Intratuin Reviews

104 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 109 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tuincentrum Intratuin
Stage Tuincentrum (voormalige medewerker) –  Lelystad4 februari 2019
Medewerker bij de Intratuin. Ik heb stellingen opgebouwd en afgebroken, vakken gevuld en pallets met spullen afgeleverd bij de betreffende afdelingen. Verder heb ik veel karren met bloemen, planten en andere producten uit het magazijn gehaald en in de schappen gestald. Daarnaast heb ik klanten wegwijs geholpen en ook geholpen in het restaurant met opruimen en afwassen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf voor doorwerkers met beperkte wens tot doorgroei
Horecamanager (voormalige medewerker) –  Utrecht21 januari 2019
Binnen het bedrijf is weinig structuur en visie. Dit wordt opgevangen met hard werk door werknemers die daar mijns inziens niet genoeg voor beloond worden, zowel op de salarisstrook als in contact met de bedrijfsleiding.
Pluspunten
Ons-kent-ons karakter is sfeerverhogend.
Minpunten
Beperkte visie en gebrekkige communicatie hierover
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard14 januari 2019
Het is een veelzijdig bedrijf. Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden en de samenwerking tussen de collega's is super.
Pluspunten
Werksfeer goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het wordt tijd voor een nieuwe uitdaging
Medewerkster financiële administratie (huidige medewerker) –  Rosmalen27 december 2018
Na 17 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben wordt het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurstellend
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht17 december 2018
Let op Intratuin is een merknaam die tuincentrum eigenaren voor een bepaald bedrag op de voorgevel mogen plakken . Elke vesteging is daarom anders en een review van de ene Vesteging kan zeker niet van toepassing zijn op de andere Vesteging.

Mijn Intratuin horrorverhaal heeft zich afgespeeld in Utrecht . Mijn ervaring is zeer slecht . Mijn werkperiode Is al weer van een tijdje terug maar vanuit anonieme bronnen vernomen dat de situatie daar alleen maar verslechterd is.


Verwacht vooral GEEN vast contract of vast rooster
Of een dag vrij in het ' hoogseizoen '
(dat is het hele jaar door bij Intratuin)
Pluspunten
Superveel verantwoordelijkheids gevoel je moet alles regelen
Minpunten
Heel hard voor extreem weinig
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk,slechte baan
Medewerker tuincentrum (voormalige medewerker) –  Sliedrecht26 november 2018
-Spreek over filiaal Sliedrecht-
Heel leuk werk wat verpest wordt door mismanagement.
Veel te veel managers die elkaar tegenwerken en een eigen eiland creëren.
Voor werkend personeel op de vloer die het maar op moeten lossen voor een slecht salaris en belabberde werkomstandigheden.
Pluspunten
veelzijdig
Minpunten
geen eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er was niks
medewerker (voormalige medewerker) –  apeldoorn7 november 2018
bedrijfsleiding van intratuin apeldoorn valt op hele jonge meisjes en laat wat oudere werknemers in de kou staan. nog geen goedemorgen kan eraf. schandalig gewoon je bent echt een nummer bij intratuin apeldoorn.
Pluspunten
geen pluspunten
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer zeer slecht
manager magazijn/facilitair (voormalige medewerker) –  Hilversum1 november 2018
Ik heb 5 weken gewerkt als magazijnbeheerder. Zonder enige inwerperiode en mensen tekort loopt er ook nog een eigenaar die alleen maar schreeuwt en alles op zijn manier gedaan wil hebben. We gingen werken met een compleet nieuwe leiding in het magazijn maar beide zijn al na 4 respectievelijk 5 weken de deur gewezen door de eigenaar. Een derde medewerker stopte er al na een dag mee en kon slechts na lang inpraten weer terugkomen.Met deze relatief nieuwe eigenaar valt niet te werken. Er zijn in een jaar tijs al 50 mensen vertrokken en de meeste medewerkers zoeken een andere baan.
Pluspunten
Goed eten op de koopavonden
Minpunten
zeer slechte werksfeer, eigenaar die iedereen wegjaagt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer waar hard gewerkt wordt met ruimte voor ouwehoeren
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo26 oktober 2018
Je kunt je creativiteit kwijt in je werk. Er zijn schappenplannen en bepaalde regels waar je je aan moet houden, maar van tijd tot tijd word je ook uitgedaagd je eigen invulling te geven aan het werk. Je kan er alle energie kwijt en hele dagen lekker bezig zijn. Begeleiding bij inwerken is minimaal en wordt op eigen initiatief beloond. Er werken leuke mensen waar je leuk mee kan samenwerken.
Pluspunten
vrijheid in je werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Emmeloord23 oktober 2018
Een typische dag bij Intratuin Emmeloord bestaat vooral voor het zorgen dat de winkel volstaat met producten en het goed helpen van klanten. Het kan op drukke dagen hectisch zijn, met meerdere klanten die jou hulp nodig hebben, dit leert je om erg gericht aan het werk te gaan. Het management bij Intratuin is goed, er word altijd naar je gekeken op een goede manier, ook ben je altijd wel bezig met iets en zit je nooit stil.
Pluspunten
Goede werkuren
Minpunten
Kan lichamelijk slopend zijn
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigenaar heeft hulp nodig
Assistent Hoofd-magazijn (voormalige medewerker) –  Hilversum28 september 2018
Ik heb een maand gewerkt als "assistent-Hoofd magazijn" bij intratuin Hilversum.

