Intratuin Reviews

93 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 98 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem30 mei 2018
dieren voer en en de hokken schoon maken en weer gereed klaar maken voor de dieren.
Pluspunten
dieren knuffelen
Minpunten
vracht uitladen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Bijbaan/vakantiewerk (voormalige medewerker) –  Almere21 april 2018
Met klanten omgaan en de klant tevreden de winkel uit zien lopen staat voorop.
Pluspunten
Dubbel betaald op zondag
Minpunten
schoonmaak werkzaamheden wat niet bij de functie omschrijving vermeld stond.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociale werkplaats
Seizoen opbouwer (voormalige medewerker) –  arnhem16 april 2018
wordt niet geluisterd naar je klachten werkt dus averechts
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Okay werkgever.
Manusje van alles (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard15 april 2018
Enorm laag salaris. Voornamelijk 'stom' werk, zit niet veel gedachte achter.
Pluspunten
Prima sfeer
Minpunten
Dramatisch contact tussen leiding/medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intratuin is leuk om te werken als eerste Baan
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Lelystad12 april 2018
Als eerste baan vind ik intratuin een erg goed opstapje
Minpunten
slechte omgang met cao
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleurt je leven!
Afdelingshoofd (huidige medewerker) –  Duiven6 april 2018
Een enorm dynamisch bedrijf met torenhoge ambities. Nauwelijks bij te benen, in goede zin.
Elke dag een verrassing, nooit te voorspellen.
Pluspunten
Matige vergoeding, Veel leermomenten door onderstaand. Zeer grote vernieuwd belevingscentrum boordevol inspiratie.
Minpunten
Recent vergroot, met als gevolg dat overzicht van bovenaf momenteel matig is
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super bedrijf
Alround medewerker (voormalige medewerker) –  Cruquius17 maart 2018
onwijs leuk bedrijf
met super leuke collegas en super managment
Pluspunten
alles
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Hoofdcaissière (voormalige medewerker) –  Leeuwarden28 februari 2018
Grote winkel met een hecht team die het onmogelijke mogelijk maakt, denk hierbij aan het ombouwen van de winkel van winter naar zomer. Actieve personeelsverening. Goede balans tussen werk en privé. Veilig voelen op je werkplek. Wat betreft mijn werk binnen Intratuin Leeuwarden, veelzijdige werkzaamheden zowel administratief en financieel, in combinatie met het klantcontact, zorgen voor tevreden klanten. Ontzettend leuke tijd gehad bij deze werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en uitdagend
Medewerker hovenier (voormalige medewerker) –  Rhoon17 januari 2018
Een erg leuke baan maar fysiek wel zwaar. Je zag een tuin altijd helemaal opknappen en dat is mooi om te zien.
Jammer dat ze geen vrouwen in dienst hebben buiten want dat werpt een schone blik op het werk.

Cultuur hierdoor is dan ook te vergelijken met bouwvakkers.
Ze denken dan soms ook dat een vrouw iets niet aan kan en dan is wel vervelend en bevooroordeeld.
Pluspunten
Tuin aanleg
Minpunten
Niet overal naar de wc kunnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hartsikke leuk en gezellig
Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn16 januari 2018
Veel gelachen fijn werk gehad iedereen is zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkplek met uitdagingen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn31 augustus 2017
Leuke werkplek met een uitdagende baan. Heel wisselend.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed leerwerk bedrijf
kassamedewerker, bloemist, klantenservice (huidige medewerker) –  Arnhem19 augustus 2017
- Afwisselende diensten
- Gezellige collega's
- Duidelijke, eerlijke en betrouwbare teamleiders
Pluspunten
Afwisseling
Minpunten
Verwachtingen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkomgeving zowel gezondheid als sfeer
Bloembindster/verkoopster (voormalige medewerker) –  bloemenwinkel12 augustus 2017
Was altijd personeel te kort, de leiding was zwaar depressief en collega's werden om de haverklap uitgescholden door hogerhand.geen manier om een bedrijf te runnen.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supper ervaring
Stage (voormalige medewerker) –  Ter Aar3 juli 2017
colegas waren erg aardig en aan het einde kreeg ik een vergoeding van me stage
Pluspunten
je mag met de diertjes spelen
Minpunten
soms ook magazijn werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf, leuke sfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Rhoon26 juni 2017
Intratuin Rhoon is een leuk bedrijf en straalt een leuke sfeer uit.
Het werk bij Intratuin is veelzijdig en afwisselend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team
Tuincafe medewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo3 juni 2017
In het restaurant is een goede werksfeer. Er is altijd wat te doen en je hebt verschillende taken.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Afdelingsverantwoordelijke Tuinmeubels (huidige medewerker) –  's-Gravenzande22 mei 2017
Heb altijd met plezier bij intratuin gewerkt. Leuke collegàs en werksfeer al is de werkdruk wel hoog.
Pluspunten
super leuk team. leuk werk. gezellige klanten
Minpunten
Vanuit het bedrijf weinig to geen beloning voor goed presteren halen targets etc. niet motiverend
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Verkoper (voormalige medewerker) –  Nederland20 mei 2017
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf, denken niet mee met personeel, geven een weekkplanning in plaats van maand en kennelijk sta je altijd in de min met je uren waardoor je zelf geen vrijedagen op kan nemen omdat eerst je min uren verrekent worden..
Verder plannen ze de koopavond zo in dat je geen eten van de baas krijgt. Ik krijg bij dit bedrijf helaas het gevoel dat het alleen maar om geld draait en niet om de mensen die er werken, mijn mening: als je personeel gelukkig is dan groeit je omzet!
Helaas een erg onprofessioneel bedrijf dat zich voordoet als een heel mooi gestructureerd bedrijf...
Zonde van zon mooie winkel!!!
Pluspunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard en zwaar werk
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo18 april 2017
je leert wat het inhoudt om een winkel zoals de intratuin helemaal in kerstsfeer te krijgen voor het winkelend publiek.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verdeeld
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Halsteren9 april 2017
Mooi bedrijf waar je veel kunt leren. Er is wel een zeer dominante hiërarchie en vriendjespolitiek is aan de orde van de dag. Werktijden zijn oneerlijk verdeeld. Altijd echter wel genoeg collega's waar je leuk contact mee kunt maken. Loon is niet spetterend,wel veel leuke extra voorwaarden.
Pluspunten
Sociale collega's
Minpunten
Slecht leiderschap
Was deze review waardevol?Ja 23NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intratuin. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 98 reviews
517
447
322
26
16

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur