Intertoys Reviews

183 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 199 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd naar mijn zin gehad
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen4 april 2018
Ik werkte hier al aardig wat jaartjes met veel plezier. Heb alle werkzaamheden verricht en ben op alle afdelingen ingezet. De werksfeer is prima, het werk heb je zo onder de knie, de dagen vliegen voorbij. Leuke collega's en leidinggevenden.
Pluspunten
Goede werksfeer, afwisselend werk, fijne werktijden
Minpunten
Geen vastigheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speelgoedwinkel
vakkenvuller/kassa/verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss3 april 2018
gewerkt in de drukste tijd van het jaar het is leuk om mensen te helpen
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intertoys
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2018
Leuke collega's - makkelijk te combineren als bijbaan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2018
leuk bedrijf om voor te werken als je parttime werkt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in het werk
Medewerker Bulk (voormalige medewerker) –  Waddinxveen26 februari 2018
Heel veel gedaan in de financiële administratie. Hierbij heel veel nieuwe werkzaamheden geleerd.
Pluspunten
Samenwerking was heel goed en zelfstandig werken ging heel goed
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team en prettig werkgebied
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Middelburg23 februari 2018
Ik werk in een erg leuk team. Ze hebben veel voor je over en ondanks je 0-uren contract roosteren ze je altijd in
Minpunten
Te veel medewerkers voor te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkperiode
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen23 februari 2018
Door case management moest ik weg
9 jaar met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speels op de meest formele manier.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer17 februari 2018
Bij de Intertoys kon ik zijn wie ik ben, Je kan daar leuk met mensen omgaan die opzoek zijn naar speelgoed voor hun kinderen of met de kinderen zelf praten. Ik heb daar geleerd hoe ik snel cadeaus kan inpakken tijdens de drukke feestdagen. Het moeilijkste van mijn werk bij de Intertoys was de constante switch maken van Kassa naar winkelmedewerker tijdens de feestdagen. Het leukste was het process van het leren over de producten (speelgoed) en de specifieke funtie(s.
Pluspunten
Genoeg en goed geregelde pauze
Minpunten
Op bepaalde tijden is er soms niks te doen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en licht schoon werk
medewerker webshop (voormalige medewerker) –  Waddinxveen18 januari 2018
gevarieerd werk met leuke collega's. kan in de sinterklaas periode druk zijn en dan wordt er ook in ploeg- en weekenddienst gewerkt
Pluspunten
korting bij de blokkerholding
Minpunten
moeilijk om een vast contract te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met veel plezier gewerkt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse17 januari 2018
Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt. De collega's en de werksfeer waren altijd erg fijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Heftruckchauffeur/orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 januari 2018
Prima baan met goede werkomstandigheden en leuke collega's en fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bedrijf
Kassamedewerkster en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogezand14 december 2017
Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt was altijd heel gezellig
Echt een aanrader
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn gehele ervaring
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Enkhuizen13 december 2017
Ik heb bij de Intertoys toch wel echt bijna 2 jaar stage gelopen en gewerkt. Een normale werkdag was daar van 09:00 tot 18:00 dan help je de klanten met wat ze zoeken en of het voor eigen gebruik is of als cadeau, als het een cadeau was pakte je het netjes in en rekende je af. Als er dan geen klanten waren deed je alles om de winkel er netjes uit te aten zien. Ik heb geleerd dat je niet moet wachten totdat klanten je iets vragen maar dat je zelf initiatief moet tonen dus dat je zelf naar de klanten loopt. Mijn baas en ik hadden een goede band met elkaar meestal werkte we ook met z'n tweeën. In het bedrijf werkten 5 mensen, Ik werkte met hun alle vier en ze zijn alle vier volwassen.
Ik vond het moeilijkste om mijzelf open te stellen aan de klanten en dat is dus ook echt wat ik geleerd heb.
Het leukste aan deze baan vond ik dat je kon helpen om het juiste cadeau te vinden en mee kon denken met deze klanten.
Pluspunten
Wanneer er goed gewerkt was en het was rustig mocht je wel eens eerder weg
Minpunten
Vond ik toch echt wel het uurloon
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen12 december 2017
Ik vond het een leuke baan, was zeker niet moeilijk
Lekker vast ritme tijd ging ook sneller dan normaal
Mensen zijn gezellig en helpen je graag mee,
Manager zijn streng maar rechtvaardig
Pluspunten
goedkope lunch
Minpunten
geen contract verlengen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn gewerkt
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Ypenburg20 november 2017
het had een leuke sfeer en de collega's waren fijn en hielpen goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Binnen mijn filiaal heel gezllig
Eerste verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Maastricht16 november 2017
Binnen mijn filiaal is het altijd heel gezellig,
de algehele bedrijfsvoering daarintegen is erg slecht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oké
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Brielle1 november 2017
De werksfeer zelf was wel goed. Collega's waren erg vriendelijk.
Maar als het om privé zaken gaat zijn ze wat minder begripvol.

Ik heb één keer mijn knie uit de kom gehad en hier had ik mij netjes afgebeld en zouden zij mij weer bellen wanneer ik ingedeeld zou zijn.
Aangegeven dat ik na 2 weken weer kon komen werken, vaak gebeld maar nooit meer ingedeeld, terwijl mijn contract gewoon doorliep tot februari, het was pas november. Heb daardoor tot februari thuis gezeten zonder werk omdat ik nog een contract bij hun had.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot doorgegroeid berdijf in de speelgoedbranche.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle1 november 2017
Intertoys bestaat al heel lang en is een van de top 3 speelgoedwinkels van Nederland. Het is heel leuk om in het ruime assortiment de klanten te kunnen helpen en een zekerheid van 95% te kunnen bieden dat wij hebben wat ze zoeken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving met fijne collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaardingen31 oktober 2017
Iedere dag is anders maar altijd gezellig.
Ik heb in korte tijd veel geleerd zoals het gebruik van een hand scanner om de voorraad te controleren.
Het leuke aan de baan is mensen helpen met het uit zoeken van de juiste cadeautjes
Pluspunten
elke dag wat anders
Minpunten
veel staan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb bij Bart Smit met veel plezier gewerkt.
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Broek op Langedijk30 oktober 2017
Het is begonnen als seizoenshulp maar ben snel doorgegroeid tot leidinggevende.
Ze hebben mij een kans gegeven om te laten zien wat ik kan en die heb ik met beide handen aangegrepen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intertoys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 199 reviews
568
478
341
210
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur