Intertoys Reviews

175 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en licht schoon werk
medewerker webshop (voormalige medewerker) –  Waddinxveen18 januari 2018
gevarieerd werk met leuke collega's. kan in de sinterklaas periode druk zijn en dan wordt er ook in ploeg- en weekenddienst gewerkt
Pluspunten
korting bij de blokkerholding
Minpunten
moeilijk om een vast contract te krijgen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met veel plezier gewerkt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse17 januari 2018
Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt. De collega's en de werksfeer waren altijd erg fijn
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Heftruckchauffeur/orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 januari 2018
Prima baan met goede werkomstandigheden en leuke collega's en fijne werksfeer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bedrijf
Kassamedewerkster en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogezand14 december 2017
Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt was altijd heel gezellig
Echt een aanrader
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn gehele ervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Enkhuizen13 december 2017
Ik heb bij de Intertoys toch wel echt bijna 2 jaar stage gelopen en gewerkt. Een normale werkdag was daar van 09:00 tot 18:00 dan help je de klanten met wat ze zoeken en of het voor eigen gebruik is of als cadeau, als het een cadeau was pakte je het netjes in en rekende je af. Als er dan geen klanten waren deed je alles om de winkel er netjes uit te aten zien. Ik heb geleerd dat je niet moet wachten totdat klanten je iets vragen maar dat je zelf initiatief moet tonen dus dat je zelf naar de klanten loopt. Mijn baas en ik hadden een goede band met elkaar meestal werkte we ook met z'n tweeën. In het bedrijf werkten 5 mensen, Ik werkte met hun alle vier en ze zijn alle vier volwassen.
Ik vond het moeilijkste om mijzelf open te stellen aan de klanten en dat is dus ook echt wat ik geleerd heb.
Het leukste aan deze baan vond ik dat je kon helpen om het juiste cadeau te vinden en mee kon denken met deze klanten.
Pluspunten
Wanneer er goed gewerkt was en het was rustig mocht je wel eens eerder weg
Minpunten
Vond ik toch echt wel het uurloon
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen12 december 2017
Ik vond het een leuke baan, was zeker niet moeilijk
Lekker vast ritme tijd ging ook sneller dan normaal
Mensen zijn gezellig en helpen je graag mee,
Manager zijn streng maar rechtvaardig
Pluspunten
goedkope lunch
Minpunten
geen contract verlengen
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn gewerkt
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Ypenburg20 november 2017
het had een leuke sfeer en de collega's waren fijn en hielpen goed.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Binnen mijn filiaal heel gezllig
Eerste verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Maastricht16 november 2017
Binnen mijn filiaal is het altijd heel gezellig,
de algehele bedrijfsvoering daarintegen is erg slecht
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oké
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Brielle1 november 2017
De werksfeer zelf was wel goed. Collega's waren erg vriendelijk.
Maar als het om privé zaken gaat zijn ze wat minder begripvol.

Ik heb één keer mijn knie uit de kom gehad en hier had ik mij netjes afgebeld en zouden zij mij weer bellen wanneer ik ingedeeld zou zijn.
Aangegeven dat ik na 2 weken weer kon komen werken, vaak gebeld maar nooit meer ingedeeld, terwijl mijn contract gewoon doorliep tot februari, het was pas november. Heb daardoor tot februari thuis gezeten zonder werk omdat ik nog een contract bij hun had.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot doorgegroeid berdijf in de speelgoedbranche.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle1 november 2017
Intertoys bestaat al heel lang en is een van de top 3 speelgoedwinkels van Nederland. Het is heel leuk om in het ruime assortiment de klanten te kunnen helpen en een zekerheid van 95% te kunnen bieden dat wij hebben wat ze zoeken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving met fijne collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaardingen31 oktober 2017
Iedere dag is anders maar altijd gezellig.
Ik heb in korte tijd veel geleerd zoals het gebruik van een hand scanner om de voorraad te controleren.
Het leuke aan de baan is mensen helpen met het uit zoeken van de juiste cadeautjes
Pluspunten
elke dag wat anders
Minpunten
veel staan
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij Bart Smit met veel plezier gewerkt.
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Broek op Langedijk30 oktober 2017
Het is begonnen als seizoenshulp maar ben snel doorgegroeid tot leidinggevende.
Ze hebben mij een kans gegeven om te laten zien wat ik kan en die heb ik met beide handen aangegrepen.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop medewerkster Bart Smit
Verkoop-medewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord25 oktober 2017
De detailhandel heeft mij altijd aangetrokken. Toendertijd geen uitzicht op een vast contract.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op een zaterdag werken bij de Intertoys
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Almere11 oktober 2017
Een typische zaterdag op werk gaat zo voorbij, dit komt omdat het op zaterdag lekker druk is. Kassa draaien, inpakken, klanten advies geven en de winkel opruimen. Voor dat ik het weet is het al weer 18.00 uur en tijd om naar huis te gaan.

Ik werk er al 11 jaar met plezier. Mijn collega's zijn mijn vrienden geworden. Intertoys medewerkers zijn mijn tweede familieleden geworden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne samenwerking met collega's maar gespannend sfeer na reorganisatie.
Vertaalster en assistente Inkoop. (voormalige medewerker) –  Eerste jaren, Volendam, laatste jaar in Amsterdam.23 september 2017
Laatste jaar in een prachtig werkomgeving gewerkt wat stimuleert en heel prettig voelt. Open ruimtes waardoor de contact met collega's makkelijker is. Werk vergt veel tijd, soms wat minder, maar geen probleem om langer door te gaan zeker in periode van deadlines.
Pluspunten
Eigen gezellig restaurant, keukentje bij elke verdieping, parkeerplaats.
Minpunten
De reorganisatie.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goede plek om er achter te komen of werken in een winkel iets voor je is
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 september 2017
leuke werkzaamheden. leuke collega's en de sfeer was goed
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Zwolle29 augustus 2017
Prima werksfeer. In het najaar hard aanpoten. Het contact met de klanten is leuk.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intertoys Osdorp
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Osdorp15 augustus 2017
Ik heb geleerd om socialer te zijn, winkel netjes te houden, de klanten tevreden te stellen en om op tijd te zijn. Het moeilijkste van de baan was helemaal niks, want wat ik bij de Intertoys deed vond ik alleen maar leuk.
Pluspunten
Korting voor de medewerkers
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve werkomgeving, leuke collega's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2017
leuke werkomgeving,elke dag is anders. Je krijgt ook steeds meer ruimte voor verantwoordelijkheden. Leuke collega's
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
had super leuk collega's
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Tilburg27 juli 2017
Was altijd gezellig met leuke collega's en leerde regelmatig weer nieuwe dingen. Geen dag was het zelfde.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 190 reviews
564
475
339
210
12

Waarderingen op categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Intertoys gesorteerd op locatie