Intertoys Reviews

194 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 212 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid13 juni 2018
Het werk was heel leuk en ik heb echt genoten met mijn collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg gezellig
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo1 juni 2018
Tijdens mijn stage heb ik er helemaal van genoten. Alles wat ik deed was echt heel leuk en de 4 weken waren zo voorbij. Je moest wel heel lang staan blijven en dat maakten je benen erg moe.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Lang staan blijven
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Data entry medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2018
Was hier voor een korte periode. Vond de mensen wel okee
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 mei 2018
Een fijne werkplek met doorgroei mogelijkheden, heel erg leerzaamm.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en ontspannen sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oud-Beijerland23 mei 2018
Ik ben hier begonnen en ik heb eerlijk gezegd alleen maar leuke ervaringen opgedaan. Zeker een goede aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team!
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Tilburg8 mei 2018
Het team is super gezellig en de werkomstandigheden buiten de decembermaand zijn ook goed.
Minpunten
Geen flexibel team, lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar wel goed met drukte om leren gaan vooral rond december
werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Etten-Leur4 mei 2018
werken bij de intertoys is een leuke ervaring om goed met stress en veel druk te leren werken vooral rondom de sinterklaas en kerst periodes waneer dat veel mensen speelgoed gaan halen voor de kinderen, wees ook bereid om veel kennis te hebben van games als je bij de multimedia staat en goed de verschillen kan opnoemen tussen xbox en playstation. wees voornamelijk klantvriendelijk en begroet iedere klant die binnen komt.
Pluspunten
10% korting op alles (5% op games)
Minpunten
heel veel spiegelen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig
Stage (voormalige medewerker) –  Winschoten16 april 2018
heel gezelig leerzaam en tactvol

verschillende werkzaamheden
Pluspunten
gezelig
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd naar mijn zin gehad
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen4 april 2018
Ik werkte hier al aardig wat jaartjes met veel plezier. Heb alle werkzaamheden verricht en ben op alle afdelingen ingezet. De werksfeer is prima, het werk heb je zo onder de knie, de dagen vliegen voorbij. Leuke collega's en leidinggevenden.
Pluspunten
Goede werksfeer, afwisselend werk, fijne werktijden
Minpunten
Geen vastigheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
speelgoedwinkel
vakkenvuller/kassa/verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oss3 april 2018
gewerkt in de drukste tijd van het jaar het is leuk om mensen te helpen
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intertoys
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2018
Leuke collega's - makkelijk te combineren als bijbaan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2018
leuk bedrijf om voor te werken als je parttime werkt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in het werk
Medewerker Bulk (voormalige medewerker) –  Waddinxveen26 februari 2018
Heel veel gedaan in de financiële administratie. Hierbij heel veel nieuwe werkzaamheden geleerd.
Pluspunten
Samenwerking was heel goed en zelfstandig werken ging heel goed
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team en prettig werkgebied
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Middelburg23 februari 2018
Ik werk in een erg leuk team. Ze hebben veel voor je over en ondanks je 0-uren contract roosteren ze je altijd in
Minpunten
Te veel medewerkers voor te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkperiode
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen23 februari 2018
Door case management moest ik weg
9 jaar met plezier gewerkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speels op de meest formele manier.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer17 februari 2018
Bij de Intertoys kon ik zijn wie ik ben, Je kan daar leuk met mensen omgaan die opzoek zijn naar speelgoed voor hun kinderen of met de kinderen zelf praten. Ik heb daar geleerd hoe ik snel cadeaus kan inpakken tijdens de drukke feestdagen. Het moeilijkste van mijn werk bij de Intertoys was de constante switch maken van Kassa naar winkelmedewerker tijdens de feestdagen. Het leukste was het process van het leren over de producten (speelgoed) en de specifieke funtie(s.
Pluspunten
Genoeg en goed geregelde pauze
Minpunten
Op bepaalde tijden is er soms niks te doen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer en licht schoon werk
medewerker webshop (voormalige medewerker) –  Waddinxveen18 januari 2018
gevarieerd werk met leuke collega's. kan in de sinterklaas periode druk zijn en dan wordt er ook in ploeg- en weekenddienst gewerkt
Pluspunten
korting bij de blokkerholding
Minpunten
moeilijk om een vast contract te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met veel plezier gewerkt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse17 januari 2018
Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt. De collega's en de werksfeer waren altijd erg fijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Heftruckchauffeur/orderpicker (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 januari 2018
Prima baan met goede werkomstandigheden en leuke collega's en fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bedrijf
Kassamedewerkster en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hoogezand14 december 2017
Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt was altijd heel gezellig
Echt een aanrader
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intertoys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 212 reviews
572
485
343
210
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur