Intertoys Reviews

222 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 243 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Totaal geen feeling meer met personeel en klanten.
1e verkoopster (voormalige medewerker) –  Rijswijk14 augustus 2019
Sinds Bart Smit is op gegaan in intertoys en er een nieuw management is is alle communicatie, respect en openheid verdwenen. Zowel de klant als het personeel wordt voorief genomen.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Gebrek aan respect, openheid en eerlijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving vooral de verschillende klanten en bezigheden
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Den Haag11 augustus 2019
altijd met plezier gewerkt ,tot het faillissement,jammer dat ik niet door mocht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Emmeloord13 juli 2019
Bedrijf zorgt goed voor het personeel. Prima werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superteam
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis19 juni 2019
Een heel goed en gezellig team. Met plezier naar mijn werk gegaan de afgelopen jaren. Veel geleerd van verschillende leidinggevenden en collega's.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
inkoopbeleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen17 april 2019
niet gaan werken slecht salaris en management!!
buiten Lander heeft de zooi overgenomen en het vaste personeel er uit gegooid!
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam15 april 2019
ik werkte met aardige collegas in een leuke werksfeer het enige probleem is dat het een onderbetaalde baan is
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplek
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Hoogeveen17 maart 2019
Ik heb jarenlang dit werk met veel plezier gedaan, elke dag was anders. Het allerleukste aan deze functie was toch al mijn collega’s, de open werksfeer en de afwisseling. Het moeilijkste was de verharding van de klanten, die je altijd zo goed mogelijk probeert te helpen, die je steeds minder als mens behandelen
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Lange dagen ivm terugloop klanten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Afdelingshoofd (huidige medewerker) –  Waddinxveen11 maart 2019
Leuk bedrijf waar ik enorm veel heb geleerd en waar ik ook enorm ben gegroeid. Er heerst een leuke en laagdrempelige bedrijfscultuur.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, maar verschil
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  arnhem11 maart 2019
Hier begonnen met werk en scholing en mijn diplomas gehaald.
Alleen als iemand gratis is ben je wel altijd de pineut dat jij tot 18 uur moet werken en andere lekker om 16/17 uur naar huis mochten.
Verder wel veel geleerd en door gegroeit
Pluspunten
drukte met sinterklaas dagen
Minpunten
misbruik maken van uurloon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankjewel intertoys
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Soest7 maart 2019
In de paar jaar dat ik bij Intertoys mocht werken heb ik heel veel geleerd. Niet alleen de standaard dingen, zoals hoe klantvriendelijker hoe beter of hoe de winkel er op z'n best uit ziet.
Vooral over doorzettingsvermogen, collegialiteit en hoe stevig je in je schoenen moet staan als bedrijfsleider.
Ik ben dankbaar dat ik bij Intertoys in dienst mocht zijn.
de ervaringen en lessen neem ik weer mee in mijn volgende avonturen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag4 maart 2019
Het werken bij Intertoys is enorm leuk en de collega's zijn heel behulpzaam.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
x
x (voormalige medewerker) –  Heerenveen1 maart 2019
heb een slechte ervaring hier bij deze winkel. helaas
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Breda19 februari 2019
Veelzijdige functie , in dynamische omgeving . Normale werkdruk
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
Onzekerheid
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel fijn team
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Terneuzen13 februari 2019
Was erg leuk, heb er veel ervaring opgedaan en het team was ook enorm gezellig!
Pluspunten
Reiskosten vergoeding
Minpunten
Soms niks te doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
december hulp
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 januari 2019
het was altijd leuk om in december te helpen met de drukte
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
VERKOOPMEDEWERKSTER BART SMIT (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten10 januari 2019
Super leuk filiaal leuke collega's veel geleerd van de bedrijfsleidster.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Drukke winkel met te weinig personeel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurstellend
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Roosendaal24 december 2018
Ik werk er maar voor 2 maanden en ik was het al zat na 2 weken. Werk is te eentonig, je leert niets wat je ergens anders ook niet kan leren. Daarnaast wordt er geen rekening gehouden met persoonlijke problemen of jouw prive-situatie indien het jouw werkprestaties beïnvloeden. De baas staat niets te doen terwijl jij meerdere dingen tegelijkertijd moet doen omdat een telefoongesprek met een random persoon belangrijker is, ookal staat de baas midden in de winkel en duurt het een uur. Er worden hoge eisen gesteld door leidinggevenden maar zij zelf kunnen het niet eens behalen maar ze kunnen ons niet eens laten zien hoe het moet dus hoe kunnen medewerkers dat als zij geen ervaring hebben. Daarnaast liggen de standaarden laag als het gaat om daden van de ledinggevenden maar als hulpkracht of stagaire kan je wel op je kop krijgen om het minste geringste. Daarnaast word je gewoon de grond in getrapt door de ledinggevende omdat het altijd meteen kleinerend in plaats van hulpvol.
Pluspunten
Goed teamwork tussen de medewerkers onderling
Minpunten
Respectloze baas, hoge eisen, geen vaste dagen, geen aandacht voor winkel
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkopen artikelen vanuit de winkel
Verkoper (voormalige medewerker) –  Schijndel7 december 2018
Klanten helpen en drukke tijden met feestdagen. Vracht aanmenen en uitpakken, controleren bonnen.
Pluspunten
Goede samenwerking met eigenaar
Minpunten
Lange dagen, weekend, avonden, zondagen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Magazijnmederwerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen19 november 2018
Bulken dozen open snijden en in de schappen zetten zodat de orderpickers makkelijk het speelgoed kunnen pakken.
Er zit een marge aan die je moet halen en deze haalde ik gemakkeliijk zat daar vaak ver boven.
Orderpick met een lijst door de gangen lopen en het speelgoed pakken en in een kar zetten.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke stagetijd
Verkoopspecialist (voormalige medewerker) –  Hoogezand9 november 2018
hier een jaar stage mogen lopen en naar mijn zin gehad
Pluspunten
geen idee
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intertoys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 243 reviews
582
494
352
212
13

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur