Intertoys Reviews

204 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 222 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Magazijnmederwerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen19 november 2018
Bulken dozen open snijden en in de schappen zetten zodat de orderpickers makkelijk het speelgoed kunnen pakken.
Er zit een marge aan die je moet halen en deze haalde ik gemakkeliijk zat daar vaak ver boven.
Orderpick met een lijst door de gangen lopen en het speelgoed pakken en in een kar zetten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke stagetijd
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Hoogezand9 november 2018
hier een jaar stage mogen lopen en naar mijn zin gehad
Pluspunten
geen idee
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intertoys
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Scheveningen27 oktober 2018
Bij de Intertoys werken was in het begin wel leuk, omdat het mijn eerste baantje was, maar daarna viel alles tegen en was het niet mijn ding.
Pluspunten
Korting
Minpunten
Je werkt niet echt en is saai en langdradig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maassluis23 oktober 2018
Bij de intertoys heb je altijd bepaalde tijden die je moet werken. je hebt erg collegiale collega's. Ze zijn allemaal heel vriendelijk en willen altijd kijken naar oplossingen als die er op dat moment even niet zijn. prive en werk worden altijd gescheiden, maar wanneer er iets is met thuis kan je altijd naar je collega's om er over te praten
Pluspunten
aardige collega's
Minpunten
soms hele lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zinkend schip
Verkoper (voormalige medewerker) –  Zeist27 september 2018
Ik zou hier niet meer aan de slag gaan sinds Alteri Investors het heeft overgenomen, hoge werkdruk, geen zekerheid en je krijgt taken en verantwoordelijkheden buiten je functieomschrijving zonder extra toeslag.
Pluspunten
Ons-kent-ons
Minpunten
Onaangename werkomstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met een no-noncense cultuur, korte lijnen en prettige werksfeer
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 augustus 2018
"Spelen maakt de wereld mooier", dat zeggen de bij Intertoys. En dat is ook wat de sfeer binnen het bedrijf is. Creatief, speels en vernieuwend.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gouda14 augustus 2018
Drukke periode in verband met de drukke periodes in november en december.
Pluspunten
leuk
Minpunten
druk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en uitdagende werkzaamheden
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Raalte30 juli 2018
Bij Intertoys zijn we vooral klantgericht en zorgen we dat we voldoen aan de eisen van de klanten. Je leert vooral de omgang met klanten en het presenteren van artikelen. Het is moeilijk om tijdens sinterklaas te werken I.V.M. de drukte, toch kom je hier overheen door de steun van je collega's. Tot slot is het leukste van intertotys dat er altijd nieuwe ontwikkelingen komen en er een gezellige werksfeer heerst.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speelgoed Magazijn
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen27 juni 2018
Voor de time being is het leuk om hier te werken als zak centje maar niet voor lang.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Spakenburg18 juni 2018
Zeer gezellige werkplek met leuke collega's. altijd plezier op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid13 juni 2018
Het werk was heel leuk en ik heb echt genoten met mijn collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg gezellig
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo1 juni 2018
Tijdens mijn stage heb ik er helemaal van genoten. Alles wat ik deed was echt heel leuk en de 4 weken waren zo voorbij. Je moest wel heel lang staan blijven en dat maakten je benen erg moe.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Lang staan blijven
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Data entry medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2018
Was hier voor een korte periode. Vond de mensen wel okee
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 mei 2018
Een fijne werkplek met doorgroei mogelijkheden, heel erg leerzaamm.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en ontspannen sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland23 mei 2018
Ik ben hier begonnen en ik heb eerlijk gezegd alleen maar leuke ervaringen opgedaan. Zeker een goede aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team!
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg8 mei 2018
Het team is super gezellig en de werkomstandigheden buiten de decembermaand zijn ook goed.
Minpunten
Geen flexibel team, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar wel goed met drukte om leren gaan vooral rond december
werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Etten-Leur4 mei 2018
werken bij de intertoys is een leuke ervaring om goed met stress en veel druk te leren werken vooral rondom de sinterklaas en kerst periodes waneer dat veel mensen speelgoed gaan halen voor de kinderen, wees ook bereid om veel kennis te hebben van games als je bij de multimedia staat en goed de verschillen kan opnoemen tussen xbox en playstation. wees voornamelijk klantvriendelijk en begroet iedere klant die binnen komt.
Pluspunten
10% korting op alles (5% op games)
Minpunten
heel veel spiegelen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Stage (voormalige medewerker) –  Winschoten16 april 2018
heel gezelig leerzaam en tactvol

verschillende werkzaamheden
Pluspunten
gezelig
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd naar mijn zin gehad
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen4 april 2018
Ik werkte hier al aardig wat jaartjes met veel plezier. Heb alle werkzaamheden verricht en ben op alle afdelingen ingezet. De werksfeer is prima, het werk heb je zo onder de knie, de dagen vliegen voorbij. Leuke collega's en leidinggevenden.
Pluspunten
Goede werksfeer, afwisselend werk, fijne werktijden
Minpunten
Geen vastigheid.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speelgoedwinkel
vakkenvuller/kassa/verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss3 april 2018
gewerkt in de drukste tijd van het jaar het is leuk om mensen te helpen
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intertoys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 222 reviews
577
486
346
211
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur