International Card Services Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 14 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden aanwezig, mooie kantine, volop in de verandering
Senior Process Advisor (huidige medewerker) –  Diemen23 augustus 2018
Doorgroeimogelijkheden aanwezig, mooie kantine, volop in de verandering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige cultuur met goede onderlinge sfeer.
Technisch Applicatiemanager (huidige medewerker) –  Diemen-Zuid12 augustus 2018
Goed bedrijf om voor te werken met leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer, je leert veel, bedrijfskantine, meetings, trainingen, playstation.
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 augustus 2018
Ik heb veel mogen leren bij ICS. Helaas waren er collega's die het nodig vonden om achter mensen hun rug om te praten waardoor ik het nodig vond om te vertrekken. het salaris was lekker en ook daarin kon je doorgroeien. als je ergens niet uitkomt met een klant zijn er experts die jouw gaan helpen met het beantwoorden van de vraag van de klant. Als de desbetreffende collega's er niet hadden gewerkt had ik er zeker nog gezeten, het is een baan met veel vrijheid en nog een + punt is dat je met de taxi tot een station wordt gebracht voor je eigen veiligheid! dat heb ik zelf nog nooit ergens anders meegemaakt.
Pluspunten
vrijheid, taxi
Minpunten
roddelende collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek voor mensen met interesse in de financiële wereld
medewerker Servicedesk (voormalige medewerker) –  Diemen10 oktober 2017
De dag bestond vooral uit bellen, met in de ochtend en middag een pauze van 10 minuten, en een lunchpauze van een half uur.

Ik heb hier veel geleerd over creditcard gebruik en dagelijkse bankzaken, en het heeft er zelf toe geleid dat ik mijn eigen creditcard meer ben gaan gebruiken nu ik de vele voordelen ken.

Het moeilijkste vond ik de 70 a 80 inbound gesprekken per dag, maar toch altijd weer tevreden als een klant je bedankt voor de heldere uitleg. En dat laatste gaf mij voldoening in het werk.
Pluspunten
Goede informatie en communicatie over lopende zaken
Minpunten
Intensiteit telefoonwerk, maar dat is persoonlijk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om te werken en ervaring op te doen
Krediet Acceptant (huidige medewerker) –  Diemen26 juli 2017
Leuke werkzaamheden en collega's. ICS heeft ook en goed managementteam.
Pluspunten
Genoeg pauzes, goede werkomstandigheden
Minpunten
Weinig variaties in sommige functies
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkgever met een leuke personeelsvereniging
Incassomedewerker (voormalige medewerker) –  Diemen17 juli 2017
Je krijgt na een degelijke inwerkperiode de verantwoordelijkheid voor je eigen portefeuille. Hierin ben je vrij om te doen en laten wat je wilt binnen de gestelde richtlijnen. Deze vrijheid is heel fijn zodat het werk niet saai wordt.
De collega's zijn vriendelijk en behulpzaam. Er wordt met targets gewerkt zodat je jezelf constant kan blijven uitdagen.
Pluspunten
Zeer actieve personeelsvereniging
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en gezellige werkomgeving
Krediet Analyst (voormalige medewerker) –  Diemen15 februari 2017
International Card Services (ICS) is mijn eerste werkgever. Ik heb ontzettend veel geleerd en ben ze dankbaar voor de geboden kans!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De groottste creditcard organisatie van Nederland
Corporate Director Credit Cycle (voormalige medewerker) –  Diemen10 december 2016
ICS was een mooi bedrijf, met oog voor de mensen. Ik heb daar in de Directie gezeten van 1996 t/m 2016.
Een verandering van koers door de nieuwe CEO is de oorzaak dat onze wegen gingen scheiden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Medewerker Credit Control (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 juni 2016
Geef dit bedrijf een waardering*vereist
Algehele waardering*
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace, very profesional people
Campaign and Events Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH27 februari 2015
At ICS employees are in general extremely professional and hard working. There's also time for fun. Great dedication to meet deadlines and targets, but in case these cannot be reached due to certain circumstances there is also a great level of understanding in case of good arguments.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Service medewerker ABN AMRO creditcard (voormalige medewerker) –  Diemen26 februari 2015
Diversiteit in klanten maakte het elke dag weer tot een feest.
Pluspunten
Fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren

Zie meer reviews over International Card Services

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij International Card Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 14 reviews
54
48
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over International Card Services gesorteerd op locatie