanning in plaats van maand en kennelijk sta je altijd in de min met je uren waardoor je zelf geen vrijedagen op kan nemen omdat eerst je min uren verrekent worden..
Verder plannen ze de koopavond zo in dat je geen eten van de baas krijgt. Ik krijg bij dit bedrijf helaas het gevoel dat het alleen maar om geld draait en niet om de mensen die er werken, mijn mening: als je personeel gelukkig is dan groeit je omzet!
Helaas een erg onprofessioneel bedrijf dat zich voordoet als een heel mooi gestructureerd bedrijf...
Zonde van zon mooie winkel!!!
Pluspunten
Niets
Was deze review nuttig?Ja 21Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard en zwaar werk
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo18 april 2017
je leert wat het inhoudt om een winkel zoals de intratuin helemaal in kerstsfeer te krijgen voor het winkelend publiek.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 7Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verdeeld
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Halsteren9 april 2017
Mooi bedrijf waar je veel kunt leren. Er is wel een zeer dominante hiërarchie en vriendjespolitiek is aan de orde van de dag. Werktijden zijn oneerlijk verdeeld. Altijd echter wel genoeg collega's waar je leuk contact mee kunt maken. Loon is niet spetterend,wel veel leuke extra voorwaarden.
Pluspunten
Sociale collega's
Minpunten
Slecht leiderschap
Was deze review nuttig?Ja 17NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team.
Horecamedewerkster (huidige medewerker) –  bergen op zoo.5 april 2017
Intratuin is een bedrijf met een visie. Klantvriendelijk, enthausiast en leergierig zijn wel de woorden die passen bij het team van intratuin!
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam , gezellig
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch8 maart 2017
Je leert er veel , super leuke en gezellige collega's.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele leuke baan!
Caissière (voormalige medewerker) –  Nuenen15 februari 2017
Leuk bedrijf tussen de planten/potten en overige artikelen. hele leuke baan, maar soms echt wel even aanpoten.
Pluspunten
korting
Minpunten
kerstbonus in vorm van een feest
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte met plezier
Bediening (voormalige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht1 februari 2017
Ik liep daar een jaar stage. ik vond het zo leuk dat ik daar een sollicitatie naar toe gestuurd heb.leuke collega`s
Pluspunten
gezellige zweer
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie om te werken
Caissière (huidige medewerker) –  Almelo19 januari 2017
Werk er al jaren met plezier!

Het voelt sinds enkele jaren als een soort van thuiskomen!
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vreselijk
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord12 januari 2017
Nooit als fulltime baan aannemen.
Betaald slecht is echt een bedrijf voor scholieren en partime werkende moeders, heb het er nog geen jaar vol gehouden.
Pluspunten
niks
Minpunten
genoeg
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 16Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Pijnacker7 januari 2017
Intratuin Pijnacker is een gezellig bedrijf, waar iedereen in goede harmonie met elkaar omgaat. Dit bevorderd de werksfeer en de motivatie. Het is een familiebedrijf en dat merk je goed. De werkzaamheden zijn variërend, maar routine. Moeilijkste van mijn werk is klachtafhandeling wanneer deze vanuit de klant onterecht is.
Pluspunten
geen thuiswerk, er wordt naar je geluisterd, je krijgt vertrouwen in de werkgever, flexibel in iets later beginnen of wat eerder weg kunnen
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en elk seizoen wat anders.
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Sliedrecht4 januari 2017
Tijdens mijn werk kon ik meerdere vaardigheden verder ontwikkelen. Zo kon ik creatief zijn in het decoreren van de verschillende sfeerkamers, mijn leiderschap ontwikkelen in mijn taak als hoofdcassière, maar ook mijn communicatieve vaardigheden naar de klant toe.
Pluspunten
Gezellige en goede werksfeer
Minpunten
communicatie mist af en toe nog
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakken vullen
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Lochem20 oktober 2016
Het was leuk om bij intratuin te werken, alleen er werkten ook een paar mensen die ik kende en die mij hebben weggepest.
Pluspunten
voldoende pauze
Minpunten
collega's
Was deze review nuttig?Ja 10Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fantastische club mensen
Onderhoudsman (voormalige medewerker) –  Halsteren2 september 2016
Heb daar met erg veel plezier gewerkt maar kon helaas geen vaste tijden werken er was teveel onzekerheid qua werk.
Pluspunten
goed sfeer
Minpunten
weinig
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat vond ik van dit bedrijf om stage te lopen?
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda12 juli 2016
het was heel gezellig met de collegas, altijd lachen met elkaar maar af en toe was het minder met collega´s, ik heb ondertussen heel veel geleerd zoals hoe sommige heten, hoeveel ik de planten water moet geven, hoe ik met klanten om moet gaan, hoe ik de winkel/werkplek schoon moet houden. ik vond het leukst om met de binderij mee te werken om boeketjes te maken en oppotten. het moeilijkste van de baan vond ik om klanten te helpen met wat ze wilden omdat ik nog niet heel veel wist van de winkel.
Pluspunten
het restaurant is niet te duur
Minpunten
jammer dat we niet langer pauze mocht nemen
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort4 juli 2016
gezellige collega's goede samen werking en bespreking wat er die dag gedaan moest worden leuk om klanten te helpen
Pluspunten
altijd een gezellige zweer
Minpunten
was een beetje te ver rijsen voor mijn
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 10Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede omgeving en gezellige collega's
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Cruquius24 juni 2016
Goede omgeving en gezellige collega's heel erg leuk om te werken
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en fijn werken
Verkoopmedewerkster/styliste kerstshow (voormalige medewerker) –  Duiven24 juni 2016
Ik werd erg makkelijk in het bedrijf opgenomen ondanks de grote. Ik ben speciaal aangenomen voor de kerstafdeling wat hard werken en veel lopen was.

Je begon met het opstarten van de afdeling en ging daarna over in het verkopen van de producten.
De collega's waren vriendelijk en hielpen je graag als je er niet uit kwam. Ook de directie was erg aardig.

Het leukste van de baan vond ik het rond vliegen om alle klanten te kunnen helpen en in de tussentijd alles weer op orde te kunnen krijgen.
Pluspunten
Gratis avondeten, leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 9NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 60 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
2,9
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over Intratuin gesorteerd op locatie