Intertoys Reviews

199 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 217 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zinkend schip
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zeist27 september 2018
Ik zou hier niet meer aan de slag gaan sinds Alteri Investors het heeft overgenomen, hoge werkdruk, geen zekerheid en je krijgt taken en verantwoordelijkheden buiten je functieomschrijving zonder extra toeslag.
Pluspunten
Ons-kent-ons
Minpunten
Onaangename werkomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gouda14 augustus 2018
Drukke periode in verband met de drukke periodes in november en december.
Pluspunten
leuk
Minpunten
druk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en uitdagende werkzaamheden
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Raalte30 juli 2018
Bij Intertoys zijn we vooral klantgericht en zorgen we dat we voldoen aan de eisen van de klanten. Je leert vooral de omgang met klanten en het presenteren van artikelen. Het is moeilijk om tijdens sinterklaas te werken I.V.M. de drukte, toch kom je hier overheen door de steun van je collega's. Tot slot is het leukste van intertotys dat er altijd nieuwe ontwikkelingen komen en er een gezellige werksfeer heerst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speelgoed Magazijn
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen27 juni 2018
Voor de time being is het leuk om hier te werken als zak centje maar niet voor lang.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Spakenburg18 juni 2018
Zeer gezellige werkplek met leuke collega's. altijd plezier op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid13 juni 2018
Het werk was heel leuk en ik heb echt genoten met mijn collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg gezellig
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo1 juni 2018
Tijdens mijn stage heb ik er helemaal van genoten. Alles wat ik deed was echt heel leuk en de 4 weken waren zo voorbij. Je moest wel heel lang staan blijven en dat maakten je benen erg moe.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Lang staan blijven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Data entry medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2018
Was hier voor een korte periode. Vond de mensen wel okee
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 mei 2018
Een fijne werkplek met doorgroei mogelijkheden, heel erg leerzaamm.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en ontspannen sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland23 mei 2018
Ik ben hier begonnen en ik heb eerlijk gezegd alleen maar leuke ervaringen opgedaan. Zeker een goede aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team!
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg8 mei 2018
Het team is super gezellig en de werkomstandigheden buiten de decembermaand zijn ook goed.
Minpunten
Geen flexibel team, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar wel goed met drukte om leren gaan vooral rond december
werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Etten-Leur4 mei 2018
werken bij de intertoys is een leuke ervaring om goed met stress en veel druk te leren werken vooral rondom de sinterklaas en kerst periodes waneer dat veel mensen speelgoed gaan halen voor de kinderen, wees ook bereid om veel kennis te hebben van games als je bij de multimedia staat en goed de verschillen kan opnoemen tussen xbox en playstation. wees voornamelijk klantvriendelijk en begroet iedere klant die binnen komt.
Pluspunten
10% korting op alles (5% op games)
Minpunten
heel veel spiegelen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Stage (voormalige medewerker) –  Winschoten16 april 2018
heel gezelig leerzaam en tactvol

verschillende werkzaamheden
Pluspunten
gezelig
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd naar mijn zin gehad
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen4 april 2018
Ik werkte hier al aardig wat jaartjes met veel plezier. Heb alle werkzaamheden verricht en ben op alle afdelingen ingezet. De werksfeer is prima, het werk heb je zo onder de knie, de dagen vliegen voorbij. Leuke collega's en leidinggevenden.
Pluspunten
Goede werksfeer, afwisselend werk, fijne werktijden
Minpunten
Geen vastigheid.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speelgoedwinkel
vakkenvuller/kassa/verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss3 april 2018
gewerkt in de drukste tijd van het jaar het is leuk om mensen te helpen
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intertoys
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2018
Leuke collega's - makkelijk te combineren als bijbaan.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2018
leuk bedrijf om voor te werken als je parttime werkt
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in het werk
Medewerker Bulk (voormalige medewerker) –  Waddinxveen26 februari 2018
Heel veel gedaan in de financiële administratie. Hierbij heel veel nieuwe werkzaamheden geleerd.
Pluspunten
Samenwerking was heel goed en zelfstandig werken ging heel goed
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team en prettig werkgebied
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Middelburg23 februari 2018
Ik werk in een erg leuk team. Ze hebben veel voor je over en ondanks je 0-uren contract roosteren ze je altijd in
Minpunten
Te veel medewerkers voor te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkperiode
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen23 februari 2018
Door case management moest ik weg
9 jaar met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intertoys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 217 reviews
575
485
344
211
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur