Intratuin
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Intratuin Carrières en werk

Over ons
Intratuin: de groene belevenis
Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Of je nu wel of geen groene vingers hebt. Bij Intratuin begrijpen we wat groen met en voor mensen doet. We zijn er de hele dag mee bezig, weten er heel veel over en willen dat graag met iedereen delen.

Als tuincentrum en als sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen
 – meer... voor huis, tuin, terras en dier tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En we bieden altijd iets extra’s: inspiratie, stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.

Energie en inspiratie

De natuur is een onuitputtelijke bron van leven die de mensheid al eeuwenlang richting geeft, blij maakt, heelt, energie en rust geeft en de creativiteit prikkelt en stimuleert! Sterker nog: we vinden er geluk!

Het is onze missie klanten te inspireren om te genieten van de mooie elementen uit de natuur en van huis en tuin een thuis te maken waar je energie opdoet, warmte vindt en gelukkig bent. Wij willen dé plek zijn die inspireert om huis en tuin op te fleuren, waar je je liefde en passie voor de natuur en ‘lekker leven’ deelt en verder ontwikkelt..


Het Intratuingevoel

Intratuin is veel meer dan een tuincentrum. Het is een inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen. Warm, levendig en groen: dat is het basisgevoel van Intratuin. Voelbaar aanwezig op elke locatie en in iedere communicatie-uiting. Onze vestigingen hebben een uniforme huisstijl, routing en indeling van de afdelingen. Tegelijkertijd is er oog en ruimte voor lokale verschillen wat iedere winkel weer uniek maakt. Dit maakt winkelen bij Intratuin een verrassende en vertrouwde ervaring. Maar daarmee is het Intratuingevoel nog niet compleet. Want een hele belangrijke rol spelen onze winkelmedewerkers. Zij zijn hét visitekaartje van Intratuin. Zij worden dan ook met zorg geselecteerd.


Intratuin feiten en cijfers

- In 1980 sloegen tien zelfstandige Nederlandse tuincentra de handen ineen. Ze besloten om hun inkoopkracht te bundelen en samen de markt op te gaan. En gingen gezamenlijk verder onder de naam Intratuin. Van daaruit is Intratuin doorgegroeid naar alles wat te maken heeft met binnen- en buitensfeer. Maar groen is en blijft de kern van Intratuin en dat voel je in alles.

- Met een marktaandeel van 30 procent binnen de tuincentra en 9 procent in de gehele tuinbranche mag Intratuin zich in Nederland marktleider noemen. Daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op.

Ook in België en Duitsland openen we steeds meer nieuwe winkels. Op dit moment heeft Intratuin in totaal 60 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 5 in België en 3 in Duitsland.

- Bijna alle Nederlanders (97 %) kennen Intratuin of hebben van ons gehoord. De spontane naamsbekendheid is 40 % en onze trouwe klanten waarderen ons al jarenlang met een 8 als gemiddeld rapportcijfer.


Missie | Waar staan we voor?

Intratuin is de groenspecialist met kennis van wat er in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Een authentieke, maar eigentijdse vakman. Wij begrijpen als geen ander wat nodig is om je huis en tuin aangenaam en aangenaam groen te maken. Natuurlijk! Intratuin


Visie | Waar we voor gaan

Wij vinden dat natuur de kern van het leven is, want groen is relevant voor mensen; het geeft rust, ontspanning, zuurstof en gezondheid. Daarom willen we de natuur bereikbaar maken voor iedereen. Of zij nu groene vingers hebben of gaan voor gemakkelijk groen. Zo kunnen onze klanten genieten van hun eigen tuin, huis en dier.


Op ieder moment van de dag zijn we vers en actueel, in het speelveld van tuin, huis en dier. We werken zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt, met een duurzaam karakter. Intratuin inspireert, biedt gemak en beleving, informeert, denkt mee, en helpt iedereen graag met de beste service.


Merkpersoonlijkheid | Hoe doen we dat?


Intratuin wil de natuur bereikbaar maken voor iedereen op een eigen toegankelijke, eigentijdse manier. Intratuin weet heel veel van groen, over de beste kwekers, waar we de producten vandaag halen, over flora en fauna en het groeien en bloeien, over hoe je kunt genieten van groen in je huis en tuin, en over wat natuur voor je doet. Deze natuur krijgt onze zorg en aandacht, zodat we er nog lang van kunnen en mogen genieten.


Werken bij Intratuin


De kracht van Intratuin ligt bij onze mensen. Inspirerende, creatieve, commerciële en gedreven medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met een ondernemende geest en die verantwoordelijkheid willen en durven nemen. Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Intratuin te werken?

3,5
Werk-privébalans
2,9
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,6
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,3
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Intratuin?

59%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 71 reviews
3,0
Leuke werkplek
Geschreven door Bediening (huidige medewerker) uit Lelystad op 4 november 2019
Het is een leuke werkplek, echter moet je wel stressbestendig zijn.
Pluspunten
vaste werktijden
Minpunten
geen pauzes
Bekijk Intratuin reviews over management

Welke vacatures staan er open bij Intratuin?

Beste werklocaties
4,7
Amersfoort
4,5
Rhoon
4,3
Breda
4,0
Amsterdam
4,0
Barneveld
Meest populaire functies
4,8
Stagiair (m/v)
4,3
Winkelmedewerker (m/v)
4,0
Hulpkracht
3,8
Horecamedewerker (m/v)
3,7
Kassamedewerker (m/v)

Intratuin vacatures:

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Intratuin?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 28 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 28 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 28 gesprekken
Ongeveer een week
Gesprekken bij Intratuin