De eigenaar: Thijs Teeuwissen, is het bedrijf dat zijn vader heedt opgebouwd aan het kapot maken.

Er is geen concreet beleid, geen inwerktraject, en ondertussen ook geen opgeleide collega's meer die je kunnen inwerken.

Als de eigenaar vind dat het niet goed gaat, dan schreeuwt hij alleen maar negativiteit. Als je hiervan vraagt of het ook op een andere manier kan bijv. Feedback. Dan heb je het helemaal gedaan. Er wordt letterlijk verteld dat jou werk/aanwezigheid niet gewaardeerd wordt.

Mag hij jou niet? Weet dan dat hij een rede zal vinden om jou te kunnen ontslaan.
Pluspunten
Collega's die er werken zijn wel aardig en zijn het allemaal over 1 ding eens. Het gaat niet goed
Minpunten
Eigenaar is een ongeschoolde manager die dwars door muren gaat en geen commentaar waardeerd.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Senior verkoper (huidige medewerker) –  Rosmalen9 augustus 2018
Zakelijk gezien doen ze het goed, onze directie. Menselijk zijn het waardeloze mensen
Pluspunten
Waardering van de klanten
Minpunten
Slechte waardering van de directie
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem30 mei 2018
dieren voer en en de hokken schoon maken en weer gereed klaar maken voor de dieren.
Pluspunten
dieren knuffelen
Minpunten
vracht uitladen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Bijbaan/vakantiewerk (voormalige medewerker) –  Almere21 april 2018
Met klanten omgaan en de klant tevreden de winkel uit zien lopen staat voorop.
Pluspunten
Dubbel betaald op zondag
Minpunten
schoonmaak werkzaamheden wat niet bij de functie omschrijving vermeld stond.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkplaats
Seizoen opbouwer (voormalige medewerker) –  arnhem16 april 2018
wordt niet geluisterd naar je klachten werkt dus averechts
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Okay werkgever.
Manusje van alles (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard15 april 2018
Enorm laag salaris. Voornamelijk 'stom' werk, zit niet veel gedachte achter.
Pluspunten
Prima sfeer
Minpunten
Dramatisch contact tussen leiding/medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intratuin is leuk om te werken als eerste Baan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Lelystad12 april 2018
Als eerste baan vind ik intratuin een erg goed opstapje
Minpunten
slechte omgang met cao
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super bedrijf
Alround medewerker (voormalige medewerker) –  Cruquius17 maart 2018
onwijs leuk bedrijf
met super leuke collegas en super managment
Pluspunten
alles
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Hoofdcaissière (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 februari 2018
Grote winkel met een hecht team die het onmogelijke mogelijk maakt, denk hierbij aan het ombouwen van de winkel van winter naar zomer. Actieve personeelsverening. Goede balans tussen werk en privé. Veilig voelen op je werkplek. Wat betreft mijn werk binnen Intratuin Leeuwarden, veelzijdige werkzaamheden zowel administratief en financieel, in combinatie met het klantcontact, zorgen voor tevreden klanten. Ontzettend leuke tijd gehad bij deze werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en uitdagend
Medewerker hovenier (voormalige medewerker) –  Rhoon17 januari 2018
Een erg leuke baan maar fysiek wel zwaar. Je zag een tuin altijd helemaal opknappen en dat is mooi om te zien.
Jammer dat ze geen vrouwen in dienst hebben buiten want dat werpt een schone blik op het werk.

Cultuur hierdoor is dan ook te vergelijken met bouwvakkers.
Ze denken dan soms ook dat een vrouw iets niet aan kan en dan is wel vervelend en bevooroordeeld.
Pluspunten
Tuin aanleg
Minpunten
Niet overal naar de wc kunnen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intratuin. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 109 reviews
518
451
324
27
19

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